A látványosan enyhén erős kifejezés. Mezőnyben továbbra is eltűnik, gyenge és könnyen szerelhető. Az annyit említett egylábasága továbbra is hátrány. Néha vannak szép megoldásai, de hasonló indokokból volt nálunk Guti örök csere, Özil pedig alapkezdő. Na ez a különbség. És ez érvényes Di Mariara is. Karimra és Hiuainra csak azért nem, mert ők azért váltogatják egymás, vannak alternatívák. Az első két jómadár esetében ilyen nincs.Manolo írta:Utóbbi aztán látványosan feljavult
Értékeld a legutóbbi meccset
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Merci Zizou!
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam ezen a listán a francia mellett szintén rajta van Callejón, és Di María. Ősszel továbbá eléggé e csoport felé közelített Özil is. Utóbbi aztán látványosan feljavult, akárcsak Higuaín is át tudott lendüli a saját holtpontján.L.Miki írta:Karim, aki ezt az évet teljes mértékben, néhol halvány feltűnéssel, teljesen elb szta.
Szerintem egyébént nagyjából az említett három játékos formahanyatlása/visszaesése (mindezt korábbi önmagukhoz viszonyítva értem, nem pedig egymással vetem őket össze) az, ami döntően befolyásolta a csapat idei szezonját, elsősorban a ligaszereplést, negatív irányba.
Vamos Real!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem, én nem hasonlítottam össze egy szóval sem a két játékost. Fogalmazhatunk úgyis, hogy ég és föld. Tavaly Benzi példásan játszott, nagyszerű játékot mutatva és remek magatartást statuálva. Azonban, történt valami, és megtört benne valami.morientes írta:Azért nem célszerű Karim Benzemaval összehasonlítani,aki bizonyitott már a lyonban,fontos gólokat szerzett a bl-ben.Arra meg nem emlékszem hogy tavaly Callejonról zenggett volna a spanyol sajtó.
Callejón tavaly az egyik legjobb cserénk volt, amikor beállt mindig, vagy ha nem is mindig, általában plusz adott a játékunkhoz.
A mostani szezonban pedig, mindketten egyenlőek a nullával. Személy szerint, nem értem, hogy miért. Viszont én mindkettőt megtartanám, a következő évre is. José Callejónt azért, mert madridista srác és hátha visszatalál a jó kiegészítő ember szerepéhez, ha pedig nem télen mehet is, vagy akár a következő nyáron.
Benzema pedig megérdemel egy lehetőséget, hogy idei teljesítményét javítsa. Azonban, ha jövőre is csak ennyire lesz képes akkor szerintem a viszontlátásra. De remélem, hogy egyik vagy másik visszatér a helyes útra.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért nem célszerű Karim Benzemaval összehasonlítani,aki bizonyitott már a lyonban,fontos gólokat szerzett a bl-ben.Arra meg nem emlékszem hogy tavaly Callejonról zenggett volna a spanyol sajtó.L.Miki írta:morientes írta:Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon...
Azért tavaly más volt a helyzet Callejónnal kapcsolatban. A tavalyi idényben remek csereember volt, bejött és legtöbbször pluszt adott a játékunknak, azonban ez mára megváltozott, dunsztom sincs, hogy miért, mitől, minek az okán. De én lehet, hogy megelőlegeznék neki egy következő évet, hogy véglegesen is bizonyítson, csak úgy, mint Karim, aki ezt az évet teljes mértékben, néhol halvány feltűnéssel, teljesen elb szta.
Ő az ultrák nagy jedvence (volt)mert madridi a gyerek,de sztm már kiszerettek belőle :-)
Benzemába csak az idegesít,hogy minden adottsága meg van hogy nagy játékos legyen,csak sokszor ellazsálja,de Callejon hiába görcsöl,neki már nincs hova fejlődni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- L.Miki
morientes írta:Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon...
Azért tavaly más volt a helyzet Callejónnal kapcsolatban. A tavalyi idényben remek csereember volt, bejött és legtöbbször pluszt adott a játékunknak, azonban ez mára megváltozott, dunsztom sincs, hogy miért, mitől, minek az okán. De én lehet, hogy megelőlegeznék neki egy következő évet, hogy véglegesen is bizonyítson, csak úgy, mint Karim, aki ezt az évet teljes mértékben, néhol halvány feltűnéssel, teljesen elb szta.
- morientes
Így van,inkább egy Jesé vagy egy Morata,mint Callejon,arról nem beszélve hogy ott a padon egy hatvanegynéhány-milliós játékos,akit savazunk ugyan,de önmagához képest,a korábbi önmagához,de azért attól többet hozzá tudna adni mint Callejon,arról nem szólva hogy a szponzorok is örülnének ha pályán van.Addig legalább míg itt van(remélem nem sokáig már)Egy kiegészítő ember legyen képes arra, hogy tehermentesítse a kezdő 11-ből a játékostársait. Sérülés esetén pótolja őket. Callejón sem Özilt, de még a mostani di Maríat sem képes nem hogy pótolni, de tehermentesíteni sem. Az hogy Betis ellen kezdőként elviseli a csapat, az nekem nem tehermentesítés.
Nekem a csapatba 11 kezdő szintű játékos mellé 6-7 első-másod vonalbeli játékos kell a minőségi kerethez. Utána jöhetnének "Callejónok". De akkor már inkább legyenek Castillások, akik ha a felnőtteknél nem, akkor a tartalékoknál kaphatnak játékperceket.
Azt meg remélem tényleg senki nem veszi komolyan mikor azt mondom hogy egy huszonéves játékos vonuljon vissza...a getafenek még jó lehet
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Egy kiegészítő ember legyen képes arra, hogy tehermentesítse a kezdő 11-ből a játékostársait. Sérülés esetén pótolja őket. Callejón sem Özilt, de még a mostani di Maríat sem képes nem hogy pótolni, de tehermentesíteni sem. Az hogy Betis ellen kezdőként elviseli a csapat, az nekem nem tehermentesítés.BBeno írta:miért lenne púp? csekély a fizuja és saját nevelés. akkor lenne púp ha minden áron játszania kellene és meccsek mennének el rajta... lásd arbeloa. na ő a Real legnagyobb púpja. utána jön khedira. callejón egy kiegészítő ember. lefutott bajnokságban pont nem zavar hogy ő játszik.
Nekem a csapatba 11 kezdő szintű játékos mellé 6-7 első-másod vonalbeli játékos kell a minőségi kerethez. Utána jöhetnének "Callejónok". De akkor már inkább legyenek Castillások, akik ha a felnőtteknél nem, akkor a tartalékoknál kaphatnak játékperceket.
Nem kell visszavonulnia, más csapatban lehet többet mutatna, de nálunk ne Ő legyen már a 12. ember. 18.-nak meg nem tartanám meg.
Jesét kell nyomatni Callejon helyett és kész.
- morientes
Ha láttad tegnap a meccset tudod miről beszélek.Ha saját nevelés ha nem,akkor se odavaló.Még akkor sem ha nem ez a legacélosabb Real Madrid.Egyszerűen nem elég tehetséges ehhez a szinthez.Ennyi.BBeno írta:miért lenne púp? csekély a fizuja és saját nevelés. akkor lenne púp ha minden áron játszania kellene és meccsek mennének el rajta... lásd arbeloa. na ő a Real legnagyobb púpja. utána jön khedira. callejón egy kiegészítő ember. lefutott bajnokságban pont nem zavar hogy ő játszik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
BBeno írta:miért lenne púp? csekély a fizuja és saját nevelés. akkor lenne púp ha minden áron játszania kellene és meccsek mennének el rajta... lásd arbeloa. na ő a Real legnagyobb púpja. utána jön khedira. callejón egy kiegészítő ember. lefutott bajnokságban pont nem zavar hogy ő játszik.
akkor ideje lenne már egy rendes jobb oldali védőt is találni
egyébként meg a legnagyobb púp nélkül nem lenne oda senki.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Azért biztos jobban teljesítene,ha több játékidőt kapna.Bár mostanában azért játszik,de volt olyan meccs amikor több védekező szerepet adott neki José,mint támadót.Én amúgy egy meccsen megnézném csatárban(feljebb tolt csatárnak,amolyan Higu szerepben).Ott látnék benne fantáziát,igaz nem Real szintüt,de egy kisebb csapatban eljátszhatna ott elől szvsz. :-)De az is kétséges hogy most kellene egyáltalán az españolnak,mert azért abban az időben mikor visszahoztuk,valamivel jobb volt.
miért lenne púp? csekély a fizuja és saját nevelés. akkor lenne púp ha minden áron játszania kellene és meccsek mennének el rajta... lásd arbeloa. na ő a Real legnagyobb púpja. utána jön khedira. callejón egy kiegészítő ember. lefutott bajnokságban pont nem zavar hogy ő játszik.
- morientes
Nyilván barokkos tulzás,de csak érzékeltetni akartam mekkora púp ő a Real Madrid hátán(van még néhány azért).Ez badarság.Azért szeretnék én Espanyol szinten focizni.
De az is kétséges hogy most kellene egyáltalán az españolnak,mert azért abban az időben mikor visszahoztuk,valamivel jobb volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Ez badarság.Azért szeretnék én Espanyol szinten focizni.morientes írta:Callejonba ennyi volt,amenyit látunk,próbáltak belőle olyan "mi kutyánk kölykét" faragni de ez nem az español,ez magasabb szint,Mou meg játszatja mert nem durrog vissza neki.
Jó lenne ha távozna a nyáron,ha kell valakinek egyáltalán,de a legjobb mindenkinek az lenne ha visszavonulna...
tényleg. milyen jó lenne mindenkinek ha visszavonulna. facepalmJó lenne ha távozna a nyáron,ha kell valakinek egyáltalán,de a legjobb mindenkinek az lenne ha visszavonulna...
- morientes
Callejonba ennyi volt,amenyit látunk,próbáltak belőle olyan "mi kutyánk kölykét" faragni de ez nem az español,ez magasabb szint,Mou meg játszatja mert nem durrog vissza neki.
Jó lenne ha távozna a nyáron,ha kell valakinek egyáltalán,de a legjobb mindenkinek az lenne ha visszavonulna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Idén is ez a fegyvere (mondhatni ez az egyetlen fegyvere), csak vagy rossz ütemben lép ki, vagy a középpályások passzolnak rossz ütemben....ez nagyon kevés ilyen szinten...egyébként tavaly is eldőlt meccseken és tét nélküli buli meccseken szedte össze a góljait (kivéve a Mallorca ellen). Nem ide való. Pont.tavaly meg pont ez volt Callejón fegyvere.
Bl-ben és bajnokságban nagyon ment neki... és ez meglátszott a góljai számán is.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
japán... :-)Csabi írta:flakesz: http://www.dailymotion.com/video/xz6dy1 ... 2013_sport
ez a kis kínai kommentátor pont jó lesz így másnaposságra.
amúgy kész csoda, h egy CR-t passzt gólra váltottak. nem gyakran teszik meg neki ezt a szívességet
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
flakesz: http://www.dailymotion.com/video/xz6dy1 ... 2013_sport
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Valami pöpec összefoglalót nyomjatok már ide légyszi, nem láttam a meccset és így merev másnaposan nem is nagyon megy a keresés a jutubon.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)