Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
metalBOY
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. november 21., szombat 10:52

Nincs miről beszélni, Rafa teljesen inkompetens. Ha James ma sem kerül be a kezdőbe, akkor megint hasonló lesz mint a Sevilla ellen. CR és Bale nem fog labdákat kapni. Teljesen felesleges a Kroos, Modric, Casemiro hármas. Danilot pedig úgy fogják beforgatni, hogy rossz lesz nézni. A Real esélyes lenne egy bátor taktikával és megfelelő játékosokkal.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 10:51

A Barca ellen szerintem Casemiro lassú és felesleges lesz, szóval nálam a tavalyi Isco-Kroos-Modric 3-as szerepelne a középpályán, Ronaldo-Benzema-Jamessel előttük. De van egy érzésem, hogy a francia helyett Bale lesz a pályán és valószínűleg a kolumbiai bulibáró is kimarad. Pedig talán a legveszélyesebb játékosunk jelenleg. Átteszi balra, lő, gól. Beszarsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 21., szombat 10:48

Hát nemtom de ez ma nekem nagyon 3 esèly,a barca is kèt arcu az idèn,mi is voltunk már ilyenek is,meg olyanok is,szal nálam ma x-re hajaz a dolog.Lesz gol az biztos,1-1 a tipp.Azèrt annyi mert ha kettot kapunk akkor baj van :D Nem látok tobb golt jelen pillanatban a csapatban sajna.

Na akkor lassan hangolodok èn is,a Taberna Bulgaraban,vagy az El rincon de chito-ban,holas amigos :)
Vamos Real!
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 21., szombat 10:48

Kerlon írta:Messi végül lett nevezve? Gondolom nem fogok meglepődni.
A nevezése már pár hete biztos volt - emlékeim szerint -, lehet kezdő is lesz, de egy 30 percre tuti beszáll.
morientes írta:Hát nemtom de ez ma nekem nagyon 3 esèly,a barca is kèt arcu az idèn,mi is voltunk már ilyenek is,meg olyanok is,szal nálam ma x-re hajaz a dolog.
Én is így látom, konkrétan minden forgatókönyvet el tudok ma képzelni, hatalmas pofontól - mindkét oldalnál - a szoros döntetlenig. Attól függ épp hogy futnak ki a pályára a srácok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. november 21., szombat 10:50-kor.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 21., szombat 10:47

Én az eddigi előzmények ismeretében vagyok szkeptikus és ezért is írtam jó párszor, hogy nálam ez a Casemiro-Kroos-Modric hármas, a brazil jó teljesítménye ellenére sem játszana.
Nézzétek meg az eredményeinket, nem is az eredményeket, inkább a mutatott játékunkat azon csapatok ellen, akik úgymond játsszák a focit.(jó, persze sok volt a hiányzónk is, de szerintem ennél többről van szó)
Szóval játszottunk a Psg ellen, ahol ugyan a világi makknak köszönhetően, behúztuk a meccset, viszont számomra borzalmas volt látni, hogy lehetne egy sokkal kreatívabb kp.-ánk, mint a párizsiaknak és egyszerűen nem tudtunk dominálni, labdát tartva támadásokat építeni, nagyon nem tetszett a játék képe...
Celta ellen is megszenvedtünk, ha nincs Navas, lehet az eredmény sem jön, de a játék ott sem tetszett.
Aztán legutóbb a Sevilla ellen már nem volt a megmentőnk a kapuban, meg is szórtak minket szépen és persze a szokásos módon játékban is felénk kerekedtek.

Ha nem változtat Benitez, akkor szerintem ma is az eddig látottak alapján fog alakulni a mérkőzés, esetleg Navas bravúrok sora és behúzzuk a meccset, persze barca dominanciával.
Viszont nagyon bízok benne, hogy a visszatérők lendítenek valamit a játékunkon, azért igencsak húzóemberekről van szó. :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 10:46

Messi végül lett nevezve? Gondolom nem fogok meglepődni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 10:38

schranzer írta:Szerintem nyerunk.
ziro4vr írta:Én ma abszolút pozitívan és spanolva keltem, szerintem győzünk ma.
Ti vagytok az én embereim, erről van szó! :agree: :sly:
Rohadtul várom, már kevesebb mint 8 óra!!!! :iszunk: :lilasalas:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 21., szombat 10:15

Én ma abszolút pozitívan és spanolva keltem, szerintem győzünk ma.

Legalább a meccsig legyetek már kicsit optimisták, nem holmi Milan vagy Arsenal drukkerek vagyunk. Majd ha kikapunk úgy is beniteztakarodj lesz, de addig is pozitívan. Megbaccuk őket 2-1.
Nem illik.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. november 21., szombat 10:12

Szerintem nyerunk. Navas kivédi a szemuket is, es ettol egyre idegesebbek es pontatlanabbak lesznek. A barca vedelme meg nem valami nagy szam, vagyis en ugy erzem, hogy szinte olyanok, mint mikor nalunk egy felforgatott vedelemmel kell kiallnunk, nincs meg a harmonia. Ha letamadjak oket, akkor szinte nemtudjak mit kezdjenek es jon a botlas. Szerintem ma lerohanjuk oket, de a taktikarol majd a kezdo 11nel kapunk realisabb kepet. Ez Benitez nagy napja ugy erzem, ha itt veres lesz, akkor kap egy jo pontot a spanyol medianal es a szurkoloknal :)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 21., szombat 9:35

leggyengébb max real részről. egyszerűen kicsit sem érzem azt hogy benitez képes lenne nyerő taktikéval kiállni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. november 21., szombat 9:33

Tessék, egy kis kedvcsináló. B-)
chronic írta:Ősz van, itt nem kell taktikázni,bunkerkedni, nekik kell menni azt lesz ami lesz.
Van egy olyan sejtésem, hogy nagy csalódás lesz neked a meccs.. :D Nem nézem ki Benítezből, hogy csak úgy nekünk esne, inkább kevés gólos taktikai csata lesz ez most szerintem. Én az utóbbi évek leggyengébb Clásicojára számítok, de ne legyen igazam.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. november 21., szombat 8:24

Jelen pillanatban, még én sem érzek semmit. Máskor már rávagyok feszülve a meccsre hét elejétől, ezúttal elmaradt. Na de fél hat magasságában megnézek két decimás videót azt meg is lesz a hangulat, utána bekapcsolom a tv-t, Farkas Norbi ordítva közvetít(ez most pozitívum neked barátom) meg a hangulat is teljesen más mint egy angol derbin. Ez a világ legnagyobb összecsapása. Ősz van, itt nem kell taktikázni,bunkerkedni, nekik kell menni azt lesz ami lesz. Egyel rúgjunk többet mint ők.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 21., szombat 8:03

Ne "izéljetek" már itt srácok! Jó, hogy negatív szinte minden, de csak ugyanúgy a csapatunk, a REAL MADRID!
Nem tudom, nekem nagyon az az érzésem, hogy nagyon oda fogják magukat tenni (elvárnám CRtől is, de rá per pill nem fogadnék :mrgreen: ) aztán Ti is ugyanúgy őrjöngeni fogtok, hogy ott van vazze! :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 21., szombat 6:59

Kerlon írta:
nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...

Egyetlen pozitívuma van az évnek: Keylor Navas.
+1 Engem maga a csapat nem nagyon izgat fel idén, persze megnézek minden meccset, de valahogy megtört az egész Carlo menesztésével.És ugyanezt érzem a srácokon is, kimennek focizgatnak, de nincs az a csapatszellem ami Ancelotti ideje alatt.Megint szétbarmoltunk egy fasza bl győztes brigádot Perez miatt.Ha Carlo marad akkor még egy utolsó nagy dobása lehetett volna ennek a generációnak, benítezzel ez a csapat eddig olyan mint a híg fos.Biztos vagyok benne, hogy Cé se ilyen ócskán tolná ha Carlo maradt volna, még akkor is ha tavasszal is ilyen volt. Egyszerűen elmúlt a varázs Perez ámokfutása után, csúcsra "vitte" a csapatatot aztán megint köszönte szépen és mutatta nekünk a fáckot. Ettől függetlenül bajnokok leszünk, én így érzem, de az igazán félelmetes világverő csapatot már nem látom ebben a generációban mint ami Ancelotti alatt volt.

És nincs bajom benítezzel, biztos jó szakember, de belőle max egy shcuster vagy Capello féle madridot néztem ki és eddig ezt igazolja is.Győzelmet várok ma, nem félek ettől a barcától... Nyáron meg jöjjön Zizu és kezdjen el valamit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 21., szombat 1:00

Sajnos ugyanúgy érzek mint ti. Pár éve márciusban volt egy klasszikus amikor nyertünk otthon 2-1-re Benzema és Ramos góljával /ha jól emlékszem/, legutóbb azelőtt nem voltam annyira felpörögve valamiért, igazából az okát nem is tudom teljesen már, talán "tét" nélküli lehetett, de nem pörögtem fel annyira, mint egyébként minden más kivétellel már az aktuális hét elejétől. Most valahogy még sokkal jobban érzem ezt. :-( Nagyon elszomorít. Nyílván holnap lesz bennem drukk, és meccs közben nyílván nem ilyen lesz a hozzáállásom, de sajnos most minden más hamarabb kerül a gondolataim közé. Nekem idénről hiányzik a szív a csapatból, a szenvedély. Talán. Mindörökké Real Madrid szurkoló leszek ebben biztos vagyok, ahogy abban is hogy ez egy átmeneti dolog, és én lennék a legboldogabb ha holnap nyernénk, és őszintén remélem úgy is lesz.
Csapjuk el őket, térjen vissza a szenvedély, az igazi Real Madrid, aztán adjanak nekünk okot a srácok, hogy tele írkáljuk a topikjaikat szebbnél szebb gondolatokkal , lepjenek meg minket egy szép nappal :)
Hala Madrid!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 21., szombat 0:56

nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...

Egyetlen pozitívuma van az évnek: Keylor Navas.
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 21., szombat 0:35

Nekem Benitez-Perez kettős elbszta ezt a csapatot.
Egyáltalán nem doppingol a holnapi meccs.
Ha a Fed-Waw meccsel egy időben lenne azt nézném.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 21., szombat 0:34

becike80 írta:nem csak te vagy vele igy szerintem azt hittem nem működik az oldal egész nap egyik focis téma sem pörög
Rég volt meccs, ami után lehet szidni CR-t vagy Balet.

becike80
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. november 21., szombat 0:31

nem csak te vagy vele igy szerintem azt hittem nem működik az oldal egész nap egyik focis téma sem pörög

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 21., szombat 0:26

Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.

Vissza: