Bellinghamről beszéltem.Realista24 írta: Mibol vontad le azt a kovetkeztetest, hogy erosebb, mint a francia?
Kreatívabb, technikásabb pl., mert kis területen is ki tudja magát hámozni akár több ember közül is nehéz szituációkban. Számtalan ilyet láttunk tőle. Bappénál az eddigi!!! itteni pályafutásában elfogy a tudomány, ha nincs előtte terület. Konkrétan zavarja a hosszú lábai, mikor próbálkozik valami húzogatássql.
Látás, vision, ez nem meglepő, hiszen ő középpályás, sokkal több helyzetet tud teremteni a többieknek. Kombinatívan kényszerítőzik, ha a társak is felfogják, hogy a labdacipelés helyett néha jobb az egyérintőzés. Bappe eddig annyit csinál, hogy visszalép a vonalak közé, áll, megkapja a labdát, majd mivel nem ver meg védőt 1v1-ben, vagy nem kényszerítőzik s indul be, így olyan higuainosan vezeti befelé-hátrafelé a labdát és oldalpassz.
Erő, párharcok, tudja fedezni, megtartani a labdákat, akár a hátán az emberrel, csúszva-mászva. Bappe amint nem tudja tisztán, egyedül megkapni a labdát, kikerül a komfortzónából, sokszor lepattog az emberéről.
Levegőben Bellingham megtartja, tovább csúsztatja a fellőtt labdákat. Ezekben Bappe konkrétan zéró.
Helyezkedésben elég megnézni mondjuk a Milan és Barca elleni meccseket. Utóbbin szerintem nem kell magyarázni semmit, a Milan ellen pedig Bellingham csinált mindent, sokkal mélyebbről, amit a csatárunknak kellett volna. Területre, védelem mögé beindulás, védelmi vonal megbontása labda nélküli mozgással. Ezek is megmutatják pl., hogy valakinek mennyi esze van a játékhoz, érteni kell, hogy milyen mozgások hasznosak a csapatnak.
Nem kell velem egyetérteni, de smiley-k helyett szívesen olvasok ellenvéleményt.
Ja meg annyi hehe-nek, hogy Bappe többet ért el eddigi pályafutásában. Egyrészt idősebb 5 évvel, másrészt ne súlyozzuk már túl a veretes francia ligát cheat kóddal kiegészítve. Másrészt én elismerem a vb-t, papíron a legnagyobb cím, minőségben köze nincs a klubfutballhoz. Pont te is írtad előtte, hogy van 1-2 kiemelkedő csapat, egyszer egyiknek máskor másiknak jön ki a lépés. Szóval nem igazán értem ezt a többet ért el érvelést.