Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 11., vasárnap 14:04

dragostej írta:Ez egyből nézős, ha nem bírsz várni! :mrgreen:
Az asszonyka leküldött a bóltba szal még a gépet sem kapcsoltam még be... -.-

dragostej

HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. augusztus 11., vasárnap 14:02

Ez egyből nézős, ha nem bírsz várni! :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 11., vasárnap 13:31

Mindjárt bekapcsolom a gépet és megnézem. Előre is köszönöm! Amùgy letöltős vagy egyből lehet nézni?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 11., vasárnap 13:17

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... -10-8-2013

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 11., vasárnap 13:15

Valaki tud majd dobni linket, mert vacsorán voltam tegnap és nem láttam meccset!:S

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 11., vasárnap 1:28

Valdes sokat dob a védekezésen, meg a letámadáson, sőt a labdatartáson is. :roll: :shifty: :mrgreen:
Kicsit kétértelmű,igen :mrgreen: Arra gondoltam,hogy még Valdes szerencsétlenkedéseit is elbírta a csapat,mindamellett,hogy nem Vidal szűrt,vagy a védelem teljesen felforgatott volt. A csapatvédekezés és a letámadás miatt nagyon hatékonyan szűrték meg az ellenfél támadásait. Nekünk is erre kell menni,csak annyi különbség van,hogy mi nem a labda megtartására törekszünk,hanem a gyors,kombinatív játékra,lövőhelyzetek kidolgozására,beadásokra...stb
Kontrázni Mourinho által jól megtanultunk,pillanatok alatt fel tudunk érni az ellenfél kapujához,2-3 passzal CR lövőhelyzetbe tud kerülni úgy,hogy 5 mp alatt felér a mi tizenhatosunktól a másik tizenhatosig.
A felkészülési meccsek alapján nekem ez a kezdő11 állt össze:
--------------------Lopez
Carvajal-----Ramos----Pepe-----Marcelo
-------------------Casemiro
------------Modric----------Isco
------Özil----------------------------CR
---------------------Benzema
:goat:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 11., vasárnap 0:05

El Unico írta:
Bár én jobbnak találnék ebben a felállásban egy erős letámadást amit elől tennénk meg. Csak a nagy kérdés az lenne hogy ebben Ronaldo mennyire tudna részt venni.
A Chelsea és az Inter ellen is letámadtunk,már az ellenfél tizenhatosánál 3 madridi próbált meg labdát szerezni,vagy legalábbis szűkíteni a területet,a felívelt labdákat meg Ramosák hátul összeszedték,és már indultunk is felfelé.

Ancelottiék egyértelműen azt akarják megvalósítani,amiért eddig sírtam: nem kell 2 vkp,elég egy is,sőt,Modric is elég,ha mellette a 9 másik is visszazár,és letámad.

Csapatként kell védekezni,a Barcelona is ezt csinálta,nem volt ott Vidal,meg Thiago Silva,még Valdest is elbírta a csapat,egyszerűen ráerőltették az akaratukat az ellenfélre,visszatámadtak labdavesztés esetén,és tartották a labdát.

Tetszik Zidanék munkája,hatalmas szezon lesz,alig várom kezdetet.
Valdes sokat dob a védekezésen, meg a letámadáson, sőt a labdatartáson is. :roll: :shifty: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 10., szombat 23:45

Bár én jobbnak találnék ebben a felállásban egy erős letámadást amit elől tennénk meg. Csak a nagy kérdés az lenne hogy ebben Ronaldo mennyire tudna részt venni.
A Chelsea és az Inter ellen is letámadtunk,már az ellenfél tizenhatosánál 3 madridi próbált meg labdát szerezni,vagy legalábbis szűkíteni a területet,a felívelt labdákat meg Ramosák hátul összeszedték,és már indultunk is felfelé.

Ancelottiék egyértelműen azt akarják megvalósítani,amiért eddig sírtam: nem kell 2 vkp,elég egy is,sőt,Modric is elég,ha mellette a 9 másik is visszazár,és letámad.

Csapatként kell védekezni,a Barcelona is ezt csinálta,nem volt ott Vidal,meg Thiago Silva,még Valdest is elbírta a csapat,egyszerűen ráerőltették az akaratukat az ellenfélre,visszatámadtak labdavesztés esetén,és tartották a labdát.

Tetszik Zidanék munkája,hatalmas szezon lesz,alig várom kezdetet.
:goat:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 10., szombat 22:46

Még Khedirát kéne elzsugázni, helyére meg Gustavot, aztán fasza minden :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 10., szombat 22:22

ferni írta: Jesének voltak jó momentumai,
Most már azt nézném meg, amikor az A csapatban kap helyet, nem pedig akkor áll be, amikor Casadok vannak a csapatban, és szinte telibeszarjuk már a támadást :D

No mindenesetre próbálkozik, aztán majd tétmeccsen is meglátjuk B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 10., szombat 22:18

köszönöm murinnyónak, hogy az eltakarodásával visszaadta a futballcsapatomat.
Kép
Kép
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 10., szombat 22:16

hát amit lelehetett szűrni a meccsből, hogy Jesé meg Carvajal jók lesznek, viszont Morata meg Khedira... egyszerűen kevés mind a kettő...

Jesének voltak jó momentumai, Carvajal is jól játszott + volt egy gólvonalról kifejelt labdája.

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. augusztus 10., szombat 22:15

López formában, ahogy Casemiro is, most simán MOM volt, élesben leszek rá kíváncsi.
Jesé pedig biztatóan mozgott, a szólója kifejezetten tetszett.
-Teljesen egyetértek... :agree:

De hogy ne csak a jót értékeljük: Khedira hozta a formáját.Nagyon lassú ,körülményes,darabos a mozgása.
Engem Vincze Ottóra emlékeztet... :mrgreen:
Ráadásul elől bóklászik általában.Vigye a Chelsea...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 10., szombat 22:12

Realista24 írta:Gondban lesz Carlo papa.
Ez a lényeg. Tavaly a Bayern azért tudott átgázolni mindenkin, mert nem elég, hogy a kezdő 11 jól működött, de a padról beálló játékosok is olyan szintet hoztak, ami miatt nem érezte meg a csapat a papaírón kezdő ember hiányát.

Ha itt is mindenki tud pluszt adni a csapatnak, legyen az kezdő játékos, vagy csere, akkor nyert ügyünk van. Nagyon kíváncsi vagyok már a tétmeccsekre is. B-) Jó kis szezon lesz ez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 10., szombat 22:09

Gondban lesz Carlo papa. López formában, ahogy Casemiro is, most simán MOM volt, élesben leszek rá kíváncsi.
Jesé pedig biztatóan mozgott, a szólója kifejezetten tetszett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 9., péntek 14:10

___Samy___ írta:
Szerintem sokkal hátrébb játszik mint eddig. De véleményem szerint remek helyet találtak neki a középpályán és remekül mozgatja a támadóinkat. Szerintem Carlo megpróbál a középpályán emberfölénybe kerülni. Eddig nagyon tetszik amit a középpálya csinál és szerintem az elmúlt évek gondjai meg fognak szűnni. De visszatérve Isco-ra , remekül együtt tud játszani Modriccal-Cr-el és Marceloval. a háromszögezéseket remekül megcsinálják és nagyon gyorsan is. Nagyon mozgékony a srác és pillanatok alatt képes egy jó kis passzot adni aztán kapja is vissza és már játszik is előre. Nincs nála olyan sokat a labda (nem dajkálgatja) hanem azonnal passzolja is tovább(néha azért egy kis labdatartás is bent van). És mindezt a középpálya közepén teszi meg. Iniesta-hoz tudnám leginkább hasonlítani.
nekem is nagyon tetszik, amit modric és isco csinál a középpályán, nagyon dinamikusak, és sok váratlan dolgot képesek húzni
ami egy kicsit aggaszt, hogy hogyan fog illeszkedni ebbe a sorba xabi és illarra :kivagyhe: khedira meg totál felesleges, mert mélyen teljesen súlytalan, fentebb meg nem képes játszani, a zónázgatás ide már kevés lesz
bár eddig ellene voltam a középpálya ekkora variálásának, de jobban járnánk, ha elhoznánk a helyére kondogbiát
Szerintem ez lesz a felállás :
------------Casillas----------
Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo
---------------Xabi---------------
--------Modric----Isco----------
Özil(Bale)----------------Ronaldo
--------------Benzema-----------

Így talán hogy Modric is feljebb lép és többet tud segíteni támadásban akkor talán a jobb oldal is egy kicsit erősebb lesz.
Én személy szerint nem félek a védekezéstől mert a felkészülési mérkőzések alapján a védekezésünk 4-4-2 lesz. Bár én jobbnak találnék ebben a felállásban egy erős letámadást amit elől tennénk meg. Csak a nagy kérdés az lenne hogy ebben Ronaldo mennyire tudna részt venni. Ha mást nem is akkor a két szélső hátvédet kellene "követnie" Özilnek és Ronaldonak és Benzemának kellene a két középső védőt zavarnia így talán egy kicsit könnyebben meg tudnánk szerezni a lasztit.

Khedira-nak szerintem ebben a felállásban meg semmi keresnivalója mert támadásban abszolut használhatatlan és mivel az ellenfelet szerintem(!!!) a középpályán kellene megfognunk viszont ahhoz meg nem elég jó.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 9., péntek 13:08

___Samy___ írta: ami egy kicsit aggaszt, hogy hogyan fog illeszkedni ebbe a sorba xabi és illarra :kivagyhe: khedira meg totál felesleges, mert mélyen teljesen súlytalan, fentebb meg nem képes játszani, a zónázgatás ide már kevés lesz
bár eddig ellene voltam a középpálya ekkora variálásának, de jobban járnánk, ha elhoznánk a helyére kondogbiát
Szerintem Khedira helyére fog menni Illarra, aztán ha beválik marad, ha nem akkor Xabi váltja majd ha felépül. Kicsit gyengének tűnik az Illarra-Modric-Isco hármas védekezésben, de simán beválhat, csak ahhoz Cé és Özil is kelleni fog védekezésben és a Marcelo-Carvajal kettős sem lófrálhat az ellenfél térfelén végig.

Iker-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Illarra-Modric-Isco-Özil-Benzema-Cé
Nekem ez a kezdő a tippem a szezon nagy részére, az elején még Pepe lesz ott Varane helyett, meg lehet, hogy Illarra helyén Khedira.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 9., péntek 12:34

Szerintem sokkal hátrébb játszik mint eddig. De véleményem szerint remek helyet találtak neki a középpályán és remekül mozgatja a támadóinkat. Szerintem Carlo megpróbál a középpályán emberfölénybe kerülni. Eddig nagyon tetszik amit a középpálya csinál és szerintem az elmúlt évek gondjai meg fognak szűnni. De visszatérve Isco-ra , remekül együtt tud játszani Modriccal-Cr-el és Marceloval. a háromszögezéseket remekül megcsinálják és nagyon gyorsan is. Nagyon mozgékony a srác és pillanatok alatt képes egy jó kis passzot adni aztán kapja is vissza és már játszik is előre. Nincs nála olyan sokat a labda (nem dajkálgatja) hanem azonnal passzolja is tovább(néha azért egy kis labdatartás is bent van). És mindezt a középpálya közepén teszi meg. Iniesta-hoz tudnám leginkább hasonlítani.
nekem is nagyon tetszik, amit modric és isco csinál a középpályán, nagyon dinamikusak, és sok váratlan dolgot képesek húzni
ami egy kicsit aggaszt, hogy hogyan fog illeszkedni ebbe a sorba xabi és illarra :kivagyhe: khedira meg totál felesleges, mert mélyen teljesen súlytalan, fentebb meg nem képes játszani, a zónázgatás ide már kevés lesz
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dragostej

HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. augusztus 9., péntek 12:21

R.M.C.F írta:Én is szeretném megnézni,valaki tud nekem segíteni,hogyan tudom megnézni? De csak a "hülyéknek való" leírások működnek nálam,mert a számítógépes ismereteim hagynak kivetni valót maguk után.
Megnézheted pl itt mindenféle töltögetés nélkül.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 9., péntek 12:18

Tegnap belinkelték szerintem egyel hátrébb megtaláljátok a meccset.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: