Ha el lenne tiltva betennè,de igy....Remy írta:Na, vajon Ödegaardot bedobja Rafa a keretbe a Malmö ellen? Megint egy újabb alkalom, hogy mutasson valamit a kicsi, ki kéne használni...
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 6., vasárnap 22:04
Ha el lenne tiltva betennè,de igy....Remy írta:Na, vajon Ödegaardot bedobja Rafa a keretbe a Malmö ellen? Megint egy újabb alkalom, hogy mutasson valamit a kicsi, ki kéne használni...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 6., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. november 26., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 26., csütörtök 19:32
Kategorikusan nem lehet kijelenteni, hogy az első 20 PL csapat ütné az első 20 La Liga csapatot. Értem én, hogy több tévés jogdíjuk van, de náluk is ugyan az a helyzet a minden évben egy középcsapat csodaformát produkálásával. Jelenleg a Leicester vezeti a bajnokságot. A BL pedig más kávéház, jelzem a PL középcsapatai is max annyit produkálnának mint a Valencia vagy a Sevilla, hova tovább a nagy csapataik sem érnek egy forintot sem a BL-ben, ha kövi fordulóban a Wolfburg üti a MU-t a PSV pedig a CSKA-t, akkor konkrétan búcsúznak. Arsenal 3. helyen a csoportjában. Ezek alapján nem értem a feltételezést, hogy mitől ők jönnének ki győztesen a dologból.Norbii írta:...
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. november 26., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 26., csütörtök 16:17
MesQueUnClub írta:...
Matt viszont itt jön képbe is amit én is írtam meg amit most te, Európa legerősebb triója, ez azt is eredményezi, hogy könnyebben verik meg a kisebb csapatokat, tehát nem biztos, hogy a spanyol alsóházi csapatok gyengébbek mint a PL-esek, de a 3 nagy viszont erősebb mint az ottani nagyok.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. november 26., csütörtök 15:14
De ha összejön akkor tuti bevásárol belőled a München.András93 írta:A németet a legnehezebb megnyerni, ha nem te vagy a Bayern.Matt009 írta:A legnehezebb a La Ligát megnyerni, mert a Barca-Real-Atma trió a legerősebb trió az Európai bajnokságokban.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. november 26., csütörtök 14:55
A németet a legnehezebb megnyerni, ha nem te vagy a Bayern.Matt009 írta:A legnehezebb a La Ligát megnyerni, mert a Barca-Real-Atma trió a legerősebb trió az Európai bajnokságokban.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 26., csütörtök 14:50
Matt viszont itt jön képbe is amit én is írtam meg amit most te, Európa legerősebb triója, ez azt is eredményezi, hogy könnyebben verik meg a kisebb csapatokat, tehát nem biztos, hogy a spanyol alsóházi csapatok gyengébbek mint a PL-esek, de a 3 nagy viszont erősebb mint az ottani nagyok.Matt009 írta:A legnehezebb a La Ligát megnyerni, mert a Barca-Real-Atma trió a legerősebb trió az Európai bajnokságokban.
Abban viszont igazuk van sokaknak, hogy a legkönnyebben verhető kicsit a La Ligában vannak. Talán itt a legnagyobb a szakadék a felsőházi és az alsóházi csapatok között. A felsőházi csapatok baromi erősek, de az alsóháziak relative gyengék, és kevésbé szervezettek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 26., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 26., csütörtök 14:30
Ugyan már, OTP Liga > La liga... Abba amúgy nem gondoltak bele, hogy ennek az lehet az oka, hogy a "nagy" csapatok sem érnek többnyire lópikulát sem? Ráadásul ha csukott szemmel azt jelented ki, hogy a BL legjobb 4-ben a RM/Barca/Bayern bent lesz, akkor többnyire 2-t mindenképp eltalálsz? Érdekesek ezek a PL fanok.KAG írta: Én is egyből ezt hoztam fel nekik, de arra kontráztak rá azzal a szöveggel, hogy de a PL-ben és a Seria A-ban nem verik bucira a kiscsapatokat. Tehát azok sokkal keményebbek!
Menthetetlen esetek... Mondom én a PL>La Ligat már megszoktam...... dehogy Seria A>La Liga
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 26., csütörtök 11:04
MesQueUnClub írta: Jaja, olyan gyenge, hogy 5 spanyol csapat indulhatott a BL-ben, és tavaly is BL/EL fronton Spanyol győztes lett, nem is értem ezek után, hogy tudnak tükörbe nézni?! A PL 10-15 éve teljesen más volt mint jelenleg, mostmár csak a marketing értéke nagy, a csapatok színvonala azonban, ezzel ellentétes arányban változik.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 26., csütörtök 7:53
Jaja, olyan gyenge, hogy 5 spanyol csapat indulhatott a BL-ben, és tavaly is BL/EL fronton Spanyol győztes lett, nem is értem ezek után, hogy tudnak tükörbe nézni?! A PL 10-15 éve teljesen más volt mint jelenleg, mostmár csak a marketing értéke nagy, a csapatok színvonala azonban, ezzel ellentétes arányban változik.KAG írta: És még mindig hányszor hallom azt, hogy a Real meg a Barca nem virgonckodna úgy a PL-ben... Mert az sokkal keményebb!!
Ja várjunk, legutóbb azt is mondták nekem, hogy amúgy a Seria A-t is nehezebbe húznánk be ti is meg mi is, mivel a spanyol kis-és középcsapatok sokkal gyengébbek!
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 26., csütörtök 0:36
És még mindig hányszor hallom azt, hogy a Real meg a Barca nem virgonckodna úgy a PL-ben... Mert az sokkal keményebb!!MesQueUnClub írta:Angol csapatok ismét virgonckodnak ebben a BL kiírásban.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. november 25., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 25., szerda 22:55
Az a ciki mikor euro 100 milliós költségvetéssel, azon kell imádkozniuk, hogy jól jöjjön ki a lépés.András93 írta:Amilyen mákos a United, kikapnak a Wolfsburgtól és még úgy is továbbmennek.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. november 25., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 25., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. november 25., szerda 22:47
Utána a fifába is elég nagy potenciállal volt megáldva.lestat írta:Akinfejev
Huhh a 2008 as EB-n ahol az oroszok egész jol nyomták nagy meccsei voltak...akkor volt kb 22 eces vagy 24 eleg fiatal..reméltem h majd egy angol vagy bundesliga csapat elviszi de masfel eve rajottem hogy.meg mindig a ruszkiknál nyomja.
Elég csalodás szerintem..bar biztos jol megfizetik.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 25., szerda 20:22
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem