Diego López - 25
Re: Diego López - 25
2. gólban benne volt, de igazából olyan szinten nem volt védekezés, hogy nem lehet őt hibáztatni (vagy csak annyira, mint bárki mást). Bár abban én is egyetértek, hogy egy ideje nincs előrébb ikernél.
Az a helyzet, hogy már egy jó ideje semmivel sincs előrébb Lopez, mint Iker, ez pedig ezen a héten nagyon szépen ki is derült.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én nem gondolom úgy, hogy hibázott. És nevetséges, hogy egyesek máris nekiesnek.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
gyorsan vegyük elő, mert most hibázott!!!!!!!
A másodikat kicsit benézte, de lesz ez jobb is VAMOS!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
remélem ezzel sikeresen kiírta magát a kapuból, ha már majdnem elment rajta a pontszerzés
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ne vicceljünk már.....erre nem lehet nem odafigyelni,itt másról van szó.Ami miatt megutáltam VDB-t,az a real elleni dolgai.Mint ez is. Ez erről szól.Ha tartani tudja ezt a formáját DL, akkor nagyon remélem, hogy erre Delboszke is felfigyel, és orrba-szájba fogja védetni a vébén. (Bár az öreget ismerve erre nem sok esélyt látok.)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ennyit a López témáról. VdB interjú részlet....and what about Casillas?
For Iker, the important thing is that he is active. I imagine that if it wasn’t for his coach, he wouldn’t be given the responsibility of playing in the Champions League. For us, Casillas is not a big concern because he is active in European competition and in the Cup. Iker’s fine and if he wasn’t, he wouldn’t be included.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk Valdés az utóbbi időben pont jó formában van (vagyis volt a sérülése előtt, ki tudja, milyen lesz, miután visszatért), de az tényleg nevetséges, hogy Reina is előrébb van a sorban VdB-nél, mint López.R.M.C.F írta:Nálam lopez a nr1. A válogatottban is,ott is látszik hogy POFÁRA megy az egész.Mert aki VV-t,meg pepét védeti inkább,az dilettáns,más nem jut hirtelen az eszembe róla.
Ha tartani tudja ezt a formáját DL, akkor nagyon remélem, hogy erre Delboszke is felfigyel, és orrba-szájba fogja védetni a vébén. (Bár az öreget ismerve erre nem sok esélyt látok.)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én sajnálom Lopezt,nem igazságos hogy a BL-ben nem védhet,eléggé inkorrekt,és szerintem nem is edzői döntés,ez egyszerűen felfoghatatlan. Persze ő is vétett volt olyan,meg iker is. De jelenleg aki megkérdőjelezi hogy ki a jobb,az egész egyszerűen nem ért hozzá.
Iker ősmadridista,fontos a jelenléte,de a csapat az első. Kezd TALÁN formába lendülni,egy éve még olyan volt mint öreganyám messziről.
Lopez tuti kis kapus,ha ikert visszatolják a kezdőbe,akkor lopez komoly pénzbeli értek fog képviselni,bár a szerződése idejét nem ismerem.
Nálam lopez a nr1. A válogatottban is,ott is látszik hogy POFÁRA megy az egész.Mert aki VV-t,meg pepét védeti inkább,az dilettáns,más nem jut hirtelen az eszembe róla.
Iker ősmadridista,fontos a jelenléte,de a csapat az első. Kezd TALÁN formába lendülni,egy éve még olyan volt mint öreganyám messziről.
Lopez tuti kis kapus,ha ikert visszatolják a kezdőbe,akkor lopez komoly pénzbeli értek fog képviselni,bár a szerződése idejét nem ismerem.
Nálam lopez a nr1. A válogatottban is,ott is látszik hogy POFÁRA megy az egész.Mert aki VV-t,meg pepét védeti inkább,az dilettáns,más nem jut hirtelen az eszembe róla.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Tény, hogy én Iker párti vagyok, nem is tagadtam/om, de jelen esetben annyira mindegy ki a kapus, akár Lopez akár Iker, de még sorolhatnám De Geatól Neuerig is, míg a védelmünk ennyire lyukas, és figyelmetlen a kapitánnyal az élen.Kerlon írta:érdekes lesz, de lehet megnézném most Ikert is huzamosabb ideig, mert Lópezzel se vagyok teljesen megelégedve.
Ami kiderült szerintem, ami miatt állandóan Iker volt elővéve, vagyis főleg a magassága, hiába van most magas kapusunk ugyanúgy rendre beívelések, szögletek után jönnek a gólok.
el is kezted egy kis provokálással.peti_madrid írta:Ha már így feljött az ikerezés, már csak az özilezést várom....
érdekes lesz, de lehet megnézném most Ikert is huzamosabb ideig, mert Lópezzel se vagyok teljesen megelégedve.MyStiQ írta:Igen, ez egy érdekes időszak lesz. Jobb esetben 3-4 naponta meccsek, az egyiken Lopezzel, a másikon Ikerrel a kapuban. A védők belehülyülnek, a sajtó pedig vélhetően megint előszedi majd a kapuskérdést, ha esetleg jobb számokat produkál a csapat a kupában, mint a bajnokságban.Februar kozepeig 13 meccsunk lesz, ebbol 6 kupa es 7 bajnoki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Igen, ez egy érdekes időszak lesz. Jobb esetben 3-4 naponta meccsek, az egyiken Lopezzel, a másikon Ikerrel a kapuban. A védők belehülyülnek, a sajtó pedig vélhetően megint előszedi majd a kapuskérdést, ha esetleg jobb számokat produkál a csapat a kupában, mint a bajnokságban.Februar kozepeig 13 meccsunk lesz, ebbol 6 kupa es 7 bajnoki.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha már így feljött az ikerezés, már csak az özilezést várom....
- h3x0r
Februar kozepeig 13 meccsunk lesz, ebbol 6 kupa es 7 bajnoki. (persze akkor ha tovabb jutunk a kupaban. elso ranezesre, az Osasuna, Espanyol es Atletico lesznek az ellenfelek). Ezeken a meccseken mindket kapusunk boven bizonyithat.Galacticos írta:nem vagyok egy nagy iker fan, de az esélyt megkaphatná. mert az hogy kapott 5hónap alatt 6 meccset kapott meg bohóckodhatott a kupában az nem esély.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
ugye, ugyebesteve7 írta:Mondjuk úgy nehéz valamit is bizonyítani, hogy havonta van 1 max 2 meccsed.ateeemadrid írta:aki szerint jelenleg nem jobb López Ikernél, az vagy elfogult, vagy teljesen fogalmatlan. már elnézést.
Hát nekem annyira azért nem tűnt annak, de ha azt a másodikat Iker kapja, fogadni merek itt most máglya rakás és Iker égetés lenne, mert eléggé bizonytalan volt, kiindult, majd megtorpant....ziro4vr írta:igen nagyon magabiztosnak és top formában levőnek tűnt...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A múltkori meccs után ugyan megtaláltam őt, hogy bennevolt az egyik gólban, de most ezúttal én is a Lópezesekkel vagyok. Sztem most nincs miért elővenni.
Egyik gólról sem ő tehetett, igen volt az a kicsúszott labda, de egyrészt nemlett belőle semmi, mert másodszorra fogta, másrészt meg egyébként is les volt, harmadrészt meg 90 perc alatt 1 ilyen következmények nélküli apróság belefér, mert azonkívül panasz nem lehetett rá, és ezért a jelentért sem, a fentebb leírtak miatt.
Mindazonáltal Galacticossal is egyet kell értsek, én is leírtam a múlt héten kb ugyanezt és ezt tartom továbbra is.
Egyik gólról sem ő tehetett, igen volt az a kicsúszott labda, de egyrészt nemlett belőle semmi, mert másodszorra fogta, másrészt meg egyébként is les volt, harmadrészt meg 90 perc alatt 1 ilyen következmények nélküli apróság belefér, mert azonkívül panasz nem lehetett rá, és ezért a jelentért sem, a fentebb leírtak miatt.
Mindazonáltal Galacticossal is egyet kell értsek, én is leírtam a múlt héten kb ugyanezt és ezt tartom továbbra is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mondjuk úgy nehéz valamit is bizonyítani, hogy havonta van 1 max 2 meccsed.ateeemadrid írta:aki szerint jelenleg nem jobb López Ikernél, az vagy elfogult, vagy teljesen fogalmatlan. már elnézést.
Hát nekem annyira azért nem tűnt annak, de ha azt a másodikat Iker kapja, fogadni merek itt most máglya rakás és Iker égetés lenne, mert eléggé bizonytalan volt, kiindult, majd megtorpant....ziro4vr írta:igen nagyon magabiztosnak és top formában levőnek tűnt...
- Galacticos
viszont az is aki azt állítja hogy ugyanolyan jó az emberünk, mint volt amikor visszahoztuk, vagy ugyanolyan magabiztos talán így jobb mint amikor megvettük "az vagy totál elfogult, vagy totál fogalmatlan már elnézést".
nem vagyok egy nagy iker fan, de az esélyt megkaphatná. mert az hogy kapott 5hónap alatt 6 meccset kapott meg bohóckodhatott a kupában az nem esély.
nem vagyok egy nagy iker fan, de az esélyt megkaphatná. mert az hogy kapott 5hónap alatt 6 meccset kapott meg bohóckodhatott a kupában az nem esély.