OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 27., szombat 22:59

volt egyszer egy tajgetosz.
avagy a melegség evolúciós zsákutca, egy semmi.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 22:39

cart írta:
Kerlon írta: Na ők az elbaszott kategória, perverziónak nevezik.
De ilyen alapon akkor a melegséget is fel lehet fogni perverziónak. Sőt ha továbbmegyek akár a pedofilokra is lehet így tekinteni. Gondolom nekik is ugyan úgy belső késztetés...
:fpalm:
ha teremtési hibának nézzük, akkor tényleg elbaszott, de inkább olvass utána a tudományos részének is... Pedofília, melegség ez mind genetikai hiba, bár már sértő lehet annak hívni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 27., szombat 21:07

cart írta:
De ilyen alapon akkor a melegséget is fel lehet fogni perverziónak. Sőt ha továbbmegyek akár a pedofilokra is lehet így tekinteni. Gondolom nekik is ugyan úgy belső késztetés...

Mindkettő genetikailag hibás. De a homár nem árt senkinek fizikailag a defektusával a pedofil viszont...na azokat agyon kéne lőni.

Ami a ratyiházasságot illeti, magas ívben teszek rá ( amíg gyereket nem nevelnek), de ez a szivárványos megmozdulás...még ez se lenne nagy gond, de ha sok ember-egy része csak divatból-már ez ügy mellé áll, ugyan álljon már ki mondjuk a milliónyi kisgyerek mellett is, akik naponta éhen halnak, vagy éppen egy háború végez velük. Meg még lehetne sorolni.
Amúgy olyan ez a megmozdulás mint az Ice Bucket Challenge volt...sokaknak lövésük sem volt, hogy miről szólt az egész, csak öntötték a nyakukba brahiból a hideg vizet.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 27., szombat 20:52

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. június 27., szombat 20:40

Pipita írta:Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...
Hát, örülnek neki, ha téged ez ennyire zavar, tiltsd le őket. De szerintem nem a melegek helyezik magukat előtérbe, hanem inkább azok - és most a saját ismerőseimről beszélek -, akik elítélik a gyűlölködést. Mert az ellen igen nagy dolog történt tegnap.
A feminizmus lehet hogy ezen elvek szerint indult de egy hasonló "aberráltság" lett belőle,ami arról szól hogy szabadon kurugathassanak és munkahelyi célokat megvalósítsanak a nők ahelyett hogy gyereket neveljenek mert szülni ráér 40 év felett...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 20:30

Pipita írta:Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...
Hát, örülnek neki, ha téged ez ennyire zavar, tiltsd le őket. De szerintem nem a melegek helyezik magukat előtérbe, hanem inkább azok - és most a saját ismerőseimről beszélek -, akik elítélik a gyűlölködést. Mert az ellen igen nagy dolog történt tegnap.
Ilyen nézőpontból egyetértek, de ezzel nem a gyűlölködés ellen megy a dolog, hanem abszolút tűzszítás...
cart írta:
Kerlon írta: Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.
Szerintem ez részben igaz csak. Mert akkor pl aki mind a két nemhez vonzódik az hogy van? A melegek egy csoportjánál tuti valami külső hatás/trauma miatt erősödött fel ez az érzés.
Na ők az elbaszott kategória, perverziónak nevezik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 27., szombat 20:28

Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
helyes, mert csak öntöd a faszságot.

az biztos természetellennes volt, ezzel a mostani dologgal ellentétben.
Kép
Kép
Kép

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 27., szombat 20:27

Kerlon írta: Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.
Szerintem ez részben igaz csak. Mert akkor pl aki mind a két nemhez vonzódik az hogy van? A melegek egy csoportjánál tuti valami külső hatás/trauma miatt erősödött fel ez az érzés.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 27., szombat 20:25

Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 20:21

Pipita írta:
Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
szervezd meg ha szükséged van rá.
nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.

És szerintem nem fogadja el őket a többség, a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
realistahuni írta:
én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.
Buzinak viszont senki nem születik, ez egyáltalán nem természetes, visszataszító, gusztustalan. Beteg gondolkodású agyszülemény, de ezt a jövő generációja természetesnek fogja felfogni, ami eléggé gáz lesz azoknak a szülőknek akik normális életre akarják nevelni a gyereket.
Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.

Amúgy nem a buzikkal van a bajom, hanem a lezbikkel, mert ők 2 puncit vesznek el egyből a heteroférfi társadalomtól.
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 27., szombat 20:15

hehe szokásosan nyers, de egyetértek vele. az utóbbi időkben valóban a provokáció megy és a túlhypeolás.
Az utóbbi két évben minimum 3 olyan film készült ami homoszexuálisokról szól, sorozatok pedig teli vannak gay szereplőkkel, vagy bevezetnek egy olyan szálat. Black sails csapta ki utoljára a biztosítékot.
Na meg ez is: https://www.facebook.com/tovelo/photos/ ... =1&theater + a felhaszálók prof képei kész vicc. azt már meg se említem hogy az index is átálitotta..persze ők le se szarják, csak pörögjön az oldal és menjen a vita.

Amúgy meg mostanáig le se szartam ezt a melegkérdést, addig..amíg az arcomba nem tolják töménytelen mennyiségben hogy "szokj hozzá paraszt."

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 27., szombat 20:00

provokáció az egész, nem ok nélkül rühelli és undorodik tőlük a fél bolygó.
aberráció.
Kép
Kép
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 27., szombat 19:59

Pipita írta:a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
ezt rosszul látod. azok az emberek, akik gyűlölik a buzikat, éppen az efféle felvonulás és magamutogatás miatt utálják őket. szóval 90%-ban az ő hibájuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. június 27., szombat 20:01-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 27., szombat 19:55

És majd az index, meg a többi gyászszalagot is kirak profilképbe, mikor ártatlan gyerekek halnak meg dróntámadásokban mondjuk? Nem azzal van a baj, hogy célt értek, hanem a kommunikációs csatornák túlhasználásával.
Nem illik.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 27., szombat 19:52

Ezt a "dicsőítés" dolgot a Pride-ra és hasonlókra érted, gondolom. Ez elég paradox így, mert ha teljes egyenlőség lenne, akkor felvonulni sem lenne szükség, ergo megszűnne a probléma, ha mindenki támogatná az ügyet. A másik, hogy szerencsétleneknek engedtessék már meg az örömködés, hogy az évezredes gyűlölködés után végre ők is házasodhatnak, mint a heteró társaik. Ez nagy dolog.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 27., szombat 19:48

én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.
Buzinak viszont senki nem születik, ez egyáltalán nem természetes, visszataszító, gusztustalan. Beteg gondolkodású agyszülemény, de ezt a jövő generációja természetesnek fogja felfogni, ami eléggé gáz lesz azoknak a szülőknek akik normális életre akarják nevelni a gyereket.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 27., szombat 19:45

Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
szervezd meg ha szükséged van rá.
nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.

És szerintem nem fogadja el őket a többség, a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 19:35

Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is. Engem amúgy csak az zavar, hogy nagy dobra kell mindent verni: én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok... stb.. Igazából egyik sem zavar (na jó ez nem teljesen igaz), de pl. nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
K

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 27., szombat 19:17

Nem értem a problémát.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 27., szombat 13:32

csabi* írta:
realistahuni írta:9gag is szivárványos, na jó, elég volt mára az internetből. :ozil:
:fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm:
comedy central meg cyanide & happiness is
Egyre több profilképet látok már facen is... és nem DiCaprio meg Arnold Schwarzeneggernél... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: