Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 17., csütörtök 2:11

chronic írta:akkor mit várjunk Mr.Megalomán-tól, aki jövő nyáron unatkozni fog, ráadásul a zsebei sem lesznek üresek
Fear not. De Geara jo sokat lehet majd kolteni. :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 15., kedd 19:27

Mi csak Modric után akarjuk, nem pedig mellé, legalább is Kovacic érkezésével. Én egy CR-Verratti+pénz cserét tudok elképzelni. Másképp nem igazán engednék el. Pogba meg sehogy sem passzol abba a 4231-be amit a csapat jelenleg játszik. Hozzátok sokkal jobban illene

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. szeptember 15., kedd 19:19

Perez ráfog menni Pogbára, ha a Barca passzolja. Mondjuk tök felesleges igazolás lesz, de hát láthattunk már ilyet.. :lol:

Kroos-ban még rengeteg idő van, Modric még 2-3 szezonig top lesz szerintem, Kovacic meg addigra beér top5-be posztján. Persze egy Pogbára nemet mondani még nekünk szurkolóknak is nehéz lenne, akkor mit várjunk Mr.Megalomán-tól, aki jövő nyáron unatkozni fog, ráadásul a zsebei sem lesznek üresek. :mrgreen:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 15., kedd 18:53

Hungarokatalán írta: Ők sem hülyék, nem fogják elengedni a legnagyobb értéküket. Max akkor jöhet létre a transzfer, ha ő maga követeli az eladását.
Pogbás résszel egyetértek, szerintem is "elcseszte" Barto - hál istennek. Ehhez meg annyit, hogy a "távozás követelésének" ezek a nyilatkozatok az első lépései, szerintem nyáron klubot fog váltani. És remélhetőleg hozzánk jön majd.. :shifty:

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 15., kedd 18:40

wZoLee7 írta:RMCF-nek igaza van...Barca elviszi Pogbát, ő meg ha esetleg hozzánk igazol kapni fogja egyből az ívet...épp eszű ember nem mond ilyent. Én nem aggódok, szimpatikusabb az olasz, jobb játékosnak is tartom, de amíg itt van Modric nem kell kp-s játékost a nyakára hozni. Kovacicot is még látnunk kell. Plusz a Pogba-Verratti kettősből max 1-et visz el a barca, a másikra lehet esélyünk, ha kell...
Szerintem egyre kevesebb az esélye annak, h Pogbát leigazoljuk. Ha jól tudom ő Laporta "embere" volt. Ennek kifejezetten örülök, mert nagyon túlértékeltnek tartom, illetve az ára is nagyon irreális lenne. De hiába örülnék Verratinak, nem hiszem, h el lehet hozni a PSG-ből. Ők sem hülyék, nem fogják elengedni a legnagyobb értéküket. Max akkor jöhet létre a transzfer, ha ő maga követeli az eladását.
Mindjuk azt sem értem, h a realosok miért akarják ennyire Verratit!? Modric, Isco, Kroos, James, Kovacic középpálya így is a legerősebb a világon szvsz.
Nem kell nektek az olasz. Nekünk viszont annál inkább. :vivo:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 15., kedd 18:29

RMCF-nek igaza van...Barca elviszi Pogbát, ő meg ha esetleg hozzánk igazol kapni fogja egyből az ívet...épp eszű ember nem mond ilyent. Én nem aggódok, szimpatikusabb az olasz, jobb játékosnak is tartom, de amíg itt van Modric nem kell kp-s játékost a nyakára hozni. Kovacicot is még látnunk kell. Plusz a Pogba-Verratti kettősből max 1-et visz el a barca, a másikra lehet esélyünk, ha kell...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 15., kedd 18:12

MesQueUnClub írta:
R.M.C.F írta: Nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ilyet nyilatkozzon.
Félreértés ne essen nem veled van gondom, de mikor vki a RM irányába nyilatkozik így, akkor nem kardoskodsz ennyire, hogy mekkora pojáca, hogy így nyilatkozik. :D
Klubtól független gondolom. Ilyet nem szabad.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 15., kedd 18:01

Igazából itt nem a financiál résszel lesz "meggyőzhető" Verratti a váltásra, mert PSG-nek azért lóvéja van, itt annyi lesz a kérdés, hogy neki melyik koncepció tetszik jobban és pont. Azt lehet még 4-5 év múlva is a PSG-ben lesz. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 15., kedd 17:55

Nem az nem lehet mert Verattinak a Realban kell jatszania. :vivo:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 15., kedd 17:50

R.M.C.F írta: Nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ilyet nyilatkozzon.
Félreértés ne essen nem veled van gondom, de mikor vki a RM irányába nyilatkozik így, akkor nem kardoskodsz ennyire, hogy mekkora pojáca, hogy így nyilatkozik. :D

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 15., kedd 17:10

VanillaSky írta:Hogy lesz, a Barca miatt módosítanak a játék szabályain? Ugye már nyílt tény, hogy nálatok fog játszani Pogba, most Verratti is valamint Koket is emlegették.
Pogba ha zsebbe lenne Barto az egész kampányt arra építette volna, ehelyett látványosan nem jött neki össze az egyezség, csak annyi, hogy a Juve jövőre adja el - ami számukra logikus is, a hazai EB-n lő 2 gólt és +20 millió az ára.. Koke meg már elmondta párszor, hogy nem megy el az Atleticoból. Szóval simán reális lenne Verratti, bár szerintem is elsősorban Pogbára fog rámenni a vezetőségünk sajnos jövőre. De bízom benne, hogy megjön az eszük! :D
R.M.C.F írta:Nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ilyet nyilatkozzon.
Mert? :hmmm: A Barca futballszemlélete résszel van baj, vagy azzal, hogy így "benyal" egy csapatnak?

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 15., kedd 17:07

palesz77 írta:
#FutureXavi! :Đ Elméletileg nem szokott hülyeségeket lehozni a csávó, több cikk is megjelent róla spanyol és olasz nyelven - én ZBarcától és GT-től szereztem az infokat, de GT hírekben nem szokott hülyeséget mondani.. :D

Nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ilyet nyilatkozzon.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 15., kedd 17:03

#FutureXavi!
Hogy lesz, a Barca miatt módosítanak a játék szabályain? Ugye már nyílt tény, hogy nálatok fog játszani Pogba, most Verratti is valamint Koket is emlegették. Akkor feláll a kp: Buszkecc-Iniesta-Koke-Verratti-Pogba-Rakitic elöl az MSN, bár mondjuk hátra elég Gerard "világlegjobbja" Piqué, ő bejátssza a hátsó 50-30 méteres sávot. Meg valami kapus, esetleg a Barcát ért sorozatos sanyargatások miatt 12-en lehettek és világlegjobbja megkapja maga mellé Batrát csak azért, hogy mindenkinek kiütközzön milyen a világlegjobbjának lenni meg a következő világlegjobbjának látszani. :lol:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 15., kedd 16:40

#FutureXavi! :Đ Elméletileg nem szokott hülyeségeket lehozni a csávó, több cikk is megjelent róla spanyol és olasz nyelven - én ZBarcától és GT-től szereztem az infokat, de GT hírekben nem szokott hülyeséget mondani.. :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 15., kedd 12:32

Hungarokatalán írta:
R.M.C.F írta:Hungarokatalán.
Igen.azt mondtam direkt adják vissza.....

:agree: mi a faxt erőlködöm. Én vagyok a hülye.
Bocs, ha félre értettelek. Nekem úgy jött át a kommentedböl, mintha direkt passzolnák nekünk AZ ellenfél védöi. De mégegyszer sry..

Semmi gond,csak már kicsit felhúztak előtte is,és azt hittem .....na mindegy mit hittem. :lol: :lol:

A visszaszerzés természetesen elő van segítve bizonyos mozgásokkal,szervezésekkel,ezekkel tökéletesen tisztában vagyok,minden túlzás nélkül,kb 5 órát tudnék beszélni szakmai alapokon a barca sajátosságairól,de akkor tenném meg szívesen ezt,ha ott ülne előttem várhidi és hallgatná.... :lol: :lol: majd néha levernék neki egy taslit,hogy naaaa....ezt nem tudtad miii? :lol: :lol: :lol:
persze ez túlzás nyilván,mert várhidi tanult edző,de azért lenne bőven mit mondanom pár lúzernek attól ne félj. Szóval, a barca ellen,hogy összességében minek a hatására az többrétű, sokszor látható volt,hogy a védekezők,egy megszerzett vagy eladott (és úgy megszerzett) labdával ha nem is tudnak mit kezdeni,tehát nem tudnak kilépni és építeni egy saját labdakihozatalt,még kivágni sem tudják,akarják,hanem lányos zavarukban eladják a legveszélyesebb zónában......hihetetlen.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 15., kedd 11:56

R.M.C.F írta:Hungarokatalán.

Bocs, ha félre értettelek. Nekem úgy jött át a kommentedböl, mintha direkt passzolnák nekünk AZ ellenfél védöi. De mégegyszer sry..
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 15., kedd 11:29

Hungarokatalán.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 15., kedd 11:11

Azt mindig is tudtam, hogy LE és a Barca jók, inkább arra gondolok amit a Spanyol bajnokság topiban fejtegettem, hogy idén erősebb lesz a liga. Igaz még csak 3 forduló ment le, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy igazam lesz, hanem valószínűbb hogy a Barca-Real kettős megint letarol mindenkit.
De még nagyon az elején vagyunk.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 15., kedd 10:50

Anthony írta:Végülis csak 1 góllal nyertetek az Atma ellen, de én is többre számítottam a matracosoktól, főleg hogy nálatok hiányzott vagy 3 alapember, Messi sem volt kezdő. Kíváncsi vagyok a Real ellen mire mennek, de ideje lenne egy új alázós sorozatot indítani ellenük, mert mostmár túlzottan megnőtt az önbizalmuk.
Ugye ehhez azért több dolog is hozzátartozik, például, hogy 4-5 év után valakinek végre feltűnt, hogy S. Roberto melyik poszton használható és nem Xavi poszton kell rá számítani, Verma azért képvisel olyan minőséget, hogy azon a poszton ne azt mondjuk, hogy -1 ember volt, hanem hasonló szintet képviselt legalább, elől Messi ugye a nehezebb dolog de a csapat arra játszott, hogy leminimalizálják az AtMa labdabirtoklását és ne csak a 16son belül próbálkozzanak helyzetekkel, ott van pl. Ini labdája a berobbanó Rakiticnek, sajnálom, hogy az nem lett gól am. :D De azért látszott, hogy egybe vannak a pályán. Ráadásul mikor LE becserélte Messi-t, megmerte azt húzni, hogy a játékosabb Rafinhát hagyja fent és Rakiticet cserélje le, ez bejött neki. Tavaly sokan Lucho annyinak könyvelték itt el, hogy semmit nem ér és a Románál is megbukott. Én pl. jobbnak érzem mint Pep-et, megmer olyanokat húzni amit senki más nem tett volna (nem, nem a Messi kispadra gondolok) hanem taktikai lépésekben, kimert lépni a Cruijff féle irányvonalból, és épített egy dolgos csapatot. Áttolta a Balance-t a KP-ról az első 3asra támadás építésnél. Én személy szerint elégedett vagyok vele, és ezt nem csak a tavalyi tripla fényében mondom.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 15., kedd 9:07

Végülis csak 1 góllal nyertetek az Atma ellen, de én is többre számítottam a matracosoktól, főleg hogy nálatok hiányzott vagy 3 alapember, Messi sem volt kezdő. Kíváncsi vagyok a Real ellen mire mennek, de ideje lenne egy új alázós sorozatot indítani ellenük, mert mostmár túlzottan megnőtt az önbizalmuk.

Vissza: