Erre csak ezt tudom reagalniRaúlCF írta:szánalom tsunami folytatódik
egy egyiptomi ügyvéd bepereli Ramost 1 milliárd euróra amiért fizikai és érzelmi fájdalmat okozott Salahnak és az egyiptomi embereknek.
milyen világba csöppentünk te jó ég. ilyen még sose volt szerintem.
Sergio Ramos
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Sergio Ramos - 4
Merci Zizou!
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
FakadokRaúlCF írta:egy egyiptomi ügyvéd bepereli Ramost 1 milliárd euróra
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
mit várunk amikor a fél világ meg van bolondulva, metoo, black lives matter, iszlám, muszlim, feminizmus, liberalizmus, politikai korrektség, stbstb.RaúlCF írta:szánalom tsunami folytatódik
egy egyiptomi ügyvéd bepereli Ramost 1 milliárd euróra amiért fizikai és érzelmi fájdalmat okozott Salahnak és az egyiptomi embereknek.
hát tessék.
én meg 100 milliárd eurora perlem franciaországot, amiért 98-ban lelki törést okoztak nálam a vébédöntőben, és mérhetetlen gyűlöletet keltettek bennem, ami miatt már 20 éve ilyen fekete a lelkem.
beperlem a red bullt és a renault-t, amiért folyamatosan megbaszkodták a ferrarit, aki a kedvence f1-es csapatom.
beperlek mindenkit, aki szabáltyalankodott ronaldo ellen, mert élményt, örömet vettek el tőlem, amiért lerövidítették a pályafutását.
egeylőre ennyi, majd még jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára H.E.H.E. 2018. május 28., hétfő 15:12-kor.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szánalom tsunami folytatódik
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ezzel egyet értek, azzal, hogy el lenne ájulva azzal nem. Lehet, hogy azzal van bajom, hogy amikor németek ellen játszunk akkor érthetöen elfogult, de az tény hogy szombaton korrekt volt. Mondjuk a párom is kifejezetten utálja (a stílust amiben nyilatkozik) Mint ember/ sportoló semmi bajom vele, iszonyú nagy vezér volt a pályán, tipikusan egy a régebbi idök mentalitását képviselö játékos.dzsi91 írta:Mondjuk én gyakran néztem elemzéseket zdf-ről és kahn eléggé elvan ájulva ettől a madridtól.És ő a legnagyobb kritikusa ennek a magyarázzunk ki mindent dolognak münchenben.babaking írta: Még Oliver Kahn is - akinél szerintem kevesen utálnak minket jobban - is azt mondta, hogy ez nem volt szándékos amikor felvetették neki. Azt mondta, hogy ilyen van egy meccsen 15.
Egyébként kahn az aki látja,hogy milyen nehéz mindig a legjobb pillanatban hozzátenni azt a mentális pluszt, mindig a legnehezebb pillanatokban ott lenni fejben.Amilyen barbár játékosnak nézett ki elég komplexen látja a labdarúgást és hogy mennyit számít a mentális felkészültség.
Tőle és puyoltól is jól esik az elismerés, mert nagy harcosok voltak méltó riválisok.Pique és müller nem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk én gyakran néztem elemzéseket zdf-ről és kahn eléggé elvan ájulva ettől a madridtól.És ő a legnagyobb kritikusa ennek a magyarázzunk ki mindent dolognak münchenben.babaking írta: Még Oliver Kahn is - akinél szerintem kevesen utálnak minket jobban - is azt mondta, hogy ez nem volt szándékos amikor felvetették neki. Azt mondta, hogy ilyen van egy meccsen 15.
Egyébként kahn az aki látja,hogy milyen nehéz mindig a legjobb pillanatban hozzátenni azt a mentális pluszt, mindig a legnehezebb pillanatokban ott lenni fejben.Amilyen barbár játékosnak nézett ki elég komplexen látja a labdarúgást és hogy mennyit számít a mentális felkészültség.
Tőle és puyoltól is jól esik az elismerés, mert nagy harcosok voltak méltó riválisok.Pique és müller nem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lassan már nem tudnak mit kezdeni magukkal
Még Oliver Kahn is - akinél szerintem kevesen utálnak minket jobban - is azt mondta, hogy ez nem volt szándékos amikor felvetették neki. Azt mondta, hogy ilyen van egy meccsen 15.
Illetve, még azt is mondta, hogy SR4 egy minden hájjal megkent védö, és ha suliban focizna tuti öt választaná elöször a csapatába.
Még Oliver Kahn is - akinél szerintem kevesen utálnak minket jobban - is azt mondta, hogy ez nem volt szándékos amikor felvetették neki. Azt mondta, hogy ilyen van egy meccsen 15.
Illetve, még azt is mondta, hogy SR4 egy minden hájjal megkent védö, és ha suliban focizna tuti öt választaná elöször a csapatába.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Par százezer agyhalott alairja hogy 'legyen tánc' értelmi színvonalon mozog. Akik az ilyeneket firkaljak azokon röhögünk a dzsátubèn...
- ___Samy___
Ha jövőre is megnyerjük, mi lesz itt? Aláírást gyűjtenek egy olyan tornára, ahol rajtunk kívül mindenki indulhat?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főleg hogy elvileg nem komoly Salah sérülése. Legalábbis láttam ilyet is ma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem hiszem el ezt a petíciót baszki... és már ismerőseim is írják alá sorba Hát ilyen nincs a világon... Hány és hány ilyen történik, de most komolyan. Erre egy ilyet meghúznak. Azt hittem az eddigieknél nincs lejjebb, hát tévedtem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Reméljük.
Latinok és az arabok picit máshogy működnek, mint az európai arcok.
Latinok és az arabok picit máshogy működnek, mint az európai arcok.
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Erről beszélek.Mosalah meg ugye egy szereny rendes gyerek,ráérne 2 mondatot írni a pszihopata egyiptomiaknak meg a sok muszlim rajongójának.És még akkor sem biztos ,hogy nem kattan el valamelyik.KAG írta:Pedig mehetne egy nyilatkozat a Pooltól, de főképp salahtól, hogy nem szándékos volt stb.
Nagyon parázs a helyzet... annyit látni az összes fb poszt alatt, hogy arab formák fenyegetőznek meg küldik a "mérges" fejet.
Nehogy valamelyik fanatikus elkattanjon aztán tényleg csináljon valamit...
De mondom ha ne adj isten lesz ebből valami remélem barszaekat a folddel tesszük egyenlővé.Mert ők a többség, és ők a fő provokátorok ilyen esetekben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Pedig mehetne egy nyilatkozat a Pooltól, de főképp salahtól, hogy nem szándékos volt stb.
Nagyon parázs a helyzet... annyit látni az összes fb poszt alatt, hogy arab formák fenyegetőznek meg küldik a "mérges" fejet.
ZIDANE
Szerintem kisebb bajai is nagyobb, mint ezzel foglalkozni.dzsi91 írta:Csak is miatta végül a spanyolok mellett döntöttem a vb-n.Emelje csak magasba kapitányként is a labdarúgás legnagyobb serlegét.Remélem messit is hazaküldi valami judo fogással.
Amugy a nagy mosalahnak nem kéne szólnia,hogy mindenki nyugodjon le a picsaba nem volt semmi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
Csak is miatta végül a spanyolok mellett döntöttem a vb-n.Emelje csak magasba kapitányként is a labdarúgás legnagyobb serlegét.Remélem messit is hazaküldi valami judo fogással.
Amugy a nagy mosalahnak nem kéne szólnia,hogy mindenki nyugodjon le a picsaba nem volt semmi?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mai kedvenc. Ramos olyan középszer, mint Lovren.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
eredeti ramos mezt akartam, de bale teljesitmenye (es valszeg utolso idenye) mellett nem mehetek el szo nelkul, ugyhogy inkabb o is jon, igy viszont alirol...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- ___Samy___
Pff. És ezen pörögnek? Komolytalan ez az állandó kapaszkodás a sok divat drukkertől.El Sie7e írta:https://www.instagram.com/p/BjQk6uVgoq_/___Samy___ írta:Mi ez a kapust lekönyökölte eset? Ez nekem teljesen kimaradt.
rálökte van dijk a kapusra...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hagyjad már, ott csak azt kapta "amit megérdemelt"dannen írta:erdekes azert sehol nem latok tunteto embereket, hogy az egyenlito goljuknak ramost lekonyokolte talan van dijk a fejesnel
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker