Realista24 írta:Nem kell nagyon okokat keresni. 8,5 millió lesz a fizetése. Ennyi.
Özil papa akkor célt ért. Új szerződést akart, több fizut. Bejött. Csak nem itt.
Londonban az üvegcsontú Rosicky a konkurencia, beleült a jóba.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 2., hétfő 23:56
Realista24 írta:Nem kell nagyon okokat keresni. 8,5 millió lesz a fizetése. Ennyi.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 23:54
dehogynem, mindjárt kedd vanés még nincs hétfő
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 23:54
Ezeket sose értem. Szerintem ez a dolog már Bale érkezése óta zajlott a háttérben. Wenger is elmondta 1-1,5 hete, hogy nekik még csak most kezdődik az átigazolási szezon és valószínűleg nem a levegőbe beszélt. Itt új edző, új rendszer volt, de Özil egyetlen egyszer nem játszott a posztján. Berakták és tök mindegy ki mit csinált lecserélték. Ez a dolog szerintem már rég lezongorászták a háttérben és csak arra vártak, hogy Bale-lel megegyezzenek.nmate írta:Nekem sem volt vele különösebb bajom tavalyig, de aki nem látja be, hogy itt Özilnek lefőtt a kávé, az totál elfogult és jó lenne ha tiszta fejjel átgondolná az egészet.
Persze az igazat soha nem tudjuk meg.Csabi írta:szép volt barátom, jól pofán köpted a spanyolországi madridistákat, akik annyira szerettek téged mint a spanyolokat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 2., hétfő 23:53
Meg mennyivel szebben jöttünk így pénzben... 40-50milla minuszban vagyunk kb, és még nincs hétfőPress írta:Feladtad te szégyen.
de legalább van rajtad 35 millió hasznunk.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 2., hétfő 23:53
Ez mondjuk igaz. Ha Mourinhon múlott volna a dolog, akkor még sérülten is pályára küldi...Casso írta:Mert itt nem kaptál 100%-os bizalmat 3 évig?primrose írta:Özil: Amikor beszéltem Wengerrel, rögtön éreztem azt amit eddig hiányoltam. A 100%-os bizalmat.
Szégyen amit leműveltél. Gratulálok...
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 2., hétfő 23:52
én is most azon kaptam magamat, hogy nem örülök, hogy eligazolt... és nem tudom miért... és én is csak azt tudom tanácsolni, hogy a szépre emlékezzünk, mert volt jó pár ilyen momentuma... főleg, amikor azt az assistot adta CRnek a Barca ellen... és ő tényleg itt lett ekkora játékos, amekkora, akiért egy Arsenal képes kiadni 50 milliót...Csabi írta:szép volt barátom, jól pofán köpted a spanyolországi madridistákat, akik annyira szerettek téged mint a spanyolokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 23:52
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 2., hétfő 23:51
Mert itt nem kaptál 100%-os bizalmat 3 évig?primrose írta:Özil: Amikor beszéltem Wengerrel, rögtön éreztem azt amit eddig hiányoltam. A 100%-os bizalmat.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 2., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 2., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 23:50
Szerintem elég sokan most így vannak vele, nem szoktunk hozzá, hogy ilyen fiatalon ilyen képességű játékosok eligazolnak innen, mégha nem is teljesítettek úgy az utóbbi időben ahogy kellett volna... bass meg, csalódott vagyok, nagyon, pedig úgy keltem fel, hogy tudtam, hogy menni fog... Pedig mennyien szerették, képzelem mit éreztek a Milanosok mikor Kaká elment onnan...Corleone írta:Fura. Nem volt kedvencem, de ezt az érzést még kijózanító pofonnak sem tudom nevezni.. Csak ülök és olvasom, de nem tudom elhinni.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 2., hétfő 23:49
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 23:49
mész a p*csába.Akkor most Khedira végre megkaphatja a 10es mezszámot?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. szeptember 2., hétfő 23:49
Ebből a csapatból két emberen kívül bárkit eladhatnának - Özil nincs köztük - nem sajnálnám, viszont azért megnézném, hogy itt mennyire volt Özil saját döntése és mennyire Perez nyomása, hogy lépni kéne.szép volt barátom, jól pofán köpted a spanyolországi madridistákat, akik annyira szerettek téged mint a spanyolokat.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 23:48
Viszlát MesutBBarni írta:Viszlát Mesut!
Üdv itt Mesut!
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. szeptember 2., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 23:46
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 2., hétfő 23:45
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 2., hétfő 23:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 2., hétfő 23:44
Ugyan így vagyok én is, és szerintem Carlónak is ez szùrta a szemét.... Mennyivel szebb az a 50 milla minusz...Nzedge írta:Volt egy időszak amikor nagyon szerettem a srácot.Aztán egyre jobban szúrta a szemem a kedvetlen, erőtlen játéka.DE csak a szépre fogok emlékezni.Viszlát!
Amúgy olyan szar kedvem lett..
Sok sikert Mesut!
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem