Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rb_lint
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. november 29., vasárnap 19:11

realistahuni írta:
Pep minden összel csúcsra pörgeti a Bayernt, tavaszra verhetetlennek kiáltják ki a csapatot, majd a döntö elött elfogy a kraft.
Két elődöntős bukta azért még vállalható. Mi most 5/4-nél járunk például.
Ha a barcát kapják nem lesz esélyük oda-visszavágós párharcban, de bárki mást eltakarítanak, erre nagy tétben mernék fogadni.
2 elődöntőből 2x alázták le a bayernt.(barca3-0, 0-4 ellenünk.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 29., vasárnap 18:34

Pep minden összel csúcsra pörgeti a Bayernt, tavaszra verhetetlennek kiáltják ki a csapatot, majd a döntö elött elfogy a kraft.
Két elődöntős bukta azért még vállalható. Mi most 5/4-nél járunk például.
Ha a barcát kapják nem lesz esélyük oda-visszavágós párharcban, de bárki mást eltakarítanak, erre nagy tétben mernék fogadni.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. november 29., vasárnap 18:08

Pipita írta:Nem, senki nem csinál úgy. Én személy szerint csak megjegyeztem, hogy talán novemberben nem kéne elkönyvelni, hogy májusig nem fog változni semmi a futball világában, és minden ugyanebben a mederben fog folyni.
Nagyjából. Pep minden összel csúcsra pörgeti a Bayernt, tavaszra verhetetlennek kiáltják ki a csapatot, majd a döntö elött elfogy a kraft.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 13:31

realistahuni írta:
Kerlon írta:ma megkeféljük az eibart, aztán helyreáll a világrendje B-) B-) B-)

Meg. :lol:

Hetedikek a bajnokságban, mindössze két vereséggel, és három középpályásuk is benne van a 10 legtöbb labdaszerzést bemutató játékosok között a Ligában.
Védekező felfogású kiscsapat, hazai pályán, max kiszenvedjük a győzelmet de itt ma joga bonitot nem kell várni szerintem.
öreg én már egy ideje nem várok ettől a csapattól joga bonitot
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 29., vasárnap 12:56

Kerlon írta:ma megkeféljük az eibart, aztán helyreáll a világrendje B-) B-) B-)

Meg. :lol:

Hetedikek a bajnokságban, mindössze két vereséggel, és három középpályásuk is benne van a 10 legtöbb labdaszerzést bemutató játékosok között a Ligában.
Védekező felfogású kiscsapat, hazai pályán, max kiszenvedjük a győzelmet de itt ma joga bonitot nem kell várni szerintem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 12:47

ma megkeféljük az eibart, aztán helyreáll a világrendje B-) B-) B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 29., vasárnap 12:17

Mindenki úgy csinál mintha a Barca tavaszi romlása valami Tuti dolog lenne..
Nem, senki nem csinál úgy. Én személy szerint csak megjegyeztem, hogy talán novemberben nem kéne elkönyvelni, hogy májusig nem fog változni semmi a futball világában, és minden ugyanebben a mederben fog folyni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 29., vasárnap 12:04

lestat írta:Mindenki úgy csinál mintha a Barca tavaszi romlása valami Tuti dolog lenne..csak azért mert mi tavaly jól beszoptuk minden tekintetben nem biztos hogy más csapat is befogja...Januárban érkezik hozzájuk amugyis még Arda meg Vidal...nem hiszem h rontják majd a keret összetételét..valaminek ott nagyon el kell romlania hogy ne nyerjenek idén fontos trófeákat.

Nem hát, nekünk is szerintem főként annyi volt, hogy nem volt ott a minőség a KP pótlására és szétlettek hajtva az elején.
Oda meg télen érkezik egy Vidal-Arda pakk aki azért a kp-t elég brutálisan felfogja frissíteni.
Szerintem újra triplázni fognak, de ne legyen igazam :coffee:
ZIDANE

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 29., vasárnap 11:59

Mindenki úgy csinál mintha a Barca tavaszi romlása valami Tuti dolog lenne..csak azért mert mi tavaly jól beszoptuk minden tekintetben nem biztos hogy más csapat is befogja...Januárban érkezik hozzájuk amugyis még Arda meg Vidal...nem hiszem h rontják majd a keret összetételét..valaminek ott nagyon el kell romlania hogy ne nyerjenek idén fontos trófeákat.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 29., vasárnap 10:55

istimester írta:Logikusan nézve nekünk sem kellett volna összeomlanunk. A kupákat tavasszal osztják.
Felesleges logikusan nézni. Mert általában nem arról vagyunk ismertek, hogy a mélyből a csúcsra jutunk. Kivétel a Capello féle csapat amikor 9 (?) pont hátrányból jöttünk fel. Viszont a csúcsról könnyen kezdünk el zuhanni. Bajnokságok, BL-ek, lehet sorolni a példákat. A Barcanál meg általában pont a fordítottja a jellemző. Nem tudom, h-h a p*csába, de rohadt erősek mentálisan. Nyálas szöveg vagy nem, de főleg az első 3mas. Ők oda teszik magukat, Messi nem mindig, de Ő olyan szint, hogy nem is feltétlen kell. Szóval elég nagy bajban vagyunk és tényleg tavasszal osztják a kupákat, csak az égvilágon semmi nem szól mellettünk. :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. november 28., szombat 22:51

Logikusan nézve nekünk sem kellett volna összeomlanunk. A kupákat tavasszal osztják.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 28., szombat 22:02

Logikusan nézve pedig ez az idény a Barca-Bayern kettősről fog szólni. Anglia nem tényező, idén a Juve sem áll túl jól, a PSG ilyen szar Reallal sem bírt... Mi alkalmasak lehetnénk odaérni bárhova, csak ugye nem hiszek, hogy itt Benítez összerakja a csapatot. Röviden ennyi. Senki sem lesz meglepve, ha így alakulnak majd a dolgok.
K

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 28., szombat 21:52

November végén kijelenteni, h a Barca visz ebben a szezonban is mindent, elég nagy merészség. Jöhet egy olyan sérüléshullám, mint tavasszal nálatok, aztán lőttek a szezonnak. Jöhet egy olyan peches 2 meccs, mint a 12'-es Chelsea elleni elődöntő, aztán a BL-nek is lőttek. Tehát közel sem olyen egyszerű dolog. Lehet, h most a Barca a legjobb formában lévő csapat, (bár Bayern is ott van valahol mellette), de a bajnokok tavasszal születnek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 28., szombat 21:47

hunmadridista írta:Ahogy már múltkor is mondtam...idén is úgy néz ki, hogy térdelni fog a Világ a Barca előtt...én nem látom bennük még csak a hibázási lehetőséget sem...természetesen nem verhetetlenek, de jelenleg nincs csapat aki meg tudná állítani őket, ha formában vannak...márpedig most formában vannak...az MSN, meg földöntúli eddig...
Tavaly novemberben ugyanezt lehetett elmondani rólunk. :lol:
De persze biztos jó taktika kiosztani minden kupát novemberben.

A Bayernnek pl az lemúlt két hónapban a mai 2-0-s győzelme a legrosszabb eredménye Münchenben.
Aztán kíváncsian várom az április, vajon akkor is így fog-e menni. :)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. november 28., szombat 21:44

hunmadridista írta:Ahogy már múltkor is mondtam...idén is úgy néz ki, hogy térdelni fog a Világ a Barca előtt...én nem látom bennük még csak a hibázási lehetőséget sem...természetesen nem verhetetlenek, de jelenleg nincs csapat aki meg tudná állítani őket, ha formában vannak...márpedig most formában vannak...az MSN, meg földöntúli eddig...
Egy fullos Bayern elkaphatja őket. Ami azt illeti egy fullos Real is, csak rendezni kéne a sorokat.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. november 28., szombat 21:41

Ahogy már múltkor is mondtam...idén is úgy néz ki, hogy térdelni fog a Világ a Barca előtt...én nem látom bennük még csak a hibázási lehetőséget sem...természetesen nem verhetetlenek, de jelenleg nincs csapat aki meg tudná állítani őket, ha formában vannak...márpedig most formában vannak...az MSN, meg földöntúli eddig...

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 28., szombat 20:48

matador írta:http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi- ... gyik-titka

Sajnos ebben nem kevés igazság van.
Mondjuk a brazil apukák azért okoznak galibát néha, anno Thiago faterja, most Neymar papa aki keveri a kakit - meg ki tudja mi pénzeket kaptak ők a leigazolásakor. De ezt én se tudtam amúgy, hogy ennyi játékosnak ennyiféle ügynöke van, bár azt se tudom igazából, hogy mi a megszokott..

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2015. november 28., szombat 20:34

http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi- ... gyik-titka

Sajnos ebben nem kevés igazság van.
Sportfilozófia: Roger Federer

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 28., szombat 18:13

Most éppen nem érzem Balen, hogy magának akarja a sikert. Ő is pontosan tudja, hogy CR kezd leáldozni a Realnal, és könnyen kerülhet jó pozícióba csapaton belül.
Az MSN más. Suarez egy top csatár, akinek a fejét ha rendbe szedik termeli a gólokat ezerrel. Neymar hiába örvend nagy népszerűségnek, messze van még ő a CR-Messi szinttől, és ez a lényeg, ő ezt beismeri. Messi meg megértette, hogy ha kupákat akar, kell neki a csapat. Hátrébb játszik, teljesen alárendeli magát a csapatnak. CR erre már nem lesz képes, Bale kérdéses, bár szerintem ő sem. Nekünk ilyen hármasunk nem lesz, de ők sem legyőzhetetlenek szerencsére.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 28., szombat 18:11

morientes írta:
Valóban belefért, bár az utolsó 30 percben már a csapat agyilag az öltözőben járt, főleg a labdakihozataloknál volt ez észrevehető. Volt legalább 3-4 olyan szitu, amiben benne volt a gól. De öszsességében ez nem osztott, nem szorzott. Az MSN hozta a formáját. Az nagyon látszott a 3 gól után, h Neymar és Suarez is nagyon ki akarja szolgálni Messit. Mindenáron őt keresték, ami sokszor rossz passzokhoz vezetett.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Vissza: