OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
VanillaSky

Re: OFF

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 13., szombat 13:45

Nem is a pénz zavar elsősorban, hanem egyszerűen nem tudok csinálni semmit. Vezetni okmányirodáig nem tudok, papírokat intézni ismét pár kör a hivatalokban, jogsi miatt orvosi vizsgálat, a bérletem meg éves céges volt. Valószínűleg azt sem térítik meg, mert kaptam már egyet, így vehetek azt is havit. Dühít, a pénzt leszarom megtarthatják (mondjuk a bankkártyát azon nyomban blokkoltattam) csak az iratokat küldjék vissza.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 13., szombat 13:41

nmate írta: Egyetemista pénztárca, fillér nem volt benne, rábasztak.
Kb. 1,5 éve kocsmában elővettem a tárcám(vajszínű "bőr" dc tárca), haverom azonnal elkezdte mondani, hogy ez női tárca. Egy perce ott veszekedtünk, hogy női vagy sem, idős részeg pali odaszól a pulttól: a tárca nem női, csak a tartalma :lol: Volt benne kb 3 fröccsre való apró :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 13:33

VanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. :cens: Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le) :lol:
Hú bazeg nem irigyellek. Eddig szerencsére ilyenek elkerültek, 1x a moziban pottyant ki a zsebemből a pénztárcám, bár pár perc után észrevettem. A takarítók már nézegették mire visszamentem érte :lol: Egyetemista pénztárca, fillér nem volt benne, rábasztak.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 13., szombat 13:20

a móriczi gyros fasza, de ha nincs annyi pénzed akkor borároson isteni a melegszendvics néccázér'. és jól is laksz vele.
párszor megmentette már az életem.

bulinak meg pl nomuri, bár szerintem az instanttal sincs nagy gáz.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 13., szombat 12:50

nmate írta:Instant tényleg alja. Mondjuk szerintem a szórakozóhelyek 95%-a. A többi meg túl sznob. :mrgreen: Ergo én is a szabadtéri iszogatás híve vagyok.
ezt taglaltam én is, erzsébet tér, aztán ha dancelni meg, ha a ribiket akarja hajtani az ember, akkor irány a buli negyed
Norbii írta:
Kerlon írta:na mondjál prémium helyeket
ha nem is prémium de pl dürrer kert. ahol van egy ilyen szép kis chill hely: http://koncert.tip2night.com/pictures/place_159.jpg

Ill meccseket is lehet nézni, pl cupa americát.
na, ha tombolni akarok, akkor nem meccset megyek nézni, de amúgy a dürer tényleg jó hely
ziro4vr írta:Instant. Kerlon már mindent érték. Szerintem elvitték ott a lelkedet, azóta vagy ilyen... :lol: :mrgreen:
mert mindennap elnök, de nem unom!!!!

amúgy ja, instantba vette el másodjára a lelkem... corvintetőn kezdődött, többet nem mondok, bár ha látnátok a ti lelketeknek is vége lenne :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 12:45

Norbii írta:
nmate írta:Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost. :mrgreen: Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.

fu, én a keletis gyrost szeretem nagyon. Ahol az arab van. 650ft, és rongyá tömi a pitát, nem olyan smucig mint a többi. A gyros tállal meg garantáltan jóllaksz.;d
Torzshelyem. :agree: :lol:

Csak kár hogy sok az ork a közelben. :lol:
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 13., szombat 12:38

VanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. :cens: Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le) :lol:
Ezt az avádat mutasd meg ha kérnek valamit :lol:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 12:36

nmate írta:Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost. :mrgreen: Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.

fu, én a keletis gyrost szeretem nagyon. Ahol az arab van. 650ft, és rongyá tömi a pitát, nem olyan smucig mint a többi. A gyros tállal meg garantáltan jóllaksz.;d

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 13., szombat 12:36

Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. :cens: Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le) :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 13., szombat 12:34

Ulj ki a Gellert-hegyre inni. Szabadtéri ivaszatot Pesten ki lehet maxolni azzal. :D
Moriczon meg tényleg király az a gyros. :D

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 12:33

Kerlon írta:na mondjál prémium helyeket
ha nem is prémium de pl dürrer kert. ahol van egy ilyen szép kis chill hely: http://koncert.tip2night.com/pictures/place_159.jpg

Ill meccseket is lehet nézni, pl cupa americát.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 12:33

Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost. :mrgreen: Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 13., szombat 12:29

Kellő alkohol bevitel után a gyros veszélyes tud lenni :lol: A pontból B pontba szállítás :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 12:20

Instant. Kerlon már mindent érték. Szerintem elvitték ott a lelkedet, azóta vagy ilyen... :lol: :mrgreen:

Amúgy ja, valami zöldebb helyen vagy téren bandaztok aztán csa. Éjjel egy jó gyros és megvagytok. :Đ
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 13., szombat 12:16

Instant tényleg alja. Mondjuk szerintem a szórakozóhelyek 95%-a. A többi meg túl sznob. :mrgreen: Ergo én is a szabadtéri iszogatás híve vagyok.
VanillaSky írta:Lehet szeretni, lehet utálni, de érdekesek a gondolatai.
Én csípem, bár kap azért rendesen szakmai kritikát a stílusa miatt.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 13., szombat 12:11

Kerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég :mrgreen:
+1 nagyon adom :mrgreen: óriási flash amúgy amikor ott ül az a sok ember kint, plusz ott van a Fröccskocsma is, Tibi Atya birodalma, egy próbát mindenképp megér :Đ
na mondjál prémium helyeket
Liget :lol: :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 13., szombat 12:07

na mondjál prémium helyeket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 12:05

instant lol. az eléggé alja hely amúgy.;d teli dakotával.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 13., szombat 11:58

Keresd fel a Csengery utcát, Nagykörúttal párhuzamos, Terrorháza utcája, ott van egy Pótkulcs nevű romkocsma ami elvileg Budapest első romkocsmája, kibaszott jó hangulata van és jó a fröccs :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 13., szombat 11:50

ericco írta:
Kerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég :mrgreen:
Jól hangzik :mrgreen:
amúgy komolyan, hihetetlen fesztivál hangulat, aztán utána a buli negyedbe bárhova bevágódhatsz, ha még tudsz járni és nem ütött ki a dózis, instant pl ingyenes, de a legtöbb helyre szerintem bejutsz 1500 alatt, okosba ki lehet hozni egy estét 4 ezerből, ha olyan szexi vagy, mint én, akkor még be is nőzöl :mrgreen:
K

Vissza: