Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Alapból hogy drukkolhat valaki 1 csapatnál többnek? Bár az is lehet, hogy egyszerre tart valaki 3-4 barátnőt, esetleg feleséget, szóval igazából érthető...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
sok a nézhető csapat? legutóbb talán a suarezes poolra tudtam volna ezt ráhúzni, meg néha city és senal meccseken vannak szép jelenetek de hogy sok a nézhető csapat?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerinted ezen volt a hangsúly? Nem azon, hogy hogyan drukkolhat valaki egyszerre mind a kettőnek? Ráadásul olyan indokokkal, mint te... de ebbe már bele sem megyek.BBeno írta:magam sem ertem hogy drukkolhat valaki a chelseanek. sem a citynek. csoda hogy eladnak egyket mezt evente.
Nem illik.
magam sem ertem hogy drukkolhat valaki a chelseanek. sem a citynek. csoda hogy eladnak egyket mezt evente.
- ziro4vr
A pörköltet is azért eszed, mert szép a tányér amin van?BBeno írta:valszeg foleg a digi miatt kezdtem rendzseresen PLt nezni mert szinvonalasan keszultek ra mindig es jo volt nezni.
Erre már rá se kérdezek, elég wtf önmagában is.BBeno írta: szurkolok a chelseanek es a citynek
De akkor magadról beszélj, ne a sokaságról.BBeno írta:egyszeruen olyan jatekosok mozognak mind a 20 csapatban akiket valamilyen szinten kovetek fm vagy egyeb miatt.
Nem illik.
valszeg foleg a digi miatt kezdtem rendzseresen PLt nezni mert szinvonalasan keszultek ra mindig es jo volt nezni. aztan a telthazas meccsek nagyon gyakoriak. sok a nezheto csapat. szurkolok a chelseanek es a citynek. meg egyszeruen olyan jatekosok mozognak mind a 20 csapatban akiket valamilyen szinten kovetek fm vagy egyeb miatt.
ziro nincs problemam a szereplessel. nyilvan ez egy szakma. de nem veletlen hogy sokunkat nem erdekel egy studiobeszelgetes vagy fogjuk a fejunket HF es FN kommentalasan.
ziro nincs problemam a szereplessel. nyilvan ez egy szakma. de nem veletlen hogy sokunkat nem erdekel egy studiobeszelgetes vagy fogjuk a fejunket HF es FN kommentalasan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. augusztus 20., csütörtök 15:39-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amikor azt hiszed mar nincs lejjebb...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Te meg lehet meg se tudnál szólalni egy mikrofont látva... De tőlem meggyalázhatod őket, annyi kommentátor van annyi helyen, hogy nem lehet túl nehéz bekerülni, próbáld meg aztán kiderül.BBeno írta:versenykepes tudassal nem tudom memnyire ruhaz fel mert nem ebben a temaban helyezkedtem el de a kommentatorok nagyreszet valszeg meggyalaznam a hatterismereim miatt es az fmbol szerzett jatekososmetet miatt. nem kell bemutatnom hogy mennyiszer fel sem ismernek real jatekosokat a kommentatorok. pedig top csapatrol van szo. de ez a legkevesebb.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
benő no offense de mi miatt nézhetőbb számodra a szigetországi favágás?
versenykepes tudassal nem tudom memnyire ruhaz fel mert nem ebben a temaban helyezkedtem el de a kommentatorok nagyreszet valszeg meggyalaznam a hatterismereim miatt es az fmbol szerzett jatekososmetet miatt. nem kell bemutatnom hogy mennyiszer fel sem ismernek real jatekosokat a kommentatorok. pedig top csapatrol van szo. de ez a legkevesebb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert túl vannak hajszolva. MINDIG ez a kifogás. Elfáradnak és a pihentebb Bayern meg spanyolok több energiát tudnak belefektetni a kieséses szakaszba.Toky írta: Másrészről, ha övék a legjobb játékosanyag a világon, akkor miért nem dominálnak a BL-ben?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Az előbb azt írtad, hogy TE inkább nézel egy olyan meccset. Tudom nagy szakértő vagy, de azért magadból ne következtess 100%os megbízhatósági szinten a sokaságra. Abba meg bele sem megyek, hogy egy számítógépes játék hogyan ruház fel teljesen versenyképes tudással a valós focit illetően.
Nem illik.
nyertem en mar bajnoksagot sok a getafeval nem arrol avn szo hogy en nem ismerem oket. a koztudatban meg nincsenek. kicsit nagy ismerettel rendelkezem jatekosok teren is.
- ziro4vr
Kezdj egy szezont egy spanyol középcsapattal is, aztán már több lesz az ismerős arc.BBeno írta:nem tudom miert fontos hogy melyik a jobb erosebb nezhetobb liga. mindenkinek mas a elkepzelese a nezhtosegrol. en inkabb nezek egy idei stoke newcastlet mint egy vallecano getafet. egyszeriuen tobb az isnert arc es nezhtobb az egesz liga ahogy van. nem erdekel melyik az erosebb
Nem illik.
nem tudom miert fontos hogy melyik a jobb erosebb nezhetobb liga. mindenkinek mas a elkepzelese a nezhtosegrol. en inkabb nezek egy idei stoke newcastlet mint egy vallecano getafet. egyszeriuen tobb az isnert arc es nezhtobb az egesz liga ahogy van. nem erdekel melyik az erosebb
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudtommal Angliában is heti két meccs van, mert ott meg 2 kupa van.csabi87 írta:Ilyenkor el kell mesélni a barátodnak,hogy a spanyoloknál meg január február a brutális a kupa miatt.Gyakorlatilag 3 naponta van meccs ebben a két hónapban.
Attól, hogy több pénzük van, még nem következik feltétlen, hogy jobb a játékosanyag.Jim írta:játékosanyagra messze a PL a legjobb a világon, a kieső csapat többet tud költeni mint itt a Villareal az Atma pl
(önerőből, játkos eladása nélkül nézve)
játékban a PD jobb az igaz
Másrészről, ha övék a legjobb játékosanyag a világon, akkor miért nem dominálnak a BL-ben?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
játékosanyagra messze a PL a legjobb a világon, a kieső csapat többet tud költeni mint itt a Villareal az Atma pl
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A Pl erős liga...de azért tudásra nem PD....nálunk egy vak ivan campo aki alig fért be védőnek...ott vígan irányító volt még a Boltonban öregen is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ilyenkor el kell mesélni a barátodnak,hogy a spanyoloknál meg január február a brutális a kupa miatt.Gyakorlatilag 3 naponta van meccs ebben a két hónapban.Dehogy fognák fel. Ha a 20 spanyol csapat mindegyike ott lenne a BL-ben, akkor is azzal jönnének, hogy a PL nehezebb, jobban elfáradnak a csapatok stb. Náluk nincs téli szünet, ami mondjuk jogos, de akkor sem csak azon múlik. Ma óriási vitát folytattam egy Arsenalossal. Kár volt... Igazából akkor is a PL lenne a legjobb, ha nem indulna angol a BL-ben...
Valencia meg jusson csak be. Uraljuk csak tovább a BL-t!
Én is nagyon bízok és szurkolok a Valenciának.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jo volt az a valenciatol,az a kèt gol elèg kell legyen.Mondjuk hendi X re tettem,de nem bánom hogy igy alakult.
A celticnek svèdországban nem lesz egyszeru.
Ahogy a lazionak sem nèmetországban.Habár...kibekkelik,olaszok
A celticnek svèdországban nem lesz egyszeru.
Ahogy a lazionak sem nèmetországban.Habár...kibekkelik,olaszok
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...