FIFA
Re: FIFA
varane gyorsaságán legalább alakítottak mert a tavalyiban 55- volt ami enyhén nevetséges mikor állva hagyja a messit is.
- Galacticos
illarra 80a reális úgyhogy khedira 84?Kerlon írta:Mitől lett volna több Jesé? Egy másodosztályú játékost kellett értékelniük... Nem értem a felháborodást. Sőt Isco és Illarra is reális.
marcelo 83pheco írta:Varane, Marci, Modric hányas lett?
varane 81
modric 85
Mitől lett volna több Jesé? Egy másodosztályú játékost kellett értékelniük... Nem értem a felháborodást. Sőt Isco és Illarra is reális.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
szerintem a játékosok kidolgozása ótvar szar lett, mintha gyurma lenne a mez, meg nem is tudomazért elmegy az ea a jó büdös anyjába.
isco 84. khedira 84 úgyhogy illarra 80.
jesé 72.
ramos rövidhaj, varanenál arc. de cr arca az mi? paintbe mintha összenyomták volna. illarránál, diegolopeznél és isconál is random arc közben neymar kurva jól megvan csinálva.
a játékmenet meg így elsőre tök más, a passzok jobbak.
meg túl sok játék közben a "bírkózás", és a spori alig akarja befújni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
PC-re úgyis jön a moddingway hamar. abban van arc-mez-átigazolás és nagyon fa..ára megszokták csinálni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez komoly? Jesé 72 Azt hittem lesz legalább 77. Varane, Marci, Modric hányas lett? Nekem csütörtökön jön meg X-re az előrendelésem.Galacticos írta:azért elmegy az ea a jó büdös anyjába.
jesé 72.
ramos rövidhaj, varanenál arc. de cr arca az mi? paintbe mintha összenyomták volna. illarránál, diegolopeznél és isconál is random arc közben neymar kurva jól megvan csinálva.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Első frissítésnél átrakják,ami szerintem pár nappal a megjelenés után lesz maxBBarni írta: Viszont azt hittem, hogy az összes átigazolás benne lesz, de Özil még Madridban van, Bale pedig a csirkéknél, de annyi baj legyen!
Nekem elméletileg csütrtökön megjön az előrendelés PCre,át is tolom vhogy az accot USA-bvelire és megpróbálom előbb tolni. (Vagy vhogy így lehet előbb tolni )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
így hogy lenyomtam egy szezont éjjel és ma reggel.
ami nagy negatívum: nem írja az átigazolásoknál hogy melyik játékos hányas értékelésű. figyeltetni kell a kutatóddal mint az fm-ben és akkor tudod meg az értékeit de nem az összértéket. ez zavar de amúgy szerintem baszott jó lett. főleg az ütközések, sokkal több a körömpassz, jobban kijön a jó felépítésű játékosoknak a fizikai előnye. ami még nem tetszik az az hogy szögletet beadom és kb gól, ha ramos, ha bale, ha karim, ha varane szinte mind tud fejelni és már csak rajtam áll hogy a kapuba vagy mellé.
keretem:
iker, lopez
carvajal, arbeloa, nacho, pepe, ramos, varane, marcelo, coentrao
kondogbia, casemiro, illarramendi, modric
isco, cé, jesé, bale, el shaarawy
benzema, jackson martinez
ami nagy negatívum: nem írja az átigazolásoknál hogy melyik játékos hányas értékelésű. figyeltetni kell a kutatóddal mint az fm-ben és akkor tudod meg az értékeit de nem az összértéket. ez zavar de amúgy szerintem baszott jó lett. főleg az ütközések, sokkal több a körömpassz, jobban kijön a jó felépítésű játékosoknak a fizikai előnye. ami még nem tetszik az az hogy szögletet beadom és kb gól, ha ramos, ha bale, ha karim, ha varane szinte mind tud fejelni és már csak rajtam áll hogy a kapuba vagy mellé.
keretem:
iker, lopez
carvajal, arbeloa, nacho, pepe, ramos, varane, marcelo, coentrao
kondogbia, casemiro, illarramendi, modric
isco, cé, jesé, bale, el shaarawy
benzema, jackson martinez
- Galacticos
azért elmegy az ea a jó büdös anyjába.
jesé 72.
szerk. nálam ott van karrier módnál hogy testreszabott legyen a keret.
jesé 72.
szerk. nálam ott van karrier módnál hogy testreszabott legyen a keret.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Tetszik egyelőre a játék, bár sose voltam nagy fifás...a nézők is jók lettek,védekezni is könnyebb! Viszont azt hittem, hogy az összes átigazolás benne lesz, de Özil még Madridban van, Bale pedig a csirkéknél, de annyi baj legyen!
hát ha találsz rá embert...realfan91 írta:Azt hogy a p*csbe? PC-re is lehet ilyet?én eltudtam adni a Fifa 13-as zsetonjaimat szerencsére, 1:10 arányban, maradt olyan 250.000 zsetonom, miután eladtam mindenkit FUT 13ban, kaptam érte 25ezer FIFA 14 zsetont
sajnos nem igen lehet, mert átverik az embert, emiatt nagyon nehéz cserélgetni...
mert vagy neked, vagy neki kell először megvennie a másik kártyáját... te felteszel 1 kártyát a fifa 14 fut web appon és azt kell neki megvennie, míg ő feltesz egyet fifa13-on, amit meg te veszel meg, valakinek meg kell vennie előbb és ilyenkor a másik kiszolgáltatott, mert nyugodtan leléphet...
én szerencsére találtam egy magyar emberkét, akinek kellettek zsetonok és így sikerült ezt lebonyolítanom.
PSC-n te nem kérdeztél semmit, te leírtad ezt a dolgot, hogy máshol olcsóbb.PSC-n is én kérdeztem :P
Azért írtam, hogy
, mert tudtam, hogy te vagy. Mondjuk a "tőled" szócskát odarakhattam volna, de azt hittem egyértelműPSC-n is kérdezték
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Azt hogy a p*csbe? PC-re is lehet ilyet?én eltudtam adni a Fifa 13-as zsetonjaimat szerencsére, 1:10 arányban, maradt olyan 250.000 zsetonom, miután eladtam mindenkit FUT 13ban, kaptam érte 25ezer FIFA 14 zsetont
-
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Casillas, Benzema, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor meg kell várni a megjlenéstferni írta:pero001 írta: én eltudtam adni a Fifa 13-as zsetonjaimat szerencsére, 1:10 arányban, maradt olyan 250.000 zsetonom, miután eladtam mindenkit FUT 13ban, kaptam érte 25ezer FIFA 14 zsetont
amúgy úgy tudom, hogy a PCseknek ott van ez a Get More gomb, konzolosknál meg nincs.
PSC-n is én kérdeztem :P Mert nagyon gondolkozom, hogy lemondom az előrendelésem és inkább megveszem így. USA Store-on van fent, 59,99 $-ért ( középárfolyamon 13.200 Ft) és jár hozzá valamilyen exklúzív PS3 téma, 09.24 00:01-től letölthető és 24 db PREMIUM gold pack a FUT-ba 24 héten keresztül. Egészen jól hangzik. Jóval barátibb ár mint a FUT Edition és ugyan ezt kapnám hozzá.
PSC-n is kérdezték, de ez melyik Storeban van?pero001 írta: Amúgy nézte valaki PS Store-on a fifa-t? Elgondolkodtató, mert pár száz ft-al olcsóbb ha ott rendelem, 2 nappal hamarabb lehet játszani és 24 arany pack-ot adnak még ajándékba is. Annyi, hogy utána nem lehet eladni a játékot.
én eltudtam adni a Fifa 13-as zsetonjaimat szerencsére, 1:10 arányban, maradt olyan 250.000 zsetonom, miután eladtam mindenkit FUT 13ban, kaptam érte 25ezer FIFA 14 zsetont
amúgy úgy tudom, hogy a PCseknek ott van ez a Get More gomb, konzolosknál meg nincs.
-
Fingom sincs, mer nekem ott van a gomb. Nemtudom, hogy PS-re hogy működik.Na akkor jól emlékeztem, de nekem nem jelentkezik a " get more". Elképzelhető, hogy csak a megjelenéstől lehet venni?
-
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Casillas, Benzema, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na akkor jól emlékeztem, de nekem nem jelentkezik a " get more". Elképzelhető, hogy csak a megjelenéstől lehet venni?
A napi ajándékok jók, eddig kaptam egyszer 2500 zsetont és egy diego lopezt is :P
Amúgy nézte valaki PS Store-on a fifa-t? Elgondolkodtató, mert pár száz ft-al olcsóbb ha ott rendelem, 2 nappal hamarabb lehet játszani és 24 arany pack-ot adnak még ajándékba is. Annyi, hogy utána nem lehet eladni a játékot.
A napi ajándékok jók, eddig kaptam egyszer 2500 zsetont és egy diego lopezt is :P
Amúgy nézte valaki PS Store-on a fifa-t? Elgondolkodtató, mert pár száz ft-al olcsóbb ha ott rendelem, 2 nappal hamarabb lehet játszani és 24 arany pack-ot adnak még ajándékba is. Annyi, hogy utána nem lehet eladni a játékot.
-
A webapp-nál a a coin meg a fifa pointok mellett írja, h get more és ott átdob a vásárlási képre...amúgy meg fifa pointokat lehet vásárolni csak.pero001 írta:Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogyan lehet coin-t vásárolni az Ultimate Team-hez?
Más: Amúgy ha minden nap beléptek a webappba megjelenésig, kaptok vmi szart. Ma 1000 coint kaptam, de lehet h minden nap ez van. Én meg elfelejtettem belépkedni az elmúlt napokban.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyomtam 10-15 meccset demoval. Nekem az jött le belőle, hogy végre nem elég az, ha gyors játékosaid vannak, mert faszán leütközi egy-egy jóval lassabb, de termetesebb védő. 13-ban az nyert, akinek több gyors játékosa volt kb. Ami még tetszik, hogy talán a védekezés könnyebb lett egy kicsit, viszont a támadás nehezebb. Tehát az LB+Y magas indítást is nehezebb kivitelezni és a csatárt is többször beérik a védik egy-egy ilyen indításnál. Nagyon várom a teljes játékot. Ja és a demoban szerintem El Shaarawy az egyik legjobb játékos, legalábbis vele csináltam a legszebb dolgokat, szóval lehet meg is veszem majd Realba a padra