Megnézheted pl itt mindenféle töltögetés nélkül.R.M.C.F írta:Én is szeretném megnézni,valaki tud nekem segíteni,hogyan tudom megnézni? De csak a "hülyéknek való" leírások működnek nálam,mert a számítógépes ismereteim hagynak kivetni valót maguk után.
Értékeld a legutóbbi meccset
- dragostej
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tegnap belinkelték szerintem egyel hátrébb megtaláljátok a meccset.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Jaj Csaszi ezt most minek... Írsz egy csomó perfect szakmai kommentet,utánna meg ez...kb vagyok én,aki nem igazán akarja,meg van másik ezer meg aki igen...ne már.Az ilyen kicsinyes megjegyzésektől te azért bőven több vagy...és ez nem személyeskedés,mert annyira azért ismerjük egymást,mégha csak a fórumról is...na off end.Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is...... :D :D
Vannak páran akik ökölődnek európa egyik legjobbjától.... te is,meg jó páran. De ez normális,egyébként,ez is fontos része hogy a foci érdekes játék,meg a megítélése is.
Én is szeretném megnézni,valaki tud nekem segíteni,hogyan tudom megnézni? De csak a "hülyéknek való" leírások működnek nálam,mert a számítógépes ismereteim hagynak kivetni valót maguk után.Szerző: oroszisti Dátum: Tegnap, , 23:39
Na csak sikerült megnéznem így estére a meccset
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
CS0ki
http://www.youtube.com/watch?v=nlZaGUToYpc
Isco Pre-Season Skills 13-14
vagy ezt tudom ajánlani:
http://www.youtube.com/watch?v=ypzXeAglqs0
Isco Alarcón • Real Madrid • 2013/2014 Pre Season - Best Preview
http://www.youtube.com/watch?v=nlZaGUToYpc
Isco Pre-Season Skills 13-14
vagy ezt tudom ajánlani:
http://www.youtube.com/watch?v=ypzXeAglqs0
Isco Alarcón • Real Madrid • 2013/2014 Pre Season - Best Preview
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Szerintem sokkal hátrébb játszik mint eddig. De véleményem szerint remek helyet találtak neki a középpályán és remekül mozgatja a támadóinkat. Szerintem Carlo megpróbál a középpályán emberfölénybe kerülni. Eddig nagyon tetszik amit a középpálya csinál és szerintem az elmúlt évek gondjai meg fognak szűnni. De visszatérve Isco-ra , remekül együtt tud játszani Modriccal-Cr-el és Marceloval. a háromszögezéseket remekül megcsinálják és nagyon gyorsan is. Nagyon mozgékony a srác és pillanatok alatt képes egy jó kis passzot adni aztán kapja is vissza és már játszik is előre. Nincs nála olyan sokat a labda (nem dajkálgatja) hanem azonnal passzolja is tovább(néha azért egy kis labdatartás is bent van). És mindezt a középpálya közepén teszi meg. Iniesta-hoz tudnám leginkább hasonlítani.CS0ki írta:A korábbi évektől eltérően nem láttam az összes felkészöülési meccsünket, konkrétan egyet se. De ma lehúzom azért a chelsea ellenit, ha megtalálom.
Viszont "statisztika" alapján nekem van egy meglepetés: Isco nem lőtt gólt. Aki látta a meccseket, az mondhatna a témáról valamit, hogy miért van ez? Máshol játszik, nagyon önzetlen, nem kerül helyzetbe, vagy elcseszi a ziccereket? Mert én tőle pont azt vártam, hogy lesz egy gólerős középpályásunk.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Hátrébb is játszik mint szokott, de egyébként is elsősorban a passzt keresi egyelőre.CS0ki írta:Viszont "statisztika" alapján nekem van egy meglepetés: Isco nem lőtt gólt. Aki látta a meccseket, az mondhatna a témáról valamit, hogy miért van ez? Máshol játszik, nagyon önzetlen, nem kerül helyzetbe, vagy elcseszi a ziccereket? Mert én tőle pont azt vártam, hogy lesz egy gólerős középpályásunk.
Na meg amúgy sem volt olyan túl sok helyzetünk egyik meccsen sem, sőt...
Egyébként a Chelsea ellen pont gyengébb volt Isco is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára portillo 2013. augusztus 9., péntek 10:59-kor.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Van Ginkel télleg elég jól hajtott ... de Lukaku szerintem borzasztóan gyenge volt.oroszisti írta:Ami nem tetszett az a Chelsea favágás volt ... Lampardnak elég undorító szerelései voltak . De akire később érdemes lesz figyelni az Van Ginkel meg Lukaku .
Összességében jó volt , a meccs és nem bánom ha nem jön Bale ,de ha jön , akkor Özil besz*pta
Én sem bánnám ha nem jönne (Bale) minden áron (bár azért még mindig örülnék neki).
Özil meg egy nagy nulla volt. Ha néha bedobásnál nem ment volna a labdáért észre se vettem volna hogy a pályán van.
A korábbi évektől eltérően nem láttam az összes felkészöülési meccsünket, konkrétan egyet se. De ma lehúzom azért a chelsea ellenit, ha megtalálom.
Viszont "statisztika" alapján nekem van egy meglepetés: Isco nem lőtt gólt. Aki látta a meccseket, az mondhatna a témáról valamit, hogy miért van ez? Máshol játszik, nagyon önzetlen, nem kerül helyzetbe, vagy elcseszi a ziccereket? Mert én tőle pont azt vártam, hogy lesz egy gólerős középpályásunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A spanyol lapok úgy vélik, hogy meg is kapja a behívót Del Bosquetól a következő barátságos meccsre.isco stílusa nagyon illik a csapatba és úgy tűnik gyorsan be tudott illeszkedni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
kicsit nekem is érthetetlen hogy mennyire nem érzi ezt a szélről befelé induló játékot. pedig sok irányító, támadó középpályást pakolnak ki a szélre ilyen szerepkörben mostanában. ott van götze, aki szintén legtöbbször szélről indul, rengeteg összjátékot, kényszerítőt tud kialakítani, sokat változtatja a helyét. özil ezt egyelőre nagyon nem érzi, pedig most nagyon úgy tűnik hogy azon a poszton tud a csapatba kerülni jelen állás szerint. modric helye megkérdőjelezhetetlen, isco stílusa nagyon illik a csapatba és úgy tűnik gyorsan be tudott illeszkedni. özilnek fel kell kötnie a gatyáját..Özil meg szinte láthatatlan volt , tényleg nem megy neki szélen , én azt hittem pedig befog ott válni
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Na csak sikerült megnéznem így estére a meccset. Most hogy nem voltam kómás megpróbáltam kicsit "elemezni a játékot ".
Ami nagyon tetszik a sok mozgás , kis passzok , szép megoldások.
Először a taktikát próbáltam megfejteni Az egyértelmű , hogy védekezésben 4-4-2 , támadásban már sokkal bonyolultabb és mindig más . Volt mikor 2-2 -5-1 volt . Az elején Arbeloa mondjuk többet maradt hátul , míg Marci hol a szélen volt egy vonalban Cével , hol meg behúzódott teljesen középre , ez még ami nagyon tetszik . Nagyon szépen váltottak ott a bal oldalon ,de Carvajallal ez a másik oldalon is jól ment. Nagyon tetszik ez a szabad játék , Isco , Özil,Marcelo,Benzema,Cr bárhol feltűnhetnek. Ami még változott a meccs folyamán , az Khedira és Modric szerepe volt. Kezdetben valmivel előrébb lépett , és segítette a támadásokat , míg Khedira hátul volt. Majd vezetés után Khedira feljebb lépett , zavarta az ellenfelet , Modric meg afféle Mélységi irányítót játszott.
Khedira viszont előre játékban nagyon gyenge . Hálistennek csak 2-3X ment előre de mindig elpasszolta , elrontotta. Illaraval vagy Xabival a kis csapatok ellen sokkal jobban műlödhetne , míg nagyobbak ellen Özil helyett lehetne Xabi vagy Illara. Na ha már a játékosoknál tartunk Ramos borzalmas volt . 2x nagyon ott hagyták ,a gólnál is lemaradt , meg egy 11-est összehozott , de szerencsére nem fújta be a bíró ... Arbeloa szintén szar volt.
Casillas rosszul kezdett ,de volt egy jó 1v1 elleni védelme , ugye ez az egyik amiben nagyon jó, és ha ilyen magasra fel lesz tolva védelem ,akkor szükség is lesz erre.
Özil meg szinte láthatatlan volt , tényleg nem megy neki szélen , én azt hittem pedig befog ott válni
Isco nagyon jó volt , olyan no look passzt tolt Ronaldo is nagyon jó volt , bár az elején rágörcsölt kicsit , de hatalmas gólt rúgott , és utána Mou arca megfizethetetlen volt
Ami nem tetszett az a Chelsea favágás volt ... Lampardnak elég undorító szerelései voltak . De akire később érdemes lesz figyelni az Van Ginkel meg Lukaku .
Összességében jó volt , a meccs és nem bánom ha nem jön Bale ,de ha jön , akkor Özil besz*pta
Ami nagyon tetszik a sok mozgás , kis passzok , szép megoldások.
Először a taktikát próbáltam megfejteni Az egyértelmű , hogy védekezésben 4-4-2 , támadásban már sokkal bonyolultabb és mindig más . Volt mikor 2-2 -5-1 volt . Az elején Arbeloa mondjuk többet maradt hátul , míg Marci hol a szélen volt egy vonalban Cével , hol meg behúzódott teljesen középre , ez még ami nagyon tetszik . Nagyon szépen váltottak ott a bal oldalon ,de Carvajallal ez a másik oldalon is jól ment. Nagyon tetszik ez a szabad játék , Isco , Özil,Marcelo,Benzema,Cr bárhol feltűnhetnek. Ami még változott a meccs folyamán , az Khedira és Modric szerepe volt. Kezdetben valmivel előrébb lépett , és segítette a támadásokat , míg Khedira hátul volt. Majd vezetés után Khedira feljebb lépett , zavarta az ellenfelet , Modric meg afféle Mélységi irányítót játszott.
Khedira viszont előre játékban nagyon gyenge . Hálistennek csak 2-3X ment előre de mindig elpasszolta , elrontotta. Illaraval vagy Xabival a kis csapatok ellen sokkal jobban műlödhetne , míg nagyobbak ellen Özil helyett lehetne Xabi vagy Illara. Na ha már a játékosoknál tartunk Ramos borzalmas volt . 2x nagyon ott hagyták ,a gólnál is lemaradt , meg egy 11-est összehozott , de szerencsére nem fújta be a bíró ... Arbeloa szintén szar volt.
Casillas rosszul kezdett ,de volt egy jó 1v1 elleni védelme , ugye ez az egyik amiben nagyon jó, és ha ilyen magasra fel lesz tolva védelem ,akkor szükség is lesz erre.
Özil meg szinte láthatatlan volt , tényleg nem megy neki szélen , én azt hittem pedig befog ott válni
Isco nagyon jó volt , olyan no look passzt tolt Ronaldo is nagyon jó volt , bár az elején rágörcsölt kicsit , de hatalmas gólt rúgott , és utána Mou arca megfizethetetlen volt
Ami nem tetszett az a Chelsea favágás volt ... Lampardnak elég undorító szerelései voltak . De akire később érdemes lesz figyelni az Van Ginkel meg Lukaku .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jaj Csaszi ezt most minek... Írsz egy csomó perfect szakmai kommentet,utánna meg ez...kb vagyok én,aki nem igazán akarja,meg van másik ezer meg aki igen...ne már.Az ilyen kicsinyes megjegyzésektől te azért bőven több vagy...és ez nem személyeskedés,mert annyira azért ismerjük egymást,mégha csak a fórumról is...na off end.Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is...... :D :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor én biztos kibontok egy almalevet.R.M.C.F írta:Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is......Bale érkezésével tuti a csapat:
Ez az Özilnek meszeltek, meg Iscoval megfogtuk az Isten lábát, még szerintem várjunk egy picit. Igen, én sem csípem Özilt, és imádom Isco játékát (ha tudnám a végleges számozást, akkor be is tenném a kedvencek közé). De azért Isco még csak az előszezonban játszott nálunk, nem huzamosabb ideig, pláne nem egy szezont. És azért megvan bennem a félsz, hogy Sneijdernek, Lassnak, di Maríának és Özilnek is volt, nem hogy jó, hanem akár már kiemelkedő (kb!) szezonja, aztán messze nem ott folytatták, ahol kezdték. Özil téren pedig igazat adok morientesnek. Lássuk mit alkot ebben a szezonban (ha nem jön Bale). Ancelotti szerintem nem fogja erőltetni, ha nem megy Neki még tavasszal sem (vagy tévedek?).
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem elég is volt amikor az összefoglalóban láttam, hogy eladott egy labdát (5m-es passz...), abból meg ziccert alakítottak ki a kékek, az egy dolog hogy szerencsénk volt és kihagyták...kapor_89 írta: -Khedira esküszöm nem volt rossz amikor hátul zárta a területet és harcolt a labdáért, ezt tudja. Az már más kérdés, hogy 2 méternél messzebb nem szabad passzolnia, mert azt tuti elrontja. Egy totális nímand támadásban, de a védekezést elég jól ellátja.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is......Bale érkezésével tuti a csapat:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
-Mondjuk ki: Özilnek reszeltek. Nincs helye a csapatban, mert Isco már most kiszorította őt. Ha a posztjáról kiszorította, mehet a szélre, ahonnan egyenes út vezet a padra, mert Özil nem tud szélen játszani. Egyszerűen rossz volt nézni is. Ha Bale jön, meg van oldva, megy a padra, ha nem jön, akkor szerencséje van és a sok rossz közül kijöhet győztesként.ziro4vr írta:Nem hinném, hogy özil jól fog kijönni ebből. amúgy sem egy nagy versenyző típus___Samy___ írta: szerintem a következő idényben pont az lesz isco meg özil között, mint tavaly benzema és higu között, már ha rotálva lesznek
két ekkora kaliber nem lehet egymás alternatívája, egymást fogják kényszeríteni az általuk nem szimpatizált posztra, vagy a padra
pont ezért féltem isco igazolásától, meg azért is, mert a jobb oldalt ő nem fogja megoldani
ha isco beválik egész évet nézve, tőlem mehet a német, és viheti nyugodtan a körszakállas cimbijét
-Arbeloa a világ vicce, nem tudom hogyan lehet kezdő egy Realban, dehát ez van. Carvajalon a feladat, hogy kiszorítsa.
-Khedira esküszöm nem volt rossz amikor hátul zárta a területet és harcolt a labdáért, ezt tudja. Az már más kérdés, hogy 2 méternél messzebb nem szabad passzolnia, mert azt tuti elrontja. Egy totális nímand támadásban, de a védekezést elég jól ellátja. Carlo betette szűrőnek, de amint Illarra vagy Xabi egészséges lesz, nincs kétségem, hogy megy a padra.
Bale érkezésével tuti a csapat:
______________Casillas
Carvajal__Varane__Ramos__Marcelo
___________Illarra/Xabi__________
_______Modric_________Isco______
Bale____________________CR_____
______________Benzema_________
Állandó cserének jöhet Özil és DM.
Ha nem jön, meg kell oldani a jobb oldali támadást, mert elég vicces. A jó hír az, hogy a csapat nagyja megfelelő színvonalon már megvan, jöhetnek a simítások.
Jaj Istenem, Iscoval mekkorát nyertünk uram ég.. Modric után megtaláltuk a 2. megfelelő középpályásunkat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem hinném, hogy özil jól fog kijönni ebből. amúgy sem egy nagy versenyző típus___Samy___ írta: szerintem a következő idényben pont az lesz isco meg özil között, mint tavaly benzema és higu között, már ha rotálva lesznek
két ekkora kaliber nem lehet egymás alternatívája, egymást fogják kényszeríteni az általuk nem szimpatizált posztra, vagy a padra
pont ezért féltem isco igazolásától, meg azért is, mert a jobb oldalt ő nem fogja megoldani
ha isco beválik egész évet nézve, tőlem mehet a német, és viheti nyugodtan a körszakállas cimbijét
Nem illik.
- ___Samy___
szerintem a következő idényben pont az lesz isco meg özil között, mint tavaly benzema és higu között, már ha rotálva lesznekAncelotti mostani rendszerében középen csak a csatár helyén játszhatna, ott nem fog, mert kevés hozzá, máshol nincs helye, csak a jobb szélen. Vagy megél ott, vagy adjuk el, ilyen egyszerű.
(Illetve lehetne még Isco helyén:
azt azért hozzátenném, hogy isco szerintem sokkal ügyesebb játékos, mint a német, tetszik, amit középen játszanak modriccal
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem így gondolta:Galacticos írta:mivan?
Géci írta:Amùgy Özillel lehet nem lesz rossz szélen, ha nem vonalszelső lesz hanem kicsit bentebb tolódik és ad helyet mozogni Carvajalnak...
Én nem fogom a laptopomba dőlni, ha végül nem jön.Géci írta:Ezt csak azért mondom, mert Perez mai nyilatkozata nekem arra hajaz, hogy amennyiben nem engednek Bale árából akkar marad amivel nincs is semmi baj...
Attól még lehet valaki madridista, hogy látja, hogy egy játékos rosszul teljesít.wZoLee7 írta:én nem értem páran hogy mondják magukra, hogy madridisták...
Arbeloa egy félidőt játszott, nem rég kezdett el edzeni, és nem csak Ő volt gyenge. Ha Casillast vagy Özilt lehozta volna Ancelotti félidőben, akkor Rájuk is lehetne mondani. (Ettől függetlenül, szerintem Arbeloa folytatta volna ott, ahol első félidőben.)wZoLee7 írta:tegnap egyedül Arbeola volt gyenge
Ahol Ronaldo van, az mindig domináns szél lesz, mert folyamatosan kéri a labdákat. Marcelot pedig támadásban szerintem senkihez nem lehet mérni a mai szélső védők közül. Mivel mind a ketten a bal oldalon vannak, így természetes, hogy az dominánsabb. Isco is inkább bal oldalon érzi jól magát. Khedira, Arbeloa meg jobb oldalon. Ez van. (Ettől függetlenül Özil tudtommal sosem játszott a bal szélen.)wZoLee7 írta:az, hogy a támadások java része bal oldalon ment mert ott olyanok voltak akik kivétel nélkül jól támadnak...
Nem jobb szélső, dewZoLee7 írta:na most kérdem én, Özil jobb szélső? nem! ... Mou nagy marhasága őt jobb oldalon játszatni, na pont azóta vannak gyengébb meccsei,
1. a Real edzője már nem Mourinho (szerintem - szerencsére),
2. ha jól tudom, a Real előtt is ott játszott (mintha ezt írta volna valaki - ha nem, akkor tévedtem),
3. a rekorder szezonban, mikor di María lesérült és Kaká játszott középen, még attól volt elájulva a fórum, hogy mekkorát játszik a szélen, megtaláltuk a helyét, sokan most is odarakják a mágnestáblájukon,
4. Ancelotti mostani rendszerében középen csak a csatár helyén játszhatna, ott nem fog, mert kevés hozzá, máshol nincs helye, csak a jobb szélen. Vagy megél ott, vagy adjuk el, ilyen egyszerű.
(Illetve lehetne még Isco helyén:
Isco______________Khedira
_______Modric
ugye mostanában ezt játszottuk, de oda meg kevés, mert nem igen tud védekezni, ha meg esetleg odateszi magát -akkor sem sokkal jobb-, nem bírja szusszal végig. Tegnap is volt egy momentum, amikor látszott, hogy mennyire nem érzi a letámadást és a zónázást a labdavesztése után.)
5. Tavaly is középen kezdett, meg előtte évben is játszott ott. Pár gólpasszal volt csak jobb, de arra meg ráment a védekezésünk.
Tavaly 10 gólja mellett volt 19 gólpassza, a sokunk szerint gyengébben teljesítő Benzemának volt 20 gól mellett 20 gólpassza. Pedig Neki elsősorban nem a gólpasszokkal kell foglalkoznia. Ja és mindezt úgy, hogy Benzema játszott 2928 percet (32 meccsen kezdő), míg Özil 3563 percet (38 meccsen kezdő).wZoLee7 írta:és lám, még így is jöbb gólpasszt ad mint Iniesta...akkor iniesta rossz játékos lenne?
SZERK: Forrás realmadrid.com.
Nem csak Arbeloa volt a csapatban. Második félidőben már Carvajal volt ott, az sem segített.wZoLee7 írta:amikor labdát kapott számíthatott Arbeolára? viccnek is rossz feltételezés...
A csatár helyén, amikor már a Chelsea is elfáradt, kezdtek kiengedni, a cserék megbontották mindkét csapatot. És csak ismételni tudom a korábbi 4-es pontot.wZoLee7 írta:Özil jól játszott mikor bekerült középre? igen!
- Galacticos
mivan?Géci írta:Amùgy Carvajallal lehet nem lesz rossz szélen, ha nem vonalszelső lesz hanem kicsit bentebb tolódik és ad helyet mozogni Carvajalnak...