K_rvajó de legalább annyira hatásvadász videó. De igen, inkább ilyent kéne vetíteni, mintsem a sok hülye reklámot, hogy az agyhalottak is kapcsoljanak. (pl:Ne pazaroljanak a fejlettebb ország lakói) De még mindig az ipar, ami igazán kártékony a Földre.Norbii írta:https://www.facebook.com/bhaktiabhay.go ... age_bubble
ez egy bosszantóan jól eltalált videó.
Amúgy az ilyen videók után gondolok mindig arra hogy nyáron mindig megdől az aktuális melegrekord. Szóval lehet előre rettegni.
Füst jó leírta a lényeget nem mennék jobban bele.
Rákos dologra meg annyi, hogy biztos vagyok benne, hogy már most vannak nem elterjed, brutál drágán elérhető alternatív gyógymódok. 20-30 év múlva biztos meglesz a megoldásra rá, de lehet még előbb is.
Én értem a népességnövekedés meg az azzal járó veszélyeket, de tényleg kicsit sokan túllőnek a dolgon és átmennek sci-fi forgatókönyvíróba és annyira elrugaszkodott mód akarják megmagyarázni, hogy igenis van egy háttérhatalom aki majd ezt is szabályozni fogja....
Sajnos az internetnek van egy olyan hátulütője, hogy bárki bármit leírhat...és nem mindenki képes logikusan átgondolni, és kiszűrni, hogy minek mennyi valóságtartalma lehet. (Itt jön ki mennyire fontos az, hogy az oktatás minden évben fejlődjön, előrefelé persze )