tényleg fejlődik. 30-40 gólt szerintem soha nem fog szerezni, de a csapatai húzóembere lesz, ha nem történik vele valami, ami megtöri a karrierjétziro4vr írta:az elfogultságod páratlan inkábbikarus93 írta:wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődéden megy keresztül, az páratlan.
23 éves és már klasszis játékosnak mondható. 26-27 éves korára elérheti a két állat szintjét. Ha töretlenül tud továbbra is fejlődni.
most lesz 24 pár nap múlva..mi páratlan a fejlődésében?
Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én is követem az odaigazolása óta és nem látom, hogy azóta produkált volna legalább egy olyan szintlépést, mint amilyeneket a "két állat" produkáltikarus93 írta:wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődésen megy keresztül a pali, az páratlan.
23 éves és már klasszis játékosnak mondható. 26-27 éves korára elérheti a két állat szintjét. Ha töretlenül tud továbbra is fejlődni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az elfogultságod páratlan inkábbikarus93 írta:wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődéden megy keresztül, az páratlan.
most lesz 24 pár nap múlva..mi páratlan a fejlődésében?
Nem illik.
- ikarus93
wxyz
A chelsea meccseit rendszeresen követem, sőt külön Hazard jatekát is szoktam figyelni, amilyen fejlődésen megy keresztül a pali, az páratlan.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az a golpont?'shutterisland írta:jo5é.
hazardot egyre jobban bírom, szerintem bőven van még a paliban plusz.
ha picit kiegyenlítettebb és picit gólponterősebb lenne...
soha rosszabb fordulót, mint ez az újévi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Az, hogy eltriblizget az egy dolog, de a meccsekre messze nincs akkora befolyása. Plusz nincs meg benne az a hosszú távú game changer skill sem. Ez a góllövés meg..hát hiszem ha látom. Lett volna most már ideje és lehetősége kiteljesedni.ikarus93 írta:Hazard ha majd megrugja az évi 30-40 gólját egy szezonba, akkor azt mondom Messi-Ronaldo kettos melle nem csak jatekban de golokba is fel fog nőni.
Jatékban már majdnem olyan szinten van mint a ket állat.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo5é.
Utolsó mondatőt leszámitva én is így gondolomziro4vr írta:A kettő együtt biztosan nem működik, legalábbis komolyabb csapatok ellen egyszerűen nem tényezők. Gólt nem lőnek, kulcsmomentumaik sincsenek nagyon. Én mondjuk Williant tartanám meg.wxyz írta:Willian nagy csalódás. Ukránoknál ígéretesnek tűnt
Lehet még gyengébb, mint Oscar
Én Oscartól szabadulnék
ikarus93
Azért nem kell túlzásokba esni egy meccs miatt amin tudta hozni magát
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hát ez nagy meccs volt. Még jó,hogy Salecék a felvezetőben beszéltek arról,hogy Kane sose lesz Bale szintjén, erre lehoz egy ilyen meccset.
Hát igen, tippelni azt nagyon tudnak. De ez a hurrikán srác nagyot játszott. Két év múlva hozzuk Benzema helyett.
Hát igen, tippelni azt nagyon tudnak. De ez a hurrikán srác nagyot játszott. Két év múlva hozzuk Benzema helyett.
- ikarus93
Hazard ha majd megrugja az évi 30-40 gólját egy szezonba, akkor azt mondom Messi-Ronaldo kettos melle nem csak jatekban de golokba is fel fog nőni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
Eljött a te éved, érzem én. Persze csak a PL-ben.GT37 írta:Vége, megcsináltuk. El sem tudom hinni. Ráadásul így egy ponttal a Arsenal előtt vagyunk már a tabellán. Szép volt, fiúk!
Nem illik.
Egy Tottenham-Arsenal 4-5 után mondta emlékeim szerint.nmate írta:Nem Mourinho mondta egyszer, hogy levágná a játékosainak labat ha 5-t kapnának? Valami Arsenal meccs után.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Vége, megcsináltuk. El sem tudom hinni. Ráadásul így egy ponttal a Arsenal előtt vagyunk már a tabellán. Szép volt, fiúk!
Na jól van, ilyen nincs bakker hol a kandikamera?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem Mourinho mondta egyszer, hogy levágná a játékosainak labat ha 5-t kapnának? Valami Arsenal meccs után.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Remélem majd jön egy jó kis Mourinho interjú a meccs után. Fel szokta dobni a napomat, bírom a stílusát
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Cahillt meg le kellett volna már zavarni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Special Five
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó meglátás, nekem is Rooney jut néha eszembe Harry-ről. Elképesztő egyébként, mennyit fejlődött az utóbbi hónapokban. Kezdetben nem sokat láttam benne, amit viszont ebben a szezonban produkál, az egészen fantasztikus.morientes írta:Simán.De Adebayor is ott ücsöröghet mellette ha visszamegy.Mióta játszik,figyelgetem Kane-t,(mármint a nagycsapatban),és a fiatal Rooneyra emlékeztet,ugyan az az arrogancia,helyzetfelismerés,önbizalom.
Persze a két stílus más,de akkor is...
Közben 5!!!!!!!!!
szerk.:
schranzer írta:Special Five
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2015. január 1., csütörtök 20:08-kor.