OFF
Re: OFF
cart írta:De ilyen alapon akkor a melegséget is fel lehet fogni perverziónak. Sőt ha továbbmegyek akár a pedofilokra is lehet így tekinteni. Gondolom nekik is ugyan úgy belső késztetés...Kerlon írta: Na ők az elbaszott kategória, perverziónak nevezik.
ha teremtési hibának nézzük, akkor tényleg elbaszott, de inkább olvass utána a tudományos részének is... Pedofília, melegség ez mind genetikai hiba, bár már sértő lehet annak hívni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
cart írta:De ilyen alapon akkor a melegséget is fel lehet fogni perverziónak. Sőt ha továbbmegyek akár a pedofilokra is lehet így tekinteni. Gondolom nekik is ugyan úgy belső késztetés...Kerlon írta: Na ők az elbaszott kategória, perverziónak nevezik.
Mindkettő genetikailag hibás. De a homár nem árt senkinek fizikailag a defektusával a pedofil viszont...na azokat agyon kéne lőni.
Ami a ratyiházasságot illeti, magas ívben teszek rá ( amíg gyereket nem nevelnek), de ez a szivárványos megmozdulás...még ez se lenne nagy gond, de ha sok ember-egy része csak divatból-már ez ügy mellé áll, ugyan álljon már ki mondjuk a milliónyi kisgyerek mellett is, akik naponta éhen halnak, vagy éppen egy háború végez velük. Meg még lehetne sorolni.
Amúgy olyan ez a megmozdulás mint az Ice Bucket Challenge volt...sokaknak lövésük sem volt, hogy miről szólt az egész, csak öntötték a nyakukba brahiból a hideg vizet.
De ilyen alapon akkor a melegséget is fel lehet fogni perverziónak. Sőt ha továbbmegyek akár a pedofilokra is lehet így tekinteni. Gondolom nekik is ugyan úgy belső késztetés...Kerlon írta: Na ők az elbaszott kategória, perverziónak nevezik.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
A feminizmus lehet hogy ezen elvek szerint indult de egy hasonló "aberráltság" lett belőle,ami arról szól hogy szabadon kurugathassanak és munkahelyi célokat megvalósítsanak a nők ahelyett hogy gyereket neveljenek mert szülni ráér 40 év felett...Pipita írta:Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
Hát, örülnek neki, ha téged ez ennyire zavar, tiltsd le őket. De szerintem nem a melegek helyezik magukat előtérbe, hanem inkább azok - és most a saját ismerőseimről beszélek -, akik elítélik a gyűlölködést. Mert az ellen igen nagy dolog történt tegnap.Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...
Ilyen nézőpontból egyetértek, de ezzel nem a gyűlölködés ellen megy a dolog, hanem abszolút tűzszítás...Pipita írta:Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
Hát, örülnek neki, ha téged ez ennyire zavar, tiltsd le őket. De szerintem nem a melegek helyezik magukat előtérbe, hanem inkább azok - és most a saját ismerőseimről beszélek -, akik elítélik a gyűlölködést. Mert az ellen igen nagy dolog történt tegnap.Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...
Na ők az elbaszott kategória, perverziónak nevezik.cart írta:Szerintem ez részben igaz csak. Mert akkor pl aki mind a két nemhez vonzódik az hogy van? A melegek egy csoportjánál tuti valami külső hatás/trauma miatt erősödött fel ez az érzés.Kerlon írta: Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
helyes, mert csak öntöd a faszságot.Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
az biztos természetellennes volt, ezzel a mostani dologgal ellentétben.
Szerintem ez részben igaz csak. Mert akkor pl aki mind a két nemhez vonzódik az hogy van? A melegek egy csoportjánál tuti valami külső hatás/trauma miatt erősödött fel ez az érzés.Kerlon írta: Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...Pipita írta:szervezd meg ha szükséged van rá.Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
És szerintem nem fogadja el őket a többség, a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.realistahuni írta:Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
Buzinak viszont senki nem születik, ez egyáltalán nem természetes, visszataszító, gusztustalan. Beteg gondolkodású agyszülemény, de ezt a jövő generációja természetesnek fogja felfogni, ami eléggé gáz lesz azoknak a szülőknek akik normális életre akarják nevelni a gyereket.
Amúgy nem a buzikkal van a bajom, hanem a lezbikkel, mert ők 2 puncit vesznek el egyből a heteroférfi társadalomtól.
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hehe szokásosan nyers, de egyetértek vele. az utóbbi időkben valóban a provokáció megy és a túlhypeolás.
Az utóbbi két évben minimum 3 olyan film készült ami homoszexuálisokról szól, sorozatok pedig teli vannak gay szereplőkkel, vagy bevezetnek egy olyan szálat. Black sails csapta ki utoljára a biztosítékot.
Na meg ez is: https://www.facebook.com/tovelo/photos/ ... =1&theater + a felhaszálók prof képei kész vicc. azt már meg se említem hogy az index is átálitotta..persze ők le se szarják, csak pörögjön az oldal és menjen a vita.
Amúgy meg mostanáig le se szartam ezt a melegkérdést, addig..amíg az arcomba nem tolják töménytelen mennyiségben hogy "szokj hozzá paraszt."
Az utóbbi két évben minimum 3 olyan film készült ami homoszexuálisokról szól, sorozatok pedig teli vannak gay szereplőkkel, vagy bevezetnek egy olyan szálat. Black sails csapta ki utoljára a biztosítékot.
Na meg ez is: https://www.facebook.com/tovelo/photos/ ... =1&theater + a felhaszálók prof képei kész vicc. azt már meg se említem hogy az index is átálitotta..persze ők le se szarják, csak pörögjön az oldal és menjen a vita.
Amúgy meg mostanáig le se szartam ezt a melegkérdést, addig..amíg az arcomba nem tolják töménytelen mennyiségben hogy "szokj hozzá paraszt."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ezt rosszul látod. azok az emberek, akik gyűlölik a buzikat, éppen az efféle felvonulás és magamutogatás miatt utálják őket. szóval 90%-ban az ő hibájuk.Pipita írta:a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2015. június 27., szombat 20:01-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És majd az index, meg a többi gyászszalagot is kirak profilképbe, mikor ártatlan gyerekek halnak meg dróntámadásokban mondjuk? Nem azzal van a baj, hogy célt értek, hanem a kommunikációs csatornák túlhasználásával.
Nem illik.
- realmadridfan
Ezt a "dicsőítés" dolgot a Pride-ra és hasonlókra érted, gondolom. Ez elég paradox így, mert ha teljes egyenlőség lenne, akkor felvonulni sem lenne szükség, ergo megszűnne a probléma, ha mindenki támogatná az ügyet. A másik, hogy szerencsétleneknek engedtessék már meg az örömködés, hogy az évezredes gyűlölködés után végre ők is házasodhatnak, mint a heteró társaik. Ez nagy dolog.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
Buzinak viszont senki nem születik, ez egyáltalán nem természetes, visszataszító, gusztustalan. Beteg gondolkodású agyszülemény, de ezt a jövő generációja természetesnek fogja felfogni, ami eléggé gáz lesz azoknak a szülőknek akik normális életre akarják nevelni a gyereket.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
szervezd meg ha szükséged van rá.Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
És szerintem nem fogadja el őket a többség, a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is. Engem amúgy csak az zavar, hogy nagy dobra kell mindent verni: én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok... stb.. Igazából egyik sem zavar (na jó ez nem teljesen igaz), de pl. nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
K
K
- realmadridfan
Nem értem a problémát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyre több profilképet látok már facen is... és nem DiCaprio meg Arnold Schwarzeneggernél...csabi* írta:comedy central meg cyanide & happiness isrealistahuni írta:9gag is szivárványos, na jó, elég volt mára az internetből.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots