Hattrick
- realmadridfan
Re: Hattrick
GT37, nagy csibész vagy te, egyszer jól eladtál 1 milla eFt-ért valakit...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eladok, és veszek belőle...eddig ennyi volt a dolog.
Később ha lesz időm leírom a játékosaim képességeit bővebben, de majd csak valamikor este, a gólszerzést pedig tuti folytatni fogom, mert van pár edzeni való fiatalom, szóval...majd este átgondolom, azért köszi szépen, majd jelentkezek!
Később ha lesz időm leírom a játékosaim képességeit bővebben, de majd csak valamikor este, a gólszerzést pedig tuti folytatni fogom, mert van pár edzeni való fiatalom, szóval...majd este átgondolom, azért köszi szépen, majd jelentkezek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Szintén...GT37 írta:Menjél már melegebb éghajlatra, ott van Gally is, most ez is, az én megfigyelőim meg már 2-3- hónapja nem találnak egy normális ifit sem...El Unico írta:Gyerekek,ezt figyeljétek milyen játékost talált a megfigyelőm:
Védés: megfelelő/jó
Védekezés: ismeretlen/megfelelő
körülbelül 17 évesen 28 naposan fogom tudni felhozni felnőttbe.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Menjél már melegebb éghajlatra, ott van Gally is, most ez is, az én megfigyelőim meg már 2-3- hónapja nem találnak egy normális ifit sem...El Unico írta:Gyerekek,ezt figyeljétek milyen játékost talált a megfigyelőm:
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Gyerekek,ezt figyeljétek milyen játékost talált a megfigyelőm:
-
VI.-ba nem venném meg elvisz egy csomó fizetést. És ha azt írod h gyengék a csoporttársaid akkor e nélkül is győzni tudsz és feljutni.El Unico írta:Köszi. :-)Megnéztem a srácot, hogy mennyi a legmagasabb licit rá, hát gratula előre is! :-)
Eladtam egy játékszervezőt (jsz: természetfeletti, átadás: nagyszerű, kor: 25 éves 30 napos), 350.000 eFt-ért tettem ki,csak poénból,hátha elviszi valaki,és elvitték anno 280.000 eFt-ért vettem,tehát kerestem rajta kb 60.000 eFt-ot.
A pénzből ilyen játékost akarok venni:
Pello Dokiega (240726143)
30 éves és 72 napos
Formája gyenge, erőnléte megfelelő.
Népszerű fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata jó, és jó vezetői képessége van.
TSI: 112 540
Fizetés: 9 948 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Technikás
Kikiáltási ár: 320 000 eFt
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: legendás
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: világklasszis
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: pocsék
Szerintetek megéri egy ilyen játékost megvenni,sokat dob a középpálya értékelésén?
Vele erősíteném meg a középpályát,jelenleg első helyen állok,reális esélyeim vannak a bajnoki címre,mivel a többi csapat a csoportomban egyáltalán nem fejlődnek,sőt,kb visszafejlődnek,gyengülnek,miközben én erősödök.
Ha megvennéd akkor 1/3-át tenné ki a fizetésednek, ami sztem egyáltalán nem jó. Ilyen játékosok inkább csak I. II. esetleg III. ligásoknak valók, vagy azoknak akik menetelni akarnak a kupában első ligásakat is megszorongatva. :-)
Lehet h elbírná de összességében csak buksz vele.A fizetését elbírná a csapat,azzal nincs gond.
-
Ha jó akarsz lenni akkor szezon közben nem nyomsz felesleges MOTS-okat. Mert így a következő meccsen sokkal gyengébb leszel középpályán mert feleződik a csapatszellemed.Ma, vagyis tegnap sajna kikaptam bajnokságban, jövőhéten a papíron legerősebb ellen fogunk játszani hazai pályán, A szezon legfontosabb meccse taktika már most be van tolva... A kupameccsen most nem lesz Laza jázék, de így is meg kell lennie simán, cserecsatárokkal. :-)
Ha továbbjutsz a kupában akkor nem biztos h a hétvégi MOTS-al megkönnyíted az újabb kupafordulót magadnak. Egyébként én nem Mots-olnák, mert ha szerencséd van MOTS nélkül is nyerhetsz a bajnokin, de MOTS-al is kikaphatsz, mert az ellenfél elég erős és ami fontos h nemcsak erős de taktikázik is, vagyis tutira veszem hogy ellened is úgy fog kiállni h megnézi miben játszol (milyen felállásban) aztán megnézi h kb. milyen kp.-ad van otthon, meg hol szoksz inkább támadni és e szerint állítja be a védelmét.
Ahogy elnézem nálad már több szezon óta ugyanaz a taktika szóval tuti nem kell neki sokat gondolkoznia azon h hová tegye az erősebb védelmét és hol kell inkább támadnia. Esetleg ha úgy gondolja h nem lesz neki elég a birtoklás ellened akkor ellentámad (pl. erre az utolsó bajnokija). Szóval sztem az lenne a jó megoldás ha megpróbálnál egy kicsit más felállásban is felállni és így bővítenéd a taktikai repertoárodat (nem azt mondom h a mostani meccsre, mert ha nincs begyakorolva más csak a 3-4-3 akkor nem éri meg, de pl. kupameccsen vagy barátságoson lehetne gyakorolgatni mikor gyengébb az ellenfél). :-) 2-5-3 vagy 3-5-2 is jó lehet. És lehet h nem kéne folyamatosan csak gólszerzést edzened, kivéve ha csak pénzgyűjtés céljából csinálod és nem igazán az eredményesség érdekel.
De azt írod h szeretnél feljebb jutni akkor viszont ajánlom neked h válts edzést és edzd ki magadnak a középpályát, meglátod sokkal jobb lesz a játék(lehet h több szezont várnod kell mire beérnek és feledződnek 17 éves kortól 21ig titánira de ha elérik akkor már ütős kis középpályát tudsz összerakni).Amúgy valamelyik nagy profi majd nézzen rá a csapatomra, mit tegyek annak érdekében, hogy sikerüljön feljutnom a III. osztályba, mit írjak le a játékosokról, stb... Megköszönném, Real Bökény a csapatom.
Normál csatikkal játszol (gondolom nincs kellő játékszervezésük h védekezőbe tedd őket), ezzel viszont csak a kp.-dat gyengíted, ha lennének védekező csatijaid akkor sokkal könnyebb lenne győzni, mert plusz szinteket tud adni a birtokláshoz és a támadáshoz is egyszerre (főleg abban a gyenge ukrán bajnokságban) :-) . 3-5-2 sztem a legkiegyensúlyozottabb felállás és ebben a felállásban lehet a leghatékonyabban játszani (védekezni-támadni egyszerre).
Úgy hiszem h nagyon sok minden van ebben a játékban amit te nem használsz ki.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Igen, ezt tudom. Azért nem vagyok mindenből sötét, csak nem sikerült még úgy nagyon belemerülniZidanekrisz írta:Remélem ezzel tisztában vagy ha játékszervezést edzel.
Ez a folyamat nem tart sokáig? Szóval, ha feledzek egy sort először jsz-ből, majd átadásból, az azért nem kevés idő, bőven szoktak lenni 20-21 évesek (attól függ hány évesen sikerül beszerezni) mire jsz-ből elérnek világklasszis-természetfeletti környékére. És akkor még ha átállok átadásra, és az felhúzom eddig, bőven benne lesznek a korban, 24-25re saccolok. Van az ilyen idősekre is megfelelő kereslet?Zidanekrisz írta:Játékszervezésnél inkább úgy érdemes edzeni, hogy (amilyeneket írtam az előbb példában) megveszed 3-4 szezon alatt feledzed természetfeletti-titániig, majd eladod és újra elölről. Aztán szépen lassan összelehet szedni így a sok pénzt, majd amikor már van elég akkor el lehet kezdeni megvenni a jobb (ezeknél is jobb) 17 éves középpályásokat. Hosszú távon feledzed magadnak először játékszervezésből majd átadásból és ha úgy gondolod akkor némelyekből def. csatárt is nevelhetsz, ezért átadás után válthatsz gólszerzésre. Valahogy én is így csináltam, ezt a 2 edzéstípust (jsz./átadás) használtam az 1. ligáig majd amikor odaértem akkor jött a 3. a gólszerzés amit a mostani szezontól hagytam abba és visszaváltottam átadásra.
Amúgy olyan jutott eszembe, hogy ha nekiállok egy ilyennek, mondjuk ősztől, mert a nyaram ki tudja milyen lesz. Akkor amint átálltam átadás edzésre, akkor a 6 csatárral tudom azt a tradelést játszani, amit leírtál még jóval ezelőtt.
Ezt:
Ha átadást edzetsz akkor még jobb mert veszel olyat akinek az nincs (csapnivaló-gyenge csak) de a többi skillje rendben van (mondjuk kiemelkedő-kiemelkedő játéksz.-gólszerzés), akkor ha edzel neki egy jó remek átadást tuti többért tudod eladni.
Játékszervezés megfelelő/jó környékén szokott lenni. A többire nagyon nem figyeltem. Persze a szélsőknél a szélsőjáték hasonlóan az átadáshoz nagyszerű környékén. Egyszer sikerült egy ilyet vennem. Szj: megfelelő, átadás: remek, gólszerzés: jó. jsz kb pocsék volt, azóta remekre edződött, de még edzem. De úgy nagyon multisakat nem vettem eddig.Zidanekrisz írta:Ez mellett milyen volt a többi skilljük különösen a játékszervezés?
És köszi a tanácsokat, észben tartom őket!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- RealVazquez
Köszi. :-)Megnéztem a srácot, hogy mennyi a legmagasabb licit rá, hát gratula előre is! :-)
Eladtam egy játékszervezőt (jsz: természetfeletti, átadás: nagyszerű, kor: 25 éves 30 napos), 350.000 eFt-ért tettem ki,csak poénból,hátha elviszi valaki,és elvitték anno 280.000 eFt-ért vettem,tehát kerestem rajta kb 60.000 eFt-ot.
A pénzből ilyen játékost akarok venni:
Pello Dokiega (240726143)
30 éves és 72 napos
Formája gyenge, erőnléte megfelelő.
Népszerű fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata jó, és jó vezetői képessége van.
TSI: 112 540
Fizetés: 9 948 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Specialitása: Technikás
Kikiáltási ár: 320 000 eFt
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: legendás
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: világklasszis
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: pocsék
Vele erősíteném meg a középpályát,jelenleg első helyen állok,reális esélyeim vannak a bajnoki címre,mivel a többi csapat a csoportomban egyáltalán nem fejlődnek,sőt,kb visszafejlődnek,gyengülnek,miközben én erősödök.
Szerintetek megéri egy ilyen játékost megvenni,sokat dob a középpálya értékelésén? A fizetését elbírná a csapat,azzal nincs gond.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megnéztem a srácot, hogy mennyi a legmagasabb licit rá, hát gratula előre is! :-)El Unico írta:Egyszer én is járhatok jól Végre egy ifi,akiből sok pénzt fogok látni. Szóval ne sajnáljátok tőlem,vegyétek már megEzen a Gally gyereken egyre betegebb összegek vannak, nem tudom, mi lesz itt a licit utolsó napján, de lehet, hogy a pénztárcám nem fogja bírni szusszal.
Ma, vagyis tegnap sajna kikaptam bajnokságban, jövőhéten a papíron legerősebb ellen fogunk játszani hazai pályán, A szezon legfontosabb meccse taktika már most be van tolva... A kupameccsen most nem lesz Laza jázék, de így is meg kell lennie simán, cserecsatárokkal. :-)
Amúgy valamelyik nagy profi majd nézzen rá a csapatomra, mit tegyek annak érdekében, hogy sikerüljön feljutnom a III. osztályba, mit írjak le a játékosokról, stb... Megköszönném, Real Bökény a csapatom.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
Rosszul tudod. Kiszámíthatatlan spec. jó egy védőnek főleg ha még átadása is van mert akkor képes váratlan hosszú indításokra és lehet belőle gólt eredményező helyzeted. Régebben tartottam nem is 1 kiszámíthatatlan védőt.Én azt úgy tudtam,hogy ez a védőkre igaz,nem a középpályásokra. Tehát nem érdemes kiszámíthatatlan védőt tartani,meg edzeni,mert hátul eladhatja a labdát...Ja a spece így hogy nincs védekezése nem a legjobb, mert van olyan negatív event ami csak akkor jön ki, ha nincs a középpályásnak kellő védekezése és kiszámíthatatlan. Pl. Eladhatja a labdát mert annyira kiszámíthatatlan.
-
Az előbb már leírtam. Ha csak pénzszerzés céljából akarsz edezeni akkor legyen minél olcsóbb és minél multisabb, sztem ez max. 60.000eFT/játékos de lehet venni ennél is jóval olcsóbban.RealRaúl77 írta:Köszi a válaszokat!Zidanekrisz írta:...
Egyébként játékszervezést edzek. Ehhez az edzéshez milyen fiatal (17 év) játékosokat érdemes venni?
Pl.
17 éves 0-20 napos középszerű-középszerű/megfelelő-középszerű védekezés/játékszervezés/gólszerzés ... specialitás: jól fejelő, technikás esetleg gyors
Lehetni lehet csak mivel kevesebb játékost tudsz edzeni sztem nem érdemes. Átadásnál 16-an kapnak 100% edzést középpályásoknál ez a szám csupán 6.Illetve ezzel is lehet az átadásos példádra analóg módon eredményesen tradelni? Vagy ezt mindenképp hosszabb távon érdemes 2 sort feledzeni?
Ugye 8-8 játékos kap edzést átadásnál, ha 2-5-3-ban állsz ki mindkét meccsen a héten (kp.-ok, szélsők, csatik kapnak edzést), játékszervezésből ha 3 belső középpályásos felállással állsz ki mind két meccsen a héten akkor az 6, ez mellett pedig a 4 szélsőd is kap edzést, de az csak 50%.
Remélem ezzel tisztában vagy ha játékszervezést edzel.
Játékszervezésnél inkább úgy érdemes edzeni, hogy (amilyeneket írtam az előbb példában) megveszed 3-4 szezon alatt feledzed természetfeletti-titániig, majd eladod és újra elölről. Aztán szépen lassan összelehet szedni így a sok pénzt, majd amikor már van elég akkor el lehet kezdeni megvenni a jobb (ezeknél is jobb) 17 éves középpályásokat. Hosszú távon feledzed magadnak először játékszervezésből majd átadásból és ha úgy gondolod akkor némelyekből def. csatárt is nevelhetsz, ezért átadás után válthatsz gólszerzésre. Valahogy én is így csináltam, ezt a 2 edzéstípust (jsz./átadás) használtam az 1. ligáig majd amikor odaértem akkor jött a 3. a gólszerzés amit a mostani szezontól hagytam abba és visszaváltottam átadásra. :-)
Nagyszerű/kiemelkedő átadású 17 éveseket szoktál venni? Ez mellett milyen volt a többi skilljük különösen a játékszervezés? :-) Lehet hogy nem rossz ötlet, de nem tudom mennyit érnek ilyen játékosok, nem szoktam ilyeneket nézni a piacon. Inkább az a jobb sztem ha multisabb vagyis sok középszerű v magasabb skillje van a főskill mellett természetesen, mert az lehet magasabb. Most tuti drága mindenki ezért szezon végé felé jobb beszerezni az alapanyagot. Persze most is lehet csak nehezebb olcsóbban venni. Talán nagyon gyenge pocsék/csapnivaló átadású multisakat nézel a piacon akkor nem kerül drágába.RealRaúl77 írta:Nem tudtam már szerkeszteni, de ez lemaradt.
Magasabb átadású 17 éveseket szoktam venni (nagyszerű-kiemelkedő). Érdemes ezt, vagy mást kellene inkább?
Egy középpályásnak ami számít az elsősorban a játékszervezés, átadás, majd a védekezés (most az értékelésekre gondolok, mert ha piacra edzetsz akkor gólszerzés is jó meg szélsőjáték is). Gólszerzés azért, mert amikor elakarod adni és van már jsz.-e és átadása is akkor olyan is megveheti aki gólszerzést edz és így pont beleillik a terveibe.Ugyanez igaz a szélsőjátékra is. Vki szélsőt keres akkor olyanokat néz aki jsz. és átadás mellett rendelkezik egy nagyon minimális szélsőjátékkal. Ha a tiéd pont olyan akkor többért veszik meg mint amennyit ér. Különösen érdemes odafigyelni a specialitásra, mert az is dobhat az áron. Szélsőknél gyors (legjobb), kiszámíthatatlan. Középpályások jól fejelő. Védekező csatárok technikás, jól fejelő.Vagy mást is nézni az átadáson kívül még? (Eddig pénz szűkében nem nagyon tudtam ennél se jobbakat, se olyat, aminek több skillje is magas.)
- RealVazquez
Egyszer én is járhatok jól Végre egy ifi,akiből sok pénzt fogok látni. Szóval ne sajnáljátok tőlem,vegyétek már megEzen a Gally gyereken egyre betegebb összegek vannak, nem tudom, mi lesz itt a licit utolsó napján, de lehet, hogy a pénztárcám nem fogja bírni szusszal.
Az biztos,hogy jól járok. Amúgy haverom játékszervezést edz(ene),de nem tud játékost venni értelmes áron,mert ilyen játékosokra is olyan összegek mennek,hogy hihetetlen (40-50-60-100.000 eFt):A mostani tulaja nagyon jól jár vele. Én tuti nem adnék érte ennyit. Irtó drága játékos így. Nem elég multis, átadást én is feltudnám edzeni remekig amikor már felment főskillből titánira.
Játékszervezés: megfelelő
Átadás: középszerű
Specialitás: technikás,jój fejelő vagy kiszámíthatatlan
Kicsit felmentek az árak,de ez a roham csökkenni fog majd. Jókor tettem ki.
Én azt úgy tudtam,hogy ez a védőkre igaz,nem a középpályásokra. Tehát nem érdemes kiszámíthatatlan védőt tartani,meg edzeni,mert hátul eladhatja a labdát...Ja a spece így hogy nincs védekezése nem a legjobb, mert van olyan negatív event ami csak akkor jön ki, ha nincs a középpályásnak kellő védekezése és kiszámíthatatlan. Pl. Eladhatja a labdát mert annyira kiszámíthatatlan.
- RealRaúl77
Nem tudtam már szerkeszteni, de ez lemaradt.
Magasabb átadású 17 éveseket szoktam venni (nagyszerű-kiemelkedő). Érdemes ezt, vagy mást kellene inkább? Vagy mást is nézni az átadáson kívül még? (Eddig pénz szűkében nem nagyon tudtam ennél se jobbakat, se olyat, aminek több skillje is magas.)
Magasabb átadású 17 éveseket szoktam venni (nagyszerű-kiemelkedő). Érdemes ezt, vagy mást kellene inkább? Vagy mást is nézni az átadáson kívül még? (Eddig pénz szűkében nem nagyon tudtam ennél se jobbakat, se olyat, aminek több skillje is magas.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- RealRaúl77
Köszi a válaszokat!Zidanekrisz írta:...
Egyébként játékszervezést edzek. Ehhez az edzéshez milyen fiatal (17 év) játékosokat érdemes venni? Illetve ezzel is lehet az átadásos példádra analóg módon eredményesen tradelni? Vagy ezt mindenképp hosszabb távon érdemes 2 sort feledzeni?
-
Nekem volt hogy 1 talán 2 hónapot is mobilról használtam az oldalt és állítottam a csapatot. Kicsit nehézkes ugyan de sztem simán megoldható főleg arra amire neked kell (edzés figyelése +barátságos lekötése és csapat állítás). :-)RealRaúl77 írta:Mobil netem nincs, se mobilon, se az a pendrive-os szerű megoldás. Mobilról mennyire nehéz operálni? Az a csapat kiadós cucc nem tűnik egyszerűnek mobilról, mármint a kezelése. Mert mondjuk találok wifit egy kávéházban, beülök, azon ne múljon, csak nem tudom mennyire van ez megoldva hogy felhasználó barát legyen mobilon is.
-
A mostani tulaja nagyon jól jár vele. Én tuti nem adnék érte ennyit. Irtó drága játékos így. Nem elég multis, átadást én is feltudnám edzeni remekig amikor már felment főskillből titánira.GT37 írta:Ezen a Gally gyereken egyre betegebb összegek vannak, nem tudom, mi lesz itt a licit utolsó napján, de lehet, hogy a pénztárcám nem fogja bírni szusszal.
Inkább ilyenekre érdmesebb beruházni ha számít az hogy ne legyen drága de azért jó is legyen hosszabb távra: megfelelő/jó jsz., középszerű vagy nagyobb védekezés/gólszerzés (ha később def.csatinak szánod ezért írom a gólszerzést) és átadás elég ha csak gyenge (ez azért mert később ez gyorsabban edződik mint a védekezés, gólszerzés páros). Szóval sztem felesleges remek átadást ennyire megfizetni.
Egyébként ezt teszi az hogy szezon eleje van és korban a válogatottságra is esélyes a játékos. Bár sztem főskillben le van maradva a legjobbakhoz képest, de azért jó játékos lehet belőle edzeni. "Sima" edzésre én nem ajánlanám, mert nem sok nyereséget lehet rajta termelni (főleg ha még tovább nő rajta a licit), viszont hosszabb távra jó lehet bár lehetne még magasabb védekezése is akkor elfogadnám ha most kezdeném a hosszú távú edzéstervemet. :-)
Ja a spece így hogy nincs védekezése nem a legjobb, mert van olyan negatív event ami csak akkor jön ki, ha nincs a középpályásnak kellő védekezése és kiszámíthatatlan. Pl. Eladhatja a labdát mert annyira kiszámíthatatlan.
Szezon végén érdemesebb bevásárolni és szezon elején eladni. Figyelni kell sokat a piacot mert néha lehet szezon közben is jókat és olcsón igazolni. Ha átadást edzetsz akkor még jobb mert veszel olyat akinek az nincs (csapnivaló-gyenge csak) de a többi skillje rendben van (mondjuk kiemelkedő-kiemelkedő játéksz.-gólszerzés), akkor ha edzel neki egy jó remek átadást tuti többért tudod eladni.RealRaúl77 írta:Ezt a tradelést hogy érdemes csinálni? A lényegét vágom, csak azt nem, hogy mikor érdemes megvenni egy játékos, és mikor eladni, szóval mikor olcsóbbak az árak, mikor magasabbak? Hogy van ez pontosan?
- RealRaúl77
Ezt a tradelést hogy érdemes csinálni? A lényegét vágom, csak azt nem, hogy mikor érdemes megvenni egy játékos, és mikor eladni, szóval mikor olcsóbbak az árak, mikor magasabbak? Hogy van ez pontosan?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ezen a Gally gyereken egyre betegebb összegek vannak, nem tudom, mi lesz itt a licit utolsó napján, de lehet, hogy a pénztárcám nem fogja bírni szusszal.
-
Hát azt nem egyszerű megvalósítani. :-) Legjobb módszer még mindig hogy az edzés mellett pénzt is szerezzél a tradelés. Csak ez időigényes. De ma már ez is nehezebb, mivel szinte mindenki ugyan annyit ér, így nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő emberkéket akik egy pár hét alatt busás hasznot hoznak drágábban eladva.És ha ugyanezt eredményekkel akarja megoldani valaki?
Ha most átadásra fogsz miattuk váltani akkor átadás edzéssel sztem még mindig lehet a maradék posztokon pénzt szerezni. Biztos hogy kevesebbet mint amikor én edzettem átadást de ha ügyesen választod ki a játékosokat akkor azért lehet keresni vele.Jelenleg ötödös vagyok, két U-20-as válogatott tdf-fel, akikből az egyik saját nevelés, őt az NT-ig szeretném edzeni úgy, hogy közben a csapat is erősödjön, és pénzem is gyűljön közben.
Pl. multis 17 évesek edzése átadásból jó lehet mert sokan csak az árbecslést nézik ésmivel 17 éves kevés naposakat is vesznek nagyon drágáért ezért többet fog érni a te játékosod is. Más kérdés hogy a tiéd (ha már edzetted) akkor idősebb lesz és nembiztos h megéri megvenni de sokan ezt nem tudják és így ki lehet játszani őket.
Vagy 19-21 éves korosztálynak kiemelkedő-ragyogó-lenyűgöző főskill, némi középszerű-megfelelő mellékskill mellett átadás edzése is jó lehet, csak meg kell nézni az árbecslőt hogy ha edződik mennyit érhet. Az a tuti, bár így szezon eléjén ha csak 1-2 hetes árakat mutat az árbecslő akkor nem biztos hogy mérvadó. Ezért szezon végén ha van pénzed érdemesebb jobban bevásárolni 5-6 db ilyet max. 1 millió euró értékben/játékos (200.000eFT).
Leírom majd hosszabban is ha érdekel de röviden annyit mondanék, hogy edzettem először játékszervezést majd átadást (itt szedtem össze sok pénzt azzal h egy kicsit ki játszottam a piacot, gyors szintléptetés gyenge-középszerű között a játékosoknál). Több pénz jött be átadás edzésből mert egy 10 szezonja még jobban megfizették az átadásos játéksookat. Most fejeztem be a gólszerzést és így vannak nagyon jó def. csatárjaim akikkel még jobban az enyém a középpálya így sokkal könnyebb győzni minden meccsen. Nagyon sokan nem használnak def. csatárokat ami egy óriási hiba a játékban mert minél jobb ilyenjeid vannak annál erősebb lesz az ami fontos, a középpálya és a támadások.Ha publikus, Te milyen módszerekkel jutottál ilyen magasra?
A szlovák bajnokságban amikor én sorban nyertem a ligákat akkor még csak nagyon kevesen használtak ilyeneket, mert ahogy néztem az ellenfeleimet akkor mindig azt láttam hogy két normal csatival állnak ki. Ez egy előny volt akkoriban, mostanában viszont már mindenki észreveszi hogy be kell szerezni egy-két ilyen játékost így nehezebb is a feljutás.
Röviden ennyi de ha érdekel akkor elmesélem részletesebben is, csak most nincs időm rá. :-)