Az a baj, hogy szezon közben nem tudom kit lehetne hozni. Meg akkor új rendszer stb... rámenne pár meccs arra is. Inkább viseljék el még ezt a fél évet vele, adjanak bele mindent, év végén úgy is távozni fog, aztán jövőre hozni valakit. Kit lehetne még?Mike írta:persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Barca is hibázgat, szóval jó lenne idén összehozni a ligát...
Sokáig nem lehet már húzni, a következő 1-2 hétben el kéne dönteni hogy hogyan tovább. Ha Benitezzel, akkor vele, de akkor a játékosok ne rinyáljanak, hanem tegyék a dolgukat. Ha meg edzőt cserélünk, azt most kell, nem majd a 27. fordulóban.
kiváncsian várom a holnapi meccset
Real Madrid vs. Barcelona
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
persze, alapból egyetértek. Sőt, szerintem Benitezzel tudnánk is sikeresek lenni. De nem így, hogy minden hétre jut legalább 1 hír, h vkinek nem tetszik a rendszer.Puding írta: Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...
Sokáig nem lehet már húzni, a következő 1-2 hétben el kéne dönteni hogy hogyan tovább. Ha Benitezzel, akkor vele, de akkor a játékosok ne rinyáljanak, hanem tegyék a dolgukat. Ha meg edzőt cserélünk, azt most kell, nem majd a 27. fordulóban.
kiváncsian várom a holnapi meccset
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Szerintem meg próbálják meg megnyerni a meccset. Idén valszeg úgyis Benitez marad az edzőnk...dr.madridista2 írta:sajnos szerintem holnap megint megprobal ''edzot buktatni'' a csapat:)),ezert tuti pontot/pontokat veszitunk
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nagyon gyenge ez a Valencia, verni fogjuk őket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
sajnos szerintem holnap megint megprobal ''edzot buktatni'' a csapat:)),ezert tuti pontot/pontokat veszitunk
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Sztem meg verjuk meg a Valenciat, de b.sszuk ki Benitezt is
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
felejtsük már el ezeket a 150%os faszságokat.BBeno írta:na akkor holnap mehetünk egy 150%on pörgő valencia ellen. akárcsak a villarreal ellen az is olyan tuti volt. meglepődnék ha ebből a fordulóból mi jönnénk ki jól.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
max 1 pontot hoz rajtunk a barca, 6 pont az még belátható távolság. Ha edzőt akarnak buktatni a srácok, akkor most kell
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
na akkor holnap mehetünk egy 150%on pörgő valencia ellen. akárcsak a villarreal ellen az is olyan tuti volt. meglepődnék ha ebből a fordulóból mi jönnénk ki jól.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Túl szar formában van a Valenciahehe írta:ki fogad, hogy holnap kikapunk a valenciától, ha ma pontot veszt a barca?
- Benítez napjai meg vannak számlálva
- Pontot buk a Barca
--> Tuti szívás. Szóval nincs értelme fogadni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ki fogad, hogy holnap kikapunk a valenciától, ha ma pontot veszt a barca?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
ráadásul még az asztalosoknak is megy, mert 3 ujjnál nem kell több.hehe írta: és megint oda lyukadunk ki, hogy ilyen játékosból 15 éve annyi volt, hogy csak kapkodtad a fejed, most meg egy kézen meg lehet számolni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azzal hogy azota mind a pálya minosège,mind a sportszergyártok magasan fejlodtek.Én 18 évesen 11.06 alatt futottam a 100 métert (koksz nélkül ) 1891-ben Luther Cary 10.8 másodperccel tartotta a világrekordot! Ezt akkor mivel magyarázod?
De hogy az annak idejèn delfinruhás "megdonthetrtlen" csucsokat havonta dontik meg az uszok,azt nem tom mivel....
(Az az ido meg akkoriban kb magyar csucs szvsz... )
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
és megint oda lyukadunk ki, hogy ilyen játékosból 15 éve annyi volt, hogy csak kapkodtad a fejed, most meg egy kézen meg lehet számolni.pastore írta:Azért, mert Neymar tudása átlagfölötti. Ezt a tudást, ösztönösségéget, azt a magabiztosságot a labda és szituáció fölött csak úgy lehet megszerezni, hogy minden külső hatás(edzői elvárás, csapattársak nyomása) nélküli, csak a foci szerete miatt elvégzett játék. Lemész a grundra és üzöd, imádod, minden györcsösség nélkül. Persze ez már manapság böven nem elég, de ha ez jelenti a pluszt, amit az ösztönösség nevezhetünk. Ami miatt meg van Neymarnak, Marcelonak stb-nek az a tudása, hogy megoldja kicsibe is. Ez biztisoítja, hogy minden szituácioba olyat hozz amit az edzéseken nem tanitanak.hehe írta:akkor neymar miért csinálja meg a pályán is, éles helyzetben?
neki van rá ideje?
vagy hogy van ez?
Azért, mert Neymar tudása átlagfölötti. Ezt a tudást, ösztönösségéget, azt a magabiztosságot a labda és szituáció fölött csak úgy lehet megszerezni, hogy minden külső hatás(edzői elvárás, csapattársak nyomása) nélküli, csak a foci szerete miatt elvégzett játék. Lemész a grundra és üzöd, imádod, minden györcsösség nélkül. Persze ez már manapság böven nem elég, de ha ez jelenti a pluszt, amit az ösztönösség nevezhetünk. Ami miatt meg van Neymarnak, Marcelonak stb-nek az a tudása, hogy megoldja kicsibe is. Ez biztisoítja, hogy minden szituácioba olyat hozz amit az edzéseken nem tanitanak.hehe írta:akkor neymar miért csinálja meg a pályán is, éles helyzetben?
neki van rá ideje?
vagy hogy van ez?
Bár megígértem hogy mára eltakarodok de ezt nem tudom válasz nélkül hagynimorientes írta:Az egyszeru koksz tesom...tetszik vagy nem :Đ
A kosz sajnos részese a mai élsportnak de mindent annak tulajdonítani hülyeség lenne.
Én 18 évesen 11.06 alatt futottam a 100 métert (koksz nélkül ) 1891-ben Luther Cary 10.8 másodperccel tartotta a világrekordot! Ezt akkor mivel magyarázod?
Na a többit majd jövőre!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem csak manapsag az effectekre mennek ra, es ehhez nem kell sok szineszi jatekot hozza adni.A mostani szineszek is tobbsegeben ilyenre specializalodnak. Vannak kivetelek, de egyre kevesebb.pekedli írta:
Ezt meg értelmezni sem tudom már ne haragudj! Régen talán minden fos B kategóriás filmben Oscar-díjas színészek szerepeltek?
Hokit nem nezek, lehet ez egy ellen pelda, ezt te jobban ismered...de tobbsegeben igaz.morientes írta: Ez nem igaz.Nèzd meg az NHL-t,sose volt mèg olyan szinvonalas mint mostanában.Ès csak felfelè tendál,èvrol èvre.
Na ez az. en megemelem a kalapom Usain Bolt elott, mert nagy atleta, de aki jartasabb ebben a doppingolasi dolgokban, az irhatna egy velemenyt abbol adodoan, h pl. osszevetni egy Carl Lewist a mostani Boltal. A mai viszonyokkal tudna e futni hasonlo szamokat...Az egyszeru koksz tesom...tetszik vagy nem :Đ
Az uszas ugyancsak. Azert az embertelem, h vki 5-6 szamban is tud gyozedelmeskedni(es nem eg ki), ez mar nem csak adottsag.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert leszarja mit pofázik az edzo ilyen esetben.Hanem reflexbol megcsinálja.Aztán annyi.hehe írta:akkor neymar miért csinálja meg a pályán is, éles helyzetben?
neki van rá ideje?
vagy hogy van ez?
Persze nem gondolom hogy LE visszafogná,de hát ez mèg mindig nem a PL
LEGIO PATRIA NOSTRA