Én hasonló paraméterekkel esélytelen voltam, szóval ismerős nélkül szerintem ne bízz a dologban. Viszont ha nagyon szeretnéd, akkor félévkor is meg lehet próbálni, olyankor sok hely felszabadul a végzősök, kiköltözők miatt.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
OFF
Re: OFF
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hollande itt nem lényeges.VanillaSky írta:Merkel meg Hollnande merem remélni, hogy holnap nem a barna alsót húzzák fel.
-
A kép tényleg poénos, gazdaságilag nem egy kategória a két fél, még önmagukban sem a másik kettő együttes erejével szemben is.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=561BD4FD
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Merkel meg Hollnande merem remélni, hogy holnap nem a barna alsót húzzák fel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A madridisták csak telóról írhatnak, hogy titkos maradjon?GT37 írta:Én ezzel még nem találkoztam, viszont nekem mostanában azt kezdte el csinálni, hogy jobb oldalt, a chatnél nem írja ki, hogy ki van fent gépről és ki mobilról, ami az esetek többségében végül is annyira nem zavaró, de van néhány eset, amikor azért jó lenne tudnom, hogy éppen milyen eszközt használ az adott ember. Múltkor ez a jelenség 4-5 napig tartott, aztán visszaállt, de ma délután megint ez fogadott.Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
Nem illik.
Az ismerőseim 90% le van tiltva. Eredmény: semmit nem érzékelek ezekből, meg hogy ki mit lájkol!Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
Csak a zenei meg tudományos oldalak posztjai. Így a fb informatív marad. :Đ
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én ezzel még nem találkoztam, viszont nekem mostanában azt kezdte el csinálni, hogy jobb oldalt, a chatnél nem írja ki, hogy ki van fent gépről és ki mobilról, ami az esetek többségében végül is annyira nem zavaró, de van néhány eset, amikor azért jó lenne tudnom, hogy éppen milyen eszközt használ az adott ember. Múltkor ez a jelenség 4-5 napig tartott, aztán visszaállt, de ma délután megint ez fogadott.Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért ezt a kommentet is már csak bal kézzel tudtad megírni?wZoLee7 írta:Én is pár napja lettem figyelmes a jelenségre...és mivel a mai társadalom fiataljai minden jó csajt lájkolnak...Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
A legszebb amúgy amikor ismerősöd lájkol egy oldalt és te annak bejegyzéseit látod...így került a falamra a budapest pride...
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is pár napja lettem figyelmes a jelenségre...és mivel a mai társadalom fiataljai minden jó csajt lájkolnak...Csabi írta:fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
fészbúgon megint megváltoztattak valami algoritmust? a falam 90%-a ismeretlen emberek képével van tele, amiket az ismerőseim lajkoltak. nagy grat annak aki ezt kitalálta.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kérdés attól, aki motorozik:
az elsősegélydoboz kötelező asszem, de azt hova teszed, ha nincs tárolódoboz meg semmi ilyesmi a motoron?
az elsősegélydoboz kötelező asszem, de azt hova teszed, ha nincs tárolódoboz meg semmi ilyesmi a motoron?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
szive biztos azt mondta? (Utwengert esetleg ismered akkor ertheted miert rohogtem ezen )kecsu10 írta:
Hat en leptem le tole nyugi, aki szerint Zsiru a jo mert nagy szive van azzal nincsen mit targyalnom
Amugy jo tudni hogy vannak ilyen emberek is mint te
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Koszonom szepen! Szeretnek valamit visszaadni abbol amit en kaptam. Ezert is vallalom, hogy inkabb havi egyszer kiutazom a Csehekhez megtartani az orakat az egyetemre, mert sok kelet-europai diaknak ez az egyetlen lehetosege, hogy angol nyelven szerezzen kepesitest. Ez a minimum amit megteszek, vagy meg kell tennem. S haza is koltoztem Magyarorszagra, mert itt is akarok tenni valamit, akkor is ha a ket orszag masik sportagban indul finoman szolva. De kotelessegemnek erzem, hogy mi, a szerencsesek, akik a meno mano egyetemen szereztek papirt jojjenek vissza es fektessek be itt, mert nem mindenki kap ennyit az elettol.LiamGallagher írta:Nem vagyok hívő, de minden tiszteletem a tiéd. Te egy jó ember vagy!kecsu10 írta:http://www.mediaklikk.hu/video/pamende-vilagok-kozt/
Bocsi a duplaert, de itt a masodik film rolam amit Svajcban forgattunk.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nem vagyok hívő, de minden tiszteletem a tiéd. Te egy jó ember vagy!kecsu10 írta:http://www.mediaklikk.hu/video/pamende-vilagok-kozt/
Bocsi a duplaert, de itt a masodik film rolam amit Svajcban forgattunk.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Hat en leptem le tole nyugi, aki szerint Zsiru a jo mert nagy szive van azzal nincsen mit targyalnomRealista24 írta:Na, akkor nem is veszítettél semmitEgyszer egy lyoni csajt eluldozott a Benya mez, mert nem csipik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor nem is veszítettél semmitEgyszer egy lyoni csajt eluldozott a Benya mez, mert nem csipik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema