Konzolok
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Konzolok
Hat en szerintem egy jo ideig nem veszek jatekot. Az uj xbox melle beaktivaltam 14 honap game pass ultimatet, igy lett nagyjabol 200 jatekom, amik kozul valasztani se tudok.
De amugy hatalmas kiralysag, vegre igy nem csak egyedul fifazgatok, hanem siman tudok mas jatekokkal is jatszani csaladtagokkal, mivel nagy a valasztek.
De amugy hatalmas kiralysag, vegre igy nem csak egyedul fifazgatok, hanem siman tudok mas jatekokkal is jatszani csaladtagokkal, mivel nagy a valasztek.
- ___Samy___
Van most, a legfullosabb pakk 26 ezer vagy mennyi helyett 10k. Csak nekem a sima is elég lenne.Dupla D írta: GTA-t steamen és PS store-ban is rendszeresen leárazzák 3-5 ezer forintra, így gondolom xbox-ra is le szokták. Csak figyelni kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nézz szét a game pass kínálatban. Ha tetszik valami, akkor kb 1 ezres 1 hónapra szürke boltból.___Samy___ írta:Lent van, de az sokáig nem tud lekötni.ziro4vr írta:
Szedd le a warzone-t.
Az a baj, hogy nekem meghajtó nélküli a technika. Mindenképp letöltős kellene. 9500 most az alap a Store-ban, gondoltam hátha létezik valami akció.Pipita írta:
En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.
Csomó használt játékom van és egyikkel sem volt semmi gond btw. Hardverapro megbízható.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
GTA-t steamen és PS store-ban is rendszeresen leárazzák 3-5 ezer forintra, így gondolom xbox-ra is le szokták. Csak figyelni kell.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Lent van, de az sokáig nem tud lekötni.ziro4vr írta:Szedd le a warzone-t.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Az a baj, hogy nekem meghajtó nélküli a technika. Mindenképp letöltős kellene. 9500 most az alap a Store-ban, gondoltam hátha létezik valami akció.Pipita írta:En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Csomó használt játékom van és egyikkel sem volt semmi gond btw. Hardverapro megbízható.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
En psre Facebook marketplacerol meg hardveraprorol veszek játékokat használtan, gta5 5k volt tavaly vagy tavalyelőtt talán, akörül sima kéne hogy legyen. Bár psre nagyobb szerintem a választék itthon.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szedd le a warzone-t.___Samy___ írta: Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
Nem illik.
- ___Samy___
Valahonnét nem lehet beszerezni occon a GTA V-t Xbox One-ra? Már unom a fifat, aztán meg egy hétig tuti itthon ülök.
összességében stabilak a PS4ek, nyugodtan vennék belőle használtat bármikor, persze ki lehet fogni azt az 1-1 rossz példányt Mindegy melyik PS amúgy a Fifához, Pro-t ne vegyél, felesleges, van a sima PS4 meg a PS4 Slim, ez a két opciód.
PS Plusra meg érdemes előfizetni, 15k egy évre és kapsz havi ingyenes játékokat meg online játék, most a Middle-earth: Shadow of War a havi játék.
PS Plusra meg érdemes előfizetni, 15k egy évre és kapsz havi ingyenes játékokat meg online játék, most a Middle-earth: Shadow of War a havi játék.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a hasznalton en is gondolkoztam, mert egy ideig itt meg lockdown van, aztan sem all vissza a dolog egybol a regi kerekvagasba, szoval ebben a 3 honapban nyomkodnam tobbet, aztan csak elvetve.
vegul is barmely ps 4 jo lehet ha offline fifa 21 csak a cel ?
vegul is barmely ps 4 jo lehet ha offline fifa 21 csak a cel ?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Amikor èn kint laktam és Fifázni akartam PS-en, csak beszaladtam egy cash generatorba és vettem egy használt PS4 Prot 120 fontért. Vállalnak rá garanciát is, ha jól emlékszem fél évet, egy évet'shutterisland írta: kerdesem, hogy melyik ps-t vennetek meg, ha a legegyszerubb/legolcsobb kell, amivel meg jo a fifa 21 ?
a black friday itt kinn ho vegen lesz, arra mondjuk lehet erdemes lenne varnom.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kerdesem, hogy melyik ps-t vennetek meg, ha a legegyszerubb/legolcsobb kell, amivel meg jo a fifa 21 ?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En se valtottam volna az xbox one s-emrol, mivel kb csak fifaztam, viszont sikeresen beazott, es tonkrement a nyaron. Szoval muszaj volt ujitanom, akkor meg mar ugy voltam vele, hogy megveszem most az erosebbet, 4k tvm pedig van hozza szerencsere.
Amugy fifat iden igy nem is akartam venni, van par masik jatek amit porgethetnek, viszont ea play-el 14 ezer, ami mar eleg jo deal.
Amugy fifat iden igy nem is akartam venni, van par masik jatek amit porgethetnek, viszont ea play-el 14 ezer, ami mar eleg jo deal.
Ugyanígy vagyok én is, jó pár évig nem tervezek váltani, maximum ha már olyan játékok sokasága jön ki csak az új konzolokra, amiket nagyon pörgetnék.ziro4vr írta: Btw új konzolt nem fogok venni, amire kell tökéletes nekem az xbox one.
Tavaly karácsony körül (bár szerintem inkább előtte) vettem ps4pro-t. Fifa 20 és 2 kontrollerrel 109-ért ignshop-ról 170 helyett.
Előtte héten adtam el a 10-11 éves ps3-at, rajta kb 5 játékkal, és két plusz alis kontrollerrel majdnem 50 ezerért. Ezen túl voltak még ilyen 2013-14-es lemezes játékok, azok ilyen 20-25 körüli áron mentek le. Meg a Move egy 10-esért. 80-90 között jöttem ki a végén.
Életem biznisze volt az egész ps3-ról ps4-re váltás, brutál árengedmények voltak az ign-en, meg pörgettem az oldalon egy 10%-os kupont is aznap amikor rendeltem.
Gondolom láttátok, hogy aki időben előrendelte és megkapja a PS5-jét, az mind hardveraprón árulja legalább 100.000Ft-os haszonnal Még konzol boltok is hírdetnek!
Múlt héten még olvastam, hogy a SONY nem kívánt nyilatkozni a "készlet hiányról"
Múlt héten még olvastam, hogy a SONY nem kívánt nyilatkozni a "készlet hiányról"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyre több helyen azt olvasni, hogy idén már sansztalan, ha nem rendelted eddig elő.hala real írta: azert valami hivatalos infot kiadhatnanak, hogy kb mikor es hany db ps5 kerul forgalomba AZ ELORENDELTEKEN KIVUL, mert ez tenyleg vicc, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lehet beszerezni
Nem is értem, hogy ezt miként engedheti meg magának egyébként a SONY.
ZIDANE
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
azert valami hivatalos infot kiadhatnanak, hogy kb mikor es hany db ps5 kerul forgalomba AZ ELORENDELTEKEN KIVUL, mert ez tenyleg vicc, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lehet beszerezni
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szomorú, hogy még csak most.ziro4vr írta:nemrég fedeztem fel a tech csatornájukat és meglepően jó, nyugati színvonal, érthető, nem reklámos pózőrkedő. Az oylan koca arcoknak mint én, perfekt.flori írta: Ez mekkora vicc amúgy. Ismerősi körben mindenkinek lesz, én mondtam, hogy majd karácsonyra, nem kapkodom el. Tegnap a thvr tesztje még jobban felrántott, szóval lopatunk valahonnan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nemrég fedeztem fel a tech csatornájukat és meglepően jó, nyugati színvonal, érthető, nem reklámos pózőrkedő. Az oylan koca arcoknak mint én, perfekt.flori írta: Ez mekkora vicc amúgy. Ismerősi körben mindenkinek lesz, én mondtam, hogy majd karácsonyra, nem kapkodom el. Tegnap a thvr tesztje még jobban felrántott, szóval lopatunk valahonnan.
Btw új konzolt nem fogok venni, amire kell tökéletes nekem az xbox one.
Nem illik.