zsuninnyo írta:
Mi az hogy sehol sem irtad? Belinkeltel egy cikket, nagy smiley-kkal, aminek ez a lenyege, hogy a fantasztikus Ralf mennyivel gyorsabb volt a regi autoval mint a mostaniak.... Azert mert te nem irtad, az uzenet es a lenyeg ez volt.
Azt ugye tudod, hogy a tankolas nem csak annyi volt, hogy tankoltak bele annyit amennyit kellett? Rohadt sokszor keves volt, mert nyomni kellett volna neki a vegere, de nem volt mitol menjen az auto, illetve fullon megtankolva se lehetett neki nyomni, mert rogton elkoptak a kerekek. De igen akkor nem volt sporolas, csak nyomtak tovig a gazt.
En ezt befejeztem, te is ossze-vissza csavargatod a hulyesegeidet amiket irkalsz, es ez az ervelesed.
Írtam vagy nem írtam? Miért olyan nehéz ezt megérteni? Ha arra vertem volna, hogy haha Ralf gyorsabb volt, mint Maxék, akkor azt írom. De nem, nem is volt ilyen. Belemagyarázol olyat, ami nem is létezett a részemről. Tőlem amúgy lehetnének lassabbak is akár a mai verdák, nem érdekel a köridő itt sem. A lényeg az, amit mondott és amit utána írtam is.
Azt ugye tudod, hogy a tankolas nem csak annyi volt, hogy tankoltak bele annyit amennyit kellett? Rohadt sokszor keves volt
Hányszor volt olyan taktikai húzás, hogy lófasz üzemanyag nem volt a verdában pont azért, mert taktika húzásként arra mentek rá, hogy akár +1 kiállással is, de jobb helyen végezzenek. Ezek az extrák hiányoznak a maiakból, ezek a plusz taktikai elemek. Ne az legyen a taktikai elem, hogy ki hogy tud spórolni. Hát baszki...
En ezt befejeztem, te is ossze-vissza csavargatod a hulyesegeidet amiket irkalsz, es ez az ervelesed.
Hál" Istennek, köszi.
Múltkori Haas - Ferrari hasonlatnál is annyira belefuttál a ***erdőbe, nem is értem. Látod is a versenyt, érted is vagy csak leülsz, nézed, aztán jól van?