Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. november 16., hétfő 22:33

ziro4vr írta:Arda, Lavezzi, pont ilyen melósabb, de nem is falábú emberek kellenek nektek a hármas mögé. Pláne, hogy a két fiatal semmit nem mutatott, pedig lett volna lehetőségük bőven.
a két fiatalban én sem látok sokat, szóval felőlem jöhet ebből a szempontból.
Csak nem tudom Nolito nem lenne e jobb opció, ez az egy ami "zavar", amúgy simán elfogadnám, őt nem hiszem,hogy zavarná a pad.

De egyébként szerintem nem is jön senki télen, Arda-Vidal ugye már nevezhető lesz, elégnek kell lennie.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 16., hétfő 22:31

Arda, Lavezzi, pont ilyen melósabb, de nem is falábú emberek kellenek nektek a hármas mögé. Pláne, hogy a két fiatal semmit nem mutatott, pedig lett volna lehetőségük bőven.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. november 16., hétfő 22:29

Realista24 írta:Lavezzi mennyire komoly, hogy érkezik a télen?
rac1 is lehozta, 5 millióról írnak, meg ugyanekkora fizetésről 2,5 évre.
Nem tudom,hogy segítség lenne e, pláne hogy BL-ben nem is léphetne pályára.. :hmmm:
egy sima féléves kölcsön+opciók lehet jobb lenne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 16., hétfő 22:20

Lavezzi mennyire komoly, hogy érkezik a télen?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 19:55

Nem belekötésnek, szántam csak meglepő. CR szabadrúgásai miatt ég a pofám, hogy még engedjük is neki, amikor James belövi minden 7-et.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 16., hétfő 19:46

Mondjuk amíg bombaformában van a csórigyerek, és húzza a csapatát előre, addig senkit nem érdekli mennyi szabadot rúg fölé. Max minket madridistákat, hogy beleköthessünk valamibe :Đ :Đ

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. november 16., hétfő 19:42

az komoly. nem gondoltam volna hogy ennyire gyenge ő is ebben. mondjuk nem nézek barsza meccset szóval ezért is a meglepődés.

james 27 alatt hozta amit messi 70 alatt. :coffee:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 19:12

Szabadrúgás eredményekMessi is egy határ szar, ahogy látom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 16., hétfő 11:46

Arra nyomtam hogy nyerunk,mi másra nyomhattam volna...remèlem igy is lesz.
Mèg azt sem mondanám hogy barca papirforma,lesz James,a kp remèlhetoen felsuivja magát,Ronaldo èszbe kap,Balenek meg befelè pattan...otthon játszunk.Sok minden szol mellettunk...
Ramos sèrult válla idegesit mondjuk...az a baj hogy Pepe visszaesett,Nacho meg nem szint,bármilyen szorgos.Ilyen meccshez biztosan nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 11:41

VanillaSky írta:
Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
Milyen formálódó? A Madrid elmúlt évtizede majdhogynem formálódásból állt. Az edzőt kivéve hol történtek itt forradalmi változások a keretben? Sehol. Ha még ennyi idő után sem érzik egymást, akkor beleevett a rosseb és nyugtázhatják magukban, hogy megpróbálták, de vannak jobbak.
Miért az nem elég, hogy 2 évente új edző van, felpörög a csapat egy szintre, nem jön valami össze és egyből kezdődhet minden elöről? Hogy Isco tavaly balhátvédként biztosította Marcelot idén meg jobb támadó? Vagy, hogy egy félkegyelmű Bale-re akarja kihegyezni az edző a támadójátékot? És lehetne még sorolni. Pont az a bajunk, hogy hosszútávon semmi koncepció nincs a csapaton, míg például a Barcanál van egy alap, amire építkezik az aktuális edző, de soha nem kell túl sokat változtatni.
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 16., hétfő 11:37

Milyen formálódó? A Madrid elmúlt évtizede majdhogynem formálódásból állt. Az edzőt kivéve hol történtek itt forradalmi változások a keretben? Sehol. Ha még ennyi idő után sem érzik egymást, akkor beleevett a rosseb és nyugtázhatják magukban, hogy megpróbálták, de vannak jobbak.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 11:26

realistahuni írta:
Egy meccsen nem, de hosszabb távon nekünk kellett volna profitálni abból, hogy több variációs lehetőségünk van, meg pihentebbek vagyunk.
A gijon és a malaga ellen nem kellett volna hibázni, a sevilla meg az atma ellen a 6 megszerezhető pontból legalább kellett volna 3 vagy 4, az egy helyett és mindjárt jobban állnánk.
Pont, hogy hosszútávon jártak jobban. Megnyomják a meccsek első félóráját eltesznek 2-t, aztán lötyöghetnek. Mi meg 60 percekig brusztolunk, hogy meglegyen a két gólt. 2 hónapja jó meccsünk sem igazán volt, mert támadásban semmi koncepciónk nincs. A Sevilla Atma ellen meg bőven benne volt az 5 pont veszteség a másik két meccs meg a szokásos kicsik ellen teszetoszaság. Teljesen reálisak az eredmények és még így is volt rengeteg meccs, ahol szerencsénk volt vagy csak ritka fos játékkal is nyertünk valahogy.
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 16., hétfő 11:22

Egy meccsen nem, de hosszabb távon nekünk kellett volna profitálni abból, hogy több variációs lehetőségünk van, meg pihentebbek vagyunk.
A gijon és a malaga ellen nem kellett volna hibázni, a sevilla meg az atma ellen a 6 megszerezhető pontból legalább kellett volna 3 vagy 4, az egy helyett és mindjárt jobban állnánk.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 16., hétfő 11:19

Kerlon írta: Szerinted az logikus, hogy egy összeállt csapatot lenyom egy formálódó?
Kerlonnak igaza van ebben,csak az a baj hogy mi formálódunk 10 éve.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 11:14

realistahuni írta:
A szezon elején meg azt vártad, hogy majd a rövid pados Barcára verünk pár pontot a tavaszra...
Azt szerettem volna, és logikus is lett volna. Ha még így is mögöttük kullogunk, mit várjon az ember tavaszra?

Lófasz az egész úgy ahogy van, én már csak abban reménykedem hogy perezt valahogy kiütik a székből jövő nyárig.
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 16., hétfő 11:02

Rég volt olyan klasszikus ahol magukhoz képest ennyire gyenge a 2 nagy.Szerintem behúzzuk de nem lepődnék meg más eredményen sem.

A Barca annyival van előrébb,hogy Neymar és Suarez formában vannak, amúgy náluk is elég sok probléma van.kíváncsi leszek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 16., hétfő 10:53

Nem szeretek tippelni, mert amikor a saját csapatom eredményeire tippelek, többnyire az ellenkezője jön be.

De reálisan nézve a helyzetet én győzelmet vagy döntetlent várok. Utóbbira azért látok komoly esélyt, mert szerintem Rafa bőven kiegyezne egy x-szel, és talán a Barcának sem rossz eredmény az a körülményeket figyelembe véve. Mi biztos védeni fogjuk az x-et, ha tehetjük. Pedig ezt a Barcát most meg lehet verni. Messi úgy tűnik csak csere lesz, Rakitic nincs, vannak nehézségek a Barcánál bőven, el lehet kapni a grabancukat. Egyetlen okból mégis a győzelemre nyomtam, mivel a Barca-Realok általában el szoktak dőlni, és én több erőt érzek a tartalékos Realban, mint a tartalékos Barcában.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 16., hétfő 10:48

A szezon elején meg azt vártad, hogy majd a rövid pados Barcára verünk pár pontot a tavaszra...
Azt szerettem volna, és logikus is lett volna. Ha még így is mögöttük kullogunk, mit várjon az ember tavaszra?

Lófasz az egész úgy ahogy van, én már csak abban reménykedem hogy perezt valahogy kiütik a székből jövő nyárig.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 16., hétfő 10:48

Én most Pesszimista22 vagyok, csúnyán kikapunk, de ne legyen igazam.
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 16., hétfő 10:46

X-re nyomtam....nem erzem őket jobbnak nálunk de azt sem erzem hogy a mi támadó szekciónk tudna annyit elpakolni ezeknek hogy ne tudjanak válaszolni.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: