Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
21 éves, világsztár, kurva nagy melóval, még nagyobb marketinggel, óriási teljesítménnyel, és megannyi kulcsmomentummal. Clutch player, mégpedig top5 minimum idén a szélsőtámadó poszton európában. A hierarchiában lassan ott lesz a keretben ahova most a fizuját akarják igazítani. A támadók meg amúgy is többet keresnek és népszerűbbek. És ő tényleg a realban lett az aki...majd ha besül mbappé mellett elmegy a premier leagueba, legalább jó pénzért. Ő egyébként is lassan már nem csak focista hanem termék is. Ennek meg mindig ára van.
Éri a pezót.
Éri a pezót.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az ilyenekkel nyersz trófeákat.ikelemen5 írta:
Megszakad a mezért? Hagyjuk ezt az indokot.. én is megszakadnék, én sem lépnék rá.. oszt’ focizni nem tudok..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Megszakad a mezért? Hagyjuk ezt az indokot.. én is megszakadnék, én sem lépnék rá.. oszt’ focizni nem tudok..raul 4 ever írta: Ha nálunk forgatják a spacejam3-at és a manók miatt esetleg megint elfelejt focizni, a munkája/sebessége/fizikuma az akkor is megmarad. Az elmúlt 2 évben láttuk valszeg a legalját, ha visszaesne oda, maradna még olyan kvalitása, amiért érdemes játszatni..
Nem egy bruttó 20-as játékos, de nem olyan figurának tűnik, hogy egy kis emeléstől elszállna..
(A Real címerre se mert rálépni, megszakad a mezért, nem az ilyet kell kitenni)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nálunk forgatják a spacejam3-at és a manók miatt esetleg megint elfelejt focizni, a munkája/sebessége/fizikuma az akkor is megmarad. Az elmúlt 2 évben láttuk valszeg a legalját, ha visszaesne oda, maradna még olyan kvalitása, amiért érdemes játszatni..
Nem egy bruttó 20-as játékos, de nem olyan figurának tűnik, hogy egy kis emeléstől elszállna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ezzel maximálisan egyetértek. Mondjuk én nem a csupaszív játékosoknál kezdeném ezt, akik nálunk már bizonyítottak, hanem azoknál, akik fel akarják húzni a fehér mezt és még nem tudjuk mit várhatunk tőlük.Realista24 írta:Nem az a lenyeg, hogy kinél láttunk ilyet.kiserik írta:
És kinél láttunk ilyen ""változó"" szerződést? Amúgy Vini az a játékos, akit baszottul nem kell motiválni. Apróért is az egyik legmotiváltabb játékosunk. Neki bizalom kell. Látjuk a különbséget tavalyhoz képest. A fizetés inkább elismerés és másokra hathat ösztönzően. Üzenete van: megéri hajtani, küzdeni, az egyik legjobbnak lenni. Teljesen megérteném a véleményed, ha Rodrygoi teljesítménye lenne. Kiváló kiegészítő játékos. De Vini az egyik legjobb szélső a világon. Alapkezdő és eredményes. Ez nagyobb ugrás. Én eszerint járnék el.
Az a lényeg hogy a jövőben jó szerződéseink legyenek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem az a lenyeg, hogy kinél láttunk ilyet.kiserik írta:És kinél láttunk ilyen ""változó"" szerződést? Amúgy Vini az a játékos, akit baszottul nem kell motiválni. Apróért is az egyik legmotiváltabb játékosunk. Neki bizalom kell. Látjuk a különbséget tavalyhoz képest. A fizetés inkább elismerés és másokra hathat ösztönzően. Üzenete van: megéri hajtani, küzdeni, az egyik legjobbnak lenni. Teljesen megérteném a véleményed, ha Rodrygoi teljesítménye lenne. Kiváló kiegészítő játékos. De Vini az egyik legjobb szélső a világon. Alapkezdő és eredményes. Ez nagyobb ugrás. Én eszerint járnék el.Realista24 írta: Durva hogy csak úgy tudsz érvelni, ha más játékost is belehuzol a kommentbe.
Lehet négy évre motiváló szerződést is adni, egyre növekvő fiúval, teljesítményt követoen.
Az a lényeg hogy a jövőben jó szerződéseink legyenek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szezon előtt, ha azt mondják, hogy hoz egy 10/10-et, szerintem mindenki aláírta volna..
Ehelyett szépen berúgta az ajtót, egy 20/20-as idénnyel.
Van még benne felfelé?
Nekem az is jó, ha ezt tartaná még pár évig, főleg egy teknőssel maga mellett, de ha tovább fejlődik, az nagyon elit lenne.
Ehelyett szépen berúgta az ajtót, egy 20/20-as idénnyel.
Van még benne felfelé?
Nekem az is jó, ha ezt tartaná még pár évig, főleg egy teknőssel maga mellett, de ha tovább fejlődik, az nagyon elit lenne.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nem adnám el jelenleg semmi pénzért. Egy mesefigurának tartom aki szebb napokon max beugró lehetett volna nálunk de jelenleg a második legjobb mezőnyjátékosunk. Él hal a Realért végigvonatozza az összes meccset + gólokat is elkezdte termelni a hiányosságai ellenére is.
Nincs a piacon elérhető jobb focista nála úgyhogy én megpróbálnám ezt a bmv-t simán működhe ha vinidzsít átrakjuk a jobbra.Sőt igazából cserélgethetik is a széleket mert bappé is tud jobboson játszani.
Benzema középen teszi majd ki meg be a labdákat a kapuba a két néger meg fusson amennyit bír.
Fejben meglátjuk,hogy áll majd bappéhoz. Azért ő csak azthiszi magáról Hogy future Cr.
Nincs a piacon elérhető jobb focista nála úgyhogy én megpróbálnám ezt a bmv-t simán működhe ha vinidzsít átrakjuk a jobbra.Sőt igazából cserélgethetik is a széleket mert bappé is tud jobboson játszani.
Benzema középen teszi majd ki meg be a labdákat a kapuba a két néger meg fusson amennyit bír.
Fejben meglátjuk,hogy áll majd bappéhoz. Azért ő csak azthiszi magáról Hogy future Cr.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem érdemre adják a fizetést (fociban sem és máshol sem), hanem a jövõre és arra hogy mennyit kereshetne máshol. Vinicius sokat kereshetne máshol, ez gondolom mindenkinek egyértelmū - innentōl ha azt akarjuk hogy ne vágyódjon el, meg kell azt közelítenünk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Spanyolban is nagy az inflacio, na en nem sajnalom tole, Perezek meg tudjak, mi a realis. Ne ott legyunk spurok, ahol nem kene. Vini az egyik legnagyobb tehetseg jelenleg a vilagon, a fizetesen is erzekeltetni kell, nem mellesleg eleg nepszeru, marketing szempontbol is bivaly a gyerek.Realista24 írta: Remélem nem igaz, hogy nettó 10 millió lesz a fizetése.
És kinél láttunk ilyen ""változó"" szerződést? Amúgy Vini az a játékos, akit baszottul nem kell motiválni. Apróért is az egyik legmotiváltabb játékosunk. Neki bizalom kell. Látjuk a különbséget tavalyhoz képest. A fizetés inkább elismerés és másokra hathat ösztönzően. Üzenete van: megéri hajtani, küzdeni, az egyik legjobbnak lenni. Teljesen megérteném a véleményed, ha Rodrygoi teljesítménye lenne. Kiváló kiegészítő játékos. De Vini az egyik legjobb szélső a világon. Alapkezdő és eredményes. Ez nagyobb ugrás. Én eszerint járnék el.Realista24 írta: Durva hogy csak úgy tudsz érvelni, ha más játékost is belehuzol a kommentbe.
Lehet négy évre motiváló szerződést is adni, egyre növekvő fiúval, teljesítményt követoen.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kell most a hosszabbítás és az emelés, de ésszel.Remy írta: Én amúgy is megvarnám a következő szezont ezzel. Mennyire változik meg a teljesítménye Bappétól. Ha hozza magát, akkor szezon közben mehet az emelés és hosszabbítás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én amúgy is megvarnám a következő szezont ezzel. Mennyire változik meg a teljesítménye Bappétól. Ha hozza magát, akkor szezon közben mehet az emelés és hosszabbítás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Durva hogy csak úgy tudsz érvelni, ha más játékost is belehuzol a kommentbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Transfermarkt már a 13-as szezonban is így számolt. Nem fogom vegignyalazni, hogy Bale-t felrúgták e a 16oson belül vagy nem. Ebben a rendszerben 20/20, a másikban sem hiszem, hogy valaki hozta ezeket a számokat.Realista24 írta:Vininek sincs 20 gólpassza, azt csak azért írják, mert a kiharcolt bünetőt is neki adják gólpasszként.kiserik írta:
Vagy nem. 1 vagy 2 év van hátra a szerződéséből (nem emlékszem, hgy 5 vagy 6 évest kapott annó, szerintem 5). Ezért van tertéken egyáltalán a fizu emelés, mert meg kell hosszabbtnai a szerződését. Ha kiüli és nem hosszabbit, biztosan lesz olyan arab, aki megad neki 10 nettót bőven. Mondjuk első körben úgy néz ki ez Vininek eszébe sem jut.
Továbbra is úgy gondolom, a nettó 10 pont az, amit a teljesitménye alapján megérdemel. Bakker CR 14-es állat szezonja óta nem csinált Real Madrid játékos 20/20-at, előtte meg a fene se tudja.
21 gólja van és 16 gólpassza.
Nettó 10et meg egy jó szezonra nem szabad adni. Pláne, hogy elmondta, a pénz nem érdekli, csak az, hogy a Realban legyen.
Nem 1 szezonra kell 10 nettót adni, hanem a következő 4-re. Engem se érdekelne a pénz, ha a Realban játszhatnék, de rohadtul szarul érezném magam, ha szarba se vennének az lenne az elismerés, hogy örülj hogy itt lehetsz. Mert a nettó 5 millió az az. Aztán ott van kontrasztban Mbappe, aki nettó 25-30 millióért talán lesz olyan kegyes és hajlandó lesz álmai klubjába játszani, aztán továbbra se sikerült neki se a BL, se az aranylabda... de ott van a Hazard sztori is, aki egy túlfújt lufi volt, mégis 12 nettóval indított.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Na miatta nem kell félnünk, hogy el akarna menni, látni rajta hogy imádja a Realt, igazi fanatik. Ezt amúgy nagyon becsülöm benne, hogy meghal a mezért kb. Most már végre a teljesítményén is látszik egy jó ideje. Egyértelmű, hogy a legveszélyesebb támadónk Benzema mellett.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vininek sincs 20 gólpassza, azt csak azért írják, mert a kiharcolt bünetőt is neki adják gólpasszként.kiserik írta:Vagy nem. 1 vagy 2 év van hátra a szerződéséből (nem emlékszem, hgy 5 vagy 6 évest kapott annó, szerintem 5). Ezért van tertéken egyáltalán a fizu emelés, mert meg kell hosszabbtnai a szerződését. Ha kiüli és nem hosszabbit, biztosan lesz olyan arab, aki megad neki 10 nettót bőven. Mondjuk első körben úgy néz ki ez Vininek eszébe sem jut.gutihaz14 írta:
akkor nyúljanak mélyen a zsebükbe.
Továbbra is úgy gondolom, a nettó 10 pont az, amit a teljesitménye alapján megérdemel. Bakker CR 14-es állat szezonja óta nem csinált Real Madrid játékos 20/20-at, előtte meg a fene se tudja.
21 gólja van és 16 gólpassza.
Nettó 10et meg egy jó szezonra nem szabad adni. Pláne, hogy elmondta, a pénz nem érdekli, csak az, hogy a Realban legyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2024ig ervenyes a szerzodese
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Vagy nem. 1 vagy 2 év van hátra a szerződéséből (nem emlékszem, hgy 5 vagy 6 évest kapott annó, szerintem 5). Ezért van tertéken egyáltalán a fizu emelés, mert meg kell hosszabbtnai a szerződését. Ha kiüli és nem hosszabbit, biztosan lesz olyan arab, aki megad neki 10 nettót bőven. Mondjuk első körben úgy néz ki ez Vininek eszébe sem jut.gutihaz14 írta:akkor nyúljanak mélyen a zsebükbe.Ellenkezo esetben a PSG fele klubbok megfogjak kornyekezni sokkal jobb ajanlatokkal.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Csak, mert lecsúsztunk Haalandról.Süti írta: Komoly a szavazatszámlálón mennyit változott a világ.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K