Mondjuk èn sem szarakodnèk Abramovicsal ha nem feltètlen kell...BBeno írta:anno o maga lepett le. nem volt szo menesztesrol. szeptember vegen fogta magat es lemondott.
Bajnokok Ligája
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Bajnokok Ligája
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mivel másnap vagy harmadnap kirúgták volna, de az egója ezt nem viselte volna el, így felmondott....SMS-benBBeno írta:anno o maga lepett le. nem volt szo menesztesrol. szeptember vegen fogta magat es lemondott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
anno o maga lepett le. nem volt szo menesztesrol. szeptember vegen fogta magat es lemondott.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Ha nem nyer semmit a Cselszki, akkor szerintem is távozik Zsozé. Ha jól emlékszem 3 szezonnál tovább egy klubnál se maradt. Mondjuk szerintem nincs olyan klub, ami ennyire Mou-hoz illene, mint a Chelsea. Máshol nem tolerálnák ilyen mértékben a hülyeségeit.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyszer már megtörtént ez vele a kékeknél. Ráadásul egy centtel sem kér többet, mint amiért megdolgozott... emlékszel? :Đdannen írta:állom, most hosszabbított, egyrészt tuti sokba kerülne nekik kirúgni, másrészt meg nem olyan tökös senki arra, hogy kirúgják az "istenüket".ericco írta:Mou nem éli meg az idény végét a Chelsea kispadján, van rá egy doboz söröm
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én pont azt olvastam, hogy Pedrot ő maga kereste fel telefonon a City elleni bukó után. Média..Realista24 írta:De Mou sem akarja a hírek szerint, mert ő Griezmannt akarná, csak Abra akarja a katalán fiatalembert.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mou nem éli meg az idény végét a Chelsea kispadján, van rá egy doboz söröm
Merci Zizou!
De Mou sem akarja a hírek szerint, mert ő Griezmannt akarná, csak Abra akarja a katalán fiatalembert.morientes írta:igen, már kb. minden angol lap lehozta. elvileg a manu nem akarta kifizetni a kivásárlási árat, jött a chelsea és bumm.
Ha ez igaz, ismerve Mout, tudjuk mi vár Pedritóra. [/quote]
Amit josolok.Everton,Stoke,esetleg a spurs.Addig meg átlag 10perc/meccs.[/quote]
Szerintem meg Inter, Milan, Róma. Mondjuk Williannel nem lesz nehéz jobban teljesíteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A múltkor láttam valahol, hogy neki most emelték 80 millióra a kivásárlási árát.Realista24 írta: De Mou sem akarja a hírek szerint, mert ő Griezmannt akarná
- morientes
Amit josolok.Everton,Stoke,esetleg a spurs.Addig meg átlag 10perc/meccs.Realista24 írta:De Mou sem akarja a hírek szerint, mert ő Griezmannt akarná, csak Abra akarja a katalán fiatalembert.igen, már kb. minden angol lap lehozta. elvileg a manu nem akarta kifizetni a kivásárlási árat, jött a chelsea és bumm.
Ha ez igaz, ismerve Mout, tudjuk mi vár Pedritóra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Mou sem akarja a hírek szerint, mert ő Griezmannt akarná, csak Abra akarja a katalán fiatalembert.igen, már kb. minden angol lap lehozta. elvileg a manu nem akarta kifizetni a kivásárlási árat, jött a chelsea és bumm.
Ha ez igaz, ismerve Mout, tudjuk mi vár Pedritóra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Igy van.Jovore alapkezdo lesz az evertonban.Mert a chelseabe csak epizodista.Kerlon írta:Szerintem Pedronak fekszik majd a PL, gyors is, alacsony súlyponttal majd forgatja a védőket, jól mozog üresbe és veszélyes a kapura is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Marca, Sergio Dominguez, Gerard Romero a forrasok, nem tudom ezek mennyire hitelesek, R24 talan jobban meg tudna mondani. Elvileg 28+2 millio lesz az ara. Passzolni meg szerintem is passzolna oda, elvileg Mou a City elleni meccs utan kereste fel, gondolom kell egy goleros szelso neki, Pedro ilyen, melle robotol is kenyen.. Tipikus Jose katona.dannen írta:én úgy tudom, hogy ez valami fake hír volt a bein sportstól, vagy van valami más forrás ami megbízhatóbb? ha minden igaz 2 napja a manu vezetősége barcelonába utazott, hogy lezárják az ügyet, nem tudom mi lett belőle.
cuadrado letette a nevjegyet a plben. szinte tuti hogy elpattintja valahova jose. 1 jo szeozonja volt cuadradonak. utana mar az az osz is pocsek volt mielott eladtak a chelseanek
Áh olyant nem csinált a valahavoltviláglegjobbedzőjeHungarokatalán írta:Szerintem is feküdne neki, csak abban nem vagyok biztos, h Mou sokat szerepeltetné. Jó pár játékost tönkretett már.Kerlon írta:Szerintem Pedronak fekszik majd a PL, gyors is, alacsony súlyponttal majd forgatja a védőket, jól mozog üresbe és veszélyes a kapura is.
Meg pár millió szurkoló idegrendszerét is, és nem csak a madridistákra gondolok. Chelsea-s haverom is úgy szidta már tavaly mint a bokrot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem kedvelné Mourinho, szereti az ilyen játékosokat. Cuadrado meg el is fog menni talán.
Nem illik.
-
Szerintem is feküdne neki, csak abban nem vagyok biztos, h Mou sokat szerepeltetné. Jó pár játékost tönkretett már.Kerlon írta:Szerintem Pedronak fekszik majd a PL, gyors is, alacsony súlyponttal majd forgatja a védőket, jól mozog üresbe és veszélyes a kapura is.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Szerintem Pedronak fekszik majd a PL, gyors is, alacsony súlyponttal majd forgatja a védőket, jól mozog üresbe és veszélyes a kapura is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát ő ízé..valami nagyobb dobásra számítottam volna tőlük, bár a sok fatökű, kapura veszélytelen arc mellé még illene is, legalább ő szokott gólokat is szerezni. Willian is szerzett egyszer, még u15-ben, mikor a többiek már levonultak edzés végén.palesz77 írta:Ugy tunik elvette Pedro kedvet Van Gaal a DDG-Valdes ugy miatt a MU-tol, elvileg Londonban van es alair a Chelseahez.ziro4vr írta: Bezzeg majd ha megy Pedro...
Nem illik.
-
Chelsea talán a legnagyobb játékostemető jelenleg. Nem hinném, h sok lehetőséget kapna Josetól. Sztem úgy járna, mint Cuadrado.palesz77 írta: Ugy tunik elvette Pedro kedvet Van Gaal a DDG-Valdes ugy miatt a MU-tol, elvileg Londonban van es alair a Chelseahez.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc