nso írta:Mourinho a mérkőzés előtt azt mondta, szégyen lenne, ha kikapnának, és ezt továbbra is így gondolja.
„Megismétlem a múltkor használt szót, valóban szégyen, hogy kikaptunk. A sport nyelvén értve a szégyent. A történelemben ez már minden csapattal előfordult, igaz, velem most történt először. Elfogadhatatlan, hogy egy alacsonyabb osztályból érkező csapattól kapjunk ki – folytatta Mourinho. – Ha újságíró lennék, én is nagyon kritikus lennék a Chelsea játékosaival és menedzserével, de nem felejteném el dicsérni a győztes csapatot sem, mert megérdemli, hogy az egekig magasztalják."
Mourinho a nagy dicséretek közepette abba a hibába is belefutott, hogy a Bradford Cityt véletlenül Barnsleynak nevezte.
Én ezt találtam NSO-n.
Babinho írta:Nem, hogy Carlo nem foglalkozik az előző csapataival, de josé sem a többivel. Pedig az intert is "lenne miért köpködni". De állandóan csak a madrid foglalkoztatja...én bírom Mourinhot. De rohadna meg az összes befőttje amikor ok nélkül pocskondiáz. Ez a madrid lemez beragadt nála.
Na hátha tavasszal összefutunk, aztán lejátszhatja ramosékkal a régi sérelmeket.
A többi nem tényező, csak a Reallal futhat össze a BL-ben, a Porto nem tényező, most mit mondjon, ráadásul tőlünk (meg a Chelseatől) rossz szájízzel távozott.
Mourinho meg mindig is szeretett odamondogatni mindenkinek (az angol sajtó ezt szereti, ő meg szereti az angolokat), de elsősorban a riválisoknak, minket sokáig "került", mert vagy nem futottunk össze korábbi csapatával, vagy épp az edzőnk volt. Most kiélvezi, azért Ramos ha jól emlékszem visszaszólt már, CR is ugye a pályán válaszolt. Ancelotti nem fog ilyenbe belemenni, de jobb is ez így szerintem.