Hehe lábában? Sztem kevered.Mester77 írta: Egyébként meg legjobb tudomásom szerint, itt rajtam kívül talan H.E.H.E. lábában van több profi mérkőzés, ennek ellenére én itt sosem beszéltem senkivel kioktatóan, sem lekezelően. Nem mintha ez okot adna rá, csak lehet nagyobb rálátása van az embernek ha nem csak hírből ismeri a futballt. Te meg itt flegmazol..
Mindegy. Szerintem amúgy húzni fogjuk és szar játék lesz.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezzel en is egyetertek. Peldaul Llorentet megtartottam volna. Senkit nem zavart a keretben, viszont Casemiron kivul o az egyetlen kozeppalyasunk aki vedekezesben hasznalhato volt, talan jobbanis mint a brazil. De ez Zidane hulyesege. Reguilon es Ceballos kolcsonadasat megertem, mert jo fejlodesi lwhetoseg pl a Sevillaban kezdonek lenni, vagy a 14 masodpernyi Real jatek helyett az arsenalban a rotacio resze lenni. Plusz Ceballos szerepere meg ra lehet fogni hogy van a keretben par masik jatekos...Jim írta:mert ők a fiatalok, a piacképesebbek, őket könnyű volt eltakarítaniSteve írta: Akik jobbak voltak a B emberek közül, azt eladják kölcsönbe.
Akiktől szabadulni kellene azokat nem tudják elboltolni.
Közben a keret kiöregedett.
értem, hogy nem Ceballos Llorente és Reguilón fogja megváltani a világot
de egy új csapat építését én úgy kezdtem volna, hogy a fiatalokat
és pár rutinos arcot, + a kezdőbe igazolok legalább 3 játékost
nem a padot kezdem el kicserélni, főleg hogy voltak ott használható emberek
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Nyerhetünk szarral... Nekem legalábbis nem kellene a szimpi Tottenham szerű hátba veregetès.
Ha nyerünk rossz játékkal (nem szerencsével és bírókkal), akkor ráérünk foglalkozni a girigurival.
Ha nyerünk rossz játékkal (nem szerencsével és bírókkal), akkor ráérünk foglalkozni a girigurival.
- Mester77
Egyébként meg legjobb tudomásom szerint, itt rajtam kívül talan H.E.H.E. lábában van több profi mérkőzés, ennek ellenére én itt sosem beszéltem senkivel kioktatóan, sem lekezelően. Nem mintha ez okot adna rá, csak lehet nagyobb rálátása van az embernek ha nem csak hírből ismeri a futballt. Te meg itt flegmazol..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mester77 2019. augusztus 17., szombat 12:17-kor.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
Én meg Téged bírlak.. feltettem egy kérdést. Nem kötelező válaszolni rá. Ha meg ilyen nehéz, akkor plane.
Szerintem meg érdekes téma.
Szerintem meg érdekes téma.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
annyira bírom ezeket a típusú okos kérdéseketMester77 írta: Kérdés
Ha lehetne választani akkor melyikre voksolnátok?
- ugyanazzal a fos játékkal, mint tavaly, de nyerünk.
Vagy
- szemkápráztató, tetszetős és biztató játékkal, de bukó
?
persze, hogy a lényeg, hogy a végén odaérjünk a csúcsra minden kiírásban
de ez a Real Madrid
annyira phasza lenne, ha egyszer úgy tarolnánk le a világot, hogy közben űrfocit tolunk.
nyugodtan tegye a szívére a kezét mindenki, évtized óta erre várunk
- Mester77
Kérdés
Vagy
?
Vagy
?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mert ők a fiatalok, a piacképesebbek, őket könnyű volt eltakarítaniSteve írta: Akik jobbak voltak a B emberek közül, azt eladják kölcsönbe.
értem, hogy nem Ceballos Llorente és Reguilón fogja megváltani a világot
de egy új csapat építését én úgy kezdtem volna, hogy a fiatalokat
és pár rutinos arcot, + a kezdőbe igazolok legalább 3 játékost
nem a padot kezdem el kicserélni, főleg hogy voltak ott használható emberek
most gondolkozok ha télen mar ég a haz ott lesz perez joker kartyaja raúl szemelyeben. addig kb ő is megmelegszik a castillaban
-
Közben eldőlt, hogy mégsem törlik az eltiltásokat ezért Carvajal nem játszhat holnap. Még hamar...
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Meg is érdemli mind.G. V.tinho írta: Perez így nagyot kockáztat. Három rossz meccs, és nem a játékosokot, vagy Zidanet fogják szidni, az elnök fejét fogja követelni mindenki.
Faszt fukarkodnak,mikor mas klubok milliardokat csapnak el néhány atig szezon alatt..
Majd pont a real madrid csóró..
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Perez így nagyot kockáztat. Három rossz meccs, és nem a játékosokot, vagy Zidanet fogják szidni, az elnök fejét fogja követelni mindenki.
-
Steve írta: Alapvetően egy pozitív és vidám ember vagyok, de mi folyik ennél a klubbnál most?!
Szerintem csak annyi, hogy nem számoltak azzal, hogy Bale, James, Mariano, Navas (Nacho, LV, Isco) vonat marad/nem akar távozni. Ez óriási pénzkiesés. Ebből simán jöhetett volna még Pogba és még valaki más is. Most meg ha van is még pénz, szorít minket az FFP.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Most komolyan kezd nálam is elszakadni a cérna.
Alapvetően egy pozitív és vidám ember vagyok, de mi folyik ennél a klubbnál most?!
Egy, azaz egy embert igazoltunk, aki magasabb szintű játékos. Az is meghízva van itt, közel sem topp formában, most meg lesérül hosszabb időre, még a kezdés előtt.
Akik jobbak voltak a B emberek közül, azt eladják kölcsönbe.
Remélem minden rendben lesz a szezon alatt, de nem lenne meglepetés, ha max annyi lenne a focink, mint tavaly.
Érdekes mindez annak a fényében, hogy évek óta nem igazolunk(értelmesen), ergo lehetne pénz...
Nem értek egy csomó mindent.De szerencsére nem én irányítom a klubbot és ez jobb a Realnak is szerintem.
Alapvetően egy pozitív és vidám ember vagyok, de mi folyik ennél a klubbnál most?!
Egy, azaz egy embert igazoltunk, aki magasabb szintű játékos. Az is meghízva van itt, közel sem topp formában, most meg lesérül hosszabb időre, még a kezdés előtt.
Akik jobbak voltak a B emberek közül, azt eladják kölcsönbe.
Remélem minden rendben lesz a szezon alatt, de nem lenne meglepetés, ha max annyi lenne a focink, mint tavaly.
Érdekes mindez annak a fényében, hogy évek óta nem igazolunk(értelmesen), ergo lehetne pénz...
Nem értek egy csomó mindent.De szerencsére nem én irányítom a klubbot és ez jobb a Realnak is szerintem.
- ateeemadrid
James jóval hasznosabb, mint Isco, Ő azért legalább átmenetileg tudott meghatározó ember lenni, illetve jóval gólponterősebb( ). Mondjuk a spanyolnál nálam Bale is előrébb van.
Ez a szezon nálam továbbra is felejtős, még talán egy kps igazolással fel lehet dobni a dolgot, de így is kevésnek érzem ezt a keretet a komolyabb címekhez. Jövő nyártól meg szerintem Pochettino lesz.
Az jogos amit írtak páran, legalább a fiatalokat lehetne erőltetni, Ödegaard kölcsönt csak azért nem bánom, mert a Sociedad legalább korrekt csapat, de a Kubo Rodrygo Vini Brahim 4-est lehetne erőltetni, hogy kiderüljön ki az, akire tényleg lehet alapozni hosszútávon is.
Aztán Perezből mondjuk még kinézem, hogy valahogy leboltol egy Neymart/Pogbát, jelenleg mind2 sokat érhetne, bár előbbit továbbra sem látnám szívesen.
Ez a szezon nálam továbbra is felejtős, még talán egy kps igazolással fel lehet dobni a dolgot, de így is kevésnek érzem ezt a keretet a komolyabb címekhez. Jövő nyártól meg szerintem Pochettino lesz.
Az jogos amit írtak páran, legalább a fiatalokat lehetne erőltetni, Ödegaard kölcsönt csak azért nem bánom, mert a Sociedad legalább korrekt csapat, de a Kubo Rodrygo Vini Brahim 4-est lehetne erőltetni, hogy kiderüljön ki az, akire tényleg lehet alapozni hosszútávon is.
Aztán Perezből mondjuk még kinézem, hogy valahogy leboltol egy Neymart/Pogbát, jelenleg mind2 sokat érhetne, bár előbbit továbbra sem látnám szívesen.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Bale James Isco trióból, kettő igazán távozhatna.
Pogba meg beeshetne helyettük.
Pogba meg beeshetne helyettük.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Igen, ezért vállalta a visszatérést, hogy eltakarítsa azt a kivételes zsenit.Torquemada írta: Úgy látom, csak az volt ZZnek is fontos, hogy Ceballost így vagy úgy, de kibassza a csapatból.
Most már arról cikkeznek, hogy Zidane akár rövid időn belül felállhat a padról.
Érthető, mert a célját elérte.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem először értek egyet kiserikkel. Még James is többet ér Iscotól. Ettől persze még egyik sem lesz elég semmire komolyabb csapat ellen.
Jelen pillanatban az én olvasatomban az a helyzet, hogy nem kevés pénz elköltése után sikerül ugyanazzal a leégett csapattal kiállni, amely tavaly leszerepelt. Ennyit a nagytakarításról. Úgy látom, csak az volt ZZnek is fontos, hogy Ceballost így vagy úgy, de kibassza a csapatból.
Néha az az érzése az embernek, hogy ez a keret az örök időknek épült. Innen csak kihalással lehet távozni. Amíg nem kell görbebot a kézbe, mindenki itt lesz.
Egy előnye van csak ennek. Minden évben van egy Real öregfiúk gálameccs, egyébként helyeként élvezetesebb is, mint a nagycsapat, Raúllal, Morientessel, Amaviscával, Gutival, Karembeuval, stb., a régi nagyokkal. Nézni szoktam. Ha így folytatjuk, pár év múlva erre a haknimeccsre nem kell majd innen-onnan összekürtölni mindenkit, a nagycsapat majd egy az egyben futhat ki a gyepre itt is.
Jelen pillanatban az én olvasatomban az a helyzet, hogy nem kevés pénz elköltése után sikerül ugyanazzal a leégett csapattal kiállni, amely tavaly leszerepelt. Ennyit a nagytakarításról. Úgy látom, csak az volt ZZnek is fontos, hogy Ceballost így vagy úgy, de kibassza a csapatból.
Néha az az érzése az embernek, hogy ez a keret az örök időknek épült. Innen csak kihalással lehet távozni. Amíg nem kell görbebot a kézbe, mindenki itt lesz.
Egy előnye van csak ennek. Minden évben van egy Real öregfiúk gálameccs, egyébként helyeként élvezetesebb is, mint a nagycsapat, Raúllal, Morientessel, Amaviscával, Gutival, Karembeuval, stb., a régi nagyokkal. Nézni szoktam. Ha így folytatjuk, pár év múlva erre a haknimeccsre nem kell majd innen-onnan összekürtölni mindenkit, a nagycsapat majd egy az egyben futhat ki a gyepre itt is.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
De könyörgöm, ezt honnan tudjuk ilyen biztosan? Amióta ZZ visszatért többször játszottunk 4231-et tkp-val. Általában ez Isco volt a felkészülési meccseken. Játszottunk klasszik 442-t, ahol az egyik csatár szintén amolyan 10esként funkcionált. Próbáltuk a 3412-t, ahol ismét volt tkp. Hazard is játszott már középen. ZZ elmondta, hogy lesz változás a játékban és a felállásban is. Nem hiszem, hogy ezek után a régi 433 maradna a felállásunk egész évre a jó öreg CKM-mel középen.Galacticos írta:Kar h nincs is ilyen posztunk.kiserik írta: A jelenlegi keretben még mindig James a legjobb tkp, de ha nem is a legjobb, akkor is a leg gólpont erősebb.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Galacticos
Kar h nincs is ilyen posztunk.kiserik írta: A jelenlegi keretben még mindig James a legjobb tkp, de ha nem is a legjobb, akkor is a leg gólpont erősebb.
Meg az is elonye h zz szamit ra, h technikasabb, h a vdekezesbol is kitudja venni a reszet es megtud verni valakit egy v egybe. Persze utana visszafordul de megveri.kiserik írta: Isconak 1 hatalmas előnye van a kolumbiaival szemben, hogy spanyol.
De ezen nem veszunk ossze h melyikuk a kevesbe szar