Akkor én most budai ficsúr lettem?Ez meg jobban nem lehetett volna megfogalmazva. Meg lehet nézni, hogy a nagy liberalista gondolatokkal ellátott emberek milyen helyekről gondolják azt amit
Itt élek a Keletitől 50 méterre, aztán folyamatosan olvasom, hogy milyen büdös a környék, hogy nem lehet lépni mert mindenhol ott vannak, hogy hangoskodnak, vadállatok, bunkók, kötekednek a tisztafajú fehéremberrelm megerőszakolják a nőinket, stb stb Hogy teleszarják a 2. János Pál Pápa teret, hogy ott is mocsokban élnek mert igénytelenek...aztán kimegyek sétálni egyet, körbenézek, senki sem köt belém, nem érzem azt az undorító szagot, nem lépek szarba és nem is látok szétszart tereket és nincs nagyobb szemét mint egy átlagos pesti utcában. De még csak félelmet sem érzek mert pont leszarják hogy ott vagyok. Nem, nem szó szerint.
De a félelemkeltés az menő itthon, mint a nyócker kőkemény hírneve...aztán végigsétál az ember a környéken és rájön hogy lehet hogy nem kell megenni minden szart amit az arcodba tolnak.
Persze azt elhiszem hogy lelopják a vetést a vidékeken, nyilván én sem támogatom. Sőt, ez ellen nyilván fel kell lépni (na nyilván nem csordába verődve verekedni). Ilyenkor kijön hogy mekkora hatalma is van a rendőrségnek itthon, és mekkora tisztelet övezi őket, dehát maguknak vívják ki ezt a becses érdemet.
Előbbiről nem tudok nyilatkozni (bár biztos vagyok benne, hogy ennyi ember között az is van), utóbbit pedig kár lenne elvitatni.Ezek békés diplomások, orvosok meg sanyarú sorsú családok.