OFF
-
Re: OFF
Nem is a pénz zavar elsősorban, hanem egyszerűen nem tudok csinálni semmit. Vezetni okmányirodáig nem tudok, papírokat intézni ismét pár kör a hivatalokban, jogsi miatt orvosi vizsgálat, a bérletem meg éves céges volt. Valószínűleg azt sem térítik meg, mert kaptam már egyet, így vehetek azt is havit. Dühít, a pénzt leszarom megtarthatják (mondjuk a bankkártyát azon nyomban blokkoltattam) csak az iratokat küldjék vissza.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kb. 1,5 éve kocsmában elővettem a tárcám(vajszínű "bőr" dc tárca), haverom azonnal elkezdte mondani, hogy ez női tárca. Egy perce ott veszekedtünk, hogy női vagy sem, idős részeg pali odaszól a pulttól: a tárca nem női, csak a tartalma Volt benne kb 3 fröccsre való aprónmate írta: Egyetemista pénztárca, fillér nem volt benne, rábasztak.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hú bazeg nem irigyellek. Eddig szerencsére ilyenek elkerültek, 1x a moziban pottyant ki a zsebemből a pénztárcám, bár pár perc után észrevettem. A takarítók már nézegették mire visszamentem érte Egyetemista pénztárca, fillér nem volt benne, rábasztak.VanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)
- mocsok
a móriczi gyros fasza, de ha nincs annyi pénzed akkor borároson isteni a melegszendvics néccázér'. és jól is laksz vele.
párszor megmentette már az életem.
bulinak meg pl nomuri, bár szerintem az instanttal sincs nagy gáz.
párszor megmentette már az életem.
bulinak meg pl nomuri, bár szerintem az instanttal sincs nagy gáz.
ezt taglaltam én is, erzsébet tér, aztán ha dancelni meg, ha a ribiket akarja hajtani az ember, akkor irány a buli negyednmate írta:Instant tényleg alja. Mondjuk szerintem a szórakozóhelyek 95%-a. A többi meg túl sznob. Ergo én is a szabadtéri iszogatás híve vagyok.
na, ha tombolni akarok, akkor nem meccset megyek nézni, de amúgy a dürer tényleg jó helyNorbii írta:ha nem is prémium de pl dürrer kert. ahol van egy ilyen szép kis chill hely: http://koncert.tip2night.com/pictures/place_159.jpgKerlon írta:na mondjál prémium helyeket
Ill meccseket is lehet nézni, pl cupa americát.
mert mindennap elnök, de nem unom!!!!ziro4vr írta:Instant. Kerlon már mindent érték. Szerintem elvitték ott a lelkedet, azóta vagy ilyen...
amúgy ja, instantba vette el másodjára a lelkem... corvintetőn kezdődött, többet nem mondok, bár ha látnátok a ti lelketeknek is vége lenne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Torzshelyem.Norbii írta:nmate írta:Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost. Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.
fu, én a keletis gyrost szeretem nagyon. Ahol az arab van. 650ft, és rongyá tömi a pitát, nem olyan smucig mint a többi. A gyros tállal meg garantáltan jóllaksz.;d
Csak kár hogy sok az ork a közelben.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt az avádat mutasd meg ha kérnek valamitVanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nmate írta:Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost. Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.
fu, én a keletis gyrost szeretem nagyon. Ahol az arab van. 650ft, és rongyá tömi a pitát, nem olyan smucig mint a többi. A gyros tállal meg garantáltan jóllaksz.;d
-
Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)
Ulj ki a Gellert-hegyre inni. Szabadtéri ivaszatot Pesten ki lehet maxolni azzal.
Moriczon meg tényleg király az a gyros.
Moriczon meg tényleg király az a gyros.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ha nem is prémium de pl dürrer kert. ahol van egy ilyen szép kis chill hely: http://koncert.tip2night.com/pictures/place_159.jpgKerlon írta:na mondjál prémium helyeket
Ill meccseket is lehet nézni, pl cupa americát.
- nmate
Jó helyen kell enni, kb ki nem bírnám ha egy italozós éjszaka után nem ehetnék gyrost. Móriczon a legjobb az Instambul Kebap. Esküszöm, 550-ért nincs jobb. Szerintem még a Wikingert is lenyomja.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Instant. Kerlon már mindent érték. Szerintem elvitték ott a lelkedet, azóta vagy ilyen...
Amúgy ja, valami zöldebb helyen vagy téren bandaztok aztán csa. Éjjel egy jó gyros és megvagytok. :Đ
Amúgy ja, valami zöldebb helyen vagy téren bandaztok aztán csa. Éjjel egy jó gyros és megvagytok. :Đ
Nem illik.
- nmate
Instant tényleg alja. Mondjuk szerintem a szórakozóhelyek 95%-a. A többi meg túl sznob. Ergo én is a szabadtéri iszogatás híve vagyok.
Én csípem, bár kap azért rendesen szakmai kritikát a stílusa miatt.VanillaSky írta:Lehet szeretni, lehet utálni, de érdekesek a gondolatai.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
+1 nagyon adom óriási flash amúgy amikor ott ül az a sok ember kint, plusz ott van a Fröccskocsma is, Tibi Atya birodalma, egy próbát mindenképp megér :ĐKerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég
Ligetna mondjál prémium helyeket
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
na mondjál prémium helyeket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Keresd fel a Csengery utcát, Nagykörúttal párhuzamos, Terrorháza utcája, ott van egy Pótkulcs nevű romkocsma ami elvileg Budapest első romkocsmája, kibaszott jó hangulata van és jó a fröccs
amúgy komolyan, hihetetlen fesztivál hangulat, aztán utána a buli negyedbe bárhova bevágódhatsz, ha még tudsz járni és nem ütött ki a dózis, instant pl ingyenes, de a legtöbb helyre szerintem bejutsz 1500 alatt, okosba ki lehet hozni egy estét 4 ezerből, ha olyan szexi vagy, mint én, akkor még be is nőzölericco írta:Jól hangzikKerlon írta:keversz magadnak flakonba fél liter vodka red bullt, kiülsz az erzsébet térre, bevered, aztán határ a csillagos ég
K
K