Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 17., szerda 10:55

Red Notice egynek jó, nem bánom hogy megnéztem, de nem szeretem a fejemet kaparni az egyértelmű történetbeli ostobaságok miatt, amikkel sajnos tele volt a film. Részletekbe nem megyek bele, mindenki tudja aki látta sztem.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 17., szerda 10:53

Remy írta:
géza írta:
Mondjuk az erdekes kerdes, hogy miert vannak a moziban elvetve csak ertelmes, eredeti filmek. Minden csak folytatas, vagy feldolgozas, reboot, kepregeny, stb.
Egyrészt, másrészt, ha meg van, nem mennek el rá az emberek, aztán sírnak, hogy nincs eredeti ötlet.
Most visszagondolok az elmult par evre, es nem nagyon emlekszem olyan moziban futott eredeti filmre, ami egy gyors check utan ne lett volna siker a box office szempontjabol. Get out, Knives out, Moonlight, Parasite, Shape of Water ami hirtelen eszembe jutottak. Ti emlekeztek peldakra amik besultek?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 17., szerda 10:48

Remy írta:
géza írta:
Mondjuk az erdekes kerdes, hogy miert vannak a moziban elvetve csak ertelmes, eredeti filmek. Minden csak folytatas, vagy feldolgozas, reboot, kepregeny, stb.
Egyrészt, másrészt, ha meg van, nem mennek el rá az emberek, aztán sírnak, hogy nincs eredeti ötlet.
Mert az egy szűk réteg, aki ilyenek miatt sír. A mozi alapvetően tömegeknek készül - értelemszerűen, mivel vissza kell nyerned valahogy a pénzt, amit elköltöttél a forgatás alatt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 17., szerda 10:44

géza írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 17., szerda 10:37

LvT-t inkabb csak azert hoztam be, hogy a helyen kell kezelni ezeket a filmeket, de nyilvan egy Dunen pl. sokkal jobban szorakoztam, mint barmelyik Marvel filmen eddig.

Szamomra ezek a filmek kulon kategoriat kepeznek, es amikor azt mondom hogy jo, akkor azt leginkabb a sajat okoszisztemajukban gondolom. Viszont van egy csomo ember, aki gyerekkent elolvasta az osszes kepregenyt, nekik ezek a filmek meg sokkal tobbet jelentenek, itt ezt tudom ertekelni, egy random izom akcio film mogott nincs meg ez a hatter.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 17., szerda 10:18

De annyira imadom, hogy minden csak fekete vagy feher, tehat ami nem marvel vagy dc fele agyatlan fos, az minimum Lars von Trier. :lol:

Van boven szorakoztato mozi ezeken a szarokon kivul is. Bar pont ezek miatt egyre kevesebb, az teny. Na persze nem meggyozni akarlak hogy ne nezd meg, csak ez olyan mint amikor Remy benyogi hogy a halalos iramban 16 mekkora kurvajo film, le van oltva a picsaba, erre azzal jon hogy jaj de hat nem kell mindig muveszfilmeket nezni!!! :lol:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 17., szerda 10:05

Jo hat ezek a filmek nem Lars von Trier alkotasok, de arra tokeletesek hogy moziba haverokkal megnezd, es ha ezeken felul barmi pluszt ad mar a film, nem csak a standard sztori ujra, akkor nekem mar megerte.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 17., szerda 10:04

Ha már...

RED NOTICE: Simán egy jó móka. Rock, Reynolds és Gadot hozzák a kötelezőt, a sztori pedig pont annyira élvezhető, amennyire kell. Nem extra, de simán nézeti magát. Adalékanyag a hármas mellé. Jöhet a folytatás!

ui: Putyin, Indy, Jurassic Park. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 17., szerda 9:42

Btw Rock
Red Notice - Telex cikk
Na de visszatérve a lényegre: a Red Notice élvezete nagyban függ attól, hogy mennyire dőlünk be olyan sztárok vonzerejének, akik a lehető legtöbbet teszik meg azért, hogy semmilyen vonzerőt ne sugározzanak magukból. Dwayne Johnson fizikai szuperembersége már rég elnyomott benne minden hétköznapi emberséget, Gal Gadotról a Wonder Woman második részére kiderült, hogy rosszabb színész, mint azt a világ hitte, Ryan Reynolds pedig pontosan olyan, mint az a volt gimis osztálytárs, aki nem hajlandó mesélni magáról semmit, de cserébe mindenkihez van legalább két-három, személyre szabott oltása.
:lol: :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 17., szerda 9:31

füst írta:
Van még ebbe kakaó, ha nagyon elfogyna az ihlet, még mindig össze lehet ereszteni a két képregény univerzumot aztán szupi és póki együtt tolják valaki ellen. :D
Rock beszélt róla. Össze akarja hozni. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 17., szerda 9:26

füst írta: Én szerintem a filmek felét nem láttam, de így volt igazán érdekes az endgame.
Ki ez a törpecsávó? ki az a skarlát csaj? Hát az a szürke vasember? :lol:

Van még ebbe kakaó, ha nagyon elfogyna az ihlet, még mindig össze lehet ereszteni a két képregény univerzumot aztán szupi és póki együtt tolják valaki ellen. :D
Valaki ellen, aztán egymás ellen, aztán kiderül, hogy az egyiknek a gonosz ikertestvére átvert mindenkit, és közösen újra ellen, a jó póki a jó szupi a rossz póki/szupi ellen. És így tovább.

Raklap fos az egész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 17., szerda 9:24

Én szerintem a filmek felét nem láttam, de így volt igazán érdekes az endgame.
Ki ez a törpecsávó? ki az a skarlát csaj? Hát az a szürke vasember? :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 17., szerda 9:17

Szerintem a Marvel uni nekem ezzel a Poki filmmel fog zarulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 17., szerda 8:46

Még két ilyen begyepesedett öregembert mint ti vagytok.. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 17., szerda 8:40

Most akkor lesz 10 olyan film amiben osszekeverik az eddigi 30-at? :mrgreen: Hat en rosszul vagyok ettol mar, komolyan.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 17., szerda 8:38

géza írta: Nem vagyok a legnagyobb Marvel fan, a filmeket megnézem moziban, de ebben ki is merül, viszont ez az új Pókember trailer elég jónak néz ki.

https://youtu.be/JfVOs4VSpmA
Univerzum bővítés nem nagy ötlet, nincs több felhasználható karakter, hozzuk be a régieket és robbantsuk fel az internetet azzal, hogy teorizálnak a rajongók meg beszélnek róla :lol:
Aztán csináljunk egy jelenetet a trailerbe, ahol változatosság kedvéért esik MJ.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 17., szerda 8:27

Nem vagyok a legnagyobb Marvel fan, a filmeket megnézem moziban, de ebben ki is merül, viszont ez az új Pókember trailer elég jónak néz ki.

https://youtu.be/JfVOs4VSpmA

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2021. november 14., vasárnap 9:33

Sziasztok!

Segítséget kérnék tőletek. Van aki Amazon Prime Video előfizetéssel rendelkezik? Én most az ingyenes időszak alatt próbálnám ki, hogy mit tud e streaming szolgáltató, meg is adtam minden adatot, de a harmadik fél általi hitelesítésnél mintha lefagyna az oldal, 10 másodperc alatt kapcsolódnia kellene… Mi lehet a gond?
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 12., péntek 16:25

lordgabi írta: Értelmesebb téma: a Dűne értelmezhető lesz úgy, hogy semmit nem tudok a könyves sztoriról, sem filmről, se sorozatról, se bármiről ami kapcsolatban van vele? :hmmm:
Olvass vissza.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. november 12., péntek 16:15

Értelmesebb téma: a Dűne értelmezhető lesz úgy, hogy semmit nem tudok a könyves sztoriról, sem filmről, se sorozatról, se bármiről ami kapcsolatban van vele? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: