Értékeld a legutóbbi meccset
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Na én is megnéztem a meccset végre.
Nos,tetszett amit láttam,Isco,Modric,Özil is jól mozgott . Özilben egyébként egy valamit látok,kiszabott körülményes ..és lassú. De ez betudható annak,hogy egyáltalán nem használja a másik lábát...ami kész vicc szerintem.
Benzemát még nem kell leírni,voltak jó kiugrásai,a passzjátékban még mindig jobb mint góllövésben. Higany meglőtte az uccsó gólját gondolom,amit sajnálok.
"Íjjárá" sztem egész jól mozgott,volt egy labdája DM-nek ami felettéb Xabi Alonso-s volt Egy az egyben Xabi,sztem jó lesz. Casemiro is elég jól mozgott,ez kell a kp-ra,egy agressziv vkp,aki odalép. Emellé elég technikás, vannak szép hosszú passzai remélem a herceget kiszorítja.
Ha összeáll a védelem, akkor nem lesznek itt gondok,de Coentraóval el kell beszélgetni,mert szerintem nem rossz játékos,csak olyan buta mint DM,ha nem butább..
Várom a következő meccset
Nos,tetszett amit láttam,Isco,Modric,Özil is jól mozgott . Özilben egyébként egy valamit látok,kiszabott körülményes ..és lassú. De ez betudható annak,hogy egyáltalán nem használja a másik lábát...ami kész vicc szerintem.
Benzemát még nem kell leírni,voltak jó kiugrásai,a passzjátékban még mindig jobb mint góllövésben. Higany meglőtte az uccsó gólját gondolom,amit sajnálok.
"Íjjárá" sztem egész jól mozgott,volt egy labdája DM-nek ami felettéb Xabi Alonso-s volt Egy az egyben Xabi,sztem jó lesz. Casemiro is elég jól mozgott,ez kell a kp-ra,egy agressziv vkp,aki odalép. Emellé elég technikás, vannak szép hosszú passzai remélem a herceget kiszorítja.
Ha összeáll a védelem, akkor nem lesznek itt gondok,de Coentraóval el kell beszélgetni,mert szerintem nem rossz játékos,csak olyan buta mint DM,ha nem butább..
Várom a következő meccset
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Tetszett a tegnapi meccs nekem, Casemiro meglepett engem, jól játszott. (Szerintem az lesz, hogy Illara nem fog bevállni, Casemiro meg igen )
Ronaldo folytatja, Özil is folytatja. Egyébként szeretem nagyon Özilt, de van egy olyan érzésem, hogy idén Isco, Modric mellett (és esetleg ha Kaká összeszedi magát ) akkor labdába se rúghat.
Meg tetszett a másadik félidőben a két Castillas védő igyekezete Nagyon bírtam ahogy bizonyítani akartak.
Ronaldo folytatja, Özil is folytatja. Egyébként szeretem nagyon Özilt, de van egy olyan érzésem, hogy idén Isco, Modric mellett (és esetleg ha Kaká összeszedi magát ) akkor labdába se rúghat.
Meg tetszett a másadik félidőben a két Castillas védő igyekezete Nagyon bírtam ahogy bizonyítani akartak.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem divatból.Nem csípem alapból a franciákat(miért,az magánügy)de Benzemaba látom azt a lehetőséget, amit más pl Özilben.Ennek aztán a divatnak az ég világon semmi köze.Most mondjam hogy Bale is divat lett?Mer az lett.De nàlad,öreg barátom,meg ő az isten.100X inkább mint nálam Benzema(aki nálam nem isten,csak egy nagy lehetőség,aki ha idén se váltja be a hozzáfűzött reményeket,húzzon inben a büdös p ba...Ezt jól látod. Talán azért mert nem a valós teljesítmény alapján ítél a többség,hanem divatból és mert kinek ki a kedvence.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bíztos vagyok benne, hogy nem fogja elnézni neki se Carló se Zizu a lézengést és élesebb meccsen menni fog mint a güzü, ha persze nem akar a padon csücsülni... Amùgy Cheryshev sem volt rossz a baloson. Coentraotól jobb szintet hozott az biztos. Itt majd az amcsi tùrán lesznek szerintem jobban villogások főleg, ha kikapjuk a Chelseat ellenfélnek akkor Mou ellen menni fognak a srácok mint a meszesAnthony írta:Ha Modric meg Isco nagy formában lesznek (márpedig abban lesznek), és Özil barát folytatja a sétafikálást, akkor jövőre mehet ő is isten hírével. Idén el kell takarítani Kakát, DM-et és Higuaint. Jövőre húzhat Özil meg Arbeloa, és ha jókat igazolunk akkor már pofás lesz a keret.Géci írta:Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meccs elején direkt őt figyeltem és örültem, hogy végre más szerepkört kapott és a védelem előtt volt szinte a félpályát alig lépte át. Aztán pár percre rá úgy sprintelt előre, hogy ő lett az első ember Menthetetlen figuraGéci írta:Amit külön ki szeretnék emelni, hogy végre valaki észrevette, hogy Khedirának nem szabad előre mennie. Azon a poszton amin tegnap volt nem is volt vészes...
Egyébként nekem Isco nagyon kellemes meglepetés volt. Sokat várok tőle, de nem hittem volna, hogy első meccsen ilyen jól játszik. Osztott pár nagy zsugát meg volt pár szép megmozdulása, csak így tovább. A második félidőt nem igazán néztem, viszont Casemiro góljának örülök, tőle nem vártam/várok sokat, de jó lenne, ha beválna, ugyanez Illarrara is igaz(bár tőle sokat kéne várni annyi pénzért). Ronaldo meg folytatja a vadállatkodást
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha Modric meg Isco nagy formában lesznek (márpedig abban lesznek), és Özil barát folytatja a sétafikálást, akkor jövőre mehet ő is isten hírével. Idén el kell takarítani Kakát, DM-et és Higuaint. Jövőre húzhat Özil meg Arbeloa, és ha jókat igazolunk akkor már pofás lesz a keret.Géci írta:Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hihetetlen, hogy az ELSŐ felkészülési meccs után, hogy tudtok savazni embereket ...
1-2 apró észrevételt azért írok, de csak a határokon belül, mert ebből még komoly vonatkoztatást nem lehet levonni...
Benzemát amúgy lehet szidni, de legalább kiveszi magát a labdajáratásba, kreatív is hozzá, és jó labdákat oszt. Tény, hogy nem 1 Suarez, de az meg lehet a labdajáratáshoz nem adna hozzá semmit... Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt. DM ugyan úgy belerohant a védelembe mint eddig és második félidőben semmi labdajáratás nem volt az első félidőhöz képest... Kaká a kapufán kívül ismét eltűnt, és olyan volt mintha nem is játszana. Casemiró játéka nekem tetszik, és nem lepődnék meg, ha Khedirát kiszorítaná a kezdőből előbb vagy utóbb... Illirramendi meg Carvajal még kicsit meg voltak szeppenve mint ahogy Isco is, de látszik, hogy rengeteget alakult a játék színvonala és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy nekünk kell Bale, akár mennyire szerettem volna, ha itt köt ki ... Összességében ahhoz képest, hogy első meccsük a srácoknak, nekem nagyon tetszett főleg az amit az első félidőben láttam
Amit külön ki szeretnék emelni, hogy végre valaki észrevette, hogy Khedirának nem szabad előre mennie. Azon a poszton amin tegnap volt nem is volt vészes...
1-2 apró észrevételt azért írok, de csak a határokon belül, mert ebből még komoly vonatkoztatást nem lehet levonni...
Benzemát amúgy lehet szidni, de legalább kiveszi magát a labdajáratásba, kreatív is hozzá, és jó labdákat oszt. Tény, hogy nem 1 Suarez, de az meg lehet a labdajáratáshoz nem adna hozzá semmit... Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt. DM ugyan úgy belerohant a védelembe mint eddig és második félidőben semmi labdajáratás nem volt az első félidőhöz képest... Kaká a kapufán kívül ismét eltűnt, és olyan volt mintha nem is játszana. Casemiró játéka nekem tetszik, és nem lepődnék meg, ha Khedirát kiszorítaná a kezdőből előbb vagy utóbb... Illirramendi meg Carvajal még kicsit meg voltak szeppenve mint ahogy Isco is, de látszik, hogy rengeteget alakult a játék színvonala és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy nekünk kell Bale, akár mennyire szerettem volna, ha itt köt ki ... Összességében ahhoz képest, hogy első meccsük a srácoknak, nekem nagyon tetszett főleg az amit az első félidőben láttam
Amit külön ki szeretnék emelni, hogy végre valaki észrevette, hogy Khedirának nem szabad előre mennie. Azon a poszton amin tegnap volt nem is volt vészes...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Morientes
Ezzel én is maximálisan egyetértek. Remélem legalább kipróbálás szintjén megvalósul az edzőmeccseken.Toky írta: Én személy szerint Modricnak adnám Isco tegnapi helyét (mögötte Illarramendi és Khedira/Casemiro), és megnézném, hogy mit tud Isco a jobb oldalon. Remélem erre is kapunk hamarosan választ.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
1-2 fellángolást leszámítva szerintem Benzemának sem volt egy 2 hónaposnál jobb szériája. Persze a potenciál megvan benne IS(!). Nem nagyon értem, hogy kettő, eddig kb azonos teljesítményt lehozó (posztjukhoz mérten) játékos megítélése hogyan lehet ennyire eltérő...
Ezt jól látod. Talán azért mert nem a valós teljesítmény alapján ítél a többség,hanem divatból és mert kinek ki a kedvence.
DM tavaly hullarabló volt......mint a legtöbb realos. Se jobb,se rosszabb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A padon mivel játsszon?koco írta:Látom másoknak is feltűnt, hogy Özilnek nem igazán feküdt a jobb oldal. A "tömörülés" is ebből keletkezett szerintem. Isco talán jobban bejátszotta volna azt az oldalt, Özil pedig játszhatott volna ott, ahová való.
Trollkodást félretéve, Özil eddigi ittléte alapján kevés védekezésben, és nem jár vissza elég mélyen a labdákért, hogy elossza azokat. Ezért nem játszhat középen szerintem(!). Isco volt egy-két alkalom, amikor elfelejtett visszamenni, de ezt leszámítva rendesen visszazárt. Hogy ezt mennyire csinálja jól, talán majd a Lyon ellen kiderül. És sokszor visszalép labdákért.
Én személy szerint Modricnak adnám Isco tegnapi helyét (mögötte Illarramendi és Khedira/Casemiro), és megnézném, hogy mit tud Isco a jobb oldalon. Remélem erre is kapunk hamarosan választ.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Morientes
Biztató minden új igazolás. Látom másoknak is feltűnt, hogy Özilnek nem igazán feküdt a jobb oldal. A "tömörülés" is ebből keletkezett szerintem. Isco talán jobban bejátszotta volna azt az oldalt, Özil pedig játszhatott volna ott, ahová való. Casemiro, ha legalább ezt a szintet tudja hozni éles meccsen, akkor nálam mindenképp Khedira előtt van. Carvajal már most is mutatott valamit abból, amiért hazahozták.
Sociedadban pedig sikeresen klónoztak, mert Illarra egy az egyben Xabi apó fiatalon. Az én fejemben már megszületett egy felállás, de kíváncsi leszek Carloék mire jutnak. Remélem a Lyon ellen megkeverik a középpályások mai párosait, vagy akár másfajta felállások is láthatóak lesznek a szokásos 4231-től eltérően.
Sociedadban pedig sikeresen klónoztak, mert Illarra egy az egyben Xabi apó fiatalon. Az én fejemben már megszületett egy felállás, de kíváncsi leszek Carloék mire jutnak. Remélem a Lyon ellen megkeverik a középpályások mai párosait, vagy akár másfajta felállások is láthatóak lesznek a szokásos 4231-től eltérően.
- ___Samy___
akkor meg nem értem miért tartogatjuk még itt kakát, percet nem fog kapniDM lesz a vége, ha ez így marad az átigazolási piac. Vagy Jesé.
megint nem fog menni a 4-3-3, mert nem képes a középpálya ilyen nevekkel ebben a szisztémában játszani, és ez engem nagyon elszomorít, az meg a plusz, hogy a jobb oldal továbbra is hadilábon áll
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
1-2 fellángolást leszámítva szerintem Benzemának sem volt egy 2 hónaposnál jobb szériája. Persze a potenciál megvan benne IS(!). Nem nagyon értem, hogy kettő, eddig kb azonos teljesítményt lehozó (posztjukhoz mérten) játékos megítélése hogyan lehet ennyire eltérő... Mindegy, részemről lezártnak tekintem a témát, majd esetleg októberben visszatérhetünk rá, addig kár is fecsérelni erre a betűt. A bizalmat mindenki megérdemli, új szezon, új edző, új játékszisztéma, ameddig nem látjuk egyértelműen, hogy kinek mennyire fog feküdni ez az új dolog, addig szerintem teljesen értelmetlen a MI játékosain már-már habzó szájjal történő savazása.Galacticos írta:3éve van itt.Mythos90 írta: Nekem csak az a bajom, hogy sokan a rohadt tavalyi idény alapján ítélkeznek fölötte,
abból egy szezont kurva jól kezdett de lesérült az alapján ítéljem meg?
3év alatt, tavalyi év ide vagy oda volt 2 jó hónapja, onnantól csak fellángolások. meg előtte is.amúgy no offense, de nem unod még benzema folyamatos savazását?miró írta:az jó.. de kezdjük vele egy szezont..
DM lesz a vége, ha ez így marad az átigazolási piac. Vagy Jesé.___Samy___ írta:hát most mondanám, hogy ezt nem vártam, de nem így vanViszont Özilt megszivatta, a németnek nagyon nem feküdt a jobb szél, bár egyszer szépen elment vonal mellett, de amúgy semmi. Carletto remélem megoldja, hogy együtt legyenek a pályán, de nem így. Ez csak Isconak volt jó.
nem tudom mi lesz így a jobb oldalunkkal
Ha átállunk valódi 4-3-3 ra és jön egy csatár akkor meg gondolom az megy ki szélre. (Most Suarezre célzok)
Tudom h sokat nem szabad levonni a maibalapján, de szerintem is sok volt ez a Modric-Özil-Isco-Cr négyes (mert a tömörülésből ott elöl egy furcsa 4-1-4-1 jött le nekem).
Jobb lenne a kovetkező meccsen egy 4-3-3-mal próbálkozni, ahol
Cr - Benz - DM
Isco - Mod - Khed
Vagy vissza az alapokhoz és 4-4-2
-----Cr - Benz-----
--Isco--------Öz--
---Modr---Khed---
Egyebkent örülök h Alonso kiesett októberig, hiba lenne rá építeni a csapatot
Illarra meg Modric egymas cserei lehetnenek, DM - Öz, CR - Jese, Khed - Casemiro, Isco - Kaka, Benz - Morata és helo.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Galacticos
3éve van itt.Mythos90 írta: Nekem csak az a bajom, hogy sokan a rohadt tavalyi idény alapján ítélkeznek fölötte,
abból egy szezont kurva jól kezdett de lesérült az alapján ítéljem meg?
3év alatt, tavalyi év ide vagy oda volt 2 jó hónapja, onnantól csak fellángolások. meg előtte is.
amúgy no offense, de nem unod még benzema folyamatos savazását?miró írta:az jó.. de kezdjük vele egy szezont..
Az volt. Özil sokszor húzott befelé, ami nem meglepő, mert nem szélső. Sokan szidták, de szerintem nem lógott ki és ő is próbálta tenni venni, viszont idegesítő, hogyha nem jön össze neki valami, akkor elmegy a kedve és megáll... Amúgy szerintem Khedira elég jól el volt ott a védelem előtt. Még idegesítő volt, hogy CR sokszor feleslegesen cipelte a lasztit és nem folyt lábról lábra, hanem elakadt nála... Meg nem egyszer rossz döntést hozott. Remélem csak év eleji hóbort ez tőle. Illaran látszik, hogy nem ügyetlen és rendben van, de az is látszódott, hogy nagyon nem találta a helyét.schranzer írta:Amúgy ez az elso felidei felállás egy 4 3 3 akart lenni? a hátso negyest nemirom le, de a ket 3ast igen, valami ilyesmire gondolok:
Khedira Isco Modric
Ozil Benzema CR
Mert mintha Isco eleg sokszor jart volna hatra, meg segitette a vedekezest is, ha jol lattam. Amugy erdekes volt ez a meccs, amikor tamadtunk, mintha rohadt sokan lettunk volna egy helyen, egymas elol szivtak el a levegot, latszik, hogy meg nincs kialakulva a rendszer. Meg szerintem Carlo probalgatni fog a kovetkezo meccseken is, mondjuk kirakja Iscot a szelre, es Ozilt kozepre, meg hasonlok ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Amúgy ez az elso felidei felállás egy 4 3 3 akart lenni? a hátso negyest nemirom le, de a ket 3ast igen, valami ilyesmire gondolok:
Khedira Isco Modric
Ozil Benzema CR
Mert mintha Isco eleg sokszor jart volna hatra, meg segitette a vedekezest is, ha jol lattam. Amugy erdekes volt ez a meccs, amikor tamadtunk, mintha rohadt sokan lettunk volna egy helyen, egymas elol szivtak el a levegot, latszik, hogy meg nincs kialakulva a rendszer. Meg szerintem Carlo probalgatni fog a kovetkezo meccseken is, mondjuk kirakja Iscot a szelre, es Ozilt kozepre, meg hasonlok ...
Khedira Isco Modric
Ozil Benzema CR
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
az jó.. de kezdjük vele egy szezont..Benzema meg lövésig nem jutott el.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sajnos lehet, hogy a Modric-Isco-Özil hármasból valaki ki fogja verni a hisztit. Egyszerre hárman nem igazán tudnak megférni én úgy érzem.
- !Alexis
- Kedvenc játékosaid: Robinho, James, Marcelo, Guti, Isco, Quintero, LucasMoura, Biro Biro, Rivelino, BeneFeri, Sócrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colombia, Brasil
az én emlékezetemben például azt, hogy di María valaha húzóember és csapategyiklegjobbja volt itt az segít éltetni, ha eszembe jut, hogy akartam venni egy mezt valamelyik játékos nevével is. Roncisat nem akartam, mert az annyira hétköznapi és kézenfekvő lett volna (én meg nem szeretem az ilyen dolgokat ), szóval agyaltam, hogy vajon mégis kiét vegyem meg. végül Ánhelre esett a választásom. na. ez nagy szó.
egyébként meg Carvajal, Isco, Case, di María és igen, Illarra hoztak kiemelhetőt.
szerk.: annyi a baj, hogy Özilnek nem sok passza ment emberhez, Benzema meg lövésig nem jutott el.
egyébként meg Carvajal, Isco, Case, di María és igen, Illarra hoztak kiemelhetőt.
szerk.: annyi a baj, hogy Özilnek nem sok passza ment emberhez, Benzema meg lövésig nem jutott el.
joga bonito.