Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 22., péntek 9:49

füst írta: Olvastátok Alec Baldwin esetét? Forgatáson lelőtt két staff tagot a kellékpisztollyal. Csóró.
Jaja - elég érdekes.

Kérdés, hogy éles fegyvert használnak-e vaktölténnyel, és mondjuk rosszul lett megtöltve. Én eddig úgy gondoltam, hogy filmekben nem éles fegyvert használnak - értsd lövedék kilövésére alkalmatlan, mert kivették pl az ütőszeget, és csak egy patron durran max.

Bár nyilván this is ´Murica szóval ott bármi megtörténhet.

Amit viszont gyanítok, mivel több ember sérült meg, hogy nem véletlen elsülés volt, hanem valóban ö és többször húzta meg a ravaszt - gondolom a szerepnek megfelelően - abban a hitben, hogy vaktöltény/ nem is hagyja el semmi a fegyvert.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 22., péntek 9:21

TheBull6 írta: UNCHARTED trailer

Vége felé az ugrások elég Pókemberesekre sikerültek. :lol: De amúgy egész jónak néz ki, tipikus popcorn film.
Én játszottam az összes játékkal,ezért nagyon várom remélem nem basszák el,minden adott egy 2-3 filmből álló sikertsztorihoz.
Last of us-ból pedig már a sozi készül,marha jó és érdekes lesz látni kedvenc játékaimat a film vásznon.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 22., péntek 9:19

Olvastátok Alec Baldwin esetét? Forgatáson lelőtt két staff tagot a kellékpisztollyal. Csóró.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. október 22., péntek 9:11

UNCHARTED trailer

Vége felé az ugrások elég Pókemberesekre sikerültek. :lol: De amúgy egész jónak néz ki, tipikus popcorn film.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 18., hétfő 21:03

még a tom cruise scifik is jok, mert jo a grafika :D
thereisonly1ronaldo

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. október 18., hétfő 21:00

Faust írta: Nem feltetlenul egyebkent, a Dune es a 2049 nagyon high end ha a koltsegvetest nezzuk, de csinaltak mar egy Ex Machinat is apropenzbol, ami tobb mint korrekt darab. Fasza script kell es egy tokos rendezo, aki kiharcolja hogy ne egy zold szobaban leforgatott csihipuhi faszsag legyen beszelo mosomedvekkel, mert most epp ez megy.
:lol: :lol: :lol:

Amugy a Moon is jo pelda a low budget de fasza sci-fi mozira.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 18., hétfő 20:09

Nem feltetlenul egyebkent, a Dune es a 2049 nagyon high end ha a koltsegvetest nezzuk, de csinaltak mar egy Ex Machinat is apropenzbol, ami tobb mint korrekt darab. Fasza script kell es egy tokos rendezo, aki kiharcolja hogy ne egy zold szobaban leforgatott csihipuhi faszsag legyen beszelo mosomedvekkel, mert most epp ez megy.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 18., hétfő 18:42

nekem kimaradt az eredeti film, bár itt pihen a gépen évek ota kb, a konyvek is - olvasastol mindig elalszok hamar :mrgreen: - a jatekok meg gagyik voltak a mai lehetosegekhez képest bár volt egy remastered.
nekem amugy ugy kellenek a jo sci-fik (es nem fantasy meg marvel/dc szarok) mint egy falat kenyer... :roll: de megertem, hogy a stilusbol fakadoan gecidraga egy ilyen filmet maradandora alkotni.
thereisonly1ronaldo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 18., hétfő 17:18

Tegnap kezdtem csak olvasni, azert orulok hogy csak a feleig kell eljutnom mozi elott. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 18., hétfő 16:01

Dune

tetszett. :smile: :roll:
thereisonly1ronaldo

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 18., hétfő 9:19

Bond

Szerintem nem volt rossz lezárás, bár azélt volt benne (Bondhoz karakteridegen) giccs bőven + egy kis Fan-service.

Illetve sokat volt találgatva, hogy a Bond fedőnév vagy nem illetve hogy a 007-hez jár e a Bond mint fedőnév. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Előbbire már egy korábbi filmben utaltak, utóbbit most tették egyértelművé. Azt nem tudom, hogy a könyvekből kiderül-e. Viszont szépen megágyaztak egy Spin-offnak. Kérdés, hogy az új Bondot ebbe az Univerzumba illesztik-e be valahogy vagy teljesen más színészgárda jön.

Én egyébként nem nagyon éreztem PC-nek, abból a szempontból, hogy nem csak haszontalan üvöltő extraként lettek beleírva. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk Q-ból azért még gyorsan meleget kellet csinálni az utolsó filmre

Akit sajnálok az Rami Malek. Jobban járt volna ha az új Bond filmekben vállal inkább szerepet, még ha az kockázatosabb is lett volna, mert elég egybites lett a karaktere, és nem is nagyon tudott vele mit kezdni, nem volt jól megírva
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! nyilván azért mert ebben a filmben nem rajta volt a hangsúly, hanem Bond búcsúján és a Specter lezárásán. Így viszont hiába játszott Bond gonoszt, feledésbe fog merülni ez az alkotása
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 18., hétfő 6:01

ziro4vr írta: Azért Batman kb a leghálásabb alapanyag, iszonyat mennyiségű és minőségű képregény, az a földhözragadt karakter, akivel könnyű azonosulni. Nekem kicsit lerágott csontnak tűnt most már, de ez a noir vonal tud friss lenni, plána ha sokat lopnak az egyik kedvenc filmemből a hetedikből. :lol:

Talan nyilatkozta is a rendezo hogy a Hetedik nagyon is ihlet forras volt.
Meg valami rovid osszehasonlitast is lattam az eddig kepkockakbol ahol le sem tagadhatna a dolgot.
:coffee:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2021. október 17., vasárnap 22:18

Szerintem a végül elkaszált, Aronofsky-féle Batman volt a fő ihletforrás. Pl. noir hangulat, kezdő Batman, ott is egy felpimpelt izomautó lett volna a Batmobile.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 21:56

Azért Batman kb a leghálásabb alapanyag, iszonyat mennyiségű és minőségű képregény, az a földhözragadt karakter, akivel könnyű azonosulni. Nekem kicsit lerágott csontnak tűnt most már, de ez a noir vonal tud friss lenni, plána ha sokat lopnak az egyik kedvenc filmemből a hetedikből. :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 17., vasárnap 21:50

ziro4vr írta:
nmate írta: Valamiért az az érzésem van, hogy egy jól kinéző közepes film lesz, de ne legyen igazam.
Manapság az ilyen filmet hívjuk jónak. :lol:

Szerintem is kb ennyi van benne, azért a rendező is látszik hogy ennyit tud. De ez a standalone vonal sokkal jobban áll a dc-nek mint a kínos marvel copy univerzumépítés.
Azzal csak az volt a baj, hogy hamar akartak mindent es ezt szarul oldottak meg.

Az mondjuk fix, hogy egy jo Batman tobbet er egy marvel univerzumnal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 21:01

nmate írta: Valamiért az az érzésem van, hogy egy jól kinéző közepes film lesz, de ne legyen igazam.
Manapság az ilyen filmet hívjuk jónak. :lol:

Szerintem is kb ennyi van benne, azért a rendező is látszik hogy ennyit tud. De ez a standalone vonal sokkal jobban áll a dc-nek mint a kínos marvel copy univerzumépítés.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 17., vasárnap 18:30

Valamiért az az érzésem van, hogy egy jól kinéző közepes film lesz, de ne legyen igazam.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 17., vasárnap 9:53

Ez a Batman nagyon várós.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 16., szombat 23:00

soadroli írta:
Faust írta: De mit, az elso Furesz ota nem volt kozepesnel jobb filmje, szart nem er az ember.
Jaj ne legyé' már savanyú, az első Conjuring meg az Insidious kurvajók. Sőt még a Death Sentence is jó tőle. :D

THE BATMAN – Main Trailer
Jo hat tudjuk neked mi a jo zene, film, focicsapat, stb. Inkabb hagyjuk. :mrgreen:

Ez a Betmon fasza lesz.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 16., szombat 22:50

A többi gagyit hagyva (rockos cucc, aquaman, flash), ez jól néz ki, mégha pattinson nekem továbbra is fura. De a noir vonal megvan ennyi alapján.
Nem illik.

Vissza: