Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Galacticos
depay gólját nézzétek majd meg.
te jó ég h be ment.
te jó ég h be ment.
Hali, sajnos nem vagyok TV közelben, Sport 1/2 Stream-et, jó minőségben lehet találni?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem hallottam róla, utánanézek majd, ha lesz időm, köszi szépen amúgy.kelemen.istvan írta:Tegnap a bajnokok ligája magazinban azt mondták, hogy hazatérnek és már a saját stadionjukban játsszák a meccseiket.lordgabi írta:Istenem, mennyit dolgoztam idén, hogy eljuthassak egy Real Madrid meccsre, és megadatik, hogy 290 km-re fog játszani az otthonomtól életem csapata: Lviv, vagyis Lembergben fogja játszani a meccseit a Donyeck a harcok miatt (nem néztem utána, tavalyi BL szezonban így volt), mindent meg fogok tenni, hogy ott legyek...és még tovább szövődik az álom, irány majd Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Tegnap a bajnokok ligája magazinban azt mondták, hogy hazatérnek és már a saját stadionjukban játsszák a meccseiket.lordgabi írta:Istenem, mennyit dolgoztam idén, hogy eljuthassak egy Real Madrid meccsre, és megadatik, hogy 290 km-re fog játszani az otthonomtól életem csapata: Lviv, vagyis Lembergben fogja játszani a meccseit a Donyeck a harcok miatt (nem néztem utána, tavalyi BL szezonban így volt), mindent meg fogok tenni, hogy ott legyek...és még tovább szövődik az álom, irány majd Madrid!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na, ma beindul a buli az Undecimáért végigpásztázva a mezőnyt nem tartom lehetetlen küldetésnek a dolgot még így új projektel sem.
A Barca egyértelműen itt is a legnagyobb rivális,erősödött a City a Psg és a United is visszatért, a Chelsea a béka segge alatt de a a kieséses szakaszban semmit nem jelent ki mit csinál a hazájában.Az olaszokat tartoma gyenge láncszemnek, A Juve szerintem égni fog,Roma-tól sem várok sokat.A spanyoljainktól tisztes helytállást várok, csoporton szerintem átverekedi magát a valencia és az Atleti is, Sevilla necces.
Idén szerintem a bayern már hivatalosan is kikerül a szűk elitből ahol kb Guardiola óta csak a bundesliga teljesítményük miatt vannak számon tartva, majd tavasszal szépen leégették magukat a bl-ben.Nem hiszem,hogy egy nyilvánvalóan byár végén távozó Guardiolaért majd meghalnak a pályán az öregedő Robberyvel akik tavaszra amúgy is sérültek lesznek.(talán ha félévkor lenne eg edzőcsere akkor odaérhetnének a 4be)
Részben a Chelsea és a Bayern visszaesése miatt, részben a gyenge mezőny miatt én idén átrendeződést várok a futball térképen.
Az én tippem a legjobb 4be Real Madrid,Barcelona,Psg/City,United...
Nemtudom miért de érzem ebben a manchesterben az erőt, az ilyen fiatalokkal(depay,Martial) általában mindig beletenyerelnek a tutiba,a csoportjuk könnyű,csoportelsőként meg már szinte a 8között vannak...szóval bőven ráér van gaal márciusig csúcsrajáratni a keretet,de gea-tól is sorsszerű lenne most egy űberszezon,szóval tőlük kicsit tartok.
De igazából semmi pánik, a legerősebbek mi vagyunk egy hangyafasznyival mögöttünk a barca, kérdés ,melyik csapat illetve trio(bbc-msn) fog jobban összeállni tavaszra ennyit a mai telejósdából majd májusban verem a mellkasom ha igazam lesz
A Barca egyértelműen itt is a legnagyobb rivális,erősödött a City a Psg és a United is visszatért, a Chelsea a béka segge alatt de a a kieséses szakaszban semmit nem jelent ki mit csinál a hazájában.Az olaszokat tartoma gyenge láncszemnek, A Juve szerintem égni fog,Roma-tól sem várok sokat.A spanyoljainktól tisztes helytállást várok, csoporton szerintem átverekedi magát a valencia és az Atleti is, Sevilla necces.
Idén szerintem a bayern már hivatalosan is kikerül a szűk elitből ahol kb Guardiola óta csak a bundesliga teljesítményük miatt vannak számon tartva, majd tavasszal szépen leégették magukat a bl-ben.Nem hiszem,hogy egy nyilvánvalóan byár végén távozó Guardiolaért majd meghalnak a pályán az öregedő Robberyvel akik tavaszra amúgy is sérültek lesznek.(talán ha félévkor lenne eg edzőcsere akkor odaérhetnének a 4be)
Részben a Chelsea és a Bayern visszaesése miatt, részben a gyenge mezőny miatt én idén átrendeződést várok a futball térképen.
Az én tippem a legjobb 4be Real Madrid,Barcelona,Psg/City,United...
Nemtudom miért de érzem ebben a manchesterben az erőt, az ilyen fiatalokkal(depay,Martial) általában mindig beletenyerelnek a tutiba,a csoportjuk könnyű,csoportelsőként meg már szinte a 8között vannak...szóval bőven ráér van gaal márciusig csúcsrajáratni a keretet,de gea-tól is sorsszerű lenne most egy űberszezon,szóval tőlük kicsit tartok.
De igazából semmi pánik, a legerősebbek mi vagyunk egy hangyafasznyival mögöttünk a barca, kérdés ,melyik csapat illetve trio(bbc-msn) fog jobban összeállni tavaszra ennyit a mai telejósdából majd májusban verem a mellkasom ha igazam lesz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Inkábba PSG.Mondjuk ebbol a csoportbol nekik kotelezo tovabb menni.dzsi91 írta:Elöbb utóbb kifog jönni a lépés egy újgazdagnak is, szval én azért bem írnám le a City-Psg párost.
Benitez meg akármit csinál szezon végéig maradjon mostmár...
A city szrm folytatni fogja a szerencsètlenkedèst a BL-ben.Abba sem vagyok biztos hogy továbbjut.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elöbb utóbb kifog jönni a lépés egy újgazdagnak is, szval én azért bem írnám le a City-Psg párost.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Folyamatosan fejlődünk, csak a rossz irányba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jó nagy hülye lesz akkor Blanc, eddig a legjobb támadójuk szerintem Lucas. Én csodálkoznék, ha kikerülne a csapatból, nagyon keni idén, sokszor úgy megy át a védelmeken, mint kés a vajon, ezt egy szerencsétlenkedő Cavanira lecserélni.. Hát nem tudom. Blanc amúgy talán egy fiatalítási hullámba is belekezdett idén, Aurier is sokkal több lehetőséget kap eddig, talán Lucas játszatása se csak fellángolás.Anyaka írta:Talán kezdő sem lesz. Sőt biztos. Addigra Di Maria lesz az alap jobb oldalon, balon meg Cavani.
Extra helyzetben egyel hátrébb játszhat.
Amit én a legjobban várok, az a 2 meccs után beinduló Verratti imádat lesz, még durvábban is, mint eddig.. Amúgy a PSG tényleg nem lebecsülendő, nem mondom, hogy csoportelsők lesznek, de borsot simán törhetnek az orrotok alá, és ha esetleg fejlődni se fogtok - ezt kétlem -, akkor meg komoly ellenfélként is érdemes számításba venni őket - már ha náluk továbbra is minden jól alakul, és nem lesznek tele sérültekkel.
Jó ez a csoport.Pont jó lesz arra,hogy megtudjuk mit várhatunk Beniteztől meg a csapattól ebben az évben.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Istenem, mennyit dolgoztam idén, hogy eljuthassak egy Real Madrid meccsre, és megadatik, hogy 290 km-re fog játszani az otthonomtól életem csapata: Lviv, vagyis Lembergben fogja játszani a meccseit a Donyeck a harcok miatt (nem néztem utána, tavalyi BL szezonban így volt), mindent meg fogok tenni, hogy ott legyek...és még tovább szövődik az álom, irány majd Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Talán kezdő sem lesz. Sőt biztos. Addigra Di Maria lesz az alap jobb oldalon, balon meg Cavani.
Blanc hihetetlen taktikai repertoárjából kiindulva ez lesz:
Cavani - Ibra- Di Maria
Pastore - Verratti - Matuidi
meg fél Brazília
Sirigu
Talán még Motta-t is képes berakni a 34 éve Maxwell mellé.
Blanc hihetetlen taktikai repertoárjából kiindulva ez lesz:
Cavani - Ibra- Di Maria
Pastore - Verratti - Matuidi
meg fél Brazília
Sirigu
Talán még Motta-t is képes berakni a 34 éve Maxwell mellé.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért lucas nem egy világtalan baloldali here.
bél vagy céronaldo helyett 1-2 éven belül perfekt.
bél vagy céronaldo helyett 1-2 éven belül perfekt.
Cavani helyett lehet hogy beáll majd az utolsó 5 percre a meccsen
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gyanítom Lucasra gondolt, csak nem tudom miért Ügyes meg minden...de Céronáldó?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én komolyan kérdeztem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema