Én néhány rész után úgy voltam, hogy jobb mint a BB.sonic írta: Better Call Saul mint tulertekelt? Hol? Ki ertekeli tul?
Amugy en nezem,es rendszeresen leesik az allam hogy hogy a f*szba nez ki ilyen jol egy TV sorozat? A latvany valami elmebeteg jo, boven a tv-s szint felett van. Gondolom aki felel erte aznemsokaig fog ezena szintendolgozni. Mellesleg maga a sorozat is simanpremium...
Sorozatok, TV műsorok
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
főleg ez az új évad...baromi jó. majd ha vége, újrázom a BB-t
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Better Call Saul mint tulertekelt? Hol? Ki ertekeli tul?
Amugy en nezem,es rendszeresen leesik az allam hogy hogy a f*szba nez ki ilyen jol egy TV sorozat? A latvany valami elmebeteg jo, boven a tv-s szint felett van. Gondolom aki felel erte aznemsokaig fog ezena szintendolgozni. Mellesleg maga a sorozat is simanpremium...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
A masodik miatt is, azt az elsonel abba kellett volna hagyni. Eroltetett baromsag.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én el is felejtettem miről szólt az az évadDinhoL írta: Kicsit meglepő, hogy a BB-t mennyien oltják közben a Stranger Thingsről senki se írja, hogy túlértékelt..Pedig a 3. Évad miatt simán ott a helye a listán..
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Kicsit meglepő, hogy a BB-t mennyien oltják közben a Stranger Thingsről senki se írja, hogy túlértékelt..Pedig a 3. Évad miatt simán ott a helye a listán..
Amúgy Scrubs
Amúgy Scrubs
Som i Serem!
6oat
6oat
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha mar Matt LeBlanc, a Man with a plan-t erdemes csekolni, eleg jo kis szitkom.nmate írta:Szimplán szar: Barátok közt, Smallville, Joey, Young Sheldon, Supergirl, GothamRealista24 írta:Jöhetne top5-10 legszarabb sorozat listák
True Detective 2. Évad, Two and a half man (Charlie Sheen után)
- nmate
Nem kimondottan az, de valahogy sosem jön elő amikor goat sorozat a téma (nem itt), pedig bőven van azon a szinten, mint egy BB vagy GoT (szerintem jobb bőven persze, de az objektíven kijelentheto, hogy azonos szint legalább)Remy írta: Fura a Mr. Robotot alulertekeltnek latni, mikor én arrol a sorozatrol rosszat még nem is hallottam, raadasul eleg mainstream cim, mikor sorozatokat ajanlanak az emberek.
-
Túlértékelt nálam a Vikings, Westworld, Better Call Saul és a Mr. Robot.
Prison Break, Lost meg Dexter pedig nagy kedvenc, de ennek ellenére elismerem, hogy mindháromnál borzalmasak az utolsó évadok.
Ami végig bejött az Breaking bad meg The Wire.
Amire azt mondanám, hogy alulértékelt az Mindhunter, Sense8.
Prison Break, Lost meg Dexter pedig nagy kedvenc, de ennek ellenére elismerem, hogy mindháromnál borzalmasak az utolsó évadok.
Ami végig bejött az Breaking bad meg The Wire.
Amire azt mondanám, hogy alulértékelt az Mindhunter, Sense8.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fura a Mr. Robotot alulertekeltnek latni, mikor én arrol a sorozatrol rosszat még nem is hallottam, raadasul eleg mainstream cim, mikor sorozatokat ajanlanak az emberek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Ha az I'll go talk to him/her mondat ivósjáték lenne, egy Flash rész alatt könnyen szétcsaphatná magát az ember.h3x0r írta:
A Flash elso evada is szorakoztato tudott lenni, egy konnyed, laza sorozat, ami nem vette komolyan magat. Majd jottek a 10 perces reszek, 30 perc toltelekkel, a teljesen idiota parbeszedekkel arrol, hogy tegyuk meg, ne tegyuk meg, de meg kene, de megse, de megis. Ha Irisre gondolok, meg mindig okolbe szorul a kezem.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
Hello friendmocsok írta: Nálam az alulertekelt az egyértelműen a mr. Robot. Hat a legnagyobb királyság ever.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lostot nem mondanám hogy túlértékelt, mert konszenzus, hogy az utolsó évad fos.
De amúgy a konspirációs, sorozat-kielemzős időszak első komoly fecskéje volt. Kivéve Csabinál, ő ezt a Dallasnál csinálta.
De amúgy a konspirációs, sorozat-kielemzős időszak első komoly fecskéje volt. Kivéve Csabinál, ő ezt a Dallasnál csinálta.
Nem illik.
- ateeemadrid
ennyi szar ízlésű embert 1 fórumon.Túlértékelt meg nálam is a bb.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- mocsok
Jezusom miért bántjátok ennyire a family guyt és a tbbt-t?
Nálam az alulertekelt az egyértelműen a mr. Robot. Hat a legnagyobb királyság ever.
Túlértékelt meg nálam is a bb.
Nálam az alulertekelt az egyértelműen a mr. Robot. Hat a legnagyobb királyság ever.
Túlértékelt meg nálam is a bb.
- ateeemadrid
Vártam már.h3x0r írta:es tenylegateeemadrid írta: BrBa nálam egyértelműen a legjobb dolog, amit valaha látta,, csak a Drót érhet a nyomába, utána nagy lemaradás.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
nmate írta:Imádom még mindig minden percét ahogy van, valószínűleg 101-edszer is újra fogom nézni valamikor, de ez így van.ziro4vr írta: Túlértékelt: Jóbarátok.
+1
Mindennap porog egy resz legalabb, tv ben kapom el vagy netflixen. Ugyanugy nevetek
Nalam tulertekelt a Homeland Big bang theory (jezus ezt hogy utalom)
BB-t 3x neztem vissza.
Most karanten alatt battyam is csekkolta pedig nem szereti ezt a mufajt inkabb a sitcomok. 2het alatt ledaralta. Imadta.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neeeh3x0r írta:es tenylegateeemadrid írta: BrBa nálam egyértelműen a legjobb dolog, amit valaha látta,, csak a Drót érhet a nyomába, utána nagy lemaradás.
ZIDANE
- h3x0r
es tenylegateeemadrid írta: BrBa nálam egyértelműen a legjobb dolog, amit valaha látta,, csak a Drót érhet a nyomába, utána nagy lemaradás.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Nekem az All Time Best az a Prison Break 1. èvad, de nem csak azèrt mert szerintem zseniàlis, hanem azèrt mert azzal kezdôdött el a sorozatjunkie èletem
Alulèrtèkelt: Kingdom(Frank Grillo-val), Banshee, Warrior(Cinemax, Banshee alkotòitòl) - szàmomra ezek a legalulèrtekeltebb sorozatok, mindhàrom erőszakos, kemèny, nyers, viszont elèg dràmàval, de rettentő keveseb ismerik
Tùlèrtèkelt: Friends, Lost, Breaking Bad - Valahogy nem vitt rà a lèlek, hogy bàrmelyiket is befejezzem, pedig nagyon szerettem volna
Alulèrtèkelt: Kingdom(Frank Grillo-val), Banshee, Warrior(Cinemax, Banshee alkotòitòl) - szàmomra ezek a legalulèrtekeltebb sorozatok, mindhàrom erőszakos, kemèny, nyers, viszont elèg dràmàval, de rettentő keveseb ismerik
Tùlèrtèkelt: Friends, Lost, Breaking Bad - Valahogy nem vitt rà a lèlek, hogy bàrmelyiket is befejezzem, pedig nagyon szerettem volna