Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 4., kedd 16:32

sonic írta: Iniestanak eselye sincs olyan nevsor ellen ami a kp-ra van. Kizartnak tartom hogy bekeruljon Zidane/Cruyff/Platini/Maradona es meg
Tudom hogy nem fog odakerülni, de írtam is hogy elfogult vagyok vele szemben.
És próbáltam reálisabban megítélni, én akiket láttam 20-23 év alatt, ott oda merem rakni egy hármas kp-ra.
Akiket nem láttam azokkal nem versenyeztetem, mert nem tudom megítélni.

Ennyi elfogultság belefér szerintem, pláne hogy nem én döntök :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 4., kedd 15:24

dzsi91 írta:
realistahuni írta: Engem mindig is az foglalkoztatott hogy mit tenne egy Essien-Yaya Touré-Vieira középpálya az ilyen 4-0-6-os orrnehéz dreamteamekkel. :D

Megtámasztva egy Choloval a partvonalnál.
Kahn
Arbeloa-stam-pepe-effenberg
Vieira-makelele-roy keane
Cantona-ibra-diego costa

Aztán jöhet a dream team lejet varázsolni meg minden :coffee:

Amúgy hatalmas faszság megint. Annyi játékos volt aki oda való és kurva kevés az a 11...

Inkább minden posztra kellett volna 3-4-5 játékos sorrend nélkül azt úgy meglehet csinálni,hogy közel kegyen a valósághoz.Így megint ilyen kele jani féle alpáriság lesz belőle. Majd berakják csávit Zidane helyett vagy fándájkot Ramos helyett meg hasonlók...
csak nem csinálnak bohócot magukból. Ha Ramost nem rakják bele akkor ok, elfogadom, ha van aki szerint nem a világ valaha volt legjobb 1. és 2. legjöb középsö védöje. De VVD még viccnek is rossz. Még hoz 10 olyan szezont mint az a fél év amire copkodják és utána beszélünk
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 4., kedd 15:17

realistahuni írta: Engem mindig is az foglalkoztatott hogy mit tenne egy Essien-Yaya Touré-Vieira középpálya az ilyen 4-0-6-os orrnehéz dreamteamekkel. :D

Kahn
Arbeloa-stam-pepe-effenberg
Vieira-makelele-roy keane
Cantona-ibra-diego costa

Aztán jöhet a dream team lejet varázsolni meg minden :coffee:

Amúgy hatalmas faszság megint. Annyi játékos volt aki oda való és kurva kevés az a 11...

Inkább minden posztra kellett volna 3-4-5 játékos sorrend nélkül azt úgy meglehet csinálni,hogy közel kegyen a valósághoz.Így megint ilyen kele jani féle alpáriság lesz belőle. Majd berakják csávit Zidane helyett vagy fándájkot Ramos helyett meg hasonlók...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 4., kedd 15:10

ha lenne idom, irnek 10 kb full ugyanolyan eros alomcsapatot 110 kulonbozo klasszissal.

ez nagyon komoly lesz leszukitsek meg akkor is, ha 11+5 lesz peldaul.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 4., kedd 14:57

easy. 0-1, Cholo mint játékosedzö tizijével.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 4., kedd 14:51

Rio Ferdinand még a saját 10 évében sem volt a legjobb védő, nem hogy amúgy. :mrgreen:
Thuram, Hierro, Nesta, Puyol, Ramos mind mehet elé, hát még a régiek.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. augusztus 4., kedd 14:50

Engem mindig is az foglalkoztatott hogy mit tenne egy Essien-Yaya Touré-Vieira középpálya az ilyen 4-0-6-os orrnehéz dreamteamekkel. :D

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 4., kedd 14:46

védőnek igen. amúgy Ramos a jobb játékos de mint védő a prime Ferdinand állat volt. szerintem ez nem akkora sértés.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 4., kedd 14:44

RaúlCF írta:
khv: Maldini és Ferdinand. közel utánuk Ramos, Nesta, Cannavaro
Wut? Rio Ferdinand Ramos előtt? Kele Jancsihoz van szerencsénk? :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 4., kedd 14:44

Igen, 90-es évek elöttit nagyon nehéz megítélni. Jobb lenne egy Classic és egy Modern All-Star.

Tuti jó viták lesznek, darázsfészekbe nyúlnak ezzel :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 4., kedd 14:41

RaúlCF írta: 90 elől én nem raknék be senkit. zseniális játékosok voltak de egy olyan összehasonlításban ahol "modernkori" sportolók is benne vannak egyszerűen sehol nem lennének. annyira más volt az egész hogy nem lehet összevetni őket. még a 90es évekbeliek is egy teljesen más világban voltak a mai profikhoz képest de valamennyire lhet közelíteni mert ott kezdődött el egy átalakulás.

kapus: Casillas. nem kérdés. utána közel Buffon és Kahn.

jhv: Cafú. utána Dani Alves.

bhv: Roberto Carlos. rögtön utána Marcelo

kp: Makelele, Zidane, csalok és ideteszem Ronaldinhot :mrgreen: . utánuk a vízözön annyi zseni volt.

támadók: Ronaldo, C.Ronaldo, Messi. mindenki más utánuk
Ugye nem Rio Ferdinandot raktad Ramos elé? :kalapos: Mert akkor kilépek a zinternetből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 4., kedd 14:40

90 elől én nem raknék be senkit. zseniális játékosok voltak de egy olyan összehasonlításban ahol "modernkori" sportolók is benne vannak egyszerűen sehol nem lennének. annyira más volt az egész hogy nem lehet összevetni őket. még a 90es évekbeliek is egy teljesen más világban voltak a mai profikhoz képest de valamennyire lhet közelíteni mert ott kezdődött el egy átalakulás.

kapus: Casillas. nem kérdés. utána közel Buffon és Kahn.

jhv: Cafú. utána Dani Alves.

bhv: Roberto Carlos. rögtön utána Marcelo

kp: Makelele, Zidane, csalok és ideteszem Ronaldinhot :mrgreen: . utánuk a vízözön annyi zseni volt.

támadók: Ronaldo, C.Ronaldo, Messi. mindenki más utánuk

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 4., kedd 14:37

Szerintem itt azt nem fogják nézni, hogy ki a VKP a csapatban. simán kiraknak 3-4 tkp-t a középpályára, nem hiszem, hogy azt számításba veszik mennyire lenne életképes a csapat meg ki védekezne.

kapus-védő-középpályás-támadó ennyi poszt lesz kb. :mrgreen:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 4., kedd 14:22

Szerintem harom vedo fog csak beferni, es abbol beckenbauer fix hogy ott lesz es Maldini is eselyes, illetve meg egy kozepso vedo - szoval RC ki fog esni. Azert csak harom hogy csinaljak a helyet a tamadoknak. szerintem klasszikus VKP nem lesz. Iniestanak eselye sincs olyan nevsor ellen ami a kp-ra van. Kizartnak tartom hogy bekeruljon Zidane/Cruyff/Platini/Maradona es meg sorolhatnank jatekosokkal szemben, es oszinten szolva ez jol is van igy... Elol meg hasonloan telitett, ott is van vagy 2 csapatnyi legenda.

Brutal orrnehez csapat lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 4., kedd 14:06

Huhh ez baromi nehéz lehet összeállítani, jó kis vitákat, anyázásokat fog szülni előre látom. :mrgreen:

Én elfogultan (mivel nem vagyok szaki, újságíró, akármi, megtehetem), leírom kik közül válogatnék.

Kapus: Buffon, Casillas (mióta nézem a focit, ők hosszútávon képesek voltak kiemelkedni). De gondolom majd Yashin, Zoff, Maiar, Banks, Shilton, Neuer is ott lehet sokaknál, de nálam a fenti kettő közül kerülne ki.
Összességében Casillast raknám be, a bl-ek miatt.

Jobbhátvéd: Cafú, Dani Alves, Carlos Alberto. Most itt is az van, hogy első kettőt tenném be nyugodt szívvel, mert láttam őket játszani, huzamosabb ideig. Más eszembe sem jut itt, aki beleszólhatna a brazilok ügyébe.
VB miatt Cafú.

Középhátvédek: Ramos, Nesta, Baresi, Maldini, Beckenbauer, Puyol (elfogultságból), Cannavaro, Koeman, Ferdinand. Itt még lehetne sorolni, de nálam ők azok, akik érdemesek egy ilyenbe bekerülni.
Beckenbauer fix, mellette Baresi/Ramos/Maldini között nem tudok dönteni.

Balhátvéd: na itt nem kell gondolkozni, szerintem ez egyértelműen Roberto Carlos. Max olyat tudok elképzelni, hogy Maldinit ide jelölik a brazil helyett, hogy a khv-khoz mást tudjanak tenni, de nálam a brazil a non plus ultra a poszton.

Középpályások (3db): elég nehéz, mert a racionalitásnál kellene maradni, és berakni egy vkp-t, meg két kkpt, nem pedig három támadóközéppályást.
Nálam itt Zidane és Iniesta helye fix, rajtuk kívül a maradék helyre: Cruyff, Maradona, Platini, Sócrates, Rivaldo, Ronaldinho, Zico.
Racionalitást írtam, akkor vkp is kellene, oda Rijkaard, Makelele, Desailly, Viera pakkból tudnék valakit betenni. De olyan komoly a névsor, hogy az hihetetlen.
Itt vannak olyanok is akik támadók inkább, de egy tkp-ba be lehet tenni őket.

Csatárok: Szentségtörés de Messit nem tudnám kihagyni, lehet elfogultság, mert támadható a válogatott miatt, de az eredményei magáért beszélnek.
Cé is be kell hogy férjen, illetve nálam a brazil Ronaldo a harmadik.
Aztán itt is hosszú a névsor akiknek helye lehetne itt: Pelé, Puskás, DiStefano, Eusebio, Van Basten, Charlton, etc.

Összességében elfogultan, barcásként, olyanokat választanék akiket huzamosabb ideig láttam játszani. Ezért nem játszanak nálam a 90-es évek előtt játszók.

Casillas- Cafú, Baresi, Beckenbauer, Roberto Carlos- Zidane, Iniesta, Cruyff- Messi, Ronaldo, Cé.

Sok helyen támadható, de tudok érvelni mindegyik mellett.
Pelét meg akkor tudnám berakni, ha kiveszek védőt, és akkor 3-4-3ban Messit visszatenném kp-ra.
Iniestat talán kivenném, és akkor másik támadót még oda is rakni, de elég faramuci ez az alltime 11.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 4., kedd 13:48

Santi írta: Arra gondoltam, hogy nem láttam még olyan 11-t, ahol ők ketten ott lettek volna. Valemelyik franciát csak befogja tenni egy francia lap, de vagy egyik vagy másik.
A kötelező Maradona és Cruyff után eleve szűkül a keresztmetszet, főleg ha a szokásos 4-3-3-ban fognak gondolkodni, hogy előre beférjen a kötelező Pelé mellé Messi és CR is, mert ott lesznek az tuti, de Messi biztosan.
Szerintem lesz benne jopar classic nev. Pl Beckenbauer, Di Stefano - ezekre kb fogadnek is. Di Stefano-t nem belerakni egy ilyenbe ugy hogy adtak neki egy szuper aranylabdat vagy mi a szoszt eleg fura lenne, realosok kozul neki van a legnagyobb eselye felkerulni egy ilyen france football all star-ra. Az emlitett Platini haromszoros aranylabdas ahogy cruyff is nekik is boven van eselyuk. Csakugy mint van Basten. Aki meg realos multu es eselyes lehet: CR, Zidane, Ronaldo Nazario, es meg esetleg esetleg RC.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. augusztus 4., kedd 13:37

Zidane helyett Xavi lesz benne :kalapos:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 4., kedd 13:26

Arra gondoltam, hogy nem láttam még olyan 11-t, ahol ők ketten ott lettek volna. Valemelyik franciát csak befogja tenni egy francia lap, de vagy egyik vagy másik.
A kötelező Maradona és Cruyff után eleve szűkül a keresztmetszet, főleg ha a szokásos 4-3-3-ban fognak gondolkodni, hogy előre beférjen a kötelező Pelé mellé Messi és CR is, mert ott lesznek az tuti, de Messi biztosan.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. augusztus 4., kedd 13:11

Santi írta:
France Football
Illene beletenni Zidane-t azt hiszem. Bár ezek képesek berakni Platinit inkább. :lol:
Mintha egy utolsó senkiházi játékos lett volna.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. augusztus 4., kedd 12:21

France Football
Illene beletenni Zidane-t azt hiszem. Bár ezek képesek berakni Platinit inkább. :lol:

Vissza: