Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
na, így aludva rá egyet.. hát aztmondom, hogy baj van a bajnokság szempontjából, de majd az idő..
mind1
ami nekem bántotta a fülem 2-1nél, az a kommentátor azon mondata, hogy" Cristiano Ronaldo nagyon görcsös volt, pláne Bale gólja óta"
Az ilyenek mi a sz.rnak ülnek ott??
De most komolyan..
mind1
ami nekem bántotta a fülem 2-1nél, az a kommentátor azon mondata, hogy" Cristiano Ronaldo nagyon görcsös volt, pláne Bale gólja óta"
Az ilyenek mi a sz.rnak ülnek ott??
De most komolyan..
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Én eddig Benzema mellett voltam. Eddig. De ha itt van lehetőség és nem él vele akkor nincs mit csinálni, el kell adni. Elvileg a Monaco muszáj tárgyaljon velünk, úgy hogy ki lehet használni.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az utóbbi években is olyan keretünk volt, ami mindent nyerhetett, mégsem lett sok trófeánk. A károgók meg látják a problémákat, amik évről-évre fennállnak, csak vannak páran, akik 1-2 változástól elolvadnak, és leereszkedik a rózsaszín köd.ez a keret mindent megnyerhet.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Sajnos egyetértek. Pont Özil esetéből kellene tanulnia.
But he is a good boy...
Azért Benzema miatt lehet aggódni. Kb Özil szintű hozzáállás. Semmi tűz nincs benne, pedig most aztán bizonyíthatna. Ha nem változik meg gyökeresen, nyáron leléphet, szerintem a vezetőség is így gondolja. A türelemnek is van határa. Itt van 4 éve, ebből másfél év volt olyan, amit elvárnék tőle folyamatosan. Nem túl jó arány.
-
nem láttuk még idén védeni, nem tudhatjuk milyen formában van. valószínűleg az edzéseken tényleg sokkal jobban teljesít DL, mint Iker, de neki is meg kell adni tétmeccsen a lehetőséget. Aztán ha rosszul véd, akkor legalább mindenki megnyugszik, hogy tényleg nincs jó formában. Én is DL mellett vagyok, de attól még hallom a károgók hangját, akik szerintem akkor fognak végleg lenyugodni, ha végre bizonyítva is lesz, hogy nincs olyan jó formában a kapitány.Szóval, ha egész szarul véd végig a szezonban, akkor is maradjon, mert ő Casillas . Tehát a neve számít, nem a teljesítménye. Ez mióta profi futball ?
Ezzel egyetértek, tavaly én is nagyot csalódtam benne.Ez a "rinyálása", meg a tavalyi kiszivárogtatós ügy miatt pedig szerintem sok olyan embernél vesztett a renoméjából, akik korábban szimpatizáltak vele.
Annak sem örült mindenki, meg akkor még azért itt volt egy Casillas.Ez a legenda dolog meg ...
Hát, már elküldtek egy Rault is, szóval nem hiszem, hogy "forradalom" lenne .
But he is a good boy...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Öntsetek neki, hamar!hehe írta:psg-vel gyengébb kerettel simán egálban volt velük. miről beszélünk.De Ancelotti még nem játszott a mi színeinkben a Barca ellen, nagy kérdés, hogy fenn tudja-e tartani azt az előnyt, amit Mou kiépített.
akkora megkönnyebbülés és felüdülés az ancelotti-zidane duót látni a kispadon meccsről meccsre nekem, látva, hogy a két (3) naplopó szerencsétlen falábú vesztes is eltakarodott, hogy akármi lesz a szezon végén, nekem 10 éve ez a tökéletes madrid.
ti meg károgjatok balfaszmód balrajobbra, rinyáljatok casillas miatt, benzema miatt, szidjátok ancelottit, én csak boldogan nevetek, mert tudom, hogy ez a keret mindent megnyerhet.
bale csak egyet lőtt álló helyből nekifutás nélkül 25-ről tegnap el is kussolt a madrigal teljesen.
hátradőlve, szörpözve röhögök minden károgón.
Merci Zizou!
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
primrose írta:az a baj, hogy ez tényleg nem ilyen egyszerű. mm. ha Casillas nem véd, biztosan távozni fog, mert egyrészről még nem nem öreg és gondolom a hátralévő idejét nem, mint második számú kapus szeretné a kispadon eltölteni. Másrészről a válogatottban is komoly hátránnyal indulna, ha meccshiánnyal küzd. És most lehet azt mondani, hogy "jó, akkor menjen, mit számít...", de ez azért nem olyan egyszerű. Így is alig vannak már ősmadridisták a keretben, ha Iker nem itt fejezi be a pályafutását, abból szerintem "forradalom" lesz. Én is jobban preferálom DL-t, de nem tudom, hogy ez az egész megér-e ekkora cécót.de ez is nevetséges, hogy a mai napig még kapuskérdés van - szerencsére az edzői stábnál már nem - a szurkolók között
Szóval, ha egész szarul véd végig a szezonban, akkor is maradjon, mert ő Casillas . Tehát a neve számít, nem a teljesítménye. Ez mióta profi futball ?
Amúgy meg, az ultrák is kifütyülték, a kemény mag . Aki nem elvakult Casillas fan, az mind látja, hogy leáldozóban van a csókának. Ez a "rinyálása", meg a tavalyi kiszivárogtatós ügy miatt pedig szerintem sok olyan embernél vesztett a renoméjából, akik korábban szimpatizáltak vele.
Ez a legenda dolog meg ...
Hát, már elküldtek egy Rault is, szóval nem hiszem, hogy "forradalom" lenne .
Klubikonok, ősmadridisták pedig mindig is lesznek, lesznek más Raulok meg Casillasok ... bár még nem látom, hogy a mostani utánpótlásból kik lennének azok .
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
psg-vel gyengébb kerettel simán egálban volt velük. miről beszélünk.De Ancelotti még nem játszott a mi színeinkben a Barca ellen, nagy kérdés, hogy fenn tudja-e tartani azt az előnyt, amit Mou kiépített.
akkora megkönnyebbülés és felüdülés az ancelotti-zidane duót látni a kispadon meccsről meccsre nekem, látva, hogy a két (3) naplopó szerencsétlen falábú vesztes is eltakarodott, hogy akármi lesz a szezon végén, nekem 10 éve ez a tökéletes madrid.
ti meg károgjatok balfaszmód balrajobbra, rinyáljatok casillas miatt, benzema miatt, szidjátok ancelottit, én csak boldogan nevetek, mert tudom, hogy ez a keret mindent megnyerhet.
bale csak egyet lőtt álló helyből nekifutás nélkül 25-ről tegnap el is kussolt a madrigal teljesen.
hátradőlve, szörpözve röhögök minden károgón.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha Mourinho lenne az edző, akkor még igazat is adnék. De Ancelotti még nem játszott a mi színeinkben a Barca ellen, nagy kérdés, hogy fenn tudja-e tartani azt az előnyt, amit Mou kiépített. De látva a kp-nk védekezésbeli gyengeségeit, megspékelve az erőltetett menettel, ami a klasszikust megelőzi, nem nekünk áll a zászló, vagyis inkább nem vagyunk előnyben, mint tavaly.'shutterisland írta:amíg a két csapat 6 ponton belül van, addig (főleg real szemszögből) szerintem semmi gond nincsen.
akkor esik ki az adott csapat kezéből a gyeplő teljesen, ha 6 ponton felülre megy a differencia valamelyik irányba.
azt figyelembe véve, hogy a klasszikusokon nektek áll a zászló (én a két meccsen jelenleg 1 pontot várok kb.) ez a 2 pontos előny semmire sem jó.
ennek az idény eleji formának inkább a bl-ben lehet meginni a levét, ugyanis azért általában nem mindegy, hogy az első, vagy a második hely van meg a csoportban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amíg a két csapat 6 ponton belül van, addig (főleg real szemszögből) szerintem semmi gond nincsen.
akkor esik ki az adott csapat kezéből a gyeplő teljesen, ha 6 ponton felülre megy a differencia valamelyik irányba.
azt figyelembe véve, hogy a klasszikusokon nektek áll a zászló (én a két meccsen jelenleg 1 pontot várok kb.) ez a 2 pontos előny semmire sem jó.
ennek az idény eleji formának inkább a bl-ben lehet meginni a levét, ugyanis azért általában nem mindegy, hogy az első, vagy a második hely van meg a csoportban.
A tegnapi meccsről lemaradtam, sajna...megéri leszedni és megnézni? Vagy elég ha valaki ír egy tömör összefoglalót a játékosok teljesítményéről...statisztikákat néztem már, benz, illarra, pepe és modric állítólag nem élete meccsét játszotta.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a kp vhogy nem akar összeállni. amikor nincs tét, teher nélkül játszanak, akkor megy a bugi, tétmeccseken nem.
én benzemát kivenném a csapatból, helyére meg egy kp-t tolnék. modric alap, melléje meg ketten a khedira/illarra/casemiro/alonso négyesből. előttük isco kolbászol a két gép a gólokért felel.
én benzemát kivenném a csapatból, helyére meg egy kp-t tolnék. modric alap, melléje meg ketten a khedira/illarra/casemiro/alonso négyesből. előttük isco kolbászol a két gép a gólokért felel.
-
az a baj, hogy ez tényleg nem ilyen egyszerű. mm. ha Casillas nem véd, biztosan távozni fog, mert egyrészről még nem nem öreg és gondolom a hátralévő idejét nem, mint második számú kapus szeretné a kispadon eltölteni. Másrészről a válogatottban is komoly hátránnyal indulna, ha meccshiánnyal küzd. És most lehet azt mondani, hogy "jó, akkor menjen, mit számít...", de ez azért nem olyan egyszerű. Így is alig vannak már ősmadridisták a keretben, ha Iker nem itt fejezi be a pályafutását, abból szerintem "forradalom" lesz. Én is jobban preferálom DL-t, de nem tudom, hogy ez az egész megér-e ekkora cécót.de ez is nevetséges, hogy a mai napig még kapuskérdés van - szerencsére az edzői stábnál már nem - a szurkolók között
But he is a good boy...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de ez is nevetséges, hogy a mai napig még kapuskérdés van - szerencsére az edzői stábnál már nem - a szurkolók között
diego lopez jobb, mint casillas, ezért ő véd. ennyi. fogjátok már fel.
diego lopez jobb, mint casillas, ezért ő véd. ennyi. fogjátok már fel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért elne szálljatok...simán benne van a dologban h ebben a szezonban semmit nem nyerünk, akit ez meglepne az rossz sportot néz, mindig megvan az esély hogy kupát nyer a csapat, de most arra is hogy nem. Új játékosok, nulla összeszokottság. Idő kell. Nacho őrült gyenge, sok esetben csak leste ahogy elmennek mellette, de az egész védelem zavart volt, nézték az ellenfelet, aztán egymást, hogy akkor kinek is kellett volna ott állnia...Benzema nem tehet róla, hogy nem volt annyi gólhelyzete, ez a jelenlegi szerkezet, két nagyon erős szélsőnk van, ne várjuk már el hogy meccsenként gólt lő mint messi akire 10 ember játssza a labdát...Modric-Isco-Illara trió jó volt, csak hát nekik is kell az idő, Illarának meg meg kell találnia önmagát. Rengeteget futottak, és attól hogy nem náluk volt a labda őrületes melót végeztek...a hiba ott volt hogy semmi összhang nem volt a támadók a kp és a védők között, hatalmas területeket hagytak. Mikor DM beállt nyomta rendesen, letámadott de mivel a kutya sem követte az egész úgy nézett ki mintha ő bénázna...
Az meg hab a tortán hogy Ikert is előveszik páran, a kispadon ült, honnan tudjátok már hogy ő nem védett volna így? Sehonnan...Attól h kedden ő fog kezdeni még Carlo nem lesz a Presi "bábja", ez hatalmas hülyeség
Az meg hab a tortán hogy Ikert is előveszik páran, a kispadon ült, honnan tudjátok már hogy ő nem védett volna így? Sehonnan...Attól h kedden ő fog kezdeni még Carlo nem lesz a Presi "bábja", ez hatalmas hülyeség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wZoLee7 2013. szeptember 15., vasárnap 13:30-kor.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
h3x0r írta: Adott egy meccs, ket kapus: K1 es K2.
K1 elott gyenge vedelem van, 10 bravurt mutat be egy meccsen es kap 2 golt.
K2 elott jo a vedelem, 2 bravur es 1 gol.
Szerinted melyik kapus volt jobb?
A megoldas a kovetkezo:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!K1 83%-os pontossaggal vedett, mig K2 66%-os pontossaggal. Egyertelmu, hogy K1 volt a jobb
ez nem statisztikaóra cimbora, nem ilyen egyszerű a dolog
köszi ezt a hasonlatot, ma már jó napom lesz
- h3x0r
A Barcaba is van vkp, regebben Toure most meg Busquets. Es Xavi is vkp-kent kezdte, o is ert(ett) valamit a vedekezeshez. Az Isco - Iniesta, Modric - Xavi hasonlosagot viszont adom. A barca ket szelso tamadojanak (Neymar, Alexis) az a feladata, hogy kiszolgaljak Messit, nalunk viszont Ronaldo es Bale nem arra fog torekedni, hogy Benzemabol golkiralyt csinaljon.Matt009 írta:A Barca felállás másolása alatt azt értem, hogy vkp nélküli felállás telepakolva kreatív játékosokkal, aminek az az eredménye, hogy a letámadás alkalmazásának hiánya miatt gyenge a kp-nk.
Messin kivul barkit is hasonlitanank hozzajuk, csunyan elverezne.Matt009 írta:CR és Bale kp nélkül keféltek 1-1 gólt.
Nem lesz egyik meccsrol a masikra tokeletes kozeppalyank. Tavasszal meglatjuk, hogy allunk.Matt009 írta:Akkor hol a középpálya? Most még Khedira sem volt, aki elvihetné a balhét. Középpályánk még mindig nincs, és nem is volt az elmúlt meccseken sem, csak ott egyénileg sokkal gyengébb játékosok ellen játszottunk, most meg kicsit jobbak ellen besültünk
A Barca a legnagyobb ellenfel. A szituacio hasonlo volt. Nekik is szar meccsuk volt, nekunk is. Ok nagy nehezen behuztak, mi nem. 2 pont hatrany, az bizony 2 pont hatrany.tibi18 írta:Amit viszont nem értek, hogy mi ez a sok "bezzeg a Barca behúzta az utolsó percben" megnyilvánulást. Úgy vélem a jelenlegi Madridot nem kell azzal a Barcaval összemérni, ahol gyakorlatilag egy személyi változás történt a csapat maga évek óta együtt tolja.. Az meg főleg nem lehet példa, hogy ott is edzőcsere volt.. Katalánéknál a csapat adja a taktikát az edzőnek, míg nálunk az edző próbálja behozni a taktikát..
Adott egy meccs, ket kapus: K1 es K2.miVida írta:ha pedig "VÉLETLENÜL" nem kapna gólt kedden, akkor meg a védelem volt awesome..Ha Ancelotti lesz olyan vakegér, hogy Iker véd kedden, akkor be fog bizonyosodni, hogy Perez bábja.
márpedig meg fogja mutatni, már alig várom
K1 elott gyenge vedelem van, 10 bravurt mutat be egy meccsen es kap 2 golt.
K2 elott jo a vedelem, 2 bravur es 1 gol.
Szerinted melyik kapus volt jobb?
A megoldas a kovetkezo:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!K1 83%-os pontossaggal vedett, mig K2 66%-os pontossaggal. Egyertelmu, hogy K1 volt a jobb
-
igen, örülök, hogy ott van a "nem inge" mondat, mert egyébként nekem is az egyik kedvencem a francia, de tegnap pocsék volt. meg egyébként nem értem, hogy miért ne lehetne külön neveket kiemelni... Lopezt leszámítva mindenki gyenge volt, de vannak játékosok, akiktől elvárja az ember, hogy hátára vegye a csapatot, mert egyrészről:akkor azt nem értem, hogy ezek a személyek (kinek nem inge ... ) miért nem mondják Benzema szar teljesitmenye után ugyanezt? Mert hogy Benzema hozzáállása meg a lagymatag jateka is van annyira idegesito. Engem Higuain balfaszkodása is idegesitett, de Benzema langyisága is. És én most sem latok benne semmi nagy potenciált. Sajnálom, nálam R9 az orok kedvenc, azt hiszem magasra tette fel azt a bizonyos lécet.
a) bizonyítania kell
b) a valós képessége megvan hozzá, hogy meccseket döntsön el, szorult szituációban
szóval felőlem játszhat rosszul egyszerre 10-11 ember, de amíg a pályán olyan nevek vannak, mint CR, Benzema, vagy Bale, addig igenis ők lesznek először elővéve. Nyilván Garethre ez még nem vonatkozik, mert mégiscsak most jött, de később rá is érvényes lesz. Ha már Özilre azt írtuk, hogy csak akkor volt jó, ha a csapatnak is jól ment, akkor az elvárások vonatkozzanak mindenkire.
But he is a good boy...
- mocsok
ez a te stílusod.miVida írta:ha pedig "VÉLETLENÜL" nem kapna gólt kedden, akkor meg a védelem volt awesome..
lopez védhet akárhogy, csak szapulni tudod.
tegnap is csak rajta múlt, hogy legalább egy pontot sikerült szerezni, de te mégis egész meccs alatt szidtad.
dicséretes hozzáállás.