EURO 2024
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: EURO 2024
ezzel majd a golarany miatt sanszos, hogy 3.-kent legrosszabb esetben is tovabb mehetnek, hat nem semmi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En azt hittem szerdan jatszunk es a nemetek ellen.Yazid írta: Nem latom a meccset, de a románok ennyivel jobbak nálunk?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nem latom a meccset, de a románok ennyivel jobbak nálunk?
- ___Samy___
Jo, hat Kurtoa meg egy evig szopta a laba kozott a golokat Madridban. Jo kis kapus tovabbra is, de ez nem az o napja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Galacticos
Persze hogy nem, elkapott egy jobb sorozatot hala istennek pont a city elleni meccs kornyeken de mindig benne volt a hiba.p.csabi1 írta: 2-ből 2.
Hiába fáj sok embernek sosem lesz világklasszis kapus.
Sokan meg azt varjak hogy majd par even belul visszahozzuk vagy kivarja es ra epitunk..
2-ből 2.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Szegény Lunin. És pont a románok ellen
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szegeny Lunin megrugatta a torna egyik legszebb goljat.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Galacticos
Ijj lunin de jo hogy ezt nem a bl dontore tartogattad.
- kistari
- Kedvenc játékosaid: Figo, Zidane, Marcelo, Roberto Carlos
Haverom vette meg a jegyeket, 4-en voltunk. De semmi plusz adat nem kellett,h kik veszik igénybe. Beléptetés meg nagyon gyors és egyszerű volt a stadionba. Annyi, hogy meccs kezdésig többször is kérték bent a stadionba az appos jegyünket a biztonságiak.ferni írta: Aki volt kint Svájc ellen.
Vannak a jegyek az UEFA appban.
Ott rá kell menni, hogy Keep és ott kér adatokat, hogy ki fogja használni a jegyeket?
Aki volt kint Svájc ellen.
Ott rá kell menni, hogy Keep és ott kér adatokat, hogy ki fogja használni a jegyeket?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kibe futottam bele schwechaton reptéren, öreg oli kahn, nagyon nagy feje van élőben
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
ELSiete írta: De amúgy erdekes, hogy a szakértő angol riporterek is mindig Fodeneznek, aztán amikor ki lell lépni a City rendszerből, akkor nem képes egy egyenest a labdába rúgni. Kane a másik... Tudom, hogy sokaknál ő egy klasszis csatár, azt is tudom, hogy lövi a gólokat, de mezőnyben én néha annyira sutának gondolom, hogy egyáltalán nem fáj érte a szívem, hogy nem itt kötött ki, valahogy nem éri el az ingerküszöbömet. Elfogultság nélkül is Jude volt messze a legjobb, szerelt, csúszott, mászott, érkezett, gólt lőtt, és gólpassza is lett volna ha Fodennek a 16oson belül nem okoz gondot a labdakezelés.
Ezt a Gallaghert meg mindig becsereli, akárhány angol meccset látok, az első cserék között mindig ott van, de mindig megallapitom, hogy focizni ő sem tud. Ez így most elég volt a valogatottnak, de szerintem a szerbek ellen elrakhattak volna még pár gólt, de csak kényelmesen focizgattak, aztan a felpalyanal megallt a tudomány és a végén már az időt is húzták. Az ilyen Carragher meg Gary Neville féle szakértők erre mondják, hogy Its coming home??
Egyet ertek veled a Fodenes temaban, viszont Gallagher nem lenne rossz, Chelseaben is nagyon stabil teljesitmenyt hozott. Cserekent viszont valahogy nem tud felporogni, ha meg kene kezdetni valakit TAA helyett az nalam is Mainoo lenne. O jol ellatja a vedekezo, tamado feladatokat is, raadasul gyorsabb is, mint a Pooli. Palmert sajnaltam, siman le kellett volna kapni Fodent felidoben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kane meg FOden lesz jobb, viszont TAA kevés a kp-ra, jó a rúgója, de abszolút súlytalan. MU-s kisgyereket kéne ott játszatni.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igy igy.Kerlon írta: Mit rinyqltok, ahhoz kepest, hogy emberhatranyban voltak (Kane ) elég jól lehozták.
Southgate meccsrol meccsre, dontesrol dontesre bizonyitja, hogy teljesen alkalmatlan.
En mondtam multheten is.
Anglia legnagyobb gyengesege maga az edzo.
Ez igyis volt legutobb is mikor volt “aranygeneracio”
Es oszinten Capello ota nemtudtak felvenni egy ertelmes szakmailag elismert edzot.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
De amúgy erdekes, hogy a szakértő angol riporterek is mindig Fodeneznek, aztán amikor ki lell lépni a City rendszerből, akkor nem képes egy egyenest a labdába rúgni. Kane a másik... Tudom, hogy sokaknál ő egy klasszis csatár, azt is tudom, hogy lövi a gólokat, de mezőnyben én néha annyira sutának gondolom, hogy egyáltalán nem fáj érte a szívem, hogy nem itt kötött ki, valahogy nem éri el az ingerküszöbömet. Elfogultság nélkül is Jude volt messze a legjobb, szerelt, csúszott, mászott, érkezett, gólt lőtt, és gólpassza is lett volna ha Fodennek a 16oson belül nem okoz gondot a labdakezelés.
Ezt a Gallaghert meg mindig becsereli, akárhány angol meccset látok, az első cserék között mindig ott van, de mindig megallapitom, hogy focizni ő sem tud. Ez így most elég volt a valogatottnak, de szerintem a szerbek ellen elrakhattak volna még pár gólt, de csak kényelmesen focizgattak, aztan a felpalyanal megallt a tudomány és a végén már az időt is húzták. Az ilyen Carragher meg Gary Neville féle szakértők erre mondják, hogy Its coming home??
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Mit rinyqltok, ahhoz kepest, hogy emberhatranyban voltak (Kane ) elég jól lehozták.
Southgate meccsrol meccsre, dontesrol dontesre bizonyitja, hogy teljesen alkalmatlan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ez a szószgèt egy inverz Ancelotti
Mindenkiből képes kihozni a minimumot!
Kane pályán sem volt, Foden bújócska, Saka 0 1v1-et játszott, Walkert mèg életemben nem láttam ilyen gyengének
Egyedül Bellit nem tudta szétrombolni, de őt meg lecserélte
Örök lúzerek... hiába, a vér kötelez
Mindenkiből képes kihozni a minimumot!
Kane pályán sem volt, Foden bújócska, Saka 0 1v1-et játszott, Walkert mèg életemben nem láttam ilyen gyengének
Egyedül Bellit nem tudta szétrombolni, de őt meg lecserélte
Örök lúzerek... hiába, a vér kötelez