Dolgoztam szóval lemaradtam minden meccsről ma.Realista24 írta:Köszi. Év golja.
Ez a gól meg beszarás.
Nekem szzimpi Garnacho amugy, imádja CR-t.
Meg most na...Raul is Atletico nevelés volt először...
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. november 26., vasárnap 21:17
Dolgoztam szóval lemaradtam minden meccsről ma.Realista24 írta:Köszi. Év golja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 26., vasárnap 18:32
unitednal sok a serult, meg amugyis fullbalfasz kb mindenki, direkt az everton jatekara koncentraltam, de semmit se láttam, teljes tragedia, kis edzéssel ezt bármelyik csapat lehozza, futáson meg rugdosódáson kívül semmi nem történikKerlon írta:united nem?hehetheoriginal írta: ez az everton amugy én nem is tudom mire meg kinek fizettek ki annyi fizut, vagy kiket igazoltak, egy semmi, egy nulla az egesz, ahogy van. besztlíg.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. november 26., vasárnap 18:28
Hát ha valamitől hányni kell, akkor a MU az. Nem elég, hogy retek szarok, a Garnacho villanáson kívül 5 forintot nem érnek ma se, még undorító módon rugdosodnak meg tördelik a játékot. Mint egy Stoke City...Kerlon írta:united nem?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 26., vasárnap 18:25
united nem?hehetheoriginal írta: ez az everton amugy én nem is tudom mire meg kinek fizettek ki annyi fizut, vagy kiket igazoltak, egy semmi, egy nulla az egesz, ahogy van. besztlíg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 26., vasárnap 18:14
ha hányni kell.realmadrid95 írta: Garnacho Atletico Madrid neveles, de tobbszor is volt olyan kijelentese, hogy Madrid szebbik felere is koltozne. Egyebkent Ronaldo a balvanya.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 26., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 26., vasárnap 17:59
Köszi. Év golja.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 26., vasárnap 17:53
Óriási. Fantasztikus gól.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 26., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 26., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 26., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. november 26., vasárnap 17:38
Ez Puskás díjas, szezon góljaporonty írta: Garnacho bazdmeg mekkora gólt lőtt
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. november 26., vasárnap 17:36
Gyorsan meglotte a szezon goljat. Rooney meg Ronaldo ollozos golja jutott egybol eszembe, zsenialis.poronty írta: Garnacho bazdmeg mekkora gólt lőtt
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 26., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 25., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 25., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 25., szombat 22:36
nem sebessegre gondoltam.ziro4vr írta:Nem értek egyet, igenis gyors fejben PL szinten is, inkább csak körülötte baromi gyenge a kp, ez a mekeliszter curtis duó borzasztó. Ha lenne mellette egy prime Thiago-Fabinho duó, ő is máshogy festene, így is kiemelkedik a kpról.hehetheoriginal írta: amugy most erzem azt, hogy szoboszlainak fejben kell magasabb szintre lépnie, hogy a legszűkebb elit lehessen.
fizikálisan, játéktudásban már ott van a környéken, de rámenősebbnek, több önbizalommal, nagyobb határozottsággal kéne nekimenni a dolgoknak, és dominálni, elvállalni, felnőni
Pedig én aztán kritikus vagyok vele.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 25., szombat 21:38
Nem értek egyet, igenis gyors fejben PL szinten is, inkább csak körülötte baromi gyenge a kp, ez a mekeliszter curtis duó borzasztó. Ha lenne mellette egy prime Thiago-Fabinho duó, ő is máshogy festene, így is kiemelkedik a kpról.hehetheoriginal írta: amugy most erzem azt, hogy szoboszlainak fejben kell magasabb szintre lépnie, hogy a legszűkebb elit lehessen.
fizikálisan, játéktudásban már ott van a környéken, de rámenősebbnek, több önbizalommal, nagyobb határozottsággal kéne nekimenni a dolgoknak, és dominálni, elvállalni, felnőni
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. november 25., szombat 20:04
rólad amióta itt emeled a mélyenszántó gondolataiddal a fórum színvonalát mindig ez a vicc jut eszembe:feliX írta: Kellene még egy nulla gólos ember oda?
HozzászólásSzerző: feliX » 2023. november 25., szombat 19:55
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem