HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 18., hétfő 9:19
Bond
Szerintem nem volt rossz lezárás, bár azélt volt benne (Bondhoz karakteridegen) giccs bőven + egy kis Fan-service.
Illetve sokat volt találgatva, hogy a Bond fedőnév vagy nem illetve hogy a 007-hez jár e a Bond mint fedőnév. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Előbbire már egy korábbi filmben utaltak, utóbbit most tették egyértelművé. Azt nem tudom, hogy a könyvekből kiderül-e. Viszont szépen megágyaztak egy Spin-offnak. Kérdés, hogy az új Bondot ebbe az Univerzumba illesztik-e be valahogy vagy teljesen más színészgárda jön.
Én egyébként nem nagyon éreztem PC-nek, abból a szempontból, hogy nem csak haszontalan üvöltő extraként lettek beleírva. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk Q-ból azért még gyorsan meleget kellet csinálni az utolsó filmre
Akit sajnálok az Rami Malek. Jobban járt volna ha az új Bond filmekben vállal inkább szerepet, még ha az kockázatosabb is lett volna, mert elég egybites lett a karaktere, és nem is nagyon tudott vele mit kezdni, nem volt jól megírva
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! nyilván azért mert ebben a filmben nem rajta volt a hangsúly, hanem Bond búcsúján és a Specter lezárásán. Így viszont hiába játszott Bond gonoszt, feledésbe fog merülni ez az alkotása
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.