Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
20 évvel ezelőtt nyert a Camp Nouban utoljára a Bilbao.
Ezeknek a csapatoknak max otthon van esélyük bármire.
Szal hagyjuk is.
Ezeknek a csapatoknak max otthon van esélyük bármire.
Szal hagyjuk is.
- Pad'em
Hogy van az, hogy minden spanyol csapatot tönkrevernek, ellenünk meg az volt végig az érzésem, hogy esélyük sincs. Mi csinál most pl a Bilbao is aki nézi?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bilbao WTF?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azta tenyleg! Na ot nem is tudtam, koszi az infot! Szeretem az ilyen statokat.illgner írta:Meg Streich a Freiburgnál. Simeonét 2011. dec. 23-án, Streichet dec. 29-én nevezték ki.Sierra írta: Azért durva, hogy Simeone lassan 11 éve az Atléticonál van. Modernkori fociban ilyen vagy ennél hosszabb ideig kb csak Wenger meg Ferguson volt egy csapat élén.
Meg Streich a Freiburgnál. Simeonét 2011. dec. 23-án, Streichet dec. 29-én nevezték ki.Sierra írta: Azért durva, hogy Simeone lassan 11 éve az Atléticonál van. Modernkori fociban ilyen vagy ennél hosszabb ideig kb csak Wenger meg Ferguson volt egy csapat élén.
Azért durva, hogy Simeone lassan 11 éve az Atléticonál van. Modernkori fociban ilyen vagy ennél hosszabb ideig kb csak Wenger meg Ferguson volt egy csapat élén.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nem lenne jo szerintem, Szoboszlai soha nem vedekezik, Atmben meg ez hatamas kovetelmeny. Azzal, amit irtal, azzal egyet is ertenek, mert ott tenyleg ezekre jatszanak, viszont Simaone ugy baszna ki a keretbol az elso 5 meccs utan, ahogy illik. Sajnos ebben rengeteget kellene fejlodnie meg, de nem hajlamos ra, nemetorszagban is sokszor beszelnek errol, hogy annyira “bekepzelt”, hogy neki derogal a vedekezes.Babinho írta: Mondjuk az atletico állófocija, kontrái és pontrúgásai pont feküdnének neki. Sztem spanyolban amugy is bevállna.
Kérdés Simeone marad e, és h ki veszi át ha mégsem...
Mondjuk az atletico állófocija, kontrái és pontrúgásai pont feküdnének neki. Sztem spanyolban amugy is bevállna.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amióta az új edző van, több bizalmat kap és jobban is megy neki.hehetheoriginal írta:Epic fail lenne, jol van o ott ahol van, meg ott is max atlagosnak szamit, az atma azert nagyobb falatRealista24 írta: Egy spanyol oldal szerint Félix helyet Szoboszlai veheti át.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Remélem nem. Az a stílus és az Atma jelenlegi iránya szerintem nem lenne neki jó.
Ami a Nápolynál megy az viszont feküdne neki, 10-es poszton Zielinski ellen szerintem még nyerhetne is. Nem tudom, hogy mennyire lehetett valós az érdeklődés, de egy Atmaba ő ne menjen, mert az erényei maximum a szögleteknél és pontrúgásoknál fognak kijönni.
Ami a Nápolynál megy az viszont feküdne neki, 10-es poszton Zielinski ellen szerintem még nyerhetne is. Nem tudom, hogy mennyire lehetett valós az érdeklődés, de egy Atmaba ő ne menjen, mert az erényei maximum a szögleteknél és pontrúgásoknál fognak kijönni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De ő real drukker.Realista24 írta: Egy spanyol oldal szerint Félix helyet Szoboszlai veheti át.
Hiba lenne, nagyjából ugyan olyan, mint Félix részéről oda menni, csak kisebb, mert Félix jobb játékos.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Epic fail lenne, jol van o ott ahol van, meg ott is max atlagosnak szamit, az atma azert nagyobb falatRealista24 írta: Egy spanyol oldal szerint Félix helyet Szoboszlai veheti át.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy spanyol oldal szerint Félix helyet Szoboszlai veheti át.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid have failed to win the 11th round of La Liga for three seasons in a row.
Match against Sevilla - round 11.
Match against Sevilla - round 11.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha gólpasszt akart volna adni, akkor átlépi, de be akarta húzni sarokkal. Mint tavaly Vini Valverdének, vagy még jó pár évvel ezelőtt Raúl Figonak. Még a Barcások is azt mondják, hogy az egy szerencsés mozdulat volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
En is igy latom, elsore azt sem ertettem milyen rangadorol meg golpasszrol van szo.Kerlon írta: Dehogy akart ott golpasszt adni Lewa. Az egy lecsuszott sarkazas volt, ami igy eppen jo helyre kerult.
Dehogy akart ott golpasszt adni Lewa. Az egy lecsuszott sarkazas volt, ami igy eppen jo helyre kerult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Sztem is kapura akarta. Amúgy idén bármikor ér bele sarokkal gólpassz lesz belőle, Hazard mehetne hozzá a receptértgutihaz14 írta:igaz csak egyszer lattam azt a golt de nem kapura akarta huzni azt sarokkal? tudatosan adta tovabb nem azert mert lecsuszott?illgner írta:
Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, nem tudom, hogy mi volt az eredeti célja. Csak azt látom, hogy a mögé jövő labdába sarokkal pont úgy ért bele, hogy abból üreskapus gólpassz lett. De itt van a gól, megnézheted: http://livetv.sx/enx/showvideo/1101847_ ... barcelona/gutihaz14 írta:igaz csak egyszer lattam azt a golt de nem kapura akarta huzni azt sarokkal? tudatosan adta tovabb nem azert mert lecsuszott?illgner írta:
Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.
Szerintem ezt passznak szánta, mert onnan szinte lehetetlen volt kapura húzni.
igaz csak egyszer lattam azt a golt de nem kapura akarta huzni azt sarokkal? tudatosan adta tovabb nem azert mert lecsuszott?illgner írta:Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.filatáska írta:
Régen rossz, ha egy akkora "golpasszal" kell ervelni Lewa mellett.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo