Vinícius Junior - 7
- flori
Re: Vinícius Junior - 20
Tell me why Salah or Mané should finish above Vinícius in the Ballon d'Or rankings?
Csak így halkan.
Csak így halkan.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
kapcsolodva a belgaval valo osszehasonlitashoz,
vini ezzel iden 21 golnal jar eddig, hazard legjobb cselszis szezonjaban szinten 21 golig jutott, abban voltak tizik is.
ebbol nem akarok semmilyen kovetkeztetest levonni, csupan erdekesseg szamomra.
vini ezzel iden 21 golnal jar eddig, hazard legjobb cselszis szezonjaban szinten 21 golig jutott, abban voltak tizik is.
ebbol nem akarok semmilyen kovetkeztetest levonni, csupan erdekesseg szamomra.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Basszameg, ebből focista lett.. komoly a kölyök..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagy kár, hogy nem a döntő következik, mindegy milyen hozzáállással van az ellenfél, mesterhármast nem kell magyarázni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Áthoztam
Valaki már biztos leírta, de ahogy kivertük a Cityt épp a Vini-TAA párharcon járt az agyam. Ha nem állítanak rá a brazilra még 1-2 embert (de rá fognak), akkor orrba-szájba szopathatja majd Arnoldot. Persze ez a +1/2 ember sem garancia és remélem láthatunk majd jópár Vini kolbászt. Trent középpályásként kezdett és kb. annyit is ért a védekezéshez. Hátha ismét a legjobb őszi Vinit látjuk .
TAA pont nem a védekezéséről híres, de most nem ez a lényeg.Babinho írta: olyan sebesség és erő szükséges ma már az ilyen trent Arnold meg james féle bekkek ellen ami a Belgaban már sosem lesz.
Valaki már biztos leírta, de ahogy kivertük a Cityt épp a Vini-TAA párharcon járt az agyam. Ha nem állítanak rá a brazilra még 1-2 embert (de rá fognak), akkor orrba-szájba szopathatja majd Arnoldot. Persze ez a +1/2 ember sem garancia és remélem láthatunk majd jópár Vini kolbászt. Trent középpályásként kezdett és kb. annyit is ért a védekezéshez. Hátha ismét a legjobb őszi Vinit látjuk .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Macifej fenyítRealista24 írta: https://twitter.com/clinicalleroy/statu ... cu4xQjs2TA
Ez vótmá?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg van reményferni írta: Elintézted a whitevini sorsát te szemét
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elintézted a whitevini sorsát te szemét
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ismét jönnöm kell a bocsanatáért esedeznem. Hihetetlen milyen szezont lenyom a kis brazil..
Tavaly Pool ellen hogy 2 gólt lőtt mondom na megérte a 45 millió eurót már el lehet adni nyáron. Aztán jött az ősz és nem tudom mi történt vele de erre sose gondoltam, benzemaval ekkora duót alkotnak, hogy konkrétan 2en az egész támadási szekciónk megoldják. Na de tegnap is, mikor láttam hogy nem lép oda senki már tudtam, hogy simán leguritja a hosszúba. Óriási fejlődés, fejben megérett. Most láttam a statjat 48 meccsen 18 gól 18 assziszt azért ezt letenni 21 évesen az asztalra egy realnal nagyon durva. Remélem így folytatja és nem száll el, bár amúgy akkora madridistanak néz ki a srác, hogy ez a mentalitás szerintem nem hagyja majd hogy a fejébe szálljon a jó teljesítmeny. Egy szónak is száz a vége hajrá Vini jr. Csak így tovább
Tavaly Pool ellen hogy 2 gólt lőtt mondom na megérte a 45 millió eurót már el lehet adni nyáron. Aztán jött az ősz és nem tudom mi történt vele de erre sose gondoltam, benzemaval ekkora duót alkotnak, hogy konkrétan 2en az egész támadási szekciónk megoldják. Na de tegnap is, mikor láttam hogy nem lép oda senki már tudtam, hogy simán leguritja a hosszúba. Óriási fejlődés, fejben megérett. Most láttam a statjat 48 meccsen 18 gól 18 assziszt azért ezt letenni 21 évesen az asztalra egy realnal nagyon durva. Remélem így folytatja és nem száll el, bár amúgy akkora madridistanak néz ki a srác, hogy ez a mentalitás szerintem nem hagyja majd hogy a fejébe szálljon a jó teljesítmeny. Egy szónak is száz a vége hajrá Vini jr. Csak így tovább
Beszarás ez a csávó amúgy.Csinál olyanokat.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:Azt mondta, hogy nem ezért költöttünk el 1mrd-ot, hogy megint kiessünk.sonic írta:
Aztan jol latom hogy ment reklamalni valamit a negyedik jatekvezetonek? Ha igen akkor mit?
"Mar majdnem 200 milliot koltottem jobbhatvedekre, erre most nezd meg. Besetal a kapuba...."
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondta, hogy nem ezért költöttünk el 1mrd-ot, hogy megint kiessünk.sonic írta:Aztan jol latom hogy ment reklamalni valamit a negyedik jatekvezetonek? Ha igen akkor mit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Aztan jol latom hogy ment reklamalni valamit a negyedik jatekvezetonek? Ha igen akkor mit?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Leadta a vizsgát.flori írta: Nagyon sok múlik ma rajta.
Nem lesz Cancelo meg Walker sem, egyszerűen szét kell szedni azt az oldalt, bárki kerül vele szembe. Zinchenko meg Aká sem top szint.
Remélem megmutatja ma, hogy valóban szintet lépett és tényleg számíthatunk rá. Nagy vizsga lesz a mai neki.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- flori
Nagyon sok múlik ma rajta.
Nem lesz Cancelo meg Walker sem, egyszerűen szét kell szedni azt az oldalt, bárki kerül vele szembe. Zinchenko meg Aká sem top szint.
Remélem megmutatja ma, hogy valóban szintet lépett és tényleg számíthatunk rá. Nagy vizsga lesz a mai neki.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Szerintem csak azért ír ilyeneket, mert anno Patotól is várta a második eljövetelt és most felsejlett egy régi trauma, ezért Hazardot tolja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Már hogyne tehetne arról, hogy egy évtizeden keresztül se az edzéseken nem tette oda magát, se nem táplálkozott úgy, mint egy profi focista. Ennek köszönhető, hogy a teste 30 éves korára kifingott.hehetheoriginal írta:hogy tud focizni.elengedtem a focit és a profi sportot általában stílus belgában mit láccc?
valszeg nem áll össze már nála a kép egy szezonra se, de akkor is tartom, hogy a folyamatos seruleseirol nem tehet.
Nem véletlen, hogy a Real nélkül Hazardnak csak az EL-re futotta. Soha nem volt és már nem is lesz felső polcos játékos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???