Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is.
Mendy? Ezek felevel ellentetben o mar a csapat jelene is nem csak jovoje.
Amugy egyetertek.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 4., péntek 12:21
Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. október 4., péntek 12:18
Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is. lehet hogy nem mindegyik, de ők vannak az élen. ide lehet még venni az idén vásárolt, nem játsztottakat is, pl. jovic vagy militao.
ha zz nem képes ezt levezényelni a következő 1.5 évben, akkor nem ő a megfelelő ember a real madrid padjára a jövőben. nekem ez a véleményem.
az hogy kroos, modric, ramos, benzema meg vazkez játsszon orrvérzésig az nem fejlődés, hanem maximum szinten tartás, meg erőlködés most már.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 4., péntek 11:27
Mondjuk szerintem jelenleg Kroost és Benzemát felesleges ebbe a felsorolásba venni, mert ők még bőven húzóemberek. Ramos viszont fejben már szerintem nem ott van ahol kéne lennie. Ha megrázza magát, akkor még klasszis, de néha már nagyon elszáll.Csabi írta: vinicius, rodrygo, kubo, odegaard, brahim, hakimi, reguilon a real madrid jövője és részben jelene is. lehet hogy nem mindegyik, de ők vannak az élen. ide lehet még venni az idén vásárolt, nem játsztottakat is, pl. jovic vagy militao.
ha zz nem képes ezt levezényelni a következő 1.5 évben, akkor nem ő a megfelelő ember a real madrid padjára a jövőben. nekem ez a véleményem.
az hogy kroos, modric, ramos, benzema meg vazkez játsszon orrvérzésig az nem fejlődés, hanem maximum szinten tartás, meg erőlködés most már.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. október 4., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 4., péntek 10:42
Az a baj, hogy míg Lucasról tudjuk, hogy egy kalapszart sem ér, addig Rodrygoékról még ezt sem tudjuk meg. Bár Viniciusból azért már láttunk eleget... Egyszerűen, ha ennyi tehetséges játékosod van és egy többszörösen felsült LV-t nyomatsz még mindig, akkor az hatalmas nagy pazarlás. Ha jól játszana még azt mondom megértem, de nem így van. Semmi veszteni valója nem lenne ZZ-nek, erre bammeg...realistahuni írta:Az a baj ahogy látom én, hogy a jobboson ő is elveszne. Bár ennek ellenére is nyomatnám őt vagy Vinit jobb szélen mint LV-t, csak nem kell óriási elvárásokat fűzni hozzájuk.Lucasról már tudjuk, hogy ennyit ér, Rodrygoból még lehetne valami.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. október 4., péntek 9:06
Az a baj ahogy látom én, hogy a jobboson ő is elveszne. Bár ennek ellenére is nyomatnám őt vagy Vinit jobb szélen mint LV-t, csak nem kell óriási elvárásokat fűzni hozzájuk.Lucasról már tudjuk, hogy ennyit ér, Rodrygoból még lehetne valami.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2019. október 4., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. október 4., péntek 8:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. október 4., péntek 8:52
Én csak annyit látok, hogy technikai döntés miatt kimaradt a keretből. Ez a Villareal elleni meccs óta van így. Gondolom eü. probléma nem állhat a háttérben. Ha gyenge a teljesítménye az edzéseken, akkor talán jogos, hogy kimarad. Na de, hogy Lucas szenvedését kell nézni helyette az egy picit sok. Lehetőséget sem kapott a sérülése óta Brahim.Realista24 írta:Mit tudsz te arról, hogy Brahim milyen állapotban van? Komolyan kérdezem.R. Carlos írta:
Igen beleállunk. Tavasszal láthatóan kedvelte és próbálgatta Brahimot, most kétszer is megsérült szerencsétlen és nem 2 hét telt el, hanem több mint egy hónap. Folyamatosan kihagyja a keretből, és erőlteti Lucast. Hét közben sokkal nagyobb hasznát vettük volna Brahimnak és most tudott volna érvényesülni is. Ehelyett néztük Lucas biciklijeit... Mindenre ő a megoldás ZZ-nek... Holott maximum egy kiegészítő ember lehetne, akinek annyi köze kellene, hogy legyen a csapathoz mint Marianonak (na jó ő mondjuk többet érdemelne, annál amit most kap...).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 4., péntek 8:45
Mit tudsz te arról, hogy Brahim milyen állapotban van? Komolyan kérdezem.R. Carlos írta:Igen beleállunk. Tavasszal láthatóan kedvelte és próbálgatta Brahimot, most kétszer is megsérült szerencsétlen és nem 2 hét telt el, hanem több mint egy hónap. Folyamatosan kihagyja a keretből, és erőlteti Lucast. Hét közben sokkal nagyobb hasznát vettük volna Brahimnak és most tudott volna érvényesülni is. Ehelyett néztük Lucas biciklijeit... Mindenre ő a megoldás ZZ-nek... Holott maximum egy kiegészítő ember lehetne, akinek annyi köze kellene, hogy legyen a csapathoz mint Marianonak (na jó ő mondjuk többet érdemelne, annál amit most kap...).Babinho írta: Most azért mert Brahim még 2 héttel a felepulese utan nem lépett pályára, illetve hogy Ödegaard iránt érdeklődnek az angolok, megint beleálltok Zizouba, mert ő nem számol vele/velük....
Finom a kacsahús? Eszitek...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. október 4., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. október 4., péntek 8:33
Igen beleállunk. Tavasszal láthatóan kedvelte és próbálgatta Brahimot, most kétszer is megsérült szerencsétlen és nem 2 hét telt el, hanem több mint egy hónap. Folyamatosan kihagyja a keretből, és erőlteti Lucast. Hét közben sokkal nagyobb hasznát vettük volna Brahimnak és most tudott volna érvényesülni is. Ehelyett néztük Lucas biciklijeit... Mindenre ő a megoldás ZZ-nek... Holott maximum egy kiegészítő ember lehetne, akinek annyi köze kellene, hogy legyen a csapathoz mint Marianonak (na jó ő mondjuk többet érdemelne, annál amit most kap...).Babinho írta: Most azért mert Brahim még 2 héttel a felepulese utan nem lépett pályára, illetve hogy Ödegaard iránt érdeklődnek az angolok, megint beleálltok Zizouba, mert ő nem számol vele/velük....
Finom a kacsahús? Eszitek...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. október 4., péntek 8:20
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. október 4., péntek 8:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. október 4., péntek 7:48
Odegaardrol en is olvastam, hogy 25 30 korul vinne tobb britt csapat is.Csabi írta:brahimot eladja anélkül, hogy kipróbálta volna. kész. cebrahimBrahim Diaz and Mariano are expected to leave Real Madrid in January and that will empty a place for an addition in squad - Real Madrid are thinking of signing a midfielder.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. október 4., péntek 7:19
ha eladják Brahimot próba nélkül plusz majd Ødegaardot is a nyáron angolhonba, akkor tényleg félrecsúszott valami.Csabi írta:brahimot eladja anélkül, hogy kipróbálta volna. kész. cebrahimBrahim Diaz and Mariano are expected to leave Real Madrid in January and that will empty a place for an addition in squad - Real Madrid are thinking of signing a midfielder.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 3., csütörtök 23:47
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 3., csütörtök 22:57
elvileg csak kölcsönbe távozna nem?Csabi írta: brahimot eladja anélkül, hogy kipróbálta volna. kész. cebrahim
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. október 3., csütörtök 22:45
Szerintem itt vmi nagyon félrement ZZ agyában...Csabi írta:brahimot eladja anélkül, hogy kipróbálta volna. kész. cebrahimBrahim Diaz and Mariano are expected to leave Real Madrid in January and that will empty a place for an addition in squad - Real Madrid are thinking of signing a midfielder.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. október 3., csütörtök 22:15
brahimot eladja anélkül, hogy kipróbálta volna. kész. cebrahimBrahim Diaz and Mariano are expected to leave Real Madrid in January and that will empty a place for an addition in squad - Real Madrid are thinking of signing a midfielder.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem