Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Egyelőre Raps és a Wolves ment, Houstonban lehet nem lesz Howard, Boston meg totál kiszámíthatatlan. GSW kicsit leeresztett, még bőven benne van, hogy ezt is csak pár ponttal nyerik, Mavsben sem bízok. Még az is lehet, hogy nem is lesz több pick.
Wolves -2.5 2 unit
Visszatért MArtin, Pekovic, lassan jön Rubio is, szerintem most meg fognak indulni, és megcsapják simán a Phillyt.
Portland +7 1 unit
Ez tetszik a legjobban. Lillard nem lett all-star, így kommentálta: "i'm going to be pissed off and you'll see a re-energized Damian Lillard after the break". Általában az all-star csapatok kihirdetése hatással szokott lenne a játékosokra, Lillard szerintem ma kőkeményen nekimegy a Hawksnak. Ha lesz player speci, ott is rakom az overt.
Kint van eddig 6 meccs, mindegyik tetszik, a fent említett kettőn kívül: GSW, Mavs, Raps, és a Rockets is menne szívem szerint, és még ugye 3 meccs hátra van. Ezt jól át kell gondolni.
Visszatért MArtin, Pekovic, lassan jön Rubio is, szerintem most meg fognak indulni, és megcsapják simán a Phillyt.
Portland +7 1 unit
Ez tetszik a legjobban. Lillard nem lett all-star, így kommentálta: "i'm going to be pissed off and you'll see a re-energized Damian Lillard after the break". Általában az all-star csapatok kihirdetése hatással szokott lenne a játékosokra, Lillard szerintem ma kőkeményen nekimegy a Hawksnak. Ha lesz player speci, ott is rakom az overt.
Kint van eddig 6 meccs, mindegyik tetszik, a fent említett kettőn kívül: GSW, Mavs, Raps, és a Rockets is menne szívem szerint, és még ugye 3 meccs hátra van. Ezt jól át kell gondolni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
anaheim jól végaludta a második harmadot.. vitte is a szelvényt mint a szél.
nba 1-0 ncaa 2-6... on to the next one
(1-0) Wolfsburg - Bayern D ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
gyűjtö jött:
athen @ 1.53
sevilla @ 1.57
brazil u20 @ 1.44
frederikshavn @ 1.65
mára wolfsburg - bayern 1x @ 2.62, túl populáris a 2es, bár a gólos fogadás talán jobban adja magát.
braga h @ 1.62 még van benne érték.
de itt a péntek, francia 2, lehet vadászni az x-ekre.
athen @ 1.53
sevilla @ 1.57
brazil u20 @ 1.44
frederikshavn @ 1.65
mára wolfsburg - bayern 1x @ 2.62, túl populáris a 2es, bár a gólos fogadás talán jobban adja magát.
braga h @ 1.62 még van benne érték.
de itt a péntek, francia 2, lehet vadászni az x-ekre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
En meg megraktam az utolso percekben a bullst +2.5re, hhosszabitas lett, nsgyban orultem a fejemnek hogy duplaztam, erre latom hogy szamit a hosszabitas is.... Ott meg kikaptak 6tal -.-
Mindegy a tegnapi Bucks meccs jott. 1-1
Mindegy a tegnapi Bucks meccs jott. 1-1
- nmate
Ja, hát persze hogy azok jönnek amiket végül elkaszálok, mert nem érzem végül jónak.
NBA-t külöm, NHL:Islanders, Anaheim, NCAA:NC-Greensboro +7.5.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Már 187 a line mivel játszik Melo. Kicsit beszoptam, bár azt meg pláne vinném. Denver viszont nem lesz play, meg Lakers sem.nmate írta:+ Knicks - Pacers under 184, ezt is elég jónak érzem.
- nmate
+ Knicks - Pacers under 184, ezt is elég jónak érzem.
Kettő van ami csábít még: Egyik a Denver under 94, azéémee road-road b2b-en vannak, Memphis védekezése pedig jó. A másik a Lakers +9. Ha Butler tuti lesz és felmegy 10-11 körülire, húzom. Ha nem, megy a Denver under.
Kettő van ami csábít még: Egyik a Denver under 94, azéémee road-road b2b-en vannak, Memphis védekezése pedig jó. A másik a Lakers +9. Ha Butler tuti lesz és felmegy 10-11 körülire, húzom. Ha nem, megy a Denver under.
Bucks -4.5 1 unit
NCAA:1H-0,5 unit
Rutgers +5.5
Dayton -0.5
FAU +4.5
UTA +2.5
Murray St. -4
Utah -3
Cal Poly +4
UC Davis -0.5
NCAA:1H-0,5 unit
Rutgers +5.5
Dayton -0.5
FAU +4.5
UTA +2.5
Murray St. -4
Utah -3
Cal Poly +4
UC Davis -0.5
- nmate
Én meg élőben -5,5-re raktam a Cavst mivel olyan szépen bekezdtek... 1-3 lett így
Mára Bucks-t viszem, meg figyelem lesz-e Melo, szerintem jó esély van rá, hogy nem.
Mára Bucks-t viszem, meg figyelem lesz-e Melo, szerintem jó esély van rá, hogy nem.
Jó nagy hülyék voltunk az OKC pickkel. A Waiters csere óta(január 5.) 24. legjobban támadó(vagy inkább 7. legrosszabbul) csapat a Thunder, megelőzik őket a Timberkutyákok, a Magic, a Boston, a Jazz. Botrány. Jó lesz őket kerülni mostanság.
Ugattak a kutyák rendesen éjszaka, Pels, Detroitba bele is néztem rendesen.
James mizéria nem tetszett, úgyhogy meccs előtt hedge-eltem egy Cavs -3.5-tel, és jött a Portland +6.5 is. Összességében ~unit mínusz az este.
James mizéria nem tetszett, úgyhogy meccs előtt hedge-eltem egy Cavs -3.5-tel, és jött a Portland +6.5 is. Összességében ~unit mínusz az este.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem tudom jött-e, de a Tádám vudu az három :-Dnmate írta:Értem, hozzál sok szerencsét. Nyomok is egy Tádám vudut: Magic under 95,5
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Raptorsért nagy kár, 2. félidőre ébredtek fel, de nem panaszkodom. NBA 3-2, NCAA 5-3
nem ment nagy pénzzel, de azért szépen mutatott volna. csak tényleg dühítő, h 3-4 percet kellett volna kibírni.PEEtör írta:Szvsz ekkora oddsokat nincs értelme gyűjtőzni komoly pénzekkel, de legalább 2/3-ban akkor már, vagy kevesebbel, vagy egyenként.Toti írta:elefant @ 2.30
barca @ 2.20
sheffield @ 4.75
gyujtobe. szetbasz az ideg. 88. percben...
ma nincsenek jó meccsek, max élőzni lehetne.
aek athén oddsát viszik lefele, mint az állat, 1-1ről indul a visszavágó és otthon játszanak, de így, h már csak 1.53 az odds, nincs benne nagy érték, maximum egy duplázósra jó. egyébként az athén az utolsó 47 mérkőzésén (tét + barátságos) 39 győzelem, 6 döntetlen, 2 vereség (abból 1 barátságos)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Napok óta förtelmes eredmények születnek NBA-ben, mindenki meg van keveredve mint a kiszántott egér. Mai este sem lesz szebb, mint a tegnapi ahogy nézem.
Szvsz ekkora oddsokat nincs értelme gyűjtőzni komoly pénzekkel, de legalább 2/3-ban akkor már, vagy kevesebbel, vagy egyenként.Toti írta:elefant @ 2.30
barca @ 2.20
sheffield @ 4.75
gyujtobe. szetbasz az ideg. 88. percben...