Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Estére egy kis fun:
Genk under 2,5 single
Eindhoven under 2,75 single
Silvasspor +0,75 single
Ellenkezőjük kötésben megraktam mellé, szóval csak akkor bukok pénzt, ha a singlebetek közül 2 bukik 1 nyer.
Genk under 2,5 single
Eindhoven under 2,75 single
Silvasspor +0,75 single
Ellenkezőjük kötésben megraktam mellé, szóval csak akkor bukok pénzt, ha a singlebetek közül 2 bukik 1 nyer.
Cambridge - ManUtd : 2.5 lap felett @ 1.72
Chris Foy vezeti a találkozót, aki utóbbi 7 meccsén legalább 3 lapot kiosztott.
A kézit meg hagyjuk is.
Chris Foy vezeti a találkozót, aki utóbbi 7 meccsén legalább 3 lapot kiosztott.
A kézit meg hagyjuk is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2015. január 23., péntek 17:01-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A japán császári futballválogatott sikeresen megszabadított az izgalomtól... Már az első meccs elment a szelvényről.
"And my heart will leave you never."
Hát hajamra is kenhetem akár, a Bucks meccs picit érdekes volt, 28 büntető a Jazznek, 12-vel szemben, úgy, hogy nekik 71, az ellenfélnek 92 dobása volt, mindezt idegenben.PEEtör írta:Spursből kitáncoltam
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Nálam meg a Rakéták +2.
1-2
Mára: OKC +4 2 unit, Magic -2.5 2 unit
Várom még a Denvert.
Mára: OKC +4 2 unit, Magic -2.5 2 unit
Várom még a Denvert.
- nmate
Hát SA-t csúnyán benéztem, de a többi faszán jött, végre egy pluszos este
- nmate
Eljinxelted :Đ Hát most most hajrá Boston. Meg Nets 94 alatt. Meg Boston 97,5 alatt.PEEtör írta:Spursből kitáncoltam
Bucks -8
Spurs-Bulls over 197
Boston tt under 97.5
Spurs-Bulls over 197
Boston tt under 97.5
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Köszi. 8 éve tippmixelek, de valahogy még kupában sose raktam gólra Akkor már csak a reggel Irán-Irak derbi van hátranmate írta:Szerintem igen.
- nmate
Szerintem igen.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Napoli-Udinese meccset 2-3 gólra húztam. Csak rendes játékidő számít, ugye?
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
http://kepfeltoltes.hu/150122/B00000001 ... es.hu_.jpg
Ma jött egy ilyen. Fjolnir-ra nagyon ráéreztem, eddig 13 meccsből csak 1-et nyertek, ma volt a 2. győzelmük.
Ma jött egy ilyen. Fjolnir-ra nagyon ráéreztem, eddig 13 meccsből csak 1-et nyertek, ma volt a 2. győzelmük.
- nmate
SA-nak nagyon kell most a győzelem, én továbbra is tartom, hogy ezt a meccset egy gyengélkedő Bulls ellen be kell rántaniuk, elég magabiztosan.
Bostont nem mondanám hogy esélyesek a győzelemre, ott csak valuet érzek a +8-ban, hiába coverel 66.7%-kal a Blazers b2b másnapján.
Bucks meccsen behúztam még egy overt.
Mondjuk a Brooklynban van érték most hogy írtad.
Bostont nem mondanám hogy esélyesek a győzelemre, ott csak valuet érzek a +8-ban, hiába coverel 66.7%-kal a Blazers b2b másnapján.
Bucks meccsen behúztam még egy overt.
Mondjuk a Brooklynban van érték most hogy írtad.
Francia iksz után, 21 kapott egy félidő alatt a csehektől. Hát szakadjanak össze. Levante-Malaga 3-2-es meccs volt ez.
Bucks -8.0
Gyűjtő:
Bucks, Spurs, Celtics, Nets spreadek
Spursből kitáncoltam, a Bulls inkonzisztens-streaknek véget vető csapat, lehet, ma kimennek játszani is a pályára, bár otthon katasztrófa, de a Spurs se olyan meggyőző még idegenben.
Bucks -8.0
Gyűjtő:
Bucks, Spurs, Celtics, Nets spreadek
Spursből kitáncoltam, a Bulls inkonzisztens-streaknek véget vető csapat, lehet, ma kimennek játszani is a pályára, bár otthon katasztrófa, de a Spurs se olyan meggyőző még idegenben.
izland
a mai x után és izland leszereleplésével egyértelművé vált számomra, h felesleges statisztikázni, elemezni már. ami jön a megérzés és kész.
most ez egy hülyeség, de folyamatosan azt érzem, h a real kosár páros lesz a vége. mármint nem összesítve, csak a real.
a mai x után és izland leszereleplésével egyértelművé vált számomra, h felesleges statisztikázni, elemezni már. ami jön a megérzés és kész.
most ez egy hülyeség, de folyamatosan azt érzem, h a real kosár páros lesz a vége. mármint nem összesítve, csak a real.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Már reggel szemeztem a bosnyákok és szlovénok győzelmével holnapra, a hendi meg szupernek tűnik rájuk, erre bosnyák +4.5 @ 2.00-ról leesett pár perce 1.76-ra.
Holnapig valószínűleg még többet fog esni, mert már jó ideje csökken a sima győzelmek oddsa is, -35%-nál jár most.
Fél unitok mennek a sima sikerekre, hendikre kombiban dobok 3-at.
- nmate
65-ös szorzó, leszakad a pofám
Ezek után már abba is hagytam, hogy előkeressem a tavalyi Ramos gólra a fogadásomat 17-es szorzóért.
Ezek után már abba is hagytam, hogy előkeressem a tavalyi Ramos gólra a fogadásomat 17-es szorzóért.
grat.PEEtör írta:Kicsit változtattam rajta, és így megvan azt hiszem életem fogadása, nem az nyeremény, hanem a 65.00-s szorzó miatt:én leadtam. húzta vki?
http://kepfeltoltes.hu/150122/hah_www.k ... es.hu_.jpg
Ment élőben még Egyiptom 21.5 felett unitért, összességében ma eddig +7.5 unit és él még egy 3 unitos duplázós szelvény, ahol remélem a dánok nem szívatnak meg, na meg Izland.
nemtudom ki volt a svédeknél itt baloldalt az átlövő, de egy állat volt. végig fapovál olyan gólokat vert, h sírtam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Hosszú idő után felnyomtam egy kis pénzt a számlámra és neki álltam fogadni. Már kezdtem örülni, hogy ezek az Afrika kupás X-ek, hogy adják, erre gólt szerez Tunézia az utolsó percekben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K