Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 18., szerda 19:02

igazából így nem is kéne balhátvéd, mert ott van még Nacho is
ő hol fog játszani :hmmm:

én Miguel-Porro párosra szavsznék, mint új játékosok a 2 szélen, mindegyik nagyon fiatal, sok van bennük még :salute:

az a baj, hogy így lenne kb 10 hátvédünk :lol:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 18., szerda 12:44

Pad'em írta: Nagyon remélem, hogy nem matekozzák majd ki, hogy maradjon az idei Dani + LV felállás.
Jaja, plusz egy. Jó, hogy van a keretben LV-nek és Alabának jolly joker szerepe a két szélen, de veszélyes lenne csak erre alapozni egy egész szezont.
ez a leglogikusabb amit alaba-rudigerrol irtak
Ha beválik Alaba. Mondjuk én tavaly is kételkedtem, és durván rám cáflt, folytathatja a sormintát!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 18., szerda 12:28

Pad'em írta: Rudiger will be starter next season, no doubt. David Alaba will rotate between playing as a CB, a LB and even a DM (still a starter).

Ferland Mendy will continue playing many games next season. There will be more rotations with him and Alaba at LB.

The club is still analysing whether to recover Odriozola for next season.

@abcdeportes
ez a leglogikusabb amit alaba-rudigerrol irtak
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 18., szerda 12:15

Frant nagyon írták, hogy már le van zsírozva, szerintem őt mindenképp visszahozzuk.

Odrit sztem megnézi majd Carlo előszezonban mit produkál, aztán az alapján döntenek, hogy marad ő csere jobbhátvédnek, vagy eladjuk és hozzuk mondjuk Porrót. Nagyon remélem, hogy nem matekozzák majd ki, hogy maradjon az idei Dani + LV felállás.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 18., szerda 12:09

Pad'em írta: Rudiger will be starter next season, no doubt. David Alaba will rotate between playing as a CB, a LB and even a DM (still a starter).

Ferland Mendy will continue playing many games next season. There will be more rotations with him and Alaba at LB.

@abcdeportes
Azért nyugodtabb lennék, ha jönne Fran Garcia, és Odriozola (vagy valaki) két oldalra vésztervnek. Mondjuk jobbra továbbra sem tudom Tobiassal mennyire lehet/kell komolyan számolni. De ez a két játékos gondolom olyan nagyon nem terheli a kasszát.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 18., szerda 11:58

Rudiger will be starter next season, no doubt. David Alaba will rotate between playing as a CB, a LB and even a DM (still a starter).

@abcdeportes
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 17., kedd 23:36

wZoLee7 írta:
Halfkey írta: Túlmisztifikáljátok szerintem ezt a bal oldal jobb oldal dolgot. Ezen szinten ezek nem áthidalhatatlan és megszokhatatlan dolgok, hát meccs közben is rengeteg csapatnál felcserélik a játékosok a széleket. Nem arról van szó hogy csatárból védõt kéne képezni.
Lattad te mar Viniciust jobb oldalon? Itt ott kiptobaltuk, abszolut eszrevehetetlen volt. A balosa nem is jo, semmi nincs itt tulmisztifikalva, vannak jatekosok akiknek nem megy a masik oldalon, meg vannak olyanok akik elvisleheto teljesitmenyt tudnak a gyengebbiken is. Ez nem a fifa, hogy berakod oda es ugyan ugy lehozza...
Képzeld láttam - és a kipróbáltuk tökèletes szó. Senki nem mondta hogy berakod ugyanoda és lehozza ugyanúgy, azonnal, de majd eltölt a poszton pár hónapot vagy õ vagy Mbappé, és ki fogja tanulni. Ennél bõven nagyobb pozícionális cserèk is megtanulhatóak egy fél szezon alatt.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 17., kedd 13:39

h3x0r írta:
Donát írta: Én leginkább azt nem értem azoknál, akik eladnák Vinit, hogy kit venne a helyére, vagy hogyan játszatná a csapatot? Ha kapnánk is érte 100M-t, a helyére legalább ugyanakkora lutrit lehetne csak venni, vagy azt sem. Így, hogy Haaland elkelt, tuti, hogy nem veszünk drága támadót MBappén felül, ha jön a francia, mert eleve nincs is nagyon kit, de szakmai indok sem igazán. Egy csere csatár jöhet, ha sikerülne elboltolni Marianot és Jovicot, de az nem ez a kategória. Jó lesz az a Benzema, MBappe, Vini, Rodrygo sor, talán Hazard is kevesebbet lesz sérült, és még jöhet az említett cserecsatár.
A fo gond pont az, hogy Mbappe es Vini is bal oldalt szeret jatszani. Mig elobbi kozepen es jobb oldalt is megoldja, addig a brazil csak a baloson hasznalhato. En telen irtam, hogy talan jobban jarnank, ha Vinit eladnank es elhoznank Gnabryt, aki legalabb jobb oldali tamado. Mivel csak 1 ev van hatra Gnabry szerzodesebol, valoszinuleg meg maradna is penz Vini eladasa utan. Ha Benzemat pihentetni kene, ott lenne Mbappe (meg jo esetben a padon is lenne egy csere csatar), a ket szelso posztra pedig Rodrygo tokeletes beugro.

Viszont egy ilyen tavasz utan nem fogjuk Vinit elengedni, inkabb megprobaljuk Mbappet jobb oldalt.
Van a 2 tábor, az egyik szerint tré lesz Vinyó a jobboson, másik szerint nem/mindenképpen meg kell nézni. Egyik sem tudja meggyőzni a másikat, majd következő szezonban meglátjuk. Amúgy az is lehet, hogy Rodrygo lesz a kezdő, jobb oldalon, Vini pedig a padon. (mondjuk padra drága lenne, azt értem, de volt már így más is. Meg ahogy te is írtad, úgysem lesz eladva, eleve hosszabbítanak vele)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 17., kedd 13:26

Donát írta: Én leginkább azt nem értem azoknál, akik eladnák Vinit, hogy kit venne a helyére, vagy hogyan játszatná a csapatot? Ha kapnánk is érte 100M-t, a helyére legalább ugyanakkora lutrit lehetne csak venni, vagy azt sem. Így, hogy Haaland elkelt, tuti, hogy nem veszünk drága támadót MBappén felül, ha jön a francia, mert eleve nincs is nagyon kit, de szakmai indok sem igazán. Egy csere csatár jöhet, ha sikerülne elboltolni Marianot és Jovicot, de az nem ez a kategória. Jó lesz az a Benzema, MBappe, Vini, Rodrygo sor, talán Hazard is kevesebbet lesz sérült, és még jöhet az említett cserecsatár.
A fo gond pont az, hogy Mbappe es Vini is bal oldalt szeret jatszani. Mig elobbi kozepen es jobb oldalt is megoldja, addig a brazil csak a baloson hasznalhato. En telen irtam, hogy talan jobban jarnank, ha Vinit eladnank es elhoznank Gnabryt, aki legalabb jobb oldali tamado. Mivel csak 1 ev van hatra Gnabry szerzodesebol, valoszinuleg meg maradna is penz Vini eladasa utan. Ha Benzemat pihentetni kene, ott lenne Mbappe (meg jo esetben a padon is lenne egy csere csatar), a ket szelso posztra pedig Rodrygo tokeletes beugro.

Viszont egy ilyen tavasz utan nem fogjuk Vinit elengedni, inkabb megprobaljuk Mbappet jobb oldalt.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 17., kedd 13:15

Halfkey írta: Túlmisztifikáljátok szerintem ezt a bal oldal jobb oldal dolgot. Ezen szinten ezek nem áthidalhatatlan és megszokhatatlan dolgok, hát meccs közben is rengeteg csapatnál felcserélik a játékosok a széleket. Nem arról van szó hogy csatárból védõt kéne képezni.
Nem hát.. Szerintem sem lesz ebből semmi probléma.. Sőt sztem az van túlmisztifikálva, hogy Papné is mennyire baloldali játékos (a szó nem kommunista értelmében :D) és mi lesz most?!

2018-as VB-n a jobboson tolta:
Mbappe-Gríz-Matuidi
Zsiru

Mi kell egy szélsőnek? Vállalható magasság/tömeg, hogy ne rakja arrébb a legelső szembeszél, sebesség, meg nem árt ha cselezni is tud. Ez Vinyónál megmarad ha ő lesz jobbra rakva, akkor is.. Nem hiszem, hogy kiütést kapnának, vagy egyéb allergiás reakciójuk lépne fel, ha jobbra keverednének és nem tudnának focizni.

Amúgy Vinyó hányszor volt jobbszélső? Chelsea ellen egyszer tavaly, ok, az bődület rossz volt, de ott minden más is..
2 jó fizikumú, felépítésű srác lesz végre a 2 szélen, szerintem minimum, hogy 10-15 percenként helyet cseréljenek, az ellenfél védelmét hülyíteni/fárasztani.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 17., kedd 13:14

wZoLee7 írta: Hazard :lol: még valaki hisz benne? Egészen biztos vagyok abban, hogy már dolgozunk azon, hová küldjük, legalább kölcsönbe. Donát felsorolta a 4 embert aki alap lesz 3 posztra, Asensio ha hosszabbít Ő lesz az 5., ha nem akkor jön valaki még és megvagyunk. Hazard teljesen felesleges jelenleg
Én elküldeném Hazard-t, ha lehetne, de nem látok erre esélyt. Asensio pedig megy szerintem, nekem ezt sugallja az új ügynök, hogy kikerült a kezdőből, meg hogy a hírek szerint a jelenlegi fizetését kínálná újra Pérez. Ha nem lenne egész szezonban sérült a belga, a keretben lehetne szerepe. De én is csak a rotációra gondoltam, maximum 5. lenne a sorban nálam is. Meg elvileg lesz Mayoral/Raúl de Tomás/ valami hasonló karakter. Meg lesz Vasquez? Képlékeny ez még, de a rangsor első 4 ember fix lehet Kylian érkezésével, ikább a "maradék" a kérdés.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 17., kedd 13:06

Hazard :lol: még valaki hisz benne? Egészen biztos vagyok abban, hogy már dolgozunk azon, hová küldjük, legalább kölcsönbe. Donát felsorolta a 4 embert aki alap lesz 3 posztra, Asensio ha hosszabbít Ő lesz az 5., ha nem akkor jön valaki még és megvagyunk. Hazard teljesen felesleges jelenleg

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 17., kedd 13:02

Én leginkább azt nem értem azoknál, akik eladnák Vinit, hogy kit venne a helyére, vagy hogyan játszatná a csapatot? Ha kapnánk is érte 100M-t, a helyére legalább ugyanakkora lutrit lehetne csak venni, vagy azt sem. Így, hogy Haaland elkelt, tuti, hogy nem veszünk drága támadót MBappén felül, ha jön a francia, mert eleve nincs is nagyon kit, de szakmai indok sem igazán. Egy csere csatár jöhet, ha sikerülne elboltolni Marianot és Jovicot, de az nem ez a kategória. Jó lesz az a Benzema, MBappe, Vini, Rodrygo sor, talán Hazard is kevesebbet lesz sérült, és még jöhet az említett cserecsatár.

Nekem a két szélsővédő poszt a legérdekesebb. Balra, ha úgy alakul Mendy, Fran Garcia, Alaba jolly jokerként, oké. És a jobb oldal? Carvajal, Odriozola, Tobias? És akkor mi lesz Lucas Vasquez szerepe? Mert jolly joker ugyan lehetne, de neki a tarcsi jobb bekken túl nem is igazán van már szerepe. :hmmm:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 17., kedd 12:55

Lattad te mar Viniciust jobb oldalon? Itt ott kiptobaltuk, abszolut eszrevehetetlen volt. A balosa nem is jo, semmi nincs itt tulmisztifikalva, vannak jatekosok akiknek nem megy a masik oldalon, meg vannak olyanok akik elvisleheto teljesitmenyt tudnak a gyengebbiken is. Ez nem a fifa, hogy berakod oda es ugyan ugy lehozza...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. május 17., kedd 12:46

wZoLee7 írta: Vinicius biztosan nem lesz jobb oldalon tolva, mert ott semmi haszna nem lesz. De MBappe annyira univerzalis, hogy ebbol nem lesz gond.
Remélhetőleg. M'Bappé ott is megver bárkit és azt is nagyon jól csinálja, hogy lehúz a 16oson belül az alapvonalig, aztán centerez vagy visszateszi 2. hullámba. Vini szerintem ott csak szenvedne, ő sokkal inkább befele játszik, "kifele" nem tudom mennyire menne neki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 17., kedd 12:20

Túlmisztifikáljátok szerintem ezt a bal oldal jobb oldal dolgot. Ezen szinten ezek nem áthidalhatatlan és megszokhatatlan dolgok, hát meccs közben is rengeteg csapatnál felcserélik a játékosok a széleket. Nem arról van szó hogy csatárból védõt kéne képezni.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 17., kedd 11:55

Vinicius biztosan nem lesz jobb oldalon tolva, mert ott semmi haszna nem lesz. De MBappe annyira univerzalis, hogy ebbol nem lesz gond.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 17., kedd 11:54

Pad'em írta: Benzema Vini Mbappé

:lol:

Ebből mi sül ki...
errol a bartos mester jutott eszembe mikor begyujtja a "konyhat" :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 17., kedd 11:29

A góljai valószínűleg visszaszorulnak majd. Sok tényezős dolog, felállás kérdése is. Mbappét vétek lenne nem a posztján játszatni, de a jobboson is jó lehet. A befelé húzás utáni visszarúgott labdákat senki nem csinálja jobban a világon. Egy amorf 442-őt is kinézek, Vinivel a balon, és egy eltékozolt Fedével a jobbon. Azt biztos, hogy nem a Carlo tactical mastermindon fog múlni. :lol:

Fejlődni biztosan fog még, igazából idén a rutin jött meg neki. Nem kapkod, gondolkozik, és sokszor hoz jobb döntéseket. Az assistok száma jelentősen növekedhet, hiába játszik majd a jobboldalon. Végre nem Ase mester tötymörög majd labda előtt a túloldalon.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 17., kedd 11:29

tubatibi írta: Egyébként szerintetek Vini-be van még potenciál?
22 lesz pár hét múlva, miért ne lenne benne? De ha esetleg mégse, ezzel a teljesítménnyel akkor is helye van a keretben, nem kérdés. Azt meg majd az edző eldönti, hogy mikor ki lesz a kezdőben.

Vissza: