OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Dehogy linkelek keress ra de ide nem szemetelek.revolver írta:Valami linket rakj már be légysziKiderult Pumped Gabo miből finanszírozza az esti sulit meg a kokszot
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát ilyet se mostanában hallottam. Főleg Asusról, nagyon kevés kritikával találkozok ha róluk van szó. Igaz minden márkának meg van a saját maga szar és jó szériái de ez a 3+ még az acer talán ami nagyobb %ban bevált az embereknek. Dolgoztam szervizesként az aqua electromaxban és ott is ugyan azt tapasztalhattam.tucsoki írta:Asus, Lenovo (nem ThinkPad), Toshiba - a három gyártótól fél kezemen meg tudom számolni hány gép ajánlható.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Naivak vagytok. pumped meg az ertelmesseg. Jaj de jot röhögtem bar hívhatjuk tudatos karrierépítesnek.csabi* írta:most kajak külföldön furatja magát?Realista24 írta:Kiderult Pumped Gabo miből finanszírozza az esti sulit meg a kokszot
kicsit elhamarkodottan védtem be én is akkor
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Asus, Lenovo (nem ThinkPad), Toshiba - a három gyártótól fél kezemen meg tudom számolni hány gép ajánlható.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
igen, persze vehetsz mást is. a lényeg hogy a Asus, Lenovo, Toshiba közül legyen valamelyik.
Persze függ hogy az adott árkategóriában melyiknek van a legjobb configja, de ők szoktak nagy %ban kikerülni győztesnek. Asus laptopom van 3x ejtettem le, elég messziről, nyüstölöm egésznap, másfél éve ki se lett takarítva belül és még mindig eszméletlen gyors, hiba nélkül. Igaz 1x vittem szervizbe mert az iránygombok 2 év után kezdték megadni magukat játék miatt, és szépen gond nélkül kicserélték nekem.
Samsung, Dell, sony olyan configot ad irreálisan magas árakért hogy említésre se méltó. Mennyit akarsz rászánni?
pumpeden meg nem lepődtem meg. haverom is ezt mondta mikor még megjelent anno a balaton soundos táncikája. azt hittem hogy csak poénkodik.
Persze függ hogy az adott árkategóriában melyiknek van a legjobb configja, de ők szoktak nagy %ban kikerülni győztesnek. Asus laptopom van 3x ejtettem le, elég messziről, nyüstölöm egésznap, másfél éve ki se lett takarítva belül és még mindig eszméletlen gyors, hiba nélkül. Igaz 1x vittem szervizbe mert az iránygombok 2 év után kezdték megadni magukat játék miatt, és szépen gond nélkül kicserélték nekem.
Samsung, Dell, sony olyan configot ad irreálisan magas árakért hogy említésre se méltó. Mennyit akarsz rászánni?
pumpeden meg nem lepődtem meg. haverom is ezt mondta mikor még megjelent anno a balaton soundos táncikája. azt hittem hogy csak poénkodik.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Én az Asusról nem sok jó tapasztalatot hallottam ismerősöktől. Aztán ki tudja, lehet pont rossz szériát vagy konfigurációt fogtak ki.Ferencváros írta:Ha laptopot szeretnék venni, akkor az Asussal járok a legjobban?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most kajak külföldön furatja magát?Realista24 írta:Kiderult Pumped Gabo miből finanszírozza az esti sulit meg a kokszot
kicsit elhamarkodottan védtem be én is akkor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiderult Pumped Gabo miből finanszírozza az esti sulit meg a kokszot
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ha laptopot szeretnék venni, akkor az Asussal járok a legjobban?
- Norbii
hát ezt inkább nagyon ne mutogassák senkinek. 3. perc után ki is nyomtam. Rég hallottam ennyi faszságot egy embertől. Ráadásul még csak azt se tudja hogy miről beszél hiszen téves információkat közöl.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezt is vetíthetnék a reklámok helyett.
Az egyik kedvenc videóm a témával kapcsolatban.
Az egyik kedvenc videóm a témával kapcsolatban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Meg azért 1 v 1-ben se nagyon lehet lenyomni egy tehenet.A tehén kurva veszélyes basszátok meg. Azért van rohadt nagy ózonjuk Dánia felett, mert nagyon sok a marha és a nagyon sok marha marha sok metánt ereget, ami károsabb, mint a szén-dioxid.
- Norbii
hát nem tudom, számomra ez a reklám, a reklámok rekláma környezetvédelem szempontjából. láttam már párat, tvben is de ezt egyik se közelíti meg. Szépen felhívja a figyelmet és közben másra is rávilágítja az embert. Nagy kár hogy a nagyon nagy %a megnézi kétségbe esik hogy mennyire igaz, másnap meg szarik bele az egészbe. természetesen köztük én is.
valóban az ipar termeli ki, itt egy jó kis képecske hozzá: http://co2now.org/images/stories/graphi ... 0-600w.jpg
Rákra amúgy szerintem is meglesz hamarosan, az orvos tudomány hihetetlen gyorsaságban fejlődik. Persze ott van az összeesküvés oldala is a dolognak, hogy már megvan, mint megannyi sok betegségre, de hát sok van az emberből ugye. Mondjuk ha jól tudom európában csökken a népesség és a 3. világban meg növekszik elég szép számmal.
valóban az ipar termeli ki, itt egy jó kis képecske hozzá: http://co2now.org/images/stories/graphi ... 0-600w.jpg
Rákra amúgy szerintem is meglesz hamarosan, az orvos tudomány hihetetlen gyorsaságban fejlődik. Persze ott van az összeesküvés oldala is a dolognak, hogy már megvan, mint megannyi sok betegségre, de hát sok van az emberből ugye. Mondjuk ha jól tudom európában csökken a népesség és a 3. világban meg növekszik elég szép számmal.