Pedig a (szélsőségesen) eltérő vallási nézetek miatt többen haltak már meg a történelem során, mint egyes eléggé hírhedt betegségek miatt pl, szóval azért a leszarás sem a legjobb út.Remy írta: Én alapjáraton leszarom, hogy ki miben hisz. Mindenkinek a saját egyéni dolga. Viszont az araboktól tartok, és szerintem joggal.
OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Gyülekeznek, ne aggódj. Lehet már rég megvan az időpont, mondjuk 2015 dec 19, amíg mindenkinek a helyére kell érnie, és akkor egyszerre, 40-50 városban lesz egy nagy bumm. Vagy mondjuk a karácsony adná magát...cart írta:Németországba kb fél millió ember érkezett év eleje óta. Hány robbantás is volt 8-9 hónap alatt?
Szeptember 11 óta elfogadott állítás ez, hogy muszlim=terrorista...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én már annak sem örülök, ha arabbal utazok egy repülőn.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én alapjáraton leszarom, hogy ki miben hisz. Mindenkinek a saját egyéni dolga. Viszont az araboktól tartok, és szerintem joggal.sebydani írta: Egyébként az is rohadt félelmetes, mikor európai addig keresztény emberek térnek át a muszlim vallásra, aztán majd pár év múlva mikor lesznek annyian az érkezőkkel szépen elterjesztik a vallásukat is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remy, +1. Én sem nem lennék nyugodt egy pillanatra sem, ha bármilyen nagyon civilizált muszlim család élne mellettem. Egyszer kapnak egy telefont, hogy ezek a csúnya magyarok nem szeretik Allahot. Aztán civilizáció vége. Lehet rosszul tudom, de én nem is igazán ismerek más olyan vallást, ami miatt 2015-ben, vallási indíttatásból gyilkolásznának.Remy írta: Ahha, és ezt biztos nem fogják majd kihasználni azok, akik robbantgatni akarnak... Annyira adja magát a helyzet, hiszen itt nem pár ezerről van szó, hanem több százezerről, aztán még ki tudja hol a vége... Félelmetes egy vallásuk van, kurvára nem illenek a fehér emberek közé. Ez lehet rasszista gondolat, de, hogy van benne igazság, az is biztos.
Nyílván, aki robbantani akar, az egyből megérkezés után fog, hogy a több millió még érkező embert már akár a robbantása miatt felfegyverkezett katonákkal találkozzon, és senkit ne engedjenek tovább Aki robbantni akar, az szép beérkezik 1-2 év alatt, és utána szépen lassan majd elkezdi a kis vallási háborúját meg térnyerését. Lehet rosszul gondolom, legfeljebb kiröhögsz.Németországba kb fél millió ember érkezett év eleje óta. Hány robbantás is volt 8-9 hónap alatt?
Egyébként az is rohadt félelmetes, mikor európai addig keresztény emberek térnek át a muszlim vallásra, aztán majd pár év múlva mikor lesznek annyian az érkezőkkel szépen elterjesztik a vallásukat is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Vagyis, ha eddig nem volt, akkor már nem is lesz. Értem. Azért az elég merész és naiv gondolat, hogy a sok százezer menekült között nem szivárog be néhány (száz) radikális fazon, vagy akár már kiképzésben részesült terrorista.cart írta:Németországba kb fél millió ember érkezett év eleje óta. Hány robbantás is volt 8-9 hónap alatt?
Németországba kb fél millió ember érkezett év eleje óta. Hány robbantás is volt 8-9 hónap alatt?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ahha, és ezt biztos nem fogják majd kihasználni azok, akik robbantgatni akarnak... Annyira adja magát a helyzet, hiszen itt nem pár ezerről van szó, hanem több százezerről, aztán még ki tudja hol a vége... Félelmetes egy vallásuk van, kurvára nem illenek a fehér emberek közé. Ez lehet rasszista gondolat, de, hogy van benne igazság, az is biztos.Pipita írta:
Van mondjuk 1 milliárd muszlim vallású ember a Földön. Abból hány terrorista van aki robbantani akar, és hány akar csak normális életet magának, mint te vagy én?
Aki háborúzni akar ott, az itt sem fog megváltozni, de amennyire én tudom, háborúzni ott is tudnának, épp az elől menekülnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor nincs több kérdésem. Minden rossz, kivéve a bevándorlók.Valószínűleg igen
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szeretnéd mi? Egyébként nem, most ezt nem neked szántam elsősorban, hanem általánosságban a fő szószolóknak akik ebben a témában nyilatkoznak ugye adott véleményen, és vígan néznek le a domboldalon a párttársak villáira mert nem tudják egyébként mi hogy történik az országban.Pipita írta: Akkor én most budai ficsúr lettem?
Erre fel jutott most eszembe, hogy nem is olyan rég mentem megújítani a személyimet, most már tudom fölösleges pénzkidobás volt, nekem is egy papírfecni kéne, ráírva az adataimmal meg a végzettségemmel. Majd ha munkát keresek lehet ilyen tömörített önéletrajzzal fogok próbálkozni.Ezek békés diplomások, orvosok meg sanyarú sorsú családok.
Plusz, most volt sajtótájékoztató a teherautó hátuljában megfulladtakról, 70 emberből 8 nő és 4 gyerek volt. Ne értsetek félre, ezt a sorsot én se akarom nekik, nem kell meghalniuk elmenniük kell innen. De azért elég érdekes, hogy ezek az arányok érvényesen mind már az ittlévőkre, mind a most érkezőkre.
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokat nem ezért jönnek. Vagy azt mondtam már, hogy nagyon sokan nem csak menekülnek a háború elől? Egyébként Amerika megcsinálta nekik a demokrációt, nem jó? Oda küldeném az összeset egyébként. Idióták.Pipita írta:Aki háborúzni akar ott, az itt sem fog megváltozni, de amennyire én tudom, háborúzni ott is tudnának, épp az elől menekülnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. augusztus 28., péntek 12:02-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ebben egyetértünk. Csak szerintem nem mind ilyen, de mikor szóba kerül a téma, valahogy mindenki mindet egytől egyig ilyennek állítja be.A gond itt azokkal van, akik átvágják a kerítést, beszöknek valahol, ellenállnak a rendőrnek, szétlopják a termést, sáskahadként járják a vidéket és csak pusztítanak, és odavonzzák a maffiát, egy-egy üveg vízért verekedést robbantanak ki. Ezzel pedig rettegésben tartanak egy-egy régiót.
Valószínűleg igen, mivel többnyire nem azért megy itthon az ember rendőrnek, mert az az álma, és mert szebb világot szeretne teremteni, hanem mert buta gyökér aki semmi másra nem volt jó. Szerencsére vannak normálisok is, de sok van ilyenből is - sajnos. Aztán az ilyen ember kezébe óriási hiba hatalmat adni, mert vissza fog vele élni. Viszont tekintélyt nem csak erőszakkal lehet kikövetelni szerintem.A rendőröket meg könnyű fikázni, de akkor is leszólnád őket, ha joguk lenne rendet tenni erőszakosabb módon és élnének a lehetőséggel.
sajnos nem vagyok orákulum, így ezt nem tudom megmondani.kicsit előrébb kellene gondolkodni, nem az, h kinézek és most mi van. lehet, h jövőhéten már teljesen más lesz v 2 hónap mulva.
Van mondjuk 1 milliárd muszlim vallású ember a Földön. Abból hány terrorista van aki robbantani akar, és hány akar csak normális életet magának, mint te vagy én?Hát pedig kurva sok igazság volt a hsz-ben. Attól, hogy vannak a normális, alkalmazkodni tudó félék, addig ott van a teljesen szélsőséges eset is. Ezek folyton háborúznak, az idióta vallásuk miatt. Majd, szerinted itt fognak megváltozni?
Aki háborúzni akar ott, az itt sem fog megváltozni, de amennyire én tudom, háborúzni ott is tudnának, épp az elől menekülnek.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A lövöldözés tényleg egyszerű megoldás. De utána még 5 évig lehetne lövöldözni a miatta kitört háborúban.
Új törvényre lenne szükség, az egy megoldás. Külön speciálisan erre alakítva. De nálunk agyhalál van. Egy angolszász jogrendszerben már másnapra lenne.
Kerítés az nem megoldás, még a határőrség sem. Vagy egész Magyarországot bekerítjük, meg hol van annyi ember, aki ezt őrzi? Ha nem a szerbeknél jönnek, akkor jönnek az ukránoktól, vagy a horvátoktól. Mindenképp jobb, mint a semmi, de ez jelenleg csak kampány duma.
Mondjuk a horváttal való trükközés jó lenne, lehetne tolni olaszba is őket tengeren, bár a krabótok ki is lépnének az EU-ból, ha valami kemény mélytorok érné őket már most az elején. Úgyhogy a másra való teheráthárítás azon kívül, hogy kockázatos, nem biztos, hogy működne.
Én papírok nélkül senkit nem engednék be. Ezek, akik összetépik mehetnének haza, ha ellenkezik mehet az erőszakkal való visszatoloncolás, rabosítás. Akár rabszállító gépeken hazaszállítás, mivel lőni nem lehet, kevesebbért is tört már ki háború, börtönben tartani meg ugyanúgy pénzbe kerül.
Papírral meg Európa számára előnyösebb munkavállalók jöhetnek. Olyan sok kecskepásztor úgyse kell.
Próbaidős polgári státuszt létrehozni(már a táborban), hogyha elkövet valamit, az többszörösen súlyosbító tényezőt kapjon, és kitiltást. Mivel így ezt nem lehet leírni szimplán a törvénybe, mert diszkrimináció lenne, a státusszal megkerülhető lenne.
Azért azt nem kell elfelejteni, hogy mi is bevándorlók vagyunk ugyanúgy Ausztriában, Németországban, és Angliában is. Teljesen megtiltani a belépést gyerekes, és önző lenne. Legelsőnél például már kifejezetten felfigyeltek a magyar lakosoknak kifizetett rohamosan növekvő szociális juttatásokra, szóval még élősködünk is, de eddig nem akartak lelőni minket. Pedig vagyunk kint fél milliónál is többen.
De itt a másik véglet, hogy drága menekültnek még lesz....mosom a lábát, mert annyit gyalogolt, stb. kifejezetten irritáló, ezek a képmutató emberek eddig hol voltak a sajátjaikkal?
Szóval a két véglet között lesz valahol a jó út. De megszüntetni nem lehet, aki ezt állítja hazudik, vagy van egy 10 méteres betonfalról kész tervrajza. A korlátlan beözönlést kell megállítani, és erre lenne jó szűrő a törvény, meg a határozott fellépés. Nem ilyen, hogy a rendőr integet nekik a kerítésnél normális országban már fel lenne függesztve.
Bármi lesz itt, egy komoly politikai játszma megy már most, és annak lesz győztese, meg vesztese. Szerencsére a mi, a történelmünk során mindig jók voltunk ebben. Ja, nem.
1. Elég sok. Illegális lakásfoglalót láttam már párat. Úgyhogy a kérdésedre a válasz igen lenne. Télen bemegy, majd nem lehet kilakoltatni őket tavaszig. A lakásnak annyi, a pénzt bukta a főbérlő, és még a gázszámla is van.
Ha nem adnak ki nekik lakásokat, akkor mennek a szállóra, és a magyar hajléktalant kiüldözik onnan.
2. Ők egy olyan országból jönnek, ahol ez így van. Jártam már Szíriában, ott a fogason gépfegyver lóg, az esernyő helyett. Csúnyán néznek az asszonyra, akkor már lelövik a másikat. Amikor ott voltam is állandóan lövöldöztek, pedig háború se volt.
Ez a nyócker duma meg már elavult. Pesten elég sok nyócker van már, ahol Houdinik laknak, mert ott hagyod az autót, és eltűnik egy kiadósabb kulázás után.
Én már jártam olyan helyen is, ami egyedi népcsoport igényeire volt kialakítva infrastrukturálisan. Kocsma mellett, méhtelep, majd a sok digis, és egyben upcs antennás ház. (rom) Különös vonzalmuk lehet a műholdas televízió iránt gondolná az átlag, pedig csak nem fizetik a számlát, és kikapcsolás után más nevére váltogatják az előfizetést, úgyis elég nagy a család pár évig el lehet játszani a szolgáltatókkal.
Új törvényre lenne szükség, az egy megoldás. Külön speciálisan erre alakítva. De nálunk agyhalál van. Egy angolszász jogrendszerben már másnapra lenne.
Kerítés az nem megoldás, még a határőrség sem. Vagy egész Magyarországot bekerítjük, meg hol van annyi ember, aki ezt őrzi? Ha nem a szerbeknél jönnek, akkor jönnek az ukránoktól, vagy a horvátoktól. Mindenképp jobb, mint a semmi, de ez jelenleg csak kampány duma.
Mondjuk a horváttal való trükközés jó lenne, lehetne tolni olaszba is őket tengeren, bár a krabótok ki is lépnének az EU-ból, ha valami kemény mélytorok érné őket már most az elején. Úgyhogy a másra való teheráthárítás azon kívül, hogy kockázatos, nem biztos, hogy működne.
Én papírok nélkül senkit nem engednék be. Ezek, akik összetépik mehetnének haza, ha ellenkezik mehet az erőszakkal való visszatoloncolás, rabosítás. Akár rabszállító gépeken hazaszállítás, mivel lőni nem lehet, kevesebbért is tört már ki háború, börtönben tartani meg ugyanúgy pénzbe kerül.
Papírral meg Európa számára előnyösebb munkavállalók jöhetnek. Olyan sok kecskepásztor úgyse kell.
Próbaidős polgári státuszt létrehozni(már a táborban), hogyha elkövet valamit, az többszörösen súlyosbító tényezőt kapjon, és kitiltást. Mivel így ezt nem lehet leírni szimplán a törvénybe, mert diszkrimináció lenne, a státusszal megkerülhető lenne.
Azért azt nem kell elfelejteni, hogy mi is bevándorlók vagyunk ugyanúgy Ausztriában, Németországban, és Angliában is. Teljesen megtiltani a belépést gyerekes, és önző lenne. Legelsőnél például már kifejezetten felfigyeltek a magyar lakosoknak kifizetett rohamosan növekvő szociális juttatásokra, szóval még élősködünk is, de eddig nem akartak lelőni minket. Pedig vagyunk kint fél milliónál is többen.
De itt a másik véglet, hogy drága menekültnek még lesz....mosom a lábát, mert annyit gyalogolt, stb. kifejezetten irritáló, ezek a képmutató emberek eddig hol voltak a sajátjaikkal?
Szóval a két véglet között lesz valahol a jó út. De megszüntetni nem lehet, aki ezt állítja hazudik, vagy van egy 10 méteres betonfalról kész tervrajza. A korlátlan beözönlést kell megállítani, és erre lenne jó szűrő a törvény, meg a határozott fellépés. Nem ilyen, hogy a rendőr integet nekik a kerítésnél normális országban már fel lenne függesztve.
Bármi lesz itt, egy komoly politikai játszma megy már most, és annak lesz győztese, meg vesztese. Szerencsére a mi, a történelmünk során mindig jók voltunk ebben. Ja, nem.
Az a gond, hogy te elég elszigetelve élsz mindentől, így nem látsz át sok mindent, igaz a többiek sem feltétlen látják ezt át.Pipita írta:1. Megkérdezhetem, hogy hány hajléktalan ment be a házadba az elmúlt tíz évben, telente?
2. Hát ez marhavicces, pedig milyen kurvajó világot élnénk, ha nem így lenne.
1. Elég sok. Illegális lakásfoglalót láttam már párat. Úgyhogy a kérdésedre a válasz igen lenne. Télen bemegy, majd nem lehet kilakoltatni őket tavaszig. A lakásnak annyi, a pénzt bukta a főbérlő, és még a gázszámla is van.
Ha nem adnak ki nekik lakásokat, akkor mennek a szállóra, és a magyar hajléktalant kiüldözik onnan.
2. Ők egy olyan országból jönnek, ahol ez így van. Jártam már Szíriában, ott a fogason gépfegyver lóg, az esernyő helyett. Csúnyán néznek az asszonyra, akkor már lelövik a másikat. Amikor ott voltam is állandóan lövöldöztek, pedig háború se volt.
Ez a nyócker duma meg már elavult. Pesten elég sok nyócker van már, ahol Houdinik laknak, mert ott hagyod az autót, és eltűnik egy kiadósabb kulázás után.
Én már jártam olyan helyen is, ami egyedi népcsoport igényeire volt kialakítva infrastrukturálisan. Kocsma mellett, méhtelep, majd a sok digis, és egyben upcs antennás ház. (rom) Különös vonzalmuk lehet a műholdas televízió iránt gondolná az átlag, pedig csak nem fizetik a számlát, és kikapcsolás után más nevére váltogatják az előfizetést, úgyis elég nagy a család pár évig el lehet játszani a szolgáltatókkal.
és te egy közel sem ennyire békés bevándorlóval, mint amilyeneket nap mint nap látsz?Pipita írta:Fú ericco, ez elég meredek hsz volt. Találkoztál már valaha muszlimmal, ne adj isten a baráti körödben?
kicsit előrébb kellene gondolkodni, nem az, h kinézek és most mi van. lehet, h jövőhéten már teljesen más lesz v 2 hónap mulva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. augusztus 28., péntek 11:53-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kapcsolat:
Hát pedig kurva sok igazság volt a hsz-ben. Attól, hogy vannak a normális, alkalmazkodni tudó félék, addig ott van a teljesen szélsőséges eset is. Ezek folyton háborúznak, az idióta vallásuk miatt. Majd, szerinted itt fognak megváltozni?Pipita írta:Fú ericco, ez elég meredek hsz volt. Találkoztál már valaha muszlimmal, ne adj isten a baráti körödben?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pipita, szarni nem csak ott lehet, az meg, hogy mi megy a hírekben pont nem érdekel.
Az ilyen gyűjtőpontokon javarészt azok vannak, ahogy én figyelem, akik "ártalmatlanok", várnak a megoldásra, a befogadásra meg a magyar állampolgárságra, vagy egy müncheni vonatjegyre.
A gond itt azokkal van, akik átvágják a kerítést, beszöknek valahol, ellenállnak a rendőrnek, szétlopják a termést, sáskahadként járják a vidéket és csak pusztítanak, és odavonzzák a maffiát, egy-egy üveg vízért verekedést robbantanak ki. Ezzel pedig rettegésben tartanak egy-egy régiót.
Értem én, hogy te nem érzel félelmet, meg nem félsz, meg még lehet, hogy másik húsz sem. De akinek a gyereke azon a környéken lakik valahol a határ mentén és eddig egyedül ment vígan iskolába, gyalog, bicajjal, stb, az nem hinném, hogy nyugodt, amíg a gyerek haza nem ér.
A rendőröket meg könnyű fikázni, de akkor is leszólnád őket, ha joguk lenne rendet tenni erőszakosabb módon és élnének a lehetőséggel.
Az ilyen gyűjtőpontokon javarészt azok vannak, ahogy én figyelem, akik "ártalmatlanok", várnak a megoldásra, a befogadásra meg a magyar állampolgárságra, vagy egy müncheni vonatjegyre.
A gond itt azokkal van, akik átvágják a kerítést, beszöknek valahol, ellenállnak a rendőrnek, szétlopják a termést, sáskahadként járják a vidéket és csak pusztítanak, és odavonzzák a maffiát, egy-egy üveg vízért verekedést robbantanak ki. Ezzel pedig rettegésben tartanak egy-egy régiót.
Értem én, hogy te nem érzel félelmet, meg nem félsz, meg még lehet, hogy másik húsz sem. De akinek a gyereke azon a környéken lakik valahol a határ mentén és eddig egyedül ment vígan iskolába, gyalog, bicajjal, stb, az nem hinném, hogy nyugodt, amíg a gyerek haza nem ér.
A rendőröket meg könnyű fikázni, de akkor is leszólnád őket, ha joguk lenne rendet tenni erőszakosabb módon és élnének a lehetőséggel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Híjjad a barátaidat is1. nincs hatalmam hozzá
2. "ők öten vannak én meg eggyen"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Attól, hgoy hajléktalanok, még európaiak, ebben a kultúrában nevelkedtek, tiszteletben tartják a társadalmi alapokat, és úgy ahgoy a törvényeket is. Tudják, hogy a sorsukért ők felelnek.Pipita írta:Aha.
Megkérdezhetem, hogy hány hajléktalan ment be a házadba az elmúlt tíz évben, telente?
Képzeld magad egy muszlim helyébe. Eleve felsőbbrendűbbnek érzi magát mindegyik. Ez számukra ol&an temrészetes, mint nálunk a 'Ne ölj!'. A nevelés része. Otthon ugyanazzal etették őket, mint minket idehaza, hogy az összes nyugati alig várja, hogy repülőbe uljön bombázni, ha rajta múlna, küldené az atomot, stb. Majd jött az embercsempész, ő pedig elmondta, hogy itt milyen tuti az élet, kolbászból van a kerítés, semmit sem kell csinálni, fizetik neki a segélyt (amit ő dzsizjátnak hisz, magyarul a nem muszlimok fizetnek a muszlimoknak az életükért, és elfogadják, hogy másodrendűbbek, ez benne van a Koránban is), ráadásul a szegény muszlimoknak is jut nő, nem csak a gazdagoknak, mint odahaza. Aztán szembesül a valósággal, nyomornegyedben találja magát, ráadásul az otthon elfogadott dolgokat itt rossz szemmel nézik, vagy büntetik. Idő kérdése, hogy a normálisabb muszlim is mikor kezd el radikalizálódni.
A rágalmazás szó értelmezése is különbözik. Nálunk akkor rágalmazol, ha valakiről rosszat mondasz, ami nem igaz. Náluk akkor rágalmazol, ha valami olyat mondasz az illetőről, amit ő nem akar hallani, az tökmindegy, hogy igaz-e vagy sem. Ezért halál is járhat, területtől függően. Szóval minden egyes iszlámmal kapcsolatos megfogalmazás, ami igaz, de rossz fényt vet a vallásukra, halálos bűn, gyilkolnának érte. Csak azért nem teszik, mert egyelőre kevesebben vannak. Ezt is előírja a korán, hogy amíg a helyzet úgy követeli, a hitetlenek átverése, becsapása kötelező, Allah megjutalmaz érte (ez magyarázza a radikális és a nem radikális muszlim közti különbséget). A kétszinűség a létük része, ugyanúgy, mint a cigányoknál a színészkedés. Utóbbiak legalább beismerik magukról, hogy értenek a drámához, és előszeretettel hazsnálják is. Ha ezt egy muszlim fejéhez vágnád, azonnal rágalmazás, és lelki szemei előtt már térdig vagy ásva, és épp sziklákat hajigál feléd.
Tényleges megoldás nincs. Jönni fognak még többen. A tranzitállamok határai közelében felépített táborok, ahol lehetne őket szűrni, regisztrálni, gyógyítani, stb csak ideiglenes megoldás. Ezzel a generációval nem is lesz probléma, emberek ők is, a többségük majd megpróbál alkalmazkodni. A problémát majd egy-két generációval később fogjuk majd érzékelni, amikor a már itt születet muszlimok megkapják szinte ugyanazt a nevelést, amit a szüleik otthon, csak identitást nem fognak tudni hozzá párosítani, össze lesznek zavarva, és majd ekkor kezdenek el "rosszalkodni".
Merci Zizou!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Válaszolok én arra is.Realista24 írta:Mindjárt jön a válasz, hogy ki akadályoz meg benne...nmate írta:Ja, még azt hozzátenném, hogy amelyik itt balhézik az ország határain belül, azt meg kell vagdosni, nincs mese.
1. nincs hatalmam hozzá
2. "ők öten vannak én meg eggyen"