Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
izland - dán kézi x
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem mára ennyi elég, még a Suns ML & Magic ML ment élőben apróval.
Fun bet Pro Bowl:
Team Irvin ML
67.5 alatt
Team Irvin ML
67.5 alatt
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Holnapra mix:
Getafe-Celta X
Empoli-Udinese X
Berdych-Nadal V
Rochdale-Stoke 2,5 alatt/felett H
Franciao.-Argentina 5,5 hendi V
(errol velemeny?nem nagyom vagom hogy mennyi lehet kozte igy elsore)
+Napoli-Genoa H mehet meg.
Esetleg mas otlet (ANK?) mixen?
Getafe-Celta X
Empoli-Udinese X
Berdych-Nadal V
Rochdale-Stoke 2,5 alatt/felett H
Franciao.-Argentina 5,5 hendi V
(errol velemeny?nem nagyom vagom hogy mennyi lehet kozte igy elsore)
+Napoli-Genoa H mehet meg.
Esetleg mas otlet (ANK?) mixen?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
Ott az a baj, én nagyon félek mindig ettől a Bostontól, semmi vesztenivalójuk az ég világon. A legrosszabb az ilyen csapatok ellen.
Ha jobb odds/spread lenne, simán raknám a Denvert és NO-t. A Wiz bár kétszer kikaptak, és elméletileg nem kaphatnának ki háromszor, pláne nem Denvertől, az instabil játékuk és a b2b a denveri klímával elég lehet a vereségre. A Dallas szintén kérdőjel a játékukkal (Rondo nagyon off), ahogy a Pels is, bár ők talán javulóban, és ha kijönnek ma egy A-játékkal, meglephetik a Mavst.
Én távol tartom magam a meccsektől és megyek a hot streakesekkel. GSW szinte tuti, hogy 20-at rak közé, a Bostonnak nagyon kijár egy letdown spot, pláne denveri meccs után mennek ismét idegenbe.
Én távol tartom magam a meccsektől és megyek a hot streakesekkel. GSW szinte tuti, hogy 20-at rak közé, a Bostonnak nagyon kijár egy letdown spot, pláne denveri meccs után mennek ismét idegenbe.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Abban a St Johnston buliban én is benne voltam, mondjuk én rá sem néztem csak a végén. Éjszakára még mindig nem tudom mi menjen, Dallas + Wiz csábít, de annyira egyértelműnek tűnik hogy egyelőre nem.
Flippersz-Suns over sem rossz, azok dobnak együtt 250-et kb..
Flippersz-Suns over sem rossz, azok dobnak együtt 250-et kb..
Köszi.
Visszanézegettem a fogadásaimat és arra jöttem rá, hogy ezek a lapos fogadások nagyon nagyon jól mennek, több időt és pénzt fogok nekik szentelni.
Közben bár 5 unit jött a lapokkal, 0.75 ment St. Johns +7.5-tel, úgy, hogy félidőben 4-gyel mentek, a végén 9-cel kaptak ki. Felvehettem volna a majdnem teljes nyereményt, de mondom nem. Ja, persze, hogy elbalfalloszkodják. Rohadt idegesítő az olyan, de még mindig nem tanultam meg ezek szerint a leckét.
Visszanézegettem a fogadásaimat és arra jöttem rá, hogy ezek a lapos fogadások nagyon nagyon jól mennek, több időt és pénzt fogok nekik szentelni.
Közben bár 5 unit jött a lapokkal, 0.75 ment St. Johns +7.5-tel, úgy, hogy félidőben 4-gyel mentek, a végén 9-cel kaptak ki. Felvehettem volna a majdnem teljes nyereményt, de mondom nem. Ja, persze, hogy elbalfalloszkodják. Rohadt idegesítő az olyan, de még mindig nem tanultam meg ezek szerint a leckét.
- nmate
Nagy károly vagy.PEEtör írta:csapatokat hozzávéve 7.5 lap felett 1.90-ért? Tortaszelet.
Duranték botrányosan dobnak, erre a pad hozza nekik
Mavs -3 2 unit
Magic-Pacers under 207 2 unit
Cavs 1. negyed -1 1 unit
Magic-Pacers under 207 2 unit
Cavs 1. negyed -1 1 unit
Érdekes, hogy óriási százalékban vannak minden oldal szerint a Wizardson, Mavsen, ennek ellenére alig változtak a line-ok, illetve alapból naggggyon alacsonyak. Denvernek simán lehet esélye a magaslat és b2b miatt, de NO-t sem temetném.
Na mindegy, Cavs megy naggyal, Atlanta, GSW is, illetve a három gyűjtőben.
Ja, és egy fazon, aki minden nap tippel egy versenyben, 23 (!!!) zsinórban jól megadott tippnél jár, tegnap pl a Memphist is érezte, ma a Rockets -8.5-n van.
25 tipp kell neki zsinórban a 100,000 dollárhoz.
Na mindegy, Cavs megy naggyal, Atlanta, GSW is, illetve a három gyűjtőben.
Ja, és egy fazon, aki minden nap tippel egy versenyben, 23 (!!!) zsinórban jól megadott tippnél jár, tegnap pl a Memphist is érezte, ma a Rockets -8.5-n van.
25 tipp kell neki zsinórban a 100,000 dollárhoz.
- nmate
Cavsre ugrok. Lassan belejönnek, mint kiskutya az ugatásba, OKC-nél meg nincs minden rendben továbbra sem és szerintem Waiters sem az a típus akire pozitívan hatnak az ilyen visszatérős meccsek. Hámesz lehozza, Shump is játszik már.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Raktam még hét elején Real,Barca,Villareal,AtMa,Tottenham (ligakupa még szerdáról), ezek jöttek, még egy sima juve győzelem kell, és 5k-17,5k!
jól jönne végre,estére egy részét forgatnám is vissza NBA-be,lesz bőven kínálat.
jól jönne végre,estére egy részét forgatnám is vissza NBA-be,lesz bőven kínálat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
hű gyerekek ne forumozzatok részegen
- nmate
1-3, pocsék. -2.5 unitos nap.
Raktam ma azért det-memp 1500-zal, de ment a lefolyób
a
a
- nmate
Detroit meg a Nets is szétesett a 2. negyedben, innentől örülni fogok ha legalább 1 jön, de ma arra sincs sok esély.
há bazzeg, jött a barca hendi, mégse lesz 1 hét pihi 1 guess, de így billenytűt alig látva inkább nem rakok.
+11 unit ma
+11 unit ma
- nmate
Na, ma csak én vagyok büdöskocka?
Nets +4
Pistons -3
Portland/Wiz under 195,5
Nets/Utah under 186,5
Nets +4
Pistons -3
Portland/Wiz under 195,5
Nets/Utah under 186,5
- nmate
10/16-ra javult az arány, mekkora szégyen
Detroit & Washington duót csak én találom túlságos kívánatosnak? Vagy elsiklottam valami felett.
Detroit & Washington duót csak én találom túlságos kívánatosnak? Vagy elsiklottam valami felett.