FIFA
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Re: FIFA
Igen, én meg elballagtam az 576-ba, kipengettem 8990 magyar forintot, majd betettem a lemezt, letöltötte az Origin és azt mondja várjak.
Tudod én is becsületes állampolgár vagyok
Tudod én is becsületes állampolgár vagyok
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
ha nekem szólt én szépen elballagtam az 576ba, kifizettem a 13.999 Forintot érte, hazahoztam, beletettem a lemezt a PS3 konzolomba és játszok vele, tudod vannak még becsületes állampolgárokSavant írta:Telepítettem. Aszonnya várjak, me' 26-ig nem jelenik meg. Hogy sikerült bebuherned?
ajánlom neked is, tuti sikerül így játszanod vele
- Savant
Telepítettem. Aszonnya várjak, me' 26-ig nem jelenik meg. Hogy sikerült bebuherned?
CRISTIANORONALDO
hát ez a Bale-CR duó ott elől bakker... gyilkos...
jó lett ez a fifa 14, még szokni kell, de faxa lett
jó lett ez a fifa 14, még szokni kell, de faxa lett
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Én a helyedben inkább játékosokat vennék amíg hivatalosan ki nem jön a játék. Ahogy én eddig tapsztaltam ahogy lehet játszani minden játékos ára elkezd növekedni. De csak egy javaslat, én így építkeztem a napokban.ezt én se tudtam, hogy működik, köszi
jaj mikor lesz nekem CR-em az UTben.... szép álom....
olyan 40-45 ezer zsetonnal ugrok majd neki az Ultimate Teamnek, ennyit sikerült összehoznom, alaptőkének bőven elég.
ezt én se tudtam, hogy működik, kösziBLaZE írta: A kezdő érték számít, ha kezdéskor mindenkinek 9es chem van akkor akárkit cserélsz be akármikor illetve posztot váltasz neki, PL CR szélső, de berakod meccs közben csatárnak megmarad minden.
jaj mikor lesz nekem CR-em az UTben.... szép álom....
olyan 40-45 ezer zsetonnal ugrok majd neki az Ultimate Teamnek, ennyit sikerült összehoznom, alaptőkének bőven elég.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
A kezdő érték számít, ha kezdéskor mindenkinek 9es chem van akkor akárkit cserélsz be akármikor illetve posztot váltasz neki, PL CR szélső, de berakod meccs közben csatárnak megmarad minden.Monkey írta:Azt soha nem tudtam, hogy ha UT-ben kezdek egy 100-as összhangú csapattal és később becserélek egy teljesen idegen játékost, akiek mindegyik kapcsolata piros akkor játék közben is leromlik a csapatösszhang vagy mindig a kezdő érték számít?
halálomig madridista leszek
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Azt soha nem tudtam, hogy ha UT-ben kezdek egy 100-as összhangú csapattal és később becserélek egy teljesen idegen játékost, akiek mindegyik kapcsolata piros akkor játék közben is leromlik a csapatösszhang vagy mindig a kezdő érték számít?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Auchan katalógus, Fifa 2014 PC-re 8.990 Ft.Holnap mehet a PC-s FIFA 14-ért aki előrendelte. Legalábbis az 576 kbytenál
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én hétvégére-hétfőre tenném inkább.messideco írta:Akkor csütörtökön-pénteken felkerülhet az oldalakra a Fifa? (PC)
Szerda-csütörtökön kapják meg az előrendelők a játékost. Európában alapba péntektől lehet játszani. Aki megoldja,hogy amcsi legyen vmi az előbb tolhatja. Valszeg nekem is megcsinálja az egyik barátom. SZal sztem még pénteken se lesz fent.
Gyere stresszlabda GYEREEEE
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
kösz hogy szóltál, holnap fifa bakker, 2-3 felé lehet érte menniSavant írta:Holnap mehet a PC-s FIFA 14-ért aki előrendelte. Legalábbis az 576 kbytenál.
én most rendeltem elő náluk, még mindig lehet, így 14 ezer, de ha előrendelés nélkül akarja valaki megvenni holnap annak 16k lesz a 14 helyett.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Busquetsnek 5 csillagot kellett volna kapnia. (De tényleg.)mocsok írta:marcelonak csak három csillagos a skillje?
chh.
rajta kívül olyanok kaptak 3 csillagot, mint gomez, buszkecc, huntelaar, song, sahin...
Gomeznek meg mínusz egyet.
Én amúgy nem rendeltem elő, de szerintem meg fogom venni pár héten belül (xboxra).
- Savant
Holnap mehet a PC-s FIFA 14-ért aki előrendelte. Legalábbis az 576 kbytenál.
CRISTIANORONALDO
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha azt nézed Kehdira évek óta a német válogatott/Real Madrid alapjátékosa, Illaramendiről tavaly előttig lényegében hallani sem lehetett, hasolóképpen Iscohoz. Ne aggódj jövőre már Khedira jóval mögöttük lesz.Galacticos írta:illarra 80a reális úgyhogy khedira 84?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszi szépen. Van pár érdekes adat, amivel nem feltétlen értek egyet. Pl Ronaldo gyengébb lába 4 csillag? Szerintem simán 5-nek kellene lennie. Isconál is kevésnek érzem a 3 csillagot a gyengébb lábra meg a trükkökre. Na majd holnap vagy holnapután meglátom.
http://www.futhead.com/14/players/pheco írta:Köszi. Még Carvajalt meg tudnád mondani?Galacticos írta:marcelo 83
varane 81
modric 85
itt az egész adatbázis, ugye ez Ultimate Teames, de most még megegyezik teljesen.
mindenkinek mindene le van írva teljesen pontosan.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Am akinek megvan a 14 az h szerezte be ilyen koran? Ha jol tudom akk 27-en jon es az elorendeloknek is csak 1-2 nappal jon elobb