Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ötödik alkalom amikor meccs végi Lewandowski tizenegyessel nyernek.
Most mi a baj?
Tessék, a napi Xàvi:
"Acording to Big Data we would be leaders due to the opportunities created."
Most mi a baj?
Tessék, a napi Xàvi:
"Acording to Big Data we would be leaders due to the opportunities created."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nagyon gagyi.Pad'em írta: Hozom Xavi és Laporta meccs utáni interjúját:
Riporter: "Szenyor Xavier, nem érzi igazságtalannak, hogy nem lett harmadszor is újrarúgatva a 11-es a befutó Raphinha miatt?"
Xavi: "Az az igazságtalanság ami a Real Madrid-Almeria meccsen történt. Emlékeztetnék mindenkit, hogy ha azon a meccsen igazságos játékvezetés van most vezetnénk a ligát."
Riporter: "Elnézést Mister Laporta csak egy percre. Kommentálná a mai meccsen történteket?"
Laporta: "Perez zsebében a liga és a bírók, egyértelmű"
Riporter: "Hogy-hogy akkor a Barcelona ellen nyomoz az ügyészség?"
Laporta: "Elnézést Florentino hív... Barátom! De örülök hogy hívtál, figyu most hogy megvan nektek Kylian nem utalnál egy kis előleget míg nem indul be a Szuperliga, ha beüt pár hidegebb hét még Februárban nem tudom felfűteni az öltözőt, már a hongkongi cégeim is lekapcsolták. Hogy mi? Miért bírózok folyton? Tudod hogy csak marhulok. Na tudsz utalni kicsit, megadom, tudod..."
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Elég hitvány mákos gyózelem volt ez a barszától. A tizi teljesen jogos volt,még akkor is ha semmi veszély nem alakult volna ki utánna.Döntetlen lett volna igazságos.A lényeg hogy a city pontokat bukott
- Pad'em
Hozom Xavi és Laporta meccs utáni interjúját:
Riporter: "Szenyor Xavier, nem érzi igazságtalannak, hogy nem lett harmadszor is újrarúgatva a 11-es a befutó Raphinha miatt?"
Xavi: "Az az igazságtalanság ami a Real Madrid-Almeria meccsen történt. Emlékeztetnék mindenkit, hogy ha azon a meccsen igazságos játékvezetés van most vezetnénk a ligát."
Riporter: "Elnézést Mister Laporta csak egy percre. Kommentálná a mai meccsen történteket?"
Laporta: "Elnézést Florentino hív... Barátom! De örülök hogy hívtál, figyu most hogy megvan nektek Kylian nem utalnál egy kis előleget míg nem indul be a Szuperliga, ha beüt pár hidegebb hét még Februárban nem tudom felfűteni az öltözőt, már a hongkongi cégeim is lekapcsolták. Hogy mi? Miért bírózok folyton? Tudod hogy csak marhulok. Na tudsz utalni kicsit, megadom, tudod..."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hagyjátok már szegény barca szurkolókat, van elég bajuk.
A tizi adható volt,(láttam már ilyenért tizit) a kapus elugrott a vonal elől, azaz újrakellett rúgatni. A beszaladók miatt meg ritkán fújják vissza.
Nem értem miért vagytok kiakadva, madrid másik felével rivalizál most a barca pontokban, közük nincsen hozzánk, nekünk csak magunkra kell fókuszálni.
A tizi adható volt,(láttam már ilyenért tizit) a kapus elugrott a vonal elől, azaz újrakellett rúgatni. A beszaladók miatt meg ritkán fújják vissza.
Nem értem miért vagytok kiakadva, madrid másik felével rivalizál most a barca pontokban, közük nincsen hozzánk, nekünk csak magunkra kell fókuszálni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Talán Carvajal lépett be, úgy emlékszem.p.csabi1 írta:Szerintem már nekünk is fújtak ilyen befutásért vissza valami rémlik.Talán tavaly.CS0ki írta: Ezeket a belassulos 11eseket én is betiltanam, de a befuto támadó miatt sosem szoktak viaszafujni. Akkor nézik csak, ha a kipattanot valaki belovi.
Amúgy tizit se kéne adni ilyen esetért, és nem csak azért, mert barcelona. A támadónak semmi köze nem volt a labdához, a védő meg felszabadítani akart és végig a labdát nézte. Hátulról eléd vetődik valaki, azzal hogy lehet számolni egy felszabadításnál? Botrány, hogy ilyenekért tizi jár.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindenesetre remélem a bíró jól alszik majd, ez a tizi befújás megint olyan amitől minden esetben hányok, hát bevetődik úgy hogy nem is a kapu irányába mozog a csatár de nem baj mert a clutch lengyel elbuzizza a büntetőt, és a spori takony gerinccel újrarugatja mert elmozdult előre.
Fenomenális teljesítmény 5 perc alatt.
Fenomenális teljesítmény 5 perc alatt.
Szarjátok le csak a szokásos, holnap remélem lövünk vagy 4et copjanak le
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
+csababarca Elnézést!magnus666 írta:Bár nem engem kérdeztél, de megpróbálom röviden összefoglalni.ELSiete írta: Mondd már el nekem, hogy egy ilyen meccs után nem szégyen, hogy a csapatod, edzője, igazgatója, pár nappal ezelőtt még a Real ellen rendezett őrült amokfutast, miszerint csalunk, közben pedig idén is látványosan titeket nyomnak. Ez igy nem szégyen?
a fél túloldal itt fórumozik, mert megunja az ember a folyamatos ferdítést, kifogást, hazudozást, cancel culturet ami ott megy.
többször leírtam már a véleményem a szurkolóinkról, vezetőségről, xaviról.
Én besokaltam ettől, 6 éve fejeknek kellett volna hullani, erre az egyik gyász még kapitány is, nem bír egyik sem kihalni mint a dínók.
Inkább nézem Szoboszlait bazdmeg, ott legalább van minek szurkolni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Yamal segge remélem jól van.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Bár nem engem kérdeztél, de megpróbálom röviden összefoglalni.ELSiete írta: Mondd már el nekem, hogy egy ilyen meccs után nem szégyen, hogy a csapatod, edzője, igazgatója, pár nappal ezelőtt még a Real ellen rendezett őrült amokfutast, miszerint csalunk, közben pedig idén is látványosan titeket nyomnak. Ez igy nem szégyen?
a fél túloldal itt fórumozik, mert megunja az ember a folyamatos ferdítést, kifogást, hazudozást, cancel culturet ami ott megy.
többször leírtam már a véleményem a szurkolóinkról, vezetőségről, xaviról.
Én besokaltam ettől, 6 éve fejeknek kellett volna hullani, erre az egyik gyász még kapitány is, nem bír egyik sem kihalni mint a dínók.
Inkább nézem Szoboszlait bazdmeg, ott legalább van minek szurkolni.
Szerintem már nekünk is fújtak ilyen befutásért vissza valami rémlik.Talán tavaly.CS0ki írta: Ezeket a belassulos 11eseket én is betiltanam, de a befuto támadó miatt sosem szoktak viaszafujni. Akkor nézik csak, ha a kipattanot valaki belovi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Miért engem kérdezel fel ezzel, mikor a belem kifordul ettől a “csapatom”tól, Laportástól, Xavistól együtt?
Őszintén örülni se tudok már egy sikernek sem, nem hogy még védeni őket.
De ezt már többször leírtam egyébként.
Őszintén örülni se tudok már egy sikernek sem, nem hogy még védeni őket.
De ezt már többször leírtam egyébként.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
De basszus hogy még vannak akik ennyi idő után se értik ezt a szabályt. Addig nem fújnak vissza ilyet, amíg a befutó játékos nem szerez belőle előnyt, hogy hamarabb belépett. Ugyan ez igaz a védekező csapat játékosára is, ha kivédi a kapus és aztán tisztáz az idő előtt belépő játékos, akkor újrarúgatják.ELSiete írta: Raphina befutott a tizi rugas közben, de az már szabalyos, mert Lewa belotte. Csalo Laporta. Csalo barcelona.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nálam a tizenegyes vitathatatlan, de ez a fsz szabály nettó baromság, másrészt befutott a legalacsonyabb intelligenciával megáldott, nem gondolnék csalást ide sajnos ennyire vakon vannak folyamatosan.
Ezeket a belassulos 11eseket én is betiltanam, de a befuto támadó miatt sosem szoktak viaszafujni. Akkor nézik csak, ha a kipattanot valaki belovi.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondd már el nekem, hogy egy ilyen meccs után nem szégyen, hogy a csapatod, edzője, igazgatója, pár nappal ezelőtt még a Real ellen rendezett őrült amokfutast, miszerint csalunk, közben pedig idén is látványosan titeket nyomnak. Ez igy nem szégyen?csababarca írta: Ez nálam nem tizi eleve, másrészt ha korrekt a spori, akkor harmadszorra is lerúgatja, mert a mi játékosunk mint a barom berongyolt a tizenhatoson belülre.
De tök mindegy, menthetetlen a csapatat, iszonyat szarok vagyunk.
Várom mik lesznek az indokok, amikor esetleg az olasz 9. Napoli kivégez minket:D
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Majd Peet az esélylesőkben megmagyarázza, hogy Rapinho talpa még nem ért földet amikor Lewandowski elrúgta.Toti írta: Ezt miert nem rugattak ujra? Őskatalanok jelentkezzetek.
Errol nem fog cikkezni az index
Persze hogy azt nem fújta vissza.
Amúgy az a tizenegyes ahogy rúgta kurvára nem szabályos szerintem.
Ezt simán betíltanám.
Amúgy az a tizenegyes ahogy rúgta kurvára nem szabályos szerintem.
Ezt simán betíltanám.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,