Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nincs miről beszélni, Rafa teljesen inkompetens. Ha James ma sem kerül be a kezdőbe, akkor megint hasonló lesz mint a Sevilla ellen. CR és Bale nem fog labdákat kapni. Teljesen felesleges a Kroos, Modric, Casemiro hármas. Danilot pedig úgy fogják beforgatni, hogy rossz lesz nézni. A Real esélyes lenne egy bátor taktikával és megfelelő játékosokkal.
A Barca ellen szerintem Casemiro lassú és felesleges lesz, szóval nálam a tavalyi Isco-Kroos-Modric 3-as szerepelne a középpályán, Ronaldo-Benzema-Jamessel előttük. De van egy érzésem, hogy a francia helyett Bale lesz a pályán és valószínűleg a kolumbiai bulibáró is kimarad. Pedig talán a legveszélyesebb játékosunk jelenleg. Átteszi balra, lő, gól. Beszarsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát nemtom de ez ma nekem nagyon 3 esèly,a barca is kèt arcu az idèn,mi is voltunk már ilyenek is,meg olyanok is,szal nálam ma x-re hajaz a dolog.Lesz gol az biztos,1-1 a tipp.Azèrt annyi mert ha kettot kapunk akkor baj van Nem látok tobb golt jelen pillanatban a csapatban sajna.
Na akkor lassan hangolodok èn is,a Taberna Bulgaraban,vagy az El rincon de chito-ban,holas amigos
Vamos Real!
Na akkor lassan hangolodok èn is,a Taberna Bulgaraban,vagy az El rincon de chito-ban,holas amigos
Vamos Real!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A nevezése már pár hete biztos volt - emlékeim szerint -, lehet kezdő is lesz, de egy 30 percre tuti beszáll.Kerlon írta:Messi végül lett nevezve? Gondolom nem fogok meglepődni.
Én is így látom, konkrétan minden forgatókönyvet el tudok ma képzelni, hatalmas pofontól - mindkét oldalnál - a szoros döntetlenig. Attól függ épp hogy futnak ki a pályára a srácok.morientes írta:Hát nemtom de ez ma nekem nagyon 3 esèly,a barca is kèt arcu az idèn,mi is voltunk már ilyenek is,meg olyanok is,szal nálam ma x-re hajaz a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. november 21., szombat 10:50-kor.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én az eddigi előzmények ismeretében vagyok szkeptikus és ezért is írtam jó párszor, hogy nálam ez a Casemiro-Kroos-Modric hármas, a brazil jó teljesítménye ellenére sem játszana.
Nézzétek meg az eredményeinket, nem is az eredményeket, inkább a mutatott játékunkat azon csapatok ellen, akik úgymond játsszák a focit.(jó, persze sok volt a hiányzónk is, de szerintem ennél többről van szó)
Szóval játszottunk a Psg ellen, ahol ugyan a világi makknak köszönhetően, behúztuk a meccset, viszont számomra borzalmas volt látni, hogy lehetne egy sokkal kreatívabb kp.-ánk, mint a párizsiaknak és egyszerűen nem tudtunk dominálni, labdát tartva támadásokat építeni, nagyon nem tetszett a játék képe...
Celta ellen is megszenvedtünk, ha nincs Navas, lehet az eredmény sem jön, de a játék ott sem tetszett.
Aztán legutóbb a Sevilla ellen már nem volt a megmentőnk a kapuban, meg is szórtak minket szépen és persze a szokásos módon játékban is felénk kerekedtek.
Ha nem változtat Benitez, akkor szerintem ma is az eddig látottak alapján fog alakulni a mérkőzés, esetleg Navas bravúrok sora és behúzzuk a meccset, persze barca dominanciával.
Viszont nagyon bízok benne, hogy a visszatérők lendítenek valamit a játékunkon, azért igencsak húzóemberekről van szó.
Nézzétek meg az eredményeinket, nem is az eredményeket, inkább a mutatott játékunkat azon csapatok ellen, akik úgymond játsszák a focit.(jó, persze sok volt a hiányzónk is, de szerintem ennél többről van szó)
Szóval játszottunk a Psg ellen, ahol ugyan a világi makknak köszönhetően, behúztuk a meccset, viszont számomra borzalmas volt látni, hogy lehetne egy sokkal kreatívabb kp.-ánk, mint a párizsiaknak és egyszerűen nem tudtunk dominálni, labdát tartva támadásokat építeni, nagyon nem tetszett a játék képe...
Celta ellen is megszenvedtünk, ha nincs Navas, lehet az eredmény sem jön, de a játék ott sem tetszett.
Aztán legutóbb a Sevilla ellen már nem volt a megmentőnk a kapuban, meg is szórtak minket szépen és persze a szokásos módon játékban is felénk kerekedtek.
Ha nem változtat Benitez, akkor szerintem ma is az eddig látottak alapján fog alakulni a mérkőzés, esetleg Navas bravúrok sora és behúzzuk a meccset, persze barca dominanciával.
Viszont nagyon bízok benne, hogy a visszatérők lendítenek valamit a játékunkon, azért igencsak húzóemberekről van szó.
Messi végül lett nevezve? Gondolom nem fogok meglepődni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
schranzer írta:Szerintem nyerunk.
Ti vagytok az én embereim, erről van szó!ziro4vr írta:Én ma abszolút pozitívan és spanolva keltem, szerintem győzünk ma.
Rohadtul várom, már kevesebb mint 8 óra!!!!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én ma abszolút pozitívan és spanolva keltem, szerintem győzünk ma.
Legalább a meccsig legyetek már kicsit optimisták, nem holmi Milan vagy Arsenal drukkerek vagyunk. Majd ha kikapunk úgy is beniteztakarodj lesz, de addig is pozitívan. Megbaccuk őket 2-1.
Legalább a meccsig legyetek már kicsit optimisták, nem holmi Milan vagy Arsenal drukkerek vagyunk. Majd ha kikapunk úgy is beniteztakarodj lesz, de addig is pozitívan. Megbaccuk őket 2-1.
Nem illik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem nyerunk. Navas kivédi a szemuket is, es ettol egyre idegesebbek es pontatlanabbak lesznek. A barca vedelme meg nem valami nagy szam, vagyis en ugy erzem, hogy szinte olyanok, mint mikor nalunk egy felforgatott vedelemmel kell kiallnunk, nincs meg a harmonia. Ha letamadjak oket, akkor szinte nemtudjak mit kezdjenek es jon a botlas. Szerintem ma lerohanjuk oket, de a taktikarol majd a kezdo 11nel kapunk realisabb kepet. Ez Benitez nagy napja ugy erzem, ha itt veres lesz, akkor kap egy jo pontot a spanyol medianal es a szurkoloknal
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
leggyengébb max real részről. egyszerűen kicsit sem érzem azt hogy benitez képes lenne nyerő taktikéval kiállni.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tessék, egy kis kedvcsináló.
Van egy olyan sejtésem, hogy nagy csalódás lesz neked a meccs.. Nem nézem ki Benítezből, hogy csak úgy nekünk esne, inkább kevés gólos taktikai csata lesz ez most szerintem. Én az utóbbi évek leggyengébb Clásicojára számítok, de ne legyen igazam.chronic írta:Ősz van, itt nem kell taktikázni,bunkerkedni, nekik kell menni azt lesz ami lesz.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jelen pillanatban, még én sem érzek semmit. Máskor már rávagyok feszülve a meccsre hét elejétől, ezúttal elmaradt. Na de fél hat magasságában megnézek két decimás videót azt meg is lesz a hangulat, utána bekapcsolom a tv-t, Farkas Norbi ordítva közvetít(ez most pozitívum neked barátom) meg a hangulat is teljesen más mint egy angol derbin. Ez a világ legnagyobb összecsapása. Ősz van, itt nem kell taktikázni,bunkerkedni, nekik kell menni azt lesz ami lesz. Egyel rúgjunk többet mint ők.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ne "izéljetek" már itt srácok! Jó, hogy negatív szinte minden, de csak ugyanúgy a csapatunk, a REAL MADRID!
Nem tudom, nekem nagyon az az érzésem, hogy nagyon oda fogják magukat tenni (elvárnám CRtől is, de rá per pill nem fogadnék ) aztán Ti is ugyanúgy őrjöngeni fogtok, hogy ott van vazze!
Nem tudom, nekem nagyon az az érzésem, hogy nagyon oda fogják magukat tenni (elvárnám CRtől is, de rá per pill nem fogadnék ) aztán Ti is ugyanúgy őrjöngeni fogtok, hogy ott van vazze!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+1 Engem maga a csapat nem nagyon izgat fel idén, persze megnézek minden meccset, de valahogy megtört az egész Carlo menesztésével.És ugyanezt érzem a srácokon is, kimennek focizgatnak, de nincs az a csapatszellem ami Ancelotti ideje alatt.Megint szétbarmoltunk egy fasza bl győztes brigádot Perez miatt.Ha Carlo marad akkor még egy utolsó nagy dobása lehetett volna ennek a generációnak, benítezzel ez a csapat eddig olyan mint a híg fos.Biztos vagyok benne, hogy Cé se ilyen ócskán tolná ha Carlo maradt volna, még akkor is ha tavasszal is ilyen volt. Egyszerűen elmúlt a varázs Perez ámokfutása után, csúcsra "vitte" a csapatatot aztán megint köszönte szépen és mutatta nekünk a fáckot. Ettől függetlenül bajnokok leszünk, én így érzem, de az igazán félelmetes világverő csapatot már nem látom ebben a generációban mint ami Ancelotti alatt volt.Kerlon írta:Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
Egyetlen pozitívuma van az évnek: Keylor Navas.
És nincs bajom benítezzel, biztos jó szakember, de belőle max egy shcuster vagy Capello féle madridot néztem ki és eddig ezt igazolja is.Győzelmet várok ma, nem félek ettől a barcától... Nyáron meg jöjjön Zizu és kezdjen el valamit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sajnos ugyanúgy érzek mint ti. Pár éve márciusban volt egy klasszikus amikor nyertünk otthon 2-1-re Benzema és Ramos góljával /ha jól emlékszem/, legutóbb azelőtt nem voltam annyira felpörögve valamiért, igazából az okát nem is tudom teljesen már, talán "tét" nélküli lehetett, de nem pörögtem fel annyira, mint egyébként minden más kivétellel már az aktuális hét elejétől. Most valahogy még sokkal jobban érzem ezt. Nagyon elszomorít. Nyílván holnap lesz bennem drukk, és meccs közben nyílván nem ilyen lesz a hozzáállásom, de sajnos most minden más hamarabb kerül a gondolataim közé. Nekem idénről hiányzik a szív a csapatból, a szenvedély. Talán. Mindörökké Real Madrid szurkoló leszek ebben biztos vagyok, ahogy abban is hogy ez egy átmeneti dolog, és én lennék a legboldogabb ha holnap nyernénk, és őszintén remélem úgy is lesz.
Csapjuk el őket, térjen vissza a szenvedély, az igazi Real Madrid, aztán adjanak nekünk okot a srácok, hogy tele írkáljuk a topikjaikat szebbnél szebb gondolatokkal , lepjenek meg minket egy szép nappal
Hala Madrid!
Csapjuk el őket, térjen vissza a szenvedély, az igazi Real Madrid, aztán adjanak nekünk okot a srácok, hogy tele írkáljuk a topikjaikat szebbnél szebb gondolatokkal , lepjenek meg minket egy szép nappal
Hala Madrid!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Üdv a klubban, de igazából az egész csapattal is így vagyok. Kezdődött Ancelotti elküldésével, aztán Benítez kinevezése, Danilo, Bale erőltetésével és most már kifejezetten irritál Ronaldo tevékenykedése is. A tetőpont meg, hogy Benzema istenkedett, aztán lesérült, meg botrány meg minden...nmate írta:Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.
Egyetlen pozitívuma van az évnek: Keylor Navas.
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nekem Benitez-Perez kettős elbszta ezt a csapatot.
Egyáltalán nem doppingol a holnapi meccs.
Ha a Fed-Waw meccsel egy időben lenne azt nézném.
Egyáltalán nem doppingol a holnapi meccs.
Ha a Fed-Waw meccsel egy időben lenne azt nézném.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Rég volt meccs, ami után lehet szidni CR-t vagy Balet.becike80 írta:nem csak te vagy vele igy szerintem azt hittem nem működik az oldal egész nap egyik focis téma sem pörög
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
nem csak te vagy vele igy szerintem azt hittem nem működik az oldal egész nap egyik focis téma sem pörög
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rég éreztem ennyire érdektelennek egy klasszikust. Szégyen, de nem pörögtem rá egyáltalán.