Bundesliga
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bundesliga
a valogatottas reszt adom, na meg sokaknak jobb otthon ugyanazert a penzert es szakmai szinten dolgozni (mert a bayern top szint) mint elmenni mas orszagba.
viszont a lerablas nekem eros kicsit, vagyis ugy mondanam, hogy nem egyoldalu.
a tobbi nemet csapat hibaja is, hogy ennyire nem tudjak ertekesiteni a jatekosaikat, es aron alul a bayernnek adjak el, es arrol sem a bayern tehet, hogy ingyen el tudnak hozni lewakat meg goretzkakat ahelyett, hogy azok citybe, psg-be vagy mashova mennenek.
viszont a lerablas nekem eros kicsit, vagyis ugy mondanam, hogy nem egyoldalu.
a tobbi nemet csapat hibaja is, hogy ennyire nem tudjak ertekesiteni a jatekosaikat, es aron alul a bayernnek adjak el, es arrol sem a bayern tehet, hogy ingyen el tudnak hozni lewakat meg goretzkakat ahelyett, hogy azok citybe, psg-be vagy mashova mennenek.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kobel, Hummels, Schulz, Brandt, Hazard, Diallo, Delaney, Wolf, Toprak, Dahoud, Toljan, Philip, Schürrle, Götze, Rode, Castro, Bürki, Park, Weigl... 2015-ig mentem csak vissza, ezeket a játékosokat mind német csapatokból hozta a Dortmund. Többeket Leverkusenből, Gladbachtól, akik kb. olyanok nekik, mint a Münchennek a Dortmund. De egyébként a Bayernből is igazoltak, lásd Hummels. Akkor ez is lerablás.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem látom a problémát, kívülről lehet hogy nem szimpi, amit csinálnak, de egyetlen percig sem tudnom őket bírálni, pl. kurvajó lenne egy magyar klub, ahol együtt tud játszani a válogatott magja.
Valószínűleg nem véletlenül van ennyi szép eredménye a német válogatottnak sem.
Valószínűleg nem véletlenül van ennyi szép eredménye a német válogatottnak sem.
- RealMadridFanatic
Ilyen sosem volt és kikérem magamnak a Bayernesek nevében is.Realista24 írta:A válogatott hívó szava azért sokat nyom a latba a német jatekosoknal.'shutterisland írta: van benne igazsag, viszont :
upa 42
sabitzer 15
goretzka free
sule 20
gnabry 8
hummels 35
kimmich 8
lewa free
gotze 37
mandzu 13
neuer 30
ezek kb az elmult 10 evbol, hat egyikre sem mondanam azt, hogy ne vihette oket volna barki mas dragabban vagy olajosok nagyobb fizuert.
gondolom az elado klub is oda adta volna el, ahonnan jobb love esik be.
persze az is lehet, hogy tobbuknek a bayern volt az alma
es hiaba igertek jobb penzt ertuk mashonnan, csak ide voltak hajlandoak lelepni.
Emlékezzünk csak a Neuer vs TS esetére.
Nem tudom mit kell ezen szenvedni, lerabolják a közvetlen riválisokat, a német játékosokat meg fenyítgetik a válogatottal. Szerintem gusztustalan, lelkük rajta.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A válogatott hívó szava azért sokat nyom a latba a német jatekosoknal.'shutterisland írta: van benne igazsag, viszont :
upa 42
sabitzer 15
goretzka free
sule 20
gnabry 8
hummels 35
kimmich 8
lewa free
gotze 37
mandzu 13
neuer 30
ezek kb az elmult 10 evbol, hat egyikre sem mondanam azt, hogy ne vihette oket volna barki mas dragabban vagy olajosok nagyobb fizuert.
es hiaba igertek jobb penzt ertuk mashonnan, csak ide voltak hajlandoak lelepni.
Emlékezzünk csak a Neuer vs TS esetére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
van benne igazsag, viszont :
upa 42
sabitzer 15
goretzka free
sule 20
gnabry 8
hummels 35
kimmich 8
lewa free
gotze 37
mandzu 13
neuer 30
upa 42
sabitzer 15
goretzka free
sule 20
gnabry 8
hummels 35
kimmich 8
lewa free
gotze 37
mandzu 13
neuer 30
- h3x0r
A varos szelen mar evtizedek ota volt egy cukorgyar, ott dolgozo ismeros szerint nem is volt veszteseges; A kornyezo 6-7 megyebol oda szallitottak a cukorrepat, emlekszem szezonban mekkora kamion sorok voltak a belso uton elottuk; Amikor eladova valt, a cukorrepa termelok megprobaltak kozosen megvenni, de egy nemet ceg rajuk igert. Egyik elso intezkedes az volt, hogy a gepeket atkoltoztettek Ukrajnaba meg Lengyelorszagba, a gyar bezart, ugyanazon markanev alatt mostmar lengyel cukrot arulnak. Ti is ezt csinaljatok. Lehet, hogy a Lipcsenel eloszor, de ahogy osszeall egy igeretes csapat nehany kiemelkedo jatekossal, azonnal elviszitek oket: a legfontosabb, hogy ok gyengulnek, az meg hogy valamennyit ti is erosodtok, az mar csak extra A Dortmund kapcsan annyi valtozott, hogy ok egy szinttel feljebb kerultek, mostmar a kulfoldi csapatokkal is versenyezni kell a jatekosaikert.Reteti írta:5 évente két középszerű játékos nem túl nagy rablás és most még fizetünk is értükCsabi írta:
de ugye ők kikérik maguknak, ha valaki azt mondja, hogy szétrabolják a bundást.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ezt mondjuk én sem értettem sosem. Dortmundot is lehetne cseszegetni ennyi erővel, mert ők is csemegézgetnek a náluk egyel lentebbi polcon lévő Bundesliga-csapatokból. Jól teszik, én is inkább már a ligában bejáratott embereket igazolnék, mint lutrikat külföldről.
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
5 évente két középszerű játékos nem túl nagy rablás és most még fizetünk is értükCsabi írta:de ugye ők kikérik maguknak, ha valaki azt mondja, hogy szétrabolják a bundást.Kercsó írta: a Bayern azér rabolt egy kört a Lipcsétől; elvitte az edzőt, a csk-t és a legjobb védőt is
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de ugye ők kikérik maguknak, ha valaki azt mondja, hogy szétrabolják a bundást.Kercsó írta: a Bayern azér rabolt egy kört a Lipcsétől; elvitte az edzőt, a csk-t és a legjobb védőt is
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a Bayern azér rabolt egy kört a Lipcsétől; elvitte az edzőt, a csk-t és a legjobb védőt is
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dominikot 70 misiért lehet elv kivásárolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Amugy ennek a csavonak volt 3 egész meccse a barcaban?'shutterisland írta: illaix lipcse
hivatalos.
szerintem mint jatekos, jo fogas nekik, nagy potencial van benne es fizikailag rendben van a pali.
raadasul mai arakhoz kepest boven jo aron.
az viszont, ahogy vertek az asztalt, nem biztos, hogy sok jot sejtet a mentalis kepessegeirol, ez majd kiderul.
- 'shutterisland
illaix lipcse
hivatalos.
szerintem mint jatekos, jo fogas nekik, nagy potencial van benne es fizikailag rendben van a pali.
az viszont, ahogy vertek az asztalt, nem biztos, hogy sok jot sejtet a mentalis kepessegeirol, ez majd kiderul.
hivatalos.
Házon belül csak nem fogja elbaszni a Bayern, még faxra sincs szükséghehetheoriginal írta:ilyen alapon még céronaldo sincs a munál, papírmunka meg faxgépszerelésillgner írta:
Kimichhel országos cimborák, maradni fog. Annyit olvastam, hogy ő 2026-ig hosszabbít, és napokon belül bejelentik a hosszabbítást vele is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ilyen alapon még céronaldo sincs a munál, papírmunka meg faxgépszerelésillgner írta:Kimichhel országos cimborák, maradni fog. Annyit olvastam, hogy ő 2026-ig hosszabbít, és napokon belül bejelentik a hosszabbítást vele is.Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
thereisonly1ronaldo
Kimichhel országos cimborák, maradni fog. Annyit olvastam, hogy ő 2026-ig hosszabbít, és napokon belül bejelentik a hosszabbítást vele is.Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Csak formalitás már, kb tuti hogy 2026-ig aláír…Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.
Pogba jöhetne ingyen, én Camavingát hanyagolnám…
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jöhet mindkettő ingyen és akkor Kroos+Modric pótolva..Csabi írta: goretzka még mindig nem hosszabbított BTW. inkább rántanám be jövőre ingyen mint pogbát.