Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 28., vasárnap 11:52

A tegnapi meccs.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 28., vasárnap 11:51

eddig ez a meccsünk volt a legjobb. Biztató h egy felkészülés végén lévő PSG-t különösebb gond nélkül megvertünk.
Ronaldo posztja nekem jobban tetszik így. Nem értek azzal egyet h szélen hasznosabb. Szerintem ott nagyon sokszor eltűnt, és le volt egyszerűsítve annyival a játéka h befele viszi aztán lő. Ezen a 3 meccsen látszott h így sokkal többször játékba tud avatkozni, átmennek raja a kényszerítők, és a kapu elé is hamarabb tud érkezni. Márpedig a góljai nagy része ennek volt köszönhető. De nem egyértelműen középen játszik, sokszor kihúzódik a szélre is. Szabadabban játszik mint Josénál.
Özil pont a fordítottja. Ő inkább szélről húzódik befelé, néha még a túloldalt is feltűnik. Ő is szabadabban játszik, nem egyértelmű szélső.
A széleket leginkább Carvajal és Marcelo fogja bejátszani, pont úgy ahogy én elképzeltem. Ha van két ilyen szélsővédője egy csapatnak akik a támadásoknál sem fogalmatlanok, akkor nem érdemes az olyan játékosokat mint Cé és Özil kitenni szélre csak azért h legyen ott is vki.
Isco amolyan Iniestás szerepkörben mozgott. Nem egyértelmű tkp-ban. Remélem hozzászokik, nálam nyerő ez az ötlet.
A Modric-Khedira páros is jól működött, a német sokkal hasznosabban játszik mint Josénál. Kicsit vissza van fogva, és azzal foglalkozik amivel kell.
Ami még feltűnt h védekezésnél Özil rengetegszer lépett vissza, sokszor 20-30 méterre védekezett a kapunktól. Védekezésben olyan 4-4-2 féleséget játszottunk, de a 4 kp-s inkább középen tömörült, a 16-os vonalainak meghosszabbításában. Valahogy így:

Carvajal---Pepe---Nacho---Coentrao
---------Khdeira--Modric/Case.------
------Özil----------------Isco/DM------

Támadásban meg ez volt:

-------Khedira---Modric/Case.-------
Carvajal-------Isco/DM-----Coentrao
----------Özil-----------Ronaldo-------
----------------Benzema---------------

Így láttam én, de persze lehet rosszul :mrgreen:

Személy szerint én ezt erőltetném, csak Khedira helyett Casemiro vagy Kondogbia, és persze a rendes védelem Ramossal, Varane-nal, és Marcival
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 28., vasárnap 11:23

A Lyon elleni meccshez képest nagyon jó volt a csapat, de amúgy semmi extra, sok a pontatlanság. Isco is túlvállalja magát, sokat vezeti, meg rátekeredik a labdára és sokszor a nehéz passzt választja és így labdavesztés a vége. Benzema jó volt, sok helyen feltűnt, sokat kérte a labdát és a gólja is szép volt. Ronaldonak volt pár szép megmozdulása meg pár lökete, de nem játszott annyira jól. Özil is jobb volt, mint eddig, annyira nem tűnt el a meccs első 10-15percét leszámítva. Modricot sajnáltam, hogy lecserélték félidőben viszont a csereként beálló Casemiro beleszürkült a mezőnybe. Khedira az Khedira, Kaká az Kaká és DM az DM :mrgreen: róluk nem kell mit mondani. A védelem meg nem érdekes amíg nincs itt Varane és Ramos, viszont Carvajal nem volt annyira bizonytalan, nem csinált nagy hülyeségeket, mint az eddigi 2 meccsen. Jó lesz ez a csapat.

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 28., vasárnap 11:11

zolee írta:Sziasztok!

Nos, milyennek tunt az esti PSG elleni merkozes? Mi a velemenyetek a Mourinho vs Ancelotti mentalitassal kapcsolatban?
Sajnos nem láttam végig a meccset Benz gólja nagyon szép volt nyilván még sok a próbálkozás, posztkeresés rendszer megismerése stb.
Igazi véleményt majd csak akkor lehet mondani ha Ramosék is ott lesznek a pályán és legjobb kezdővel tudunk kiállni...

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 28., vasárnap 11:09

A tegnapi meccs letölthető lesz valahonnan teljes egészében? Eddig sajnos egyik felkészülési meccset sem tudtam megnézni, de a PSG ellenire kíváncsi lennék.

zolee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Ramos, Alonso, Ozil

HozzászólásSzerző: zolee » 2013. július 28., vasárnap 11:05

Sziasztok!

Nos, milyennek tunt az esti PSG elleni merkozes? Mi a velemenyetek a Mourinho vs Ancelotti mentalitassal kapcsolatban?

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 25., csütörtök 14:37

wZoLee7 írta: jól játszott szerintem tegnap
én evvel nem értek egyet, kurva szar meccse volt a tegnapi. de nem baj lesz jobb :luck:
első félidőt nem nagyon láttam, de a másodikban én is észrevettem 1-2 próbálkozást mint pl Modric bal szélső és DM kp. remélem rájöttek h ez senkinek nem jó. Cherysev és Casemiro ellenben nagyon tetszettek. Velük meg voltam elégedve. Illara sérülése miatt köv. meccsen nálam casemiro lenne a kezdő Modriccsal és Iscoval(aki mondhatni tegnap is jóvolt amennyit láttam az elsőből).

Lyon: Ez a Clement Grenier nekem is tetszett, érzi a kis játékokat de tud nagy kerákat is osztani jól indul be.. :happy:
Modric - Kroos

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 25., csütörtök 13:13

A tegnapi mérkőzésből valóban nem sokat lehet levonni,de:
-Valóban sok ember nem a helyén játszott,de nekem úgy tűnt,mintha azt a kispasszos,kényszerítős játékot erőltetnék,sok helycserével,amit sokn szeretnének látni,és itt Isco,Özil,Ronaldo,Benzema jól lépett be a támadásokba.Persze sok még a hiba,de nem most kell még a csúcson pörögni...
-aztán;az orosz első bizonytalankodásai ellenére jól felvette a meccs ritmusát.
-Illarramendi,megmondom őszintén,akár fizikális problémája van,akár nincs tőle többet vártam...merhogy konkrétan nem csinált semmit.
-Ellenben Casemiro hajtott ahogy egy kp-nek kell,labdákat szerzett,gólt szerzett,megakasztotta a támadásokat...még nem az igazi,de minden esetre biztató...
-Modric hozta saját magát,felpörgött a játék mikor beszállt,még most is elgondolgodtam rajta hogy lehettem ekkora marha,hogy sokalltam az árát anno... :roll:
Összességében sokat erről a meccsről nem lehet elmondani,de megdicsérném a fiatalokat,hogy nem adták fel,és kihozták x-re.Kisérleti stádiumba vagyunk,az edzők próbálkoznak,dw hiszem hogy összeállunk kezdésre...

Az a Grenier nevű Lyoni játékos jó kis futballista...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. július 25., csütörtök 11:09

Kipróbálták, nem ment...vannak játékosok akiket nem jó máshol játszatni, CR-nek bal szélen kell lennie, DM-nek meg jobb oldalon...Özil nem szélső, ezt a hülyeséget Mourinho kezdte de kb soha nem vált be...Modric meg, csatárnak? ő KP és kész
Cheryshevet sokan lehúzták, de ő sem balhátvéd! amikor aztán a 2. félidőben Casado beállása után előre léphetett azonnal jobb és hatékonyabb játékot mutatott
Nem kell egyből kétségbe esni egy döntetlen után, a Castilla játékosai a saját bajnokságukban sem tudtak túl nagyot alkotni, ez pedig egy lyon volt.
Carvajal, Isco, Casemiro és DM is jól játszott szerintem tegnap

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 25., csütörtök 8:38

Meccs elején tetszett, hogy Cé elől van Karim mellett, de lehetséges, hogy nem ez a jó taktika. Többet kell szélről indulnia Ronaldonak. Remélem ezt észreveszi Carlo is. Di Maríat nem is értettem miért kellett arra a posztra tenni, túl szeleburdi oda. Ott kellett volna Modricnak kezdenie. Mondjuk itt még lehet próbálgatni mindent. Viszont én elaludtam a 30.p körül :mrgreen: addig Illarra nem játszott rosszul, lehet tényleg tudja majd pótolni Xabit. Viszont Casemirora lennék kíváncsi, remélem következő meccsen kezdő lesz.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 25., csütörtök 8:31

Erdemes megnezni a meccset, vagy inkabb hanyagoljam?
Szerintem ne kínozd magad.
Azért remélem amerikában komolyabban vesszük
Én az amerikai túra végére szeretném látni a koncepciót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. július 25., csütörtök 8:05

Nem tudom gyerekek, én értem hogy kell kisérletezni, nincs is ezzel semmi gond. De azért vannak olyan dolgok, amiket nem tudom mennyire érdemes kipróbálni (Pepe mint csatár mondjuk :mrgreen: ).

A tegnapi kezdőnek nem tudom mi értelme volt, 1 szál Illara a középpályán, a felállást kb. nem is értettem, a balösszekötő helyén 5 perc alatt feltűnt Cherisev, CR, Özil, DM. Sem CR sem DM nem tudnak máshol játszani csak a saját posztjukon, ezt teljesen fölösleges próbálgatni.

Nade ez van, ebből a meccsből 0 következtetést lehet levonni, az öreg próbálgatott egy sort, eredménye kb. semmi nem volt, letudtunk még egy kötelező meccset Benzema árából. A Lyon jobban pörgött, gondolom kb. full kezdővel álltak ki, és ők a végére gyengültek a cserékkel, mi meg nem, ezért lett x.

Azért remélem amerikában komolyabban vesszük :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. július 25., csütörtök 2:08

Erdemes megnezni a meccset, vagy inkabb hanyagoljam?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 0:15

pulci írta:Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?
Ha jól tudom hétfőn :)

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:12

Sierra írta:
Guti.HaZ. írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt. :lol:
Természetesen nem, nem Pepével volt a gond, hanem elsődleges Nachoval, illetve hogy Pepe párja nem Ramos vagy Varane volt.
Értettem én, csak kicsit kétértelmű volt.

off: Remélem nem tolja le a haját :D Így nem olyan agresszív a kinézete.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. július 25., csütörtök 0:10

Guti.HaZ. írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt. :lol:
Természetesen nem, nem Pepével volt a gond, hanem elsődleges Nachoval, illetve hogy Pepe párja nem Ramos vagy Varane volt.

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:10

pulci írta:
Sierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell. :)

Di Maríát bárcsak elvinné valamelyik újgazdag klub. :roll: Vagy a Napoli. :mrgreen:
A Napoli is már az újgazdagok közé tartozik ha tényleg 125 millát költhet Benitez a nyáron mi másra utalna a 37 millás Pipita igazolás :D :D :D
Komolyra véve nevetséges volt ez a védelem ebből nem szabad kiindulni hisz szinte az egész hátsó szekció hiányzott az viszont pozitív, hogy a támadók mind ott vannak és lesz elég idő megtalálni megfelelő felállást.
Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?
Cavaniért kapott pénzzel együtt költhetnek 125 milliót, tehát kb felezd meg az összeget. Az azért már nem olyan irreális.
Bert Ambrose (1896–1971)

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 25., csütörtök 0:07

Sierra írta:Ez a védelem tényleg rémgyenge volt. Azért kell oda a Ramos-Varane páros, jóval magabiztosabb, mint ma a Nacho-Pepe. Nacho jó lesz Albiol helyettesének, de semmi több. Marcelo is nagyon kéne már a balosra, Carvajalnak meg idő kell. :)

Di Maríát bárcsak elvinné valamelyik újgazdag klub. :roll: Vagy a Napoli. :mrgreen:
A Napoli is már az újgazdagok közé tartozik ha tényleg 125 millát költhet Benitez a nyáron mi másra utalna a 37 millás Pipita igazolás :D :D :D
Komolyra véve nevetséges volt ez a védelem ebből nem szabad kiindulni hisz szinte az egész hátsó szekció hiányzott az viszont pozitív, hogy a támadók mind ott vannak és lesz elég idő megtalálni megfelelő felállást.
Ramosék mikor csatlakoznak amúgy, szívesen megnéztem volna már velük a csapatot PSG ellen?

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. július 25., csütörtök 0:03

Szinte biztos vagyok benne, hogy egy Ramos-Nacho / Varane-Nacho páros sem lett volna jobb. Tudom, hogy nem Pepét szaroztad le, csak így a tiszta. Amit Pepe lecserélése után műveltek egy támadásnál ott középen, az meg kabaré volt. :lol:
Bert Ambrose (1896–1971)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 0:00

R.M.C.F írta:Persze,aki ebből a meccsből erőviszonyt akar lemérni,az egész egyszerűen nem a foci környékére való.

Az menjen csikket szedni.
Persze! Én is tisztában vagyok vele, hogy kicsivel több mint 1 hete edz a csapat, ami látszik is. Az is tök egyértelmű, hogy az öreg is végig próbál mindent az éles meccsekig, hogy akkorára tisztán lássa, lássák, hogy akkor, hogy is fognak felállni + rengeteg az új arc. Én amit leirtam kezdőt azt csak szimplán arra irtam, hogy meglesném a PSG ellen, de erőviszonyokról majd augusztus 17-től lehet beszélni... :shifty:

Vissza: